- Kibice w mediach (temat zbiorczy)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
TYLKOML

Re: - Kibice w mediach (temat zbiorczy)

Post autor: TYLKOML » 09.05.2011, 23:40

Barnet pisze:ku*** nawet moja kobita co nie ma o tym pojecia powiedziala ze lis ewidentnie trzyma jedna strone (czyt. PO), co w tym przypadku c*** j***** jako prowadzacy program na zywo w TV publicznej powinien byc neutralny, ale jako jeden z niewielu programow, dzisiaj zostalo im pojechane po rajtach i przez bohatera wembley i przez Kurskiego, a tego gamonia z zydowsko-PO-wskiej GW to bym za jaja powiesil na iglicy stadionu narodowego, wojewodzina tez leb spuscil i gowno mial cos sensownego do powiedzenia, szkoda tylko ze ten program taki krotki, bo spoleczenstwo moglo by sie troche wiecej dowiedziec jaka jest prawda, ale jak ktos chce mowic prawde to zaraz z****** ryj lisa przerywa i zmienia watek bo wie ze doatanie od donalda po pizdzie, panowie to co sie dzieje w kraju to jest paranoja, mowi sie o kibicach ze lamia prawo, a tak jak lamie prawo rzad to ku*** najwieksza zadyma to przy tym maly pikus
niestety w tv nie powiedzą juz prawdy jaka jest a jak już chcą to zawsze jest obracana w kłamstwo... tak jak dzisiaj - Kurski coś mówił to reszta od razu zaczyna drzeć morde i zmieniać temat

iparts.pl
fluor

Post autor: fluor » 10.05.2011, 01:01

Ja tylko wytrzymałem do tych zadym co pokazywali. Do tej chwili nie usłyszałem ani jednej mądrej wypowiedzi, a już o Stecu nawet się nie wypowiadam, skoro chłop twierdzi że stadiony są jedynym miejscem gdzie za każdym razem łamie się prawo. Janek jak zaczął gadać o jakiś kibicach PZPN to już dałem sobie spokój. Może w dalszej części coś mądrzejszego powiedzieli - jak wynika z waszych wpisów. To, że Lis zawsze był za PO to wiadomo. W każdym programie o czym by nie był to trzyma ich stronę, żadna nowość. Najważniejsze, że się kłócą o kibiców, bo wiedzą, że można na nas zbić kapitał. Zresztą wystarczy zobaczyć co się dzieje przed każdymi wyborami, szczególnie samorządowymi. Mimo to smutne jest takie paplanie tylko aby się pokazać w TV.

Salmo Trutta

Post autor: Salmo Trutta » 10.05.2011, 05:57

Wy poważnie myślicie że gdyby opozycja (PiS) doszła do władzy skutkowało by to lekkim "odpuszczeniem" fanatykom?

Moim zdaniem było by jeszcze gorzej niż jest. Oczywiście wyborcom PO nie jestem. Ale chory psychicznie wieczny prawiczek by nam tak nawywijał że za samo posiadanie szalika klubowego szło by się za kraty. MOIM ZDANIEM.
Obrazek

intifada

Post autor: intifada » 10.05.2011, 06:04

rozmowa z kibicami Legii

[link]

defqon

Post autor: defqon » 10.05.2011, 09:42

[link]
Tutaj program Lisa.
Swoją drogą naprawdę ku*** istotne dla kraju tematy porusza, najpierw kibole a później krajobraz po "Bitwie na głosy"..

tarnow

Post autor: tarnow » 10.05.2011, 11:51

Wy poważnie myślicie że gdyby opozycja (PiS) doszła do władzy skutkowało by to lekkim "odpuszczeniem" fanatykom?

Moim zdaniem było by jeszcze gorzej niż jest. Oczywiście wyborcom PO nie jestem. Ale chory psychicznie wieczny prawiczek by nam tak nawywijał że za samo posiadanie szalika klubowego szło by się za kraty. MOIM ZDANIEM.
To oczywiste.PiS już był przy władzy, kibolstwo wtedy istniało tak samo jak dzisiaj , a histerii żadnej nie było.Radze po prostu wyciagać wnioski z tego co było.

Ja też jestem prawiczkiem i nikogo za kraty bym nie wysyłał :)
takie głupki powinny być banowane

O..

Post autor: O.. » 10.05.2011, 11:58

http://www.youtube.com/watch?v=ljGNXDOD ... e=youtu.be
ku*** AT zatrzymują kogoś kto rzucił krzesełkiem...

szakalaka

Post autor: szakalaka » 10.05.2011, 12:51

a tak awanse świętował rok temu Newcastle:
www.youtube.com/watch?v=bEg5aVzcy0c
i Leeds:
www.youtube.com/watch?v=XwDABNT--iU

w tym meczu w Anglii wystarczyło strzelić gola:
www.youtube.com/watch?v=98b5Skutbtg

Ciekawe jak to skomentowały by te palanty od Lisa.
Hetman Włoszczowa!

Barnet

Post autor: Barnet » 10.05.2011, 14:15

coraz bardziej zastanawia mnie fakt czy aby nie specjalnie final zostal zaplanowany wlasnie w Bydgoszczy, chyba co niekorzy dobrze wiedzieli jakie beda skutki spotkania tych dwoch ekip, na powiedzmy sobie szczerze, slabo ''wyposarzonym'' stadionie, caly zeszly rok temat nr. 1 to Smolensk, teraz nastepny rok bedzie o kibicach, idealna sytuacja zeby dalej mydlic spoleczenstwu oczy, a pozostale 100 razy wazniejsze i nie cierpiace zwloki sprawy odstawic na dalszy tor
p.s. post troche bardziej polityczny niz kibicowski, ale jakos taka mysl mnie naszla
Obrazek

zoppot kurort

Post autor: zoppot kurort » 10.05.2011, 14:47

szakalaka pisze:a tak awanse świętował rok temu Newcastle:
http://www.youtube.com/watch?v=bEg5aVzcy0c
i Leeds:
http://www.youtube.com/watch?v=XwDABNT--iU

http://www.youtube.com/watch?v=98b5Skutbtg

Jest tylko "mała" różnica że na tych linkach co zapodałeś nikt nie demoluje obiektu, przynajmniej ja nie zauważyłem. Jeżeli L by tylko wbiegła jak wbiegła po sukcesie i dalej by się nic nie działo oprócz fety to palanty by nie miały tyle argumentów. Pewnie by się czepiali kominiarek czy rac ale jednak to nie to samo.

Swoją drogą jestem mega ciekawy czy za takie wjazdy,które w Anglii dość często się zdarzają po jakiś spektakularnych sukcesach, kibice dostają zakazy czy w takich przypadkach im odpuszczają, bo w gre jak widać wchodzą nawet tysiące ludzi a setki na pewno. Fajnie jakby ktoś zorientowany sie wypowiedział.

Co do naszych to teraz pokazówka, ale niestety ludzie/społeczeństwo to łyka jak pelikany i przyklaskują tym działaniom, wystarczy mi jak posłucham co ludzie w pracy gadają to wszyscy chwalą zamykanie stadionów. Takie czasy, lepiej już na pewno nie będzie:/

mancunian

Post autor: mancunian » 10.05.2011, 15:02

Raczej odpuszczaja po wjazdach na koniec sezonu, czy tez jakiegos spektakularnego sukcesu...

Odpuszczaja tez czasami jak kilku wyskoczy i cieszy sie z gola z pilkarzami, ale tutaj to juz roznie.

Generalnie jak nie ma demolki tylko czysta radosc, to nie staraja sie na sile uprzykrzac zycia.

neutralny_kibol

Post autor: neutralny_kibol » 10.05.2011, 15:06

zoppot kurort pisze:
szakalaka pisze:a tak awanse świętował rok temu Newcastle:
http://www.youtube.com/watch?v=bEg5aVzcy0c
i Leeds:
http://www.youtube.com/watch?v=XwDABNT--iU

http://www.youtube.com/watch?v=98b5Skutbtg

Jest tylko "mała" różnica że na tych linkach co zapodałeś nikt nie demoluje obiektu, przynajmniej ja nie zauważyłem. Jeżeli L by tylko wbiegła jak wbiegła po sukcesie i dalej by się nic nie działo oprócz fety to palanty by nie miały tyle argumentów. Pewnie by się czepiali kominiarek czy rac ale jednak to nie to samo.

Swoją drogą jestem mega ciekawy czy za takie wjazdy,które w Anglii dość często się zdarzają po jakiś spektakularnych sukcesach, kibice dostają zakazy czy w takich przypadkach im odpuszczają, bo w gre jak widać wchodzą nawet tysiące ludzi a setki na pewno. Fajnie jakby ktoś zorientowany sie wypowiedział.

Co do naszych to teraz pokazówka, ale niestety ludzie/społeczeństwo to łyka jak pelikany i przyklaskują tym działaniom, wystarczy mi jak posłucham co ludzie w pracy gadają to wszyscy chwalą zamykanie stadionów. Takie czasy, lepiej już na pewno nie będzie:/
I w Anglii wbiegają bez kominiarek i szalików. Z pyskami odsłoniętymi. Myślę że im odpuszcza się ludzią. Jak by chcieli to by wyłapali ich wszystkich po meczu przecież - kamery itd.

obiektywny1

Post autor: obiektywny1 » 10.05.2011, 16:20

,Staruch " zatrzymany przez AT. Wie ktos cos wiecej na ten temat??

oxford00

Post autor: oxford00 » 10.05.2011, 16:21

[link]

Thor1982

Post autor: Thor1982 » 10.05.2011, 16:41

[link]

Komentarz zbędny...

Pośpieszny.

Post autor: Pośpieszny. » 10.05.2011, 17:02

Niewiem gdzie to wkleić więc wklejam tutaj.
Konkret filmik.. http://www.youtube.com/watch?v=zT_9tcDBpzI

97400

Post autor: 97400 » 10.05.2011, 17:19

Thor1982 pisze:[link]

Komentarz zbędny...
Pewnie że zbędny bo bijecie przypadkowe osoby, jeśli był to ktoś od Nas proszę o ksywki na priv, a jak nie to daj sobie siana bo chyba już nikt nie wierzy w te bajki ludzi którzy sami nawazjem się sprzedają, a później razem na akcje biegają.

Thor1982

Post autor: Thor1982 » 10.05.2011, 18:29

jot_pe pisze:Jakby ktoś wkleił podobny artykuł, tyle że w drugą stronę, to pewnie byście sikali jacy to konfidenci z FCB, więc "daj sobie siana" i już nie ośmieszaj bardziej swojej ekipy niż jest to możliwe.
Nie dyskutuj z nimi.

Bo oni jak dostają wpierdy to albo przypadkowe osoby albo obracają na swoje wygrane. Każdy sam sobie oceni, a ulica wszystko i tak zweryfikuje :)

Legionista88

Post autor: Legionista88 » 10.05.2011, 19:28

[link]
LEGIA WARSZAWA

fluor

Post autor: fluor » 10.05.2011, 20:34

Salmo Trutta pisze:Wy poważnie myślicie że gdyby opozycja (PiS) doszła do władzy skutkowało by to lekkim "odpuszczeniem" fanatykom?

Wiesz jaka jest różnica? Taka że wszystkie media by po nich jeździły, że łamią prawa człowieka, że tworzą państwo policyjne. Wolę władzę nielubianą przez media, niż taką, która zajmuje się tylko PR i niczym więcej. Poza tym bądźmy szczerzy PiS jak wygra to nie utworzy rządu i może doszłoby do pięknego beligjskiego wzorca - bez nierządu przez 10 miesięcy. To musiał być piękny okres w historii tego kraju.
Barnet pisze:coraz bardziej zastanawia mnie fakt czy aby nie specjalnie final zostal zaplanowany wlasnie w Bydgoszczy, chyba co niekorzy dobrze wiedzieli jakie beda skutki spotkania tych dwoch ekip, na powiedzmy sobie szczerze, slabo ''wyposarzonym'' stadionie, caly zeszly rok temat nr. 1 to Smolensk, teraz nastepny rok bedzie o kibicach, idealna sytuacja zeby dalej mydlic spoleczenstwu oczy, a pozostale 100 razy wazniejsze i nie cierpiace zwloki sprawy odstawic na dalszy tor
p.s. post troche bardziej polityczny niz kibicowski, ale jakos taka mysl mnie naszla
też tak myśle... ale jednak bardziej do wyborów.

Tricolores

Post autor: Tricolores » 10.05.2011, 20:42

PP nam odwołali:
[link]
[email protected]
FB - STORMstreetwear

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 10.05.2011, 20:48

Tricolores pisze:PP nam odwołali:
[link]

Haha, cykory. Podobnie jak władze Ostródy. Ładnie wypromowali miasto ;]
Obrazek

Legionista88

Post autor: Legionista88 » 11.05.2011, 09:27

Wpadli w kominiarkach, wzięli go za "Starucha"

Zamaskowani policjanci, z wydziału zwalczania przestępczości pseudokibiców, przez pomyłkę wtargnęli do mieszkania na warszawskiej Pradze Południe. "Byłem w samej bieliźnie, kazali mi uklęknąć i wymierzyli w moją stronę broń" - twierdzi w rozmowie z redakcję Kontaktu 24 Mateusz Janiszewski, u którego we wtorek rano pojawiła się policja. Kiedy funkcjonariusze zorientowali się, że mężczyzna nie jest poszukiwanym przez nich "Staruchem", przeprosili za pomyłkową "wizytę" i opuścili mieszkanie. Policja zaprzecza, aby wobec mężczyzny użyto siły. "Działania były prowadzone zgodnie z nakazem prokuratorskim" - odpowiada Anna Kędzierzawska z Komendy Stołecznej Policji.

Przyszli o siódmej rano

Do zdarzenia miało dojść we wtorek rano o godzinie 7.00, w jednym z bloków na warszawskiej Pradze Południe. "Grozili, że wyważą drzwi, byłem wtedy w samej bieliźnie. Kazali mi uklęknąć i wymierzyli w moją stronę broń" - opowiada nam Mateusz Janiszewski.

"To nie on!"

Funkcjonariusze szybko zorientowali się, że to nie on jest poszukiwaną osobą. "Przeszukali mieszkanie, sprawdzili czy oprócz mnie nikt w nim nie przebywa. Po chwili jeden z nich powiedział 'to nie on', po czym przeprosili za pomyłkę i opuścili moje mieszkanie" - tłumaczył. Poszkodowany miewa kłopoty z sercem i po zdarzeniu znalazł się w szpitalu. Sprawę zamierza skierować do sądu.

Zaistniała sytuacja jest dla pokrzywdzonego szokująca: "Rozumiem, że jest to sprawa medialna, że chodziło o "Starucha", ale nawet traktowanie kibiców w ten sposób, moim zdaniem nie jest odpowiednie. Ja dzięki tej sytuacji straciłem dużo nerwów i zdrowia także" - opowiadał Mateusz. Mężczyzna utrzymuje, że "Starucha" nawet nie zna a na meczu ostanio był 10 lat temu.

Działaliśmy zgodnie z nakazem

O komentarz w tej sprawie poprosiliśmy Annę Kędzierzawską z Komendy Stołecznej Policji. "Działaliśmy zgodnie z nakazem prokuratorskim. Sprawdzaliśmy kilka miejsc w których mógł przebywać Piotr S. "Staruch" (poszukiwany w związku z wydarzeniami w Bydgoszczy "gniazdowy" Legii - red.)" - tłumaczyła. Jak dodała oficer prasowa, policja w czasie interwencji nie użyła siły i nie było potrzeby wzywania pomocy medycznej.

źródło: kontakt 24

To jest ku*** dramat naszego kraju...
LEGIA WARSZAWA

Piotrek198963

Post autor: Piotrek198963 » 11.05.2011, 09:54

Jerzy Dudek za pośrednictwem swojej oficjalnej strony "jerzydudek.eu" włączył się do dyskusji na temat kibiców, która wywiązała się po finałowym meczu Pucharu Polski pomiędzy Legią Warszawa i Lechem Poznań. Bramkarz Realu Madryt jest zdania, że w Polsce powinny zostać zamknięte wszystkie stadiony po to, aby później dokonać przysłowiowej "zmiany warty" wśród kibiców.

Jerzy Dudek uważa, że zamieszki w Bydgoszczy były do przewidzenia, zaś po fakcie strony uciekają od odpowiedzialności.

"Cała Polska wie, że mecze Legii i Lecha są o podwyższonym ryzyku, bo to na nich często dochodziło do różnych ekscesów. I trzeba być bardzo naiwnym działaczem piłkarskim, żebym pomyśleć, że tym razem będzie inaczej. Od środy następuje tradycyjna już wymiana uprzejmości pomiędzy PZPN, organizatorem meczu (miasto Bydgoszcz i OZPN Bydgoszcz)i policją – każdy próbuje uciec od odpowiedzialności. A bezpiecznych stadionów jak nie było, tak nie ma" - pisze Dudek na swojej oficjalnej stronie.

Zdaniem bramkarza Realu Madryt największym problem polskich stadionów jest brak respektowania prawa.

"Najśmieszniejsze są zakazy stadionowe, których nikt nie respektuje, kary których nikt nie płaci… To powinno dać do myślenia naszemu premierowi" - uważa Dudek.

Jak poradzić sobie z chuliganami? Dudek ma na to dość ostrą receptę. "Najlepszym wyjściem jest całkowite zamknięcie stadionów piłkarskich, na których wciąż ludzie nie rozumieją co to znaczy być kibicem" - pisze bramkarz "Królewskich".

"Potem powinien nastąpić powolny proces identyfikacji i weryfikacji, kogo chcemy na stadionie, a kogo nie, jak z zaproszeniami do swojego domu. Nieproszonych gości się nie wpuszcza, bo mogą popsuć dobrze zapowiadającą się nam zabawę" - przekonuje Dudek.

On jest popierdolony co on myśli że jak wygrał LM i gra z Żelboyami w Realu to jest kimś?? Kolejny się znalazł do pierdolenia o kibicach, już mnie wkurwił:/
Obrazek

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards

19TSW06

Post autor: 19TSW06 » 11.05.2011, 10:13

Piotrek198963 pisze:Jerzy Dudek za pośrednictwem swojej oficjalnej strony "jerzydudek.eu" włączył się do dyskusji na temat kibiców, która wywiązała się po finałowym meczu Pucharu Polski pomiędzy Legią Warszawa i Lechem Poznań. Bramkarz Realu Madryt jest zdania, że w Polsce powinny zostać zamknięte wszystkie stadiony po to, aby później dokonać przysłowiowej "zmiany warty" wśród kibiców.

Jerzy Dudek uważa, że zamieszki w Bydgoszczy były do przewidzenia, zaś po fakcie strony uciekają od odpowiedzialności.

"Cała Polska wie, że mecze Legii i Lecha są o podwyższonym ryzyku, bo to na nich często dochodziło do różnych ekscesów. I trzeba być bardzo naiwnym działaczem piłkarskim, żebym pomyśleć, że tym razem będzie inaczej. Od środy następuje tradycyjna już wymiana uprzejmości pomiędzy PZPN, organizatorem meczu (miasto Bydgoszcz i OZPN Bydgoszcz)i policją – każdy próbuje uciec od odpowiedzialności. A bezpiecznych stadionów jak nie było, tak nie ma" - pisze Dudek na swojej oficjalnej stronie.

Zdaniem bramkarza Realu Madryt największym problem polskich stadionów jest brak respektowania prawa.

"Najśmieszniejsze są zakazy stadionowe, których nikt nie respektuje, kary których nikt nie płaci… To powinno dać do myślenia naszemu premierowi" - uważa Dudek.

Jak poradzić sobie z chuliganami? Dudek ma na to dość ostrą receptę. "Najlepszym wyjściem jest całkowite zamknięcie stadionów piłkarskich, na których wciąż ludzie nie rozumieją co to znaczy być kibicem" - pisze bramkarz "Królewskich".

"Potem powinien nastąpić powolny proces identyfikacji i weryfikacji, kogo chcemy na stadionie, a kogo nie, jak z zaproszeniami do swojego domu. Nieproszonych gości się nie wpuszcza, bo mogą popsuć dobrze zapowiadającą się nam zabawę" - przekonuje Dudek.

On jest popierdolony co on myśli że jak wygrał LM i gra z Żelboyami w Realu to jest kimś?? Kolejny się znalazł do pierdolenia o kibicach, już mnie wkurwił:/
pograł w turystycznych klubach gdzie doping jest na poziomie 3 ligi i mówi o dobrej zabawie na trybunach, chyba z trąbką w mordzie ewentualnie kiełbasą, polskie kluby nie będą zbiorowiskiem turystów tylko prawdziwych kibiców którzy przyjdą w mniejszej lub większej liczbie nie zależnie od wyniku, dla niego kibic to ten który przyjdzie zostawi kase i ma w********** i się nic nie odzywać broń boże, skoro jest taki chardy do zamykania stadionów powinien zostać zatrzymać za zamieszki w meczu z farseloną jako prowokowania kibiców drużyny przyjezdnej
Wisła Nowa Huta

(M)arcin

Post autor: (M)arcin » 11.05.2011, 10:28

Zaczęli wkońcu pisać o Proteście
Chociaż Tyle

"Miała być druga Irlandia,
a mamy drugą Białoruś"
TYLKO POLONIA NIE PROTESTUJE Z RESZTĄ KIBICÓW
Kibice podczas wtorkowych meczów 26. kolejki Ekstraklasy kontynuowali protest przeciw zamknięciu stadionów Legii i Lecha. Tak, jak w miniony weekend skandowali antyrządowe hasła, a na trybunach zawiesili transparenty. Rekord popularności biła płachta: "Trybuna zamknięta na wniosek Donalda Tuska". Z protestu wyłamali się kibice warszawskiej Polonii.
W ramach protestu kibice tradycyjnie opuszczali trybunę na ok. pięć minut. Tak było w Zabrzu, gdzie Górnik grał z Legią (1:1).

Zabrzanie na kilka minut wyszli z trybuny odkrytej. Ustawili się na koronie stadionu i skandowali "Piłka nożna dla kibiców". Na płocie tymczasem powiewały antyrządowe transparenty, w tym "Miała być druga Irlandia, a mamy drugą Białoruś".

Dwie Polonie, jedna bez protestu

W akcji wzięli też udział sympatycy Polonii Bytom. Podczas meczu z Cracovią (1:2) tak jak fani Górnika opuścili jeden z sektorów.

Przeciwko zamknięciu stadionów Lecha i Legii nie protestowali za to kibice Polonii Warszawa. Przyczyny wydają się oczywiste. Animozje między sympatykami stołecznych zespołów są doskonale znane. Dodatkowo Fani Czarnych Koszul nie chcieli za pewne solidaryzować się z legionistami, którzy w październiku głośno sprzeciwiali się pomysłowi dofinansowaniu przez miasto budowy nowego stadionu Polonii.

Wyzwiska i race

W Lubinie przy okazji meczu Zagłębia ze Śląskiem kibiców zapamiętano akurat nie z powodu protestu. Nie jest tajemnicą, że fani obu klubów za sobą nie przepadają, więc na wypełnionej po brzegi Dialog Arenie dominowały wzajemne wyzwiska.

W drugiej połowie gospodarze posunęli się dalej. Na murawę wrzucili palące się race i z tego powodu sędzia Szymon Marciniak musiał na chwilę przerwać spotkanie.

Zródło:TVN24

W.F.H.

Post autor: W.F.H. » 11.05.2011, 12:19

O.. pisze:http://www.youtube.com/watch?v=ljGNXDOD ... e=youtu.be
ku*** AT zatrzymują kogoś kto rzucił krzesełkiem...
Nawet nie za to, tylko za wtargnięcie na murawę. To jest tragedia w jaki sposób traktuje się kibiców, bo to zatrzymanie wyglądało jakby przynajmniej szefa mafii zatrzymywali...

wieśniak

Post autor: wieśniak » 11.05.2011, 14:16

I niech zamyka c*** wszystkie, mysli, ze nam zrobi na złość, a robi kopaczom, telewizji i kibicom z kiełbasą w mordzie. Hehe za chwile kluby beda c**** mialy z biletów i nasi smieszni kopacze beda dostawac z coraz wiekszymi ogórami a rudy bedzie myslal ze walczy z chuliganami. Bezmózg z niego jest jednak jak mało kto. j**** populiste!
Obrazek

oxford00

Post autor: oxford00 » 11.05.2011, 14:21

Zaczyna się
[link]

wieśniak

Post autor: wieśniak » 11.05.2011, 14:25

Panowie tak teraz czytam, że rudy kutas mowi, ze te z****** EURO 2012 jest zagrozone i naszla mnie rozkmina czy to nie bylo wszystko celowe? c**** mamy a nie dworce, lotniska i powiedzmy sobie szczerze, ze nie jestesmy przygotowani do EURO a projekty nawet nie sa realizowane w 50% wiec jaka jest najlepsza opcja dla Rudego? Taka zeby wmówic społeczenstwu, że Euro zostanie nam zabrane przez chuliganow i zrzucenie na kibicow odpowiedzialnosci jakby te z****** mistrzostwa nam zabrali. Wtedy Rudy stanie sie prawdziwym szeryfem i bedzie jebał kibicow , a z****** spoleczenstwo bedzie mu bic brawo bo przeciez przez nas euro nie bedzie w Polsce. Moze Bydgoszcz była celową zagryką po to by rozpocząc ten temat. Uważam, że to wielce prawdopodobne.
Obrazek

kol-pat

Post autor: kol-pat » 11.05.2011, 15:39

Według wyborczego gówna, które ponoc bazuje na wypowiedzi niejakiego Wadima Dyby - nowego komendentata krakowskich piesków, właśnie...jesteśmy w drodze do Krakowa i to w liczbie...2 koła. Śmiech przez łzy, szkoda słów na tych debili....
Kolejowi Patrioci

Kibic_BDG

Post autor: Kibic_BDG » 11.05.2011, 17:05

Wywołują bójki, awanturują się, zakłócają imprezy - tak w Lubniewicach, podobnie jak w całej Polsce, "bawią się” stadionowi bandyci. Władze gminy powiedziały: dość!
[link]

Przepraszam że artykuł z wybiórczej ale ręce opadają.

Piotrek198963

Post autor: Piotrek198963 » 11.05.2011, 18:45

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nie to jest przegięcie co oni odpierdalają.
Obrazek

█▀█ █▀▀ █▀█ █▄▄
█▀█ █▄▄ █▀█ █▄█
all corp are bastards

tera-wal_wal-tera

Post autor: tera-wal_wal-tera » 11.05.2011, 19:28

Może trochę nie na temat, ale pośrednio (zwłaszcza data) nawiązuje do tematu, mianowicie- skaczę sobie po programach i na polsat sport widzę mecz jakichś popierdółek- aktorzyny, podstarzałe skonfidenciałe (kucharski, kosecki, szczęsny) piłkarzyny i spedalone dziennikarzyny. I tu miła niespodzianka- taka zdawałoby się kulturalna impreza, skierowana do normalnej publiczności, a na trybunach prawie pusto (może ze 4-5tyś na 31tyś stadionie to śmiech na sali).
Jest to temat do podchwycenia, i w jakiejś formie do "użycia" w proteście przeciwko ryżej cwelicy.

Wklejam ten wpis do drugiego tematu, i tu małe sprostowanie- widzów max 3tyś:) a w tle atmosfera z Małysza- trąbki i piski starych bab:) , jednak nie przeszkadza to jakiemuś tępemu dziennikarzynie zachwycać się ową atmosferą, do którego to zachwytu namawiał podczas wywiadu jednego z piłkarzy.

Do modów- jeden wpis wedle uznania do cięcia

O..

Post autor: O.. » 11.05.2011, 20:02

tera-wal_wal-tera pisze:Może trochę nie na temat, ale pośrednio (zwłaszcza data) nawiązuje do tematu, mianowicie- skaczę sobie po programach i na polsat sport widzę mecz jakichś popierdółek- aktorzyny, podstarzałe skonfidenciałe (kucharski, kosecki, szczęsny) piłkarzyny i spedalone dziennikarzyny. I tu miła niespodzianka- taka zdawałoby się kulturalna impreza, skierowana do normalnej publiczności, a na trybunach prawie pusto (może ze 4-5tyś na 31tyś stadionie to śmiech na sali).
Jest to temat do podchwycenia, i w jakiejś formie do "użycia" w proteście przeciwko ryżej cwelicy.

Wklejam ten wpis do drugiego tematu, i tu małe sprostowanie- widzów max 3tyś:) a w tle atmosfera z Małysza- trąbki i piski starych bab:) , jednak nie przeszkadza to jakiemuś tępemu dziennikarzynie zachwycać się ową atmosferą, do którego to zachwytu namawiał podczas wywiadu jednego z piłkarzy.

Do modów- jeden wpis wedle uznania do cięcia
Warto zaznaczyć, że bilety na ten spektakl kosztowały 10 zł, w sytuacji gdy na najbliższy mecz Legia-Wisła najtańszy bilet kosztował będzie 50 zł.

kompostownik

Post autor: kompostownik » 11.05.2011, 20:58

Paweł Zarzeczny O kibicach
http://www.youtube.com/watch?v=szy6NJHqAxA

Kibic_BDG

Post autor: Kibic_BDG » 11.05.2011, 21:47

[link]

Kibice Olimpii ukarani za transparenty

kasztany

Post autor: kasztany » 11.05.2011, 23:52

Thor1982 pisze:
jot_pe pisze:Jakby ktoś wkleił podobny artykuł, tyle że w drugą stronę, to pewnie byście sikali jacy to konfidenci z FCB, więc "daj sobie siana" i już nie ośmieszaj bardziej swojej ekipy niż jest to możliwe.
Nie dyskutuj z nimi.

Bo oni jak dostają wpierdy to albo przypadkowe osoby albo obracają na swoje wygrane. Każdy sam sobie oceni, a ulica wszystko i tak zweryfikuje :)
skoro napisali/powiedzieli, że to nikt od nich to czemu mamy im nie wierzyć a wierzyć w wypociny jakiegoś pismaka? Masz jakiś kompleks dotyczący kibiców GKS-u? Bo sądząc po podpisie to chyba tak. Akurat GKS notuje zwyżkę formy w walce z okolicznymi FC Widzewa i chyba nawet wy nie możecie temu przeczyć (vide walka przed ich wyjazdem na Lechię)

Thor1982

Post autor: Thor1982 » 12.05.2011, 01:16

Zwyżkę hehehehe

Kasztany nie wypowiadaj się o tematach o których masz blade pojęcie. Bo jedna jaskółka wiosny nie czyni ;)

i na tym skończmy polemikę, bo nie o tym jest temat.

ODPOWIEDZ