Komentarze 09.06.2007
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Komentarze 09.06.2007
Ostatnia kolejka II ligi - sobota 17:00
Jagiellonia Białystok - Unia Janikowo
Stal Stalowa Wola - Lechia Gdańsk
Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Kmita Zabierzów - Górnik Polkowice
ŁKS Łomża - Odra Opole
Miedź Legnica - Polonia Bytom
Piast Gliwice - Śląsk Wrocław
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Zagłębie Sosnowiec
Kto najlepiej pożegna sezon?
Jagiellonia Białystok - Unia Janikowo
Stal Stalowa Wola - Lechia Gdańsk
Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Kmita Zabierzów - Górnik Polkowice
ŁKS Łomża - Odra Opole
Miedź Legnica - Polonia Bytom
Piast Gliwice - Śląsk Wrocław
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - Zagłębie Sosnowiec
Kto najlepiej pożegna sezon?
-
- Major
-
-
Ruchu około 15 tysięcy w tym Atletiko, Apator, Widzew i Elana, wspaniała zabawa w trakcie i po meczu , podbeskidzia okolo 21 , ulubiona piosenka po meczowa na wyszstkich monoplach : Każdy w polsce o tym wie, tinki wiki ksg lalalal la la la lalala la la lala zabawa trwa ... az do sierpnia
Pozdro Ślonska sztama ksg-gks

/R\
-
-
Nie chcę wzbudzać napinki, ale na każdym portalu pisze 10000. Stało około 5000 pod stadionem? Nie chcę siać niepotrzebnego zamętu, bo o 500 osób góra 1000 można się "pomylić", ale ku*** 5000 LUDZI różnicy? Super, że Ruch wraca do elity i pewnie radujesz się sukcesem Ruchu, ale nie przelewaj z podniecenia bzdur na forum. Pozdrówka i gratulacje.Chudy/R pisze:Ruchu około 15 tysięcy w tym Atletiko, Apator, Widzew i Elana, wspaniała zabawa w trakcie i po meczu , podbeskidzia okolo 21 , ulubiona piosenka po meczowa na wyszstkich monoplach : Każdy w polsce o tym wie, tinki wiki ksg lalalal la la la lalala la la lala zabawa trwa ... az do sierpnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
skromnym zdaniem mi sie wydaje ze jest tam wiecej niz 8k.........JBBB pisze:JAGIELLONIA BIAŁYSTOK - Unia Janikowo
Stadion wypełniony po brzegi plus sektor gości który został oddany dla gospodarzy z powodu nie przyjazdu gości i wielu chętnych na świetowanie I ligi. Frekwencje szacuje na ok. 8 000. Doping w miare dobry jak to awans - wszyscy szampańskie nastroje, myślami juz w I lidze. Po meczu feta, przejazd przez miasto i zabawa w centrum która trwa jeszcze. Na meczu odpalone świece dymne , race.
I LIGA W BIAŁYMSTOKU.
ten stadion jest pelen .....nie widze wprawdzie drugiej strony, ale na tym samym obiekcie swieciliscie najwieksze sukcesy i wtedy liczby podawane byly w dziesiatkach tysiecy....
mimo wszystko brawo i gratulacje awans Wam kibicom przede wszystkim sie nalezal

-
jesli chodzi o nasza liczbe to byla 15, zreszta zdjecia to pokaza najlepiej, a na pytanie czemu na wszystkich portalach jest 10000?
otoz oficjalna liczba klubu jest wlasnie taka!no bo przeciez jakby moglo byc na meczu wiecej ludzi niz biletow!! oficjalnie tylko tylo moglo wejsc bo tyle jest krzeselek!!
tyle bylo standardowych biletow (kto ostatnio u nas byl to wie jakie) , reszta biletow to bilety ktore pamietaja jeszcze czasy gry w 1 lidze pare lat temu!i to sa bilety nieoficjalne!!
takze nas 15000 i basta!Podbeskidzie siedzi na buforze, tzn w przesjciu na bufor!
otoz oficjalna liczba klubu jest wlasnie taka!no bo przeciez jakby moglo byc na meczu wiecej ludzi niz biletow!! oficjalnie tylko tylo moglo wejsc bo tyle jest krzeselek!!
tyle bylo standardowych biletow (kto ostatnio u nas byl to wie jakie) , reszta biletow to bilety ktore pamietaja jeszcze czasy gry w 1 lidze pare lat temu!i to sa bilety nieoficjalne!!
takze nas 15000 i basta!Podbeskidzie siedzi na buforze, tzn w przesjciu na bufor!
-
Chudy/R pisze:Ruchu około 15 tysięcy w tym Atletiko, Apator, Widzew i Elana, wspaniała zabawa w trakcie i po meczu , podbeskidzia okolo 21 , ulubiona piosenka po meczowa na wyszstkich monoplach : Każdy w polsce o tym wie, tinki wiki ksg lalalal la la la lalala la la lala zabawa trwa ... az do sierpnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wylewaj swoich kompleksów w internecie,robisz wioche swoim kolegom po szalu.Gratulacje dla Niebieskich.Powodzenia w "ekstraklasie"
-
Pajacu, używaj wielkich liter.....Chudy/R pisze:Ruchu około 15 tysięcy w tym Atletiko, Apator, Widzew i Elana, wspaniała zabawa w trakcie i po meczu , podbeskidzia okolo 21 , ulubiona piosenka po meczowa na wyszstkich monoplach : Każdy w polsce o tym wie, tinki wiki ksg lalalal la la la lalala la la lala zabawa trwa ... az do sierpnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Ja bym dodał jeszcze AtleticoB. pisze:Pajacu, używaj wielkich liter.....Chudy/R pisze:Ruchu około 15 tysięcy w tym Atletiko, Apator, Widzew i Elana, wspaniała zabawa w trakcie i po meczu , podbeskidzia okolo 21 , ulubiona piosenka po meczowa na wyszstkich monoplach : Każdy w polsce o tym wie, tinki wiki ksg lalalal la la la lalala la la lala zabawa trwa ... az do sierpnia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Stalówka - Lechia Gdańsk
gości w klatce 0. obok siedzialy 2 osoby + kilka na trybunie VIP.
nas na sektorze kolo 200 w tym delegacje naszych braci z Częstochowy i Rzeszowa. dzieki chlopaki. wisi kilka flag. praktycznie brak dopingu. bez prawie 30min pierwszej polowy wyla syrena.
gości w klatce 0. obok siedzialy 2 osoby + kilka na trybunie VIP.
nas na sektorze kolo 200 w tym delegacje naszych braci z Częstochowy i Rzeszowa. dzieki chlopaki. wisi kilka flag. praktycznie brak dopingu. bez prawie 30min pierwszej polowy wyla syrena.
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola
-
-
Ciężko jest zrozumieć że na stadionie jest 10 tysięcy krzesełek i że oficjalne portale podają tyle widzów ile na konferencji prasowej poda rzecznik!?
A rzecznik nie może podać, że jest wiecej kibiców niż miejsc siedzących! W poprzedniej rundzie też podawali że nas było max 7500
Ale oczywiście ci co w d**** byli i gówno widzieli, a na dodatek tyle samo wiedzą, mają najwiecej do powiedzenia.
Tak tak to My leczymy kompleksy
Ludzi na moje oko 14-15 tysięcy a wy możecie żyć w przeświadczeniu że było nas nawet 4,5 tysiąca. No bo przecież nas wiecej nie ma, a niedługo nie bedzie nas wcale
A rzecznik nie może podać, że jest wiecej kibiców niż miejsc siedzących! W poprzedniej rundzie też podawali że nas było max 7500

Ale oczywiście ci co w d**** byli i gówno widzieli, a na dodatek tyle samo wiedzą, mają najwiecej do powiedzenia.
Tak tak to My leczymy kompleksy

Ludzi na moje oko 14-15 tysięcy a wy możecie żyć w przeświadczeniu że było nas nawet 4,5 tysiąca. No bo przecież nas wiecej nie ma, a niedługo nie bedzie nas wcale

-
Jeżeli stadion ma oficjalną pojemność 10 tysięcy to ni c**** klub nie może podać że był nadkomplet bo groziły by mu kary! Dlatego zawsze podaje się w przypadku kompletu lub nadkompletu liczbe widzów taką żeby była zgodna z oficjalną pojemnością.
A to że na meczu było więcej - nic nowego często tak bywa nawet na Naszym meczu z Legią ... też był nadkomplet ale wszędzie oficjalnie podawano 26 tysięcy
POZDR
A to że na meczu było więcej - nic nowego często tak bywa nawet na Naszym meczu z Legią ... też był nadkomplet ale wszędzie oficjalnie podawano 26 tysięcy

POZDR
-
Jeżeli facet dla Ciebie najbardziej wiarygodnym źródłem informacji są portale internetowe to nie mamy o czym gadać. Może wogóle po c*** tu pisać relacje i komentarze skoro można by tylko linki do odpowiednich stron na portalach dawać ? Weź sie nie ośmieszaj - nie byłes na tym meczu (podobnie jak i ja) a wiesz lepiej od obecnych na nim ile ludzi było.maik5 pisze:tak. tak.
podejrzewam ze skoro klub podaje jedna informacje do portali,pzpn itd.,to dlatego te portale podaja kazdy inna liczbe widzow!
nie raz juz sie zdarzalo ze portale podawaly wiecej widzow niz ma stadion.
wiekszosc portali ma swoich "obserwatorow" na meczach i nie sugeruje sie informacjami z klubu!
wiecej zimnego spojrzenia!bez podniecania se na jeden mecz,bo gdy widzi sie pierwszy raz duza liczbe widzow to dla niektorych maracana byla by zamala-tyle widzow widza!
Zdaje mi się, że bywalcy własnego stadionu są w stanie lepiej i dokładniej określić ile osób było na meczu.
-
-
I takie dziecko pisze tu we wczesniejszych postach o kompleksach...maik5 pisze:jezeli chodzi o sytuacje w Polsce.szczegolnie na slasku to jestescie pierwsi do "komentarzy"!
10tys a 15tys jest roznica.nawet rzecznik by tego nie zmienil
czyli 30tys,w tym 3975 pod stadiobnem Ruchu jest najwlasciwsze!
a kto ma inne zdanie ma kompleks i jest nieobiektywny!![]()
P.S.zacznijcie grac na stadionie slaskim
Mamy kompleks bycia zakompleksionymi kompleksiarzami.
Pierwszy raz zapełnione były bufory i sektor gości(przez nas).
Widzów około 14-15 tysięcy ale jak dla pana wyżej może być i 7 jeśli sprawi mu to uciechę i przestanie pisać swoje arcy inteligentne posty.
-
sytulacja Ruchu jest dokladnie taka sama jak nasza, stadion dopuszczony na iles miejsc i mimo ze ludzi jest o wiele wiecej to nie mozna podac tego oficjalnie, ja tam wierze ze Ruchu moglo byc 15 tys. zreszta poczekamy na fotki to ocenimy wszyscy. ps. pamietam jak my po jakims meczu pisalismy ze bylo nas jeszcze raz tyle co oficjalny wynik to ktos z Ruchu sie klocil ze bzdury gadamy... to moze teraz zrozumie o co chodzilo 

-
byłem w Chorzowie i stwierdzam obiektywnym okiem że dla mnie ich 15 tysięcy wygląda tak samo jak 7-8 na Jagiellonii. No ale to może jakieś złudzenie optyczne czy cuśMatpaw pisze:sytulacja Ruchu jest dokladnie taka sama jak nasza, stadion dopuszczony na iles miejsc i mimo ze ludzi jest o wiele wiecej to nie mozna podac tego oficjalnie, ja tam wierze ze Ruchu moglo byc 15 tys. zreszta poczekamy na fotki to ocenimy wszyscy. ps. pamietam jak my po jakims meczu pisalismy ze bylo nas jeszcze raz tyle co oficjalny wynik to ktos z Ruchu sie klocil ze bzdury gadamy... to moze teraz zrozumie o co chodzilo

-
ku*** a co to ma za znaczenie ilu ich było? zaraz zacznie sie moja ulubiona rozkminka ze moze jeszcze ktos komus nowa zajebista melodie skserował..
co tu sie w ogole dzieje.. nikt nikogo nie obił, nie ma skrojonych flag, nie proby akcji na kibicow gosci wiec na tym forum powinien byc spokoj a nie teraz bedzie rozkmina czy było ich 15 czy 10 tysiecy?
jestesmy kibicami a nie statystykami, mnie to szczerze wali ilu ich było bo to i tak o niczym nie swiadczy a juz na pewno nie o sile kibicowskiej

co tu sie w ogole dzieje.. nikt nikogo nie obił, nie ma skrojonych flag, nie proby akcji na kibicow gosci wiec na tym forum powinien byc spokoj a nie teraz bedzie rozkmina czy było ich 15 czy 10 tysiecy?
jestesmy kibicami a nie statystykami, mnie to szczerze wali ilu ich było bo to i tak o niczym nie swiadczy a juz na pewno nie o sile kibicowskiej

gwałcic, rabowac - Warszawa musi panowac!!
-
-
-
madman pisze:byłem w Chorzowie i stwierdzam obiektywnym okiem że dla mnie ich 15 tysięcy wygląda tak samo jak 7-8 na Jagiellonii. No ale to może jakieś złudzenie optyczne czy cuśMatpaw pisze:sytulacja Ruchu jest dokladnie taka sama jak nasza, stadion dopuszczony na iles miejsc i mimo ze ludzi jest o wiele wiecej to nie mozna podac tego oficjalnie, ja tam wierze ze Ruchu moglo byc 15 tys. zreszta poczekamy na fotki to ocenimy wszyscy. ps. pamietam jak my po jakims meczu pisalismy ze bylo nas jeszcze raz tyle co oficjalny wynik to ktos z Ruchu sie klocil ze bzdury gadamy... to moze teraz zrozumie o co chodzilo
widze ze tu same burnie siedzom!kogos naprawde boli bo nis tyle przyszlo,tylko ze to wy piszecie otym wiecej niz my sami na tyn tymat!
naprowdy chocbyscie sami ich liczyli toi tak byscie na koncu stwierdzili ze zescie sie porpostu pomylili!
a ty w d**** byles i nic nie widziales obiektywnie napiszez no chyba se jaja robisz chopie!
i lepiej juz niewypowiadajcie sie na tyn tymat bo zaroz znow bedzie ze to my sie rozpisojemy o naszych liczbach porawda jest tako a nie inno i nic tego niezmieni!
...zawsze na zawsze...
RUCH 1920 CHORZOW
RUCH 1920 CHORZOW
-
Panu juz podziekujemy. Faktycznie mamy wam czego zazdroscic, my nigdy nie mielismy LEPSZEJ frekwencji...R1985 pisze:co Geje torcipy i reszta frajerstwa nie potraficie sie z tym pogodzic ze nas jest na sląsku wiecej niz was !!! widze komenty pedalow co nie byli na szpilu ba nawet fot nie widzieli a pierdola ze nas tyle nie bylo... zazdroscicie nam i tyle!!!
-
Chciałbym zaznaczyć ze Gornik w ostatnim czasie juz pare razy zapelnial stadion a Wy dopiero pierwszy raz w takiej duzej liczbie!Nie podniecaj sie!R1985 pisze:co Geje torcipy i reszta frajerstwa nie potraficie sie z tym pogodzic ze nas jest na sląsku wiecej niz was !!! widze komenty pedalow co nie byli na szpilu ba nawet fot nie widzieli a pierdola ze nas tyle nie bylo... zazdroscicie nam i tyle!!!
"Współczuję tym, którzy nie piją. Wstają rano i wiedzą, że cały dzień będą się czuć tak samo."
-
Sam wiesz, ze pierdoly piszesz. Macie drozsze bilety, ale o 5 zl a nie o 10zl. Zreszta jak byly bilety po 5 to nie bylo kompeltu a np. na Legii byl przy biletach za 10Wyb(R)aniec pisze:Ino ze Gornik ma bilety za 5 zl a my mamy 15 zl to jest dosyc roznicaJurek z Działek pisze:Chciałbym zaznaczyć ze Gornik w ostatnim czasie juz pare razy zapelnial stadion a Wy dopiero pierwszy raz w takiej duzej liczbie!Nie podniecaj sie!R1985 pisze:co Geje torcipy i reszta frajerstwa nie potraficie sie z tym pogodzic ze nas jest na sląsku wiecej niz was !!! widze komenty pedalow co nie byli na szpilu ba nawet fot nie widzieli a pierdola ze nas tyle nie bylo... zazdroscicie nam i tyle!!!