Owszem, ale do c**** krola, nie powinniśmy też dawać sobą pomiatać. Nie wystarczy ci, że codziennie szkalują nasze dobre imię i plują na to, co kochamy?! Tobie, to może pasuje, ale nie dziw się innym, że się temu sprzeciwiają. Prawda jest taka, że na drodze pokojowej niczego nie zdziałamy. Media wiele razy pokazały, że mogą wywołać aferę nie mając na to żadnych dowodow, więc o c*** wam teraz chodzi?! Coś mi się wydaje, że niektóre osoby pomyliły to forum i powinny wrócić na strony gazety wyborczej...ft. pisze:ku*** nie jechalismy tam napieprzac sie z policja tylko manifestowac nasza Polskosc. Zrozum ze Ci ktorzy to organizowali pare lat walczyli o to zeby dzis bylo nas te 20000. A ktos im ta prace marnuje napierdalajac sie bez sensu z psami. To nie byl dzien do takiego dymu! Bylismy tam w innym celu. Tyle z mojej strony.Krzesełko Stadionu pisze:Chłopaki walcza ze znienawidzoną milicja a jeden z drugim gimbus co pewnie na wyjezdzie niebył bedzie teraz ich oceniał

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
Na sierp i młot z uśmiechem patrz! - hanka gronkowiec w.
...
Bansuj dziwko! 
...

-
Jechaliśmy manifestować naszą Polskość, ale też walczyć z tymi którzy na Ojczyznę i jej bohaterów plują.... awantura z psami nie zaczęłą ponieważ komuś się nudziło tylko policja staneła na drodze do brudasów. Ale przecież wiesz jak było.ft. pisze:ku*** nie jechalismy tam napieprzac sie z policja tylko manifestowac nasza Polskosc. Zrozum ze Ci ktorzy to organizowali pare lat walczyli o to zeby dzis bylo nas te 20000. A ktos im ta prace marnuje napierdalajac sie bez sensu z psami. To nie byl dzien do takiego dymu! Bylismy tam w innym celu. Tyle z mojej strony.Krzesełko Stadionu pisze:Chłopaki walcza ze znienawidzoną milicja a jeden z drugim gimbus co pewnie na wyjezdzie niebył bedzie teraz ich oceniał
Bez odbioru.
j**** psy i lewaków!
-
dalbys spokoj w takim dniu stary.....wrogi klub by sie nie polozyl i zastosowal polityke pokojowej blokady to primo.a suprimo-lewakow powinni napierdalac wszyscy,takze milicja..tyleGryzli Bob pisze:Niezła konfitura z Ciebie wyrośnie, oni źli, niech policja ich bije, pewnie z wrogimi kibicami bylo by podobnie.pattaya man pisze:zadaniem psiarskich bylo ochranianie naszego marszu czy zapewnienie sprawnego jego przeprowadzenia?
mogli to narkomansko-pedalskie brudastwo rozgonic w pizdziec a tych co polozyli sie na ziemi najebac i za wszy wyjebac a jednak ich na stac nie bylo.odwage mieli tylko by kopac w krocza lub glowe pojedynczych zatrzymanych.mysle ze poklosiem tego dnia bedzie takze dosyc bogate odswiezenie strony Redwatch;)
-
Jak stajesz w jednym rzędzie z psami to ja nie mam pytań.pattaya man pisze:dalbys spokoj w takim dniu stary.....wrogi klub by sie nie polozyl i zastosowal polityke pokojowej blokady to primo.a suprimo-lewakow powinni napierdalac wszyscy,takze milicja..tyleGryzli Bob pisze:Niezła konfitura z Ciebie wyrośnie, oni źli, niech policja ich bije, pewnie z wrogimi kibicami bylo by podobnie.pattaya man pisze:zadaniem psiarskich bylo ochranianie naszego marszu czy zapewnienie sprawnego jego przeprowadzenia?
mogli to narkomansko-pedalskie brudastwo rozgonic w pizdziec a tych co polozyli sie na ziemi najebac i za wszy wyjebac a jednak ich na stac nie bylo.odwage mieli tylko by kopac w krocza lub glowe pojedynczych zatrzymanych.mysle ze poklosiem tego dnia bedzie takze dosyc bogate odswiezenie strony Redwatch;)
-
Haribo, wybacz, nie widzialem ataku na brudasow, tylko atak na policje. Moze cos przeoczylem. Moze nie. Tak jak pisalem lepiej wygladalo to rok temu, gdzie Legia wpadla prosto na blokade.
Cyc, z ta gazeta nie trafiles.
Cyc, z ta gazeta nie trafiles.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
nie wyzywaj innych od najgorszych
Dopiero dzisiaj dotarło do mnie że oprocz lokalnego rywala chodza po tym swiecie jeszcze gorsze elementy
I co do psow są narzędziem władzy , wlasciwie jedynym który sie z nami styka i oby im sie to czkawką odbiło jak na nich zaczniemy jak kilkanascie lat temu wyładowywac nasz sprzeciw do władz, bo to co sie odpierdala to już wiekszosc osob majacych nie sprane mozgi i normalnie myslacych nie miesci w głowie, tylko nie wszystkim chce sie to pokazac , czesc sie po prostu boi a czesc ma to w d****. Chca te k**** politycy u nas robić zachodnią demokracje i c*** wie co jeszcze tylko ze stosują metody z Bialorusi , i innych dyktatur. Tam wszystko ma byc po mysli Łukaszka i Ruskich, u nas po mysli Zachodu i Unii . Smutne to
mysle ze pokłosiem powinno być teraz wieksze zainteresowanie i aktywnosc w nap**dalaniu lewactwa i pedalstwa ze strony kibicow w kazdy mozliwy sposob, w kazdym wiekszym miescie te scierwo organizuje co jakis czas swoje marsze , policji duzo nie ma , wylapywac ich w miare mądrze bezprzypałowo, nagrywać, rozbierać, poniżaćpattaya man pisze:zadaniem psiarskich bylo ochranianie naszego marszu czy zapewnienie sprawnego jego przeprowadzenia?
Dopiero dzisiaj dotarło do mnie że oprocz lokalnego rywala chodza po tym swiecie jeszcze gorsze elementy
I co do psow są narzędziem władzy , wlasciwie jedynym który sie z nami styka i oby im sie to czkawką odbiło jak na nich zaczniemy jak kilkanascie lat temu wyładowywac nasz sprzeciw do władz, bo to co sie odpierdala to już wiekszosc osob majacych nie sprane mozgi i normalnie myslacych nie miesci w głowie, tylko nie wszystkim chce sie to pokazac , czesc sie po prostu boi a czesc ma to w d****. Chca te k**** politycy u nas robić zachodnią demokracje i c*** wie co jeszcze tylko ze stosują metody z Bialorusi , i innych dyktatur. Tam wszystko ma byc po mysli Łukaszka i Ruskich, u nas po mysli Zachodu i Unii . Smutne to
-
i jeszcze jedno nie mieszajmy do naszych działan w zaden sposob polityki, jest to jedyna rzecz która moze oslabic nasze notowania. Jestesmy kibicami, jestesmy niezalezni, w d**** mamy to czego wiekszosc sie boi i od czego jest zależna. Nie ma miejsca dla polityki w piłce i niech tak pozostanie
-
Wróciłem z marszu. tysiące tysiące ludzi z dziećmi, ludzi starszych, młodych, kiboli, niekiboli. Nie wiem, ja stawiam na 20tys. Może trochę więcej. Zajebista atmosfera skandowanie antykomunistycznych i narodowych haseł. Setki flag. Atmosfera święta. Każdy chciał wykrzyczeć jak kocha Polskę i jak nienawidzi lewacką zarazę. Widać że ludziom tego brakowało.
Szkoda że to było to ostatni Marsz Niepodległości...
Następna kolejka ligowa miała się odbyć 3 września 1939 r. ...
-
Czemu ostatni?beees pisze:Wróciłem z marszu. tysiące tysiące ludzi z dziećmi, ludzi starszych, młodych, kiboli, niekiboli. Nie wiem, ja stawiam na 20tys. Może trochę więcej. Zajebista atmosfera skandowanie antykomunistycznych i narodowych haseł. Setki flag. Atmosfera święta. Każdy chciał wykrzyczeć jak kocha Polskę i jak nienawidzi lewacką zarazę. Widać że ludziom tego brakowało.
-
Pamiętam komunę, pamiętam gaz na ulicach pamiętam kamienie (kostkę brukową sypiącą się na mendy) i strzelanie pał w okna zbiornikami z gazem. Wtedy te cipy nie miały gumowych kul i było im łatwiej, bo decyzja o ostrej broni jest zawsze trudniejsza. Czasy się zmieniły ale nie oni dalej w ich szeregach są głównie niedowartościowane jednostki, którymi społeczeństwo pomiata. Nie mam poglądów strikte prawicowych ale w pełni popieram to co się stało w warszawie. Nie można dać sobą pomiatać. I to właśnie zostało pokazane - nie damy sobą pomiatać ! Niech media płaczą ( propaganda III rzeszy też prał mózgi polakom) ale ten kto ma wiedzieć ten wie. Ten kto jest patriotą się dowie. A resztę osikać, oni i tak stanowią tylko elektorat nic więcej. Nie można pozwolić na plucie sobie w twarz i twierdzenie że [link]. Jest akcja i jest reakcja i wszyscy powinniśmy wiedzieć że tak powinno być.
-
"Żydzi wzywają Niemców do Polski do spacyfikowania faszystowskich Polaków zagrażających światu swoja niepodległością"
jebał pies teściowe!
-
-
Media i tak zawsze zrobią swoje
Wystarczyło rozwiązać nielegalne blokady i byłby spokój, ale komuś zależało aby było gorąco - komu? TO niech sobie każdy sam odpowie na to pytanie.
W każdym bądź razie, scenariusz się sprawdza.
Marsz to sukces, świadczy o tym liczba, bo główne media podaję liczbę 10 tysięcy, brawo. Czekam na oficjalną liczbę. Prowokacji nie dało się uniknąć.
FIlmik z pobiciem przechodniów przez niemieckich bandytów a następnie kopanie przez policjanta, należu rozpowszczechniać i wrzucać na te kontakty24 itd.
Wystarczyło rozwiązać nielegalne blokady i byłby spokój, ale komuś zależało aby było gorąco - komu? TO niech sobie każdy sam odpowie na to pytanie.
W każdym bądź razie, scenariusz się sprawdza.
Marsz to sukces, świadczy o tym liczba, bo główne media podaję liczbę 10 tysięcy, brawo. Czekam na oficjalną liczbę. Prowokacji nie dało się uniknąć.
FIlmik z pobiciem przechodniów przez niemieckich bandytów a następnie kopanie przez policjanta, należu rozpowszczechniać i wrzucać na te kontakty24 itd.
-
Gdańska Parada Niepodległości
Dziewiąta Gdańska Parada Niepodległości przeszła już do historii. Jak co roku kibice gdańskiej Lechii stawili się licznie.
Kilkusetosobowa grupa kibiców Lechii Gdańsk zamykała kolumnę tegorocznej parady, co nie oznacza, że wbudziła małe zainteresowanie. Dzięki fladze "BÓG HONOR OJCZYZNA", licznym barwom klubowym i głośnym przyśpiewkom przykuwali oni uwagę innych uczestników oraz obserwatorów.
Co warto podkreślić wiele osób klaskało na widok maszerującej grupy Biało-Zielonych patriotów.

Zdjęcia
http://www.lechia.net/index.php?option= ... le&id=4613
http://www.lechia.net/index.php?option= ... le&id=4614
Film
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rVbip76sQg
Dziewiąta Gdańska Parada Niepodległości przeszła już do historii. Jak co roku kibice gdańskiej Lechii stawili się licznie.
Kilkusetosobowa grupa kibiców Lechii Gdańsk zamykała kolumnę tegorocznej parady, co nie oznacza, że wbudziła małe zainteresowanie. Dzięki fladze "BÓG HONOR OJCZYZNA", licznym barwom klubowym i głośnym przyśpiewkom przykuwali oni uwagę innych uczestników oraz obserwatorów.
Co warto podkreślić wiele osób klaskało na widok maszerującej grupy Biało-Zielonych patriotów.
Zdjęcia
http://www.lechia.net/index.php?option= ... le&id=4613
http://www.lechia.net/index.php?option= ... le&id=4614
Film
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rVbip76sQg

-
Na zamieszki przed Marszem mogła wpłynąć lekka dezinformacja, najpierw czoło Marszu ustawiło się w stronę Rotundy, czyli w stronę lewactwa. Ludzie nie wiedzieli gdzie mają iść, Marsz ruszył w drugą stronę a dobre dwa tysiące ludzi nadal stało gotowych isć w stronę odwrotną, tam się wszystko zaczęło ludzie napierali na stronę gdzie stała mityczna antyfa, a psy zaczęły spychać ich w stronę odwrotną, poleciały race pierwsze kopy itd no i reszta znana. Dużo starszych osób nawet tam stało, gdy im mówiłem że Marsz poszedł w drugą stronę to nie widzieli ocb.
Atmosfera na Marszu piękna! Ilość osób, aż serce rosło jak się szło. Ojciec z żoną i trójką dzieci, najmłodszy może z rok, starsze osoby itp wszyscy razem, wspaniały widok!
Pod pomnikiem Dmowskiego milicja także prowokuję, nic się nie dzieję a ci nacierają, po ch*j sie pytam?
Prowokacja!
Atmosfera na Marszu piękna! Ilość osób, aż serce rosło jak się szło. Ojciec z żoną i trójką dzieci, najmłodszy może z rok, starsze osoby itp wszyscy razem, wspaniały widok!
Pod pomnikiem Dmowskiego milicja także prowokuję, nic się nie dzieję a ci nacierają, po ch*j sie pytam?
Prowokacja!
-
Niebieskie kominy Lech, białe napewno Legia, Wisła, Lechia.

-
DLA WSZYSTKICH KTÓRZY BYLI NA MARSZU NALEŻY SIĘ WIELKI SZACUNEK !!! Ja niesety nie mogłem być razem z Wami.
-
Panowie co wy się tv przejmujecie. Ważne, że Ci co byli wiedzą jak było. Oni powiedzą znajomym prawdę. Mam nadzieję, że za rok nic mi nie przeszkodzi i pojawię się w Warszawie.
-
Panowie w Warszawie było tak że kolumna miała może z 1.5km może 2km. Próbowałem stanąc sobie na jakimś murku kilka razy i obejrzeć ale nigdy nie starczało mi cierpliwości by zobaczyć ogon Marszu bo nie było ku*** końca. MEGA MEGA wrażenie. To są olbrzymie liczby. Nie wierzcie w taki liczby jak 10 tys.. Mam stadionowy miernik w oczach. Tam było co najmniej 2 x więcej. Co najmniej!
Zastanawiające jest że żadna stacja nie podaje takich informacji jak liczna uczestników marszu. Zamiast tego jest onanizm nad płonącym wozem transmisyjnym TVN24.
Zastanawiające jest że żadna stacja nie podaje takich informacji jak liczna uczestników marszu. Zamiast tego jest onanizm nad płonącym wozem transmisyjnym TVN24.
-
widziałem flagę PRZEMYŚL dajcie foto
-
Wogole ani w tv, ani w necie praktycznie nie ma filmow, zdjec z Marszu. Jest tylko awantura. Ponad 20 tys ludzi maszerowalo po ulicach warszawy, a nikt tego nie pokazuje.
Gdyby ktos widzial gdzies ciekawe fotki prosze o linki.
Gdyby ktos widzial gdzies ciekawe fotki prosze o linki.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
podbijam. Moglo tak być. Też miałem takie wrażenie że ruszamy właśnie w tamta stronę gdzie stała blokada..Pe pisze:Na zamieszki przed Marszem mogła wpłynąć lekka dezinformacja, najpierw czoło Marszu ustawiło się w stronę Rotundy, czyli w stronę lewactwa. Ludzie nie wiedzieli gdzie mają iść, Marsz ruszył w drugą stronę a dobre dwa tysiące ludzi nadal stało gotowych isć w stronę odwrotną, tam się wszystko zaczęło ludzie napierali na stronę gdzie stała mityczna antyfa, a psy zaczęły spychać ich w stronę odwrotną, poleciały race pierwsze kopy itd no i reszta znana. Dużo starszych osób nawet tam stało, gdy im mówiłem że Marsz poszedł w drugą stronę to nie widzieli ocb.
Prowokacja!
-
Polsce piszemy z wielkiej litery!!!l.d.z.o pisze:napisze tylko jedno co nasowa mi sie po dzisiejszym dniu
JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA POKI MY ZYJEMY
niech zobaczy cala europa ze lewackie scierwo i pedalska cholota nie znajdzie w polsce domu
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Mam taki mały apel by nie jechać po sobie z racji oceny potrzeby lub nie, tego dymu. Stało się. Trzeba cieszyć się z pozytywów ze tyle ekip stanęło ramię w ramię obok siebie (znajomek z Wawy pisał mi m.in o tym)
Trudno stało się. Weźcie pod uwagę że na tym całym gloryfikowanym w szajs mediach zachodzi pewno dymy trwały by bite kilkanaście h z pożarami wielu samochodów( wiem o TVN-busie ale ch** w niego wbijam) i powybijanymi szybami bogu ducha winnych sklepikarzy. A u nas ? ja się poczułem trochę jak w latach przełomu wieku z klimatem chuligansko spontanicznym w tle
Trudno stało się. Weźcie pod uwagę że na tym całym gloryfikowanym w szajs mediach zachodzi pewno dymy trwały by bite kilkanaście h z pożarami wielu samochodów( wiem o TVN-busie ale ch** w niego wbijam) i powybijanymi szybami bogu ducha winnych sklepikarzy. A u nas ? ja się poczułem trochę jak w latach przełomu wieku z klimatem chuligansko spontanicznym w tle
-
Nie wiem czy było
http://www.youtube.com/watch?v=l-PeRCrIuWM posiłki lewaków z niemców koniec świata pozdro bracia walczymy za POLSKE!!
http://www.youtube.com/watch?v=l-PeRCrIuWM posiłki lewaków z niemców koniec świata pozdro bracia walczymy za POLSKE!!
-
O chuligany jebane, haha. Szkoda, że nie trafili na żadną ekipez okolicy pisze:Nie wiem czy było
Gej,pedofil,konfident-jeden bubel genetyczny..

-
Podobno antifa się przebiła się na tym odcinku. Nie znam końca sprawy ale mega dymu nie było chyba.radomszczanin pisze:i na koniec pytanko co to za bieganina na pewnym odcinku marszu,kolo jakiegos hotelu bodajrze?kilkaset osób pobiegło nagle na prawo w boczną ulice
-
Tak uciekali, że telefony pogubili :Dbeees pisze:Podobno antifa się przebiła się na tym odcinku. Nie znam końca sprawy ale mega dymu nie było chyba.radomszczanin pisze:i na koniec pytanko co to za bieganina na pewnym odcinku marszu,kolo jakiegos hotelu bodajrze?kilkaset osób pobiegło nagle na prawo w boczną ulice
Mikke vs Legierski po marszu:
http://www.youtube.com/watch?v=6ME753Y5sZM
-
"Cała Polska dziś widziała jak Antifa spierdalała"beees pisze:Podobno antifa się przebiła się na tym odcinku. Nie znam końca sprawy ale mega dymu nie było chyba.radomszczanin pisze:i na koniec pytanko co to za bieganina na pewnym odcinku marszu,kolo jakiegos hotelu bodajrze?kilkaset osób pobiegło nagle na prawo w boczną ulice
-
Zamknijcie temat do jutra. Jutro pojawią się relacje ekip i grup będących na marszu. A wy pierdolone pazie nie oceniajcie wydarzeń, w których nie braliście udziału a śledziliście je w TVNie albo w innym gównie.
PS. Rudy, psy, lewacy zobaczyli jaką jesteśmy siłą.
PS. Rudy, psy, lewacy zobaczyli jaką jesteśmy siłą.
-
oj siłą to my ku*** byliśmy przeokrutną! :)
co do awantur... nie będę nikogo krytykował, bo to nie do końca nasza wina.
Wystarczyło to lewe ścierwo na boki przegnać i puścić nas Marszałkowską.
co do filmiku...
to są ci słynni niemieccy lewacy? o kurwaaaaa :D
co do awantur... nie będę nikogo krytykował, bo to nie do końca nasza wina.
Wystarczyło to lewe ścierwo na boki przegnać i puścić nas Marszałkowską.
co do filmiku...
to są ci słynni niemieccy lewacy? o kurwaaaaa :D
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
Gdy nie mozesz wejsc na stadion bo ktos podejmuje dycyzje ze jestes zły, gdy nie mozesz powiedziec prawady o tym kto jest winiene takiej a nie innej sytuacji w Polsce, gdy nie pozwalaj ci isc tam gdzie chcesz, gdy obciazaja cie nadmiernymi daninami na rzecz państwa(badz sfery rzadzacej) to to wszytsko sie kumuluje i w pewnym momencie puszcza w tobie wszystko. To stało sie dzisiaj. Trudno była zadyma, była walka ale byl tez marsz byly tez rodziny z dziecmi, ludzie starasi i tacy po ktorych w zyciu bym sie nie spodziawal ze beda ze mna akurat maszerowac w jednym szeregu. Panowie przestacie plakac. Czas debaty dobiega konca, trzeba wziac sprawy w swoje rece. ONI beda tylko rozmawiac z siła ktora nie da sie zlamac i ktorza jaka sile sobia prezentuja. Pamiatajcie ze prwadziwe boje uliczne dopiero nas czekaja. Maja podniesc VAT, podtaki bo jest im mało bo musza sie nachapac a wszytskim tym ktorzy maja czelnosc myslec inaczej ONI probóją zamknac usta. Grecy juz placa za ICH chciwosc. Pozniej kolej na Wlochy Hiszpani i na w koncu na nas. Ludzie musza w koncu wyjsc na ulice zoabcza ze nie sa sami
-
OOOOOO NIE ku***, NIE MA TAK, STOP. TEMAT NIE ZOSTANIE ZAMKNIETY CHOCIAZBY ZE WZGLEDU NA TO ZE JESZCZE MASA WIARY NIE WROCIŁA DO SWOICH DOMÓW ....
KTO BYŁ TEN WIDZIAŁ CO SIE DZIAŁO I NA KONSTYTUCJI I NA ROZDROŻU. KAŻDY WIDZIAŁ JAK PSY PROWOKOWAŁY I JAKIEJ PRZEMOCY WOBEC PRAWIDZWYCH POLAKÓW UŻYWAŁY !!
13.12 JEST 30 ROCZNICA WPROWADZENIA STANU WOJENNEGO ........
DZIS POKAZALIŚMY JAKA JESTEŚY SIŁĄ ..... ZATEM DO ZOBACZENIA !
j**** POLICJĘ !!!
KTO BYŁ TEN WIDZIAŁ CO SIE DZIAŁO I NA KONSTYTUCJI I NA ROZDROŻU. KAŻDY WIDZIAŁ JAK PSY PROWOKOWAŁY I JAKIEJ PRZEMOCY WOBEC PRAWIDZWYCH POLAKÓW UŻYWAŁY !!
13.12 JEST 30 ROCZNICA WPROWADZENIA STANU WOJENNEGO ........
DZIS POKAZALIŚMY JAKA JESTEŚY SIŁĄ ..... ZATEM DO ZOBACZENIA !
j**** POLICJĘ !!!

-
żałuję,że nie mogłem pojechać... NORMALNI obywatele pokazali co myślą... to tyle!
psy prowokują, inni reagują a media (i społeczeństwo) i tak swoje. Tak było,jest i (niestety) będzie. Róbmy swoje i tyle! Te widoki tylu patriotów...zazdroszcze obecności...
psy prowokują, inni reagują a media (i społeczeństwo) i tak swoje. Tak było,jest i (niestety) będzie. Róbmy swoje i tyle! Te widoki tylu patriotów...zazdroszcze obecności...
-
aaaa... i bym zapomniał!
Szacunek dla Legii :)
ja wiem, że 11.11, niby bez animozji klubowych itp. ,ale wytrzymanie widoku tylu ekip w barwach i brak jakichkolwiek spinek zasługują na wyróżnienie
Wielka klasa!
Szacunek dla Legii :)
ja wiem, że 11.11, niby bez animozji klubowych itp. ,ale wytrzymanie widoku tylu ekip w barwach i brak jakichkolwiek spinek zasługują na wyróżnienie
Wielka klasa!
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
[quote="1925"]13.12 JEST 30 ROCZNICA WPROWADZENIA STANU WOJENNEGO ........
DZIS POKAZALIŚMY JAKA JESTEŚY SIŁĄ ..... ZATEM DO ZOBACZENIA ![quote]
Panowie. 13.12 jest jak co roku pikieta pod domem generała J. w Warszawie. Rok temu było tam 2 tys ludzi. Daję zajawkę. Bądźcie tam. Przemyślcie sprawę. Całość podobna do Marszu Niepodległości tylko że stacjonarna ;)
DZIS POKAZALIŚMY JAKA JESTEŚY SIŁĄ ..... ZATEM DO ZOBACZENIA ![quote]
Panowie. 13.12 jest jak co roku pikieta pod domem generała J. w Warszawie. Rok temu było tam 2 tys ludzi. Daję zajawkę. Bądźcie tam. Przemyślcie sprawę. Całość podobna do Marszu Niepodległości tylko że stacjonarna ;)
-
Bardzo dobrze że były awantury.Nie rozumiem, po co jakieś wielkie pretensje o podpalenia, i akcje.Takimi wpisami zachowujecie się jak parówy z antify.Może nie długo zamiast ich tępić, to będziemy przepraszać ich?.Kibicowska Polska upadła, co drugi teraz to lamus, który boji się o zakaz, dołek itp.ALBO JESTEŚ TWARDY, ALBO JESTEŚ NIKIM.
-
Co za debil zamyka temat? Dlaczego nie mówi sie o szwabach z bejsbolami? W jakim celu media robią z patriotów bandytów.... niech każdy samodzielnie sobie odpowie...
Wolność to dobro dla mnie najwyższe, którego we własnym kraju mi brakuje!
Dziś obcy faszyści chcieli mnie Polaka z krwi i kości nazwać swoim imieniem... to po pierwsze...
po drugie ludzie biedy i upodlenia długo nie zniosą a tvn czy gówno w. długo propagandy nie będą wstanie prowadzić, nam nie wystarczy dać chleba i igrzysk gdyż to tylko na krótką metę się sprawdza...
Przepraszam ale choć ze Stolicy wróciłem już parę godzin temu to gorycz we mnie jest z każdą chwilą gorzka!
Dlaczego to piszę? Niby bzdury... lecz mam nadzieję że to początek! Początek prawdziwej lustracji...
Dobranoc!
Wolność to dobro dla mnie najwyższe, którego we własnym kraju mi brakuje!
Dziś obcy faszyści chcieli mnie Polaka z krwi i kości nazwać swoim imieniem... to po pierwsze...
po drugie ludzie biedy i upodlenia długo nie zniosą a tvn czy gówno w. długo propagandy nie będą wstanie prowadzić, nam nie wystarczy dać chleba i igrzysk gdyż to tylko na krótką metę się sprawdza...
Przepraszam ale choć ze Stolicy wróciłem już parę godzin temu to gorycz we mnie jest z każdą chwilą gorzka!
Dlaczego to piszę? Niby bzdury... lecz mam nadzieję że to początek! Początek prawdziwej lustracji...
Dobranoc!
jebał pies teściowe!
-
Zwarcie z milicją o rajt. Niech lewacy ogladają sobie to po tysiąc razy na YT i ocenią jakie mieliby szanse gdyby nie niebiescy. Skończcie z tym jebanym pi-arem.