MŚ RPA 2010 - kibicowsko
-
Re: MŚ RPA 2010 - kibicowsko
Jest nadzieja ;)
[link]
ostatni akapit najwazniejszy. wiec do dziela.
[link]
ostatni akapit najwazniejszy. wiec do dziela.
Londyn 100% Widzew
-
nie sądze zeby zakazali tych trąbek, sam komentator dziś mowil ze jakby chcial to by wniósl z 5 bo tam w ogole nie trzepia, oby tak bylo na Euro 2012 kazdy wniesie tyle piro ile chce ;D
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
nawet się nie łudźcie, że piro będzie u nas dozwolone. w RPA jest dzicz i poprawność polityczna czarnuchy mogą robić co chcą... wczoraj komentator nawet mówił że na Algieria- Słowenia ponad 200 osobowa grupa algierczyków przemieszczała się swobodnie po stadionie gdzie u nas na bank nie będzie takiej opcji...
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)
-
Mało tego,na jednym z meczy widać było czarnucha z kurą..jednak co dzicz to dzicznawet się nie łudźcie, że piro będzie u nas dozwolone. w RPA jest dzicz i poprawność polityczna czarnuchy mogą robić co chcą... wczoraj komentator nawet mówił że na Algieria- Słowenia ponad 200 osobowa grupa algierczyków przemieszczała się swobodnie po stadionie gdzie u nas na bank nie będzie takiej opcji...
-
Ekipa Australii ;)

-
U nas flage Ally zna cała Polska, a tam chyba co drugi kibic przywozi swoją własna i wiesza na stadionie hehe

-
i jeszcze wczoraj w meczu chyba Ghana-Serbia pojawiła się jakaś flaga 'sexmachines' ?
1947
-
Tak, flaga "sexmachines" była widoczna w sektorze za bramką. "Kibice" z Ghany to pokazali full folklor, napierdalają w te trąbki i na dodatek przez cały mecz jakaś grupka chodziła w koło między trybunami a boiskiem w ogóle nie interesując się meczem...
Transparent Serbów
[link]
jakby ktoś mógł przetłumaczyć ; )
Transparent Serbów
[link]
-
Argentyna
[link]
[link]
Algierczycy
[link]
[link]
[link]
[link]
ładne dekoracje w Holandii :)

[link]
[link]
Algierczycy
[link]
[link]
[link]
[link]
ładne dekoracje w Holandii :)

-
Teraz tylko liczyć na to,żeby wszystkie czarnuchy poodpadały w fazie grupowej;)
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
mogę iść na solo :)ax88 pisze:Ekipa Australii ;)
-
Ja moge z nia na gole klaty hehe.szakal. pisze:mogę iść na solo :)ax88 pisze:Ekipa Australii ;)
-
chociaz pilkaze maja wymowke, dzisiaj Holender oddal strzal po gwizdku(spalony) i nie dostal zoltej kartki bo przekonal sedziego ze zagluszyly go trabki.matKSC pisze:[link]
ehhh...
chyba sie obawiaja ze jak zabiora czarnuchom ich zabawki to zrobia jakies protesty albo rozruchy oskarzajac organizatorow o rasizm, a na to sobie nie moga pozwolic, tymbardziej wiedzac do czego moga byc zdolni miejscowi kibice i ogolnie ludnosc

-
"Dmuchałem Twoją matkę", chyba?fan_1953 pisze:Transparent Serbów
[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
Japonia z dopingiem jak narazie nieźle, i trąbki jak by przycichły
-
Do tego trochę płócien mieli, z tych większych wyłapać można było 'ULTRAS NIPPON', także coś tam się dzieje jednak a nie tylko zabawa czarnuchów.
-
nie wiem czy to nie bylo skierowane do trenera Ghany, jest Serbem i czytalem ze za to ze nie zrezygnowal z ich prowadzenia na Mistrzostwach zburzyli mu w Serbii chate warta 1,5 mnl dolcow, wjechaly buldozery i zrownaly wszystko z ziemia, i to podono na polecenie rzadu, a pretekst mieli taki ze niby go nielegalnie zbudowal.jatar pisze:"Dmuchałem Twoją matkę", chyba?fan_1953 pisze:Transparent Serbów
[link]
Sam trener twierdzi ze ma wszystkie niezbedna papiery ze dom zbudowany zostal legalnie, ot taka zemsta...

-
Ja mam takie pytanie, po bramce Paragwaju zdawało mi się ze koleś trzymał w reku butelkę szklana? piwo? Jeśli się nie mylę, to tam można kupić/wnieść w Polsce uważane za niebezpieczne przedmioty?!
-
Też widziałem na jakimś meczu typa ze szklaną butelką piwa, tam jest zajebiście na stadionach!!!
No prawie...
No prawie...
-
Robia równierz plastikowe butelki z daleka łudząco wyglądające jak szklane , takowe można spotkac w anglii
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
- Major
-
Stary, oni nawet mają piro. Nie wiem czy ktoś zarejestrował typa z Ghany z jakimś garem na ciornym łbie, z którego się dymiło. Pewnikiem race z Łodzi jeszcze nie doszły heheŚmiałojestnasmało pisze:Też widziałem na jakimś meczu typa ze szklaną butelką piwa, tam jest zajebiście na stadionach!!!
No prawie...
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
marzy mi sie w polsce browar na stadionie, to byla by kulturka i daje sobie ręke ucią ze były by z tego same korzysci!
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Bilety rozdane łapią się do kategorii tych sprzedanych. Nie jest ich aż 11ooo jak w powyższym przypadku, ale jest tego dużo. Skąd na jednym stadionie brak 11ooo? Sprzedawać z różnych powodów (głównie logistyczno-komunikacyjnych) sprzedawano w jakichś marketach czy czymś w tym stylu. Ponoć (info z 3 ręki) zaczęli robić dziwne promocje w stylu kup 3 bilety, dostaniesz 40 za darmo, owce, kilo piasku i HIV od miejscowego szamana.Wizard. pisze:organizator mowi ze sprzedano wszystkie bilety a na jeszcze ani jednym meczu nie bylo kompletu publicznosci
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
Stary, oni nawet mają piro. Nie wiem czy ktoś zarejestrował typa z Ghany z jakimś garem na ciornym łbie, z którego się dymiło. Pewnikiem race z Łodzi jeszcze nie doszły hehe[/quote]
Też widziałem tego pojeba, on tam chyba miał jakieś fazujące zioła żeby mieli siłę dmuchać w te jebane trąbki przez cały mecz i rozpylał to na trybunach.
Piłkarsko te mistrzostwa są słabe, oprócz szkopów nie działo nic ciekawego na boiskach.
Co do vuvuzeli to może jak bambery nie powychodzą z grup to będzie słychać trochę dopingu ,dlatego trzymam kciuki żeby wszyscy odpadnli ;p
A browar w Polsce na pewno będzie na mistrzostwach bo to wymóg UEFA, oczywiście chodzi o hajs bo sponsorem jest Carlsberg ,ale dla nas to kozacki pomysł.Nie wiadomo jak to będzie po EURO'12, czas pokaże.
Też widziałem tego pojeba, on tam chyba miał jakieś fazujące zioła żeby mieli siłę dmuchać w te jebane trąbki przez cały mecz i rozpylał to na trybunach.
Piłkarsko te mistrzostwa są słabe, oprócz szkopów nie działo nic ciekawego na boiskach.
Co do vuvuzeli to może jak bambery nie powychodzą z grup to będzie słychać trochę dopingu ,dlatego trzymam kciuki żeby wszyscy odpadnli ;p
A browar w Polsce na pewno będzie na mistrzostwach bo to wymóg UEFA, oczywiście chodzi o hajs bo sponsorem jest Carlsberg ,ale dla nas to kozacki pomysł.Nie wiadomo jak to będzie po EURO'12, czas pokaże.
-
Jak w buczadle mistrzostwa mają być dobre? Naprawdę atmosfera wpływa także na grę na boisku!
Wybór RPA to była największa głupota w historii i strata dla tego kontynentu.
Wcześniej wycofały się Tunezja i Libia, bo chciały organizować razem.
Japończy podobnie jak Korea Pd. złapali zajawke na doping i dopingują. Nauczyli się. Jakieś sektorówki mieli.
Odpadnięcie drużyn afrykańskich nie zmieni nic pod względem buczenia...
Wybór RPA to była największa głupota w historii i strata dla tego kontynentu.
Co oni do c**** widzieli w tym RPA?15 maja 2004 roku w Zurychu komitet wykonawczy FIFA 14 głosami wybrał RPA na gospodarza mistrzostw w 2010 roku. Maroko otrzymało 10 głosów, a Egipt nie otrzymał żadnego.
Wcześniej wycofały się Tunezja i Libia, bo chciały organizować razem.
Japończy podobnie jak Korea Pd. złapali zajawke na doping i dopingują. Nauczyli się. Jakieś sektorówki mieli.
Odpadnięcie drużyn afrykańskich nie zmieni nic pod względem buczenia...
-
Jeśli wuwuzele to instrument, który kocham albo nienawidzę, to ja zdecydowanie NIENAWIDZĘ tego cholerstwa ;/ jeszcze powinni do kompletu tych trąbek po 3 piórka w dupe sobie wsadzić!! ech... kompletna porażka kibicowska!
-
na wyspach sie przyjma na 100% :) juz teraz mozna bylo na urywkach zobaczyc angoli dmuchajacych w to gowno
juz pewno w ciapatych lbach rodzi sie pomysl latwego zarobku: wuwuzele z logo klubow angielskich czy szkockich, premier league sprzeda swoje logo i tez bedzie zadowolona
against modern football, huh?
juz pewno w ciapatych lbach rodzi sie pomysl latwego zarobku: wuwuzele z logo klubow angielskich czy szkockich, premier league sprzeda swoje logo i tez bedzie zadowolona
against modern football, huh?
Ruch Narodowy
-
"Teraz są wykorzystywane, by przekazać emocje kibiców podczas meczu - mówi."
Emocje wywoływane są krótkotrwale, to chwile uniesienia. A tymczasem na każdym meczu, przez 2 godziny, głupi murzyni napierdalają w te trąby jak pojebani bez konkretnego powodu, co pokazuje, że nie ma to żadnego związku z emocjami.
Emocje wywoływane są krótkotrwale, to chwile uniesienia. A tymczasem na każdym meczu, przez 2 godziny, głupi murzyni napierdalają w te trąby jak pojebani bez konkretnego powodu, co pokazuje, że nie ma to żadnego związku z emocjami.
Wrocław - stolica Śląska
-
Angielska Premier League nie zabroni? haha przecież tam samo stanie jest niebezpieczne, co to będzie jak ktoś poskarży się na pogorszenie słuchu, albo jakieś trąbki z emocji polecą na murawę. Będzie skandal :):)
Niesamowite jak zwykłą trąbę, którą w Polsce widzimy od 10 lat wcisnęli im jako ich symbol i tradycję narodową.
Niesamowite jak zwykłą trąbę, którą w Polsce widzimy od 10 lat wcisnęli im jako ich symbol i tradycję narodową.
-
do tego zamiast mówić po prostu trąbka to dodali tą śmieszną nazwę i frajerzy to łykają ;)
1947
-
u nas niewolno miec butelki na meczu, a tam mozna z tarczami, szablami wejsc heh
paranojaa, cyrk jakich mało.
paranojaa, cyrk jakich mało.
I co
Mazowsze
Mazowsze
mam wrażenie że wiara która siedzi na trybunach tylko czeka aż jej ryj pojawi się na tym stadionowym telebimie
-
Szwajcarja pokonuje Hiszpanie :O co niektórzy u buka rwą włosy z głowy chyba :D
a mecz prowadzi..Howard Webb
a mecz prowadzi..Howard Webb
chcesz oglądać forum i poczuć atmosferę MŚ2010?
[link] bhaha
[link] bhaha
-
[link]
sorry ze onet i Szpakowski;/
sorry ze onet i Szpakowski;/
-
Mistrzostwa na razie przebiegają spokojnie. Na tle pozostałych wyróżniają się jednak kibice Argentyny, którzy sprawiają miejscowym najwięcej kłopotów. Do ojczystego kraju cofnięto już 33 osoby uznane za niebezpieczne – podaje BBC.
Zaczęło się jeszcze przed otwarciem turnieju – na lotniskach cofnięto 11 osób, które znalazły się na przekazanej przez argentyńską federację liście 800 chuliganów. Od tego czasu policja wnikliwie przygląda się Argentyńczykom.
W zeszłym tygodniu policja przeprowadziła nalot na przedmieściach Pretorii, gdzie przebywało 165 kibiców z Argentyny. Zidentyfikowano wtedy ponad 20 chuliganów, którzy „próbowali się dostać na dwa mecze bez biletów [...] i przy kilku okazjach zachowywali się nieodpowiednio, atakując innych kibiców”. 17 osób deportowano, kolejnych 5 zgodziło się na dobrowolny powrót do kraju.
źródło: BBC.co.uk
PS. Nie chcę się już wyrzywać na Polakach, ale tacy Azjaci czy dzisiaj Szwajcarzy pokazują co to jest gra w piłkę, nasi muszą się wziąźć do roboty, a nie ganiać za koszulkami gwiazdeczek z plakatów wiszących nad ich łóżkami.
Zaczęło się jeszcze przed otwarciem turnieju – na lotniskach cofnięto 11 osób, które znalazły się na przekazanej przez argentyńską federację liście 800 chuliganów. Od tego czasu policja wnikliwie przygląda się Argentyńczykom.
W zeszłym tygodniu policja przeprowadziła nalot na przedmieściach Pretorii, gdzie przebywało 165 kibiców z Argentyny. Zidentyfikowano wtedy ponad 20 chuliganów, którzy „próbowali się dostać na dwa mecze bez biletów [...] i przy kilku okazjach zachowywali się nieodpowiednio, atakując innych kibiców”. 17 osób deportowano, kolejnych 5 zgodziło się na dobrowolny powrót do kraju.
źródło: BBC.co.uk
PS. Nie chcę się już wyrzywać na Polakach, ale tacy Azjaci czy dzisiaj Szwajcarzy pokazują co to jest gra w piłkę, nasi muszą się wziąźć do roboty, a nie ganiać za koszulkami gwiazdeczek z plakatów wiszących nad ich łóżkami.
-
Czarny humor
[link]
[link]