to jest przesmieszne, marsylia najpierw atakuje Ajax rzucają WSZYSTKIM co mieli pod ręką, a kiedy ekwipunek im się kończy...poprostu spierdalająszczena_uns pisze:Dzisiaj cieawie było w Marsylii , gdzie OM grało z Ajaxem , przed meczem dochodzi do starć kibiców Ajaxu i OM , dwóch kibiców AFCA pociętych i jeden postrzelony przez policjanta . pozatym 100 hool's Ajaxu przegania OM pod stadionem .

EuroInfo
-
Re: EuroInfo
biały honor, biała duma, biały miś, biały nos
gdyby interesowała mnie piłka to zostałbym piłką
-
przed meczem Porto - Atletico gorąco, dochodzi do starć, obie ekipy kroją się...
foty:
Porto: (SD zdobywają flagę i "baner")

Atletico: (FA kroi flagę SD)

foty:
Porto: (SD zdobywają flagę i "baner")

Atletico: (FA kroi flagę SD)

-
o ile sie nie mylę to ten banner nie należy do Frente
-
[link]" target="_blank
ocb z tym ?
ocb z tym ?
-
-
no te fanty należały niby do jakiś tam "pikników" Atletico. Ponoć Frente kroi jeszcze flagę SD Ribeira a policja oddaje ją Portugalczykom... ogólnie wesołohavamal pisze:o ile sie nie mylę to ten banner nie należy do Frente
-
today in moscow 37 young spartak ( school and avangard firms ) vs 37 mobile group (zenit spb ). after 39 seconds win spartak.
in exUSSR dinamo kiev ( young group ) 24 vs dinamo minsk 24 (young group ) after 7 minutes win minsk.
today starting championat of russia.
in exUSSR dinamo kiev ( young group ) 24 vs dinamo minsk 24 (young group ) after 7 minutes win minsk.
today starting championat of russia.
-
7 minutes?YVE pisze:in exUSSR dinamo kiev ( young group ) 24 vs dinamo minsk 24 (young group ) after 7 minutes win minsk.

"Czas oddać hołd tym, którzy byli skłonni,
Poświęcić swoje życie, zginąć dla wolnej Polski"
Poświęcić swoje życie, zginąć dla wolnej Polski"
nieznajomy_89 pisze:co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów więc może dla tego taka liczba
-
-
To nie jest tak, że młucisz się przez 7 min, bez przerwy. Jest pierwsze starcie, młucka potem chwila przerwy i kolejne...
BANDYCKI KLUB SPORTOWY
-
[link]" target="_blank
today was game spartak zenit in moscow. some intresting in the terrace.
foto put here late...
today was game spartak zenit in moscow. some intresting in the terrace.
foto put here late...
-
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
kila zdjęć z wczorajszego meczu Psg - OM robione przez kumpla który był na meczu .
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
W IMIÉ OJCA I SYNA UNIA NOWA SARZYNA
-
Policja rozbroiła kibiców OM
Holenderska policja zarekwirowała noże, kije oraz inne niebezpieczne przedmioty, które przewozili kibice Olympique Marsylia podróżujący do Amsterdamu na rewanżowy mecz piłkarskiego Pucharu UEFA z Ajaksem.
"W związku z obawami o poprawne zachowanie kibiców przed, podczas i po środowym meczu policja przedsięwzięła wzmożone środki ostrożności" - napisano w komunikacie amsterdamskiej policji.
Mimo konfiskaty sporej liczby niebezpiecznych przedmiotów, zatrzymano jak dotąd tylko dwie osoby, w tym jedną za rozprowadzanie narkotyków. Policja nie ujawniła narodowości aresztowanych.
interia.pl
Holenderska policja zarekwirowała noże, kije oraz inne niebezpieczne przedmioty, które przewozili kibice Olympique Marsylia podróżujący do Amsterdamu na rewanżowy mecz piłkarskiego Pucharu UEFA z Ajaksem.
"W związku z obawami o poprawne zachowanie kibiców przed, podczas i po środowym meczu policja przedsięwzięła wzmożone środki ostrożności" - napisano w komunikacie amsterdamskiej policji.
Mimo konfiskaty sporej liczby niebezpiecznych przedmiotów, zatrzymano jak dotąd tylko dwie osoby, w tym jedną za rozprowadzanie narkotyków. Policja nie ujawniła narodowości aresztowanych.
interia.pl
-
Opisze ktos Bałkany??
Szczegolnie chodzi mi o Serbie,jaki jest uklad sil w tym kraju i czy wogole mozna to jakos sprecyzowac??
Szczegolnie chodzi mi o Serbie,jaki jest uklad sil w tym kraju i czy wogole mozna to jakos sprecyzowac??
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
-
odnośnie Serbii, to wiadomo że 3 główne siły to Partizan/Crvena i Vojvodina NS, nie wiem kto przeważa w Belgradzie, jakkolwiek Partizan ma dość prężną sieć FC w całej Serbii
w FYROM główną (jeśli nie jedyną siłę) stanowi ekipa Vardaru (Komiti), w Albanii cały ruch bodajże skupia się na reprezentacji
zresztą, sporo było nt. Bałkan(ów?) tu mówione...
w FYROM główną (jeśli nie jedyną siłę) stanowi ekipa Vardaru (Komiti), w Albanii cały ruch bodajże skupia się na reprezentacji
zresztą, sporo było nt. Bałkan(ów?) tu mówione...

-
takie pytanie dot. Stambułu ? wie ktoś jak tam wygląda sytuacja ?
-
Miałem okazję ostatnio rozmawiać dość często z chłopakami i z Fenerbace i Galatasaray i bez dwóch zdań stwierdzili, że największe świry to Besiktas, najlepsza atmosfera i najlepsza ekipa, że pozostałe ekipy nie mogą się z nimi równać. Poza tym tylko jedna z tych ekip jest z europejskiej części Stambułu....i jest to Besiktas.
Biali ludzie, czarne charaktery!
-
jesli chodzi o Stambuł to Galata i Besiktas sa z czesci europejskiej,faktycznie Besiktas ma najgorsza opinie jako nozownicy jednak jest to powiazane z tym ze miesci sie w takich dzielnicach i jest najmniej popularny z całej trojki,troche to sie zmienia ale Galata była klubem elit wiec inny klimat a Fener robotniczy z najwiekszym zapleczem w miescie choc długo dołowali
-
FSV Zwickau - LOK Lipsk
http://www.youtube.com/watch?v=aF_voN9RKsQ" target="_blank
[link]" target="_blank
Filmy i zdjęcia z zajść na Rumunia-Serbia:
[link]" target="_blank
Kilka tys. Bośniaków z pirotechniką w Belgii:
[link]" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=aF_voN9RKsQ" target="_blank
[link]" target="_blank
Filmy i zdjęcia z zajść na Rumunia-Serbia:
[link]" target="_blank
Kilka tys. Bośniaków z pirotechniką w Belgii:
[link]" target="_blank
-
ok dzięki, a jak z innymi klubami ze Stambułu ? jest jeszcze jakiś mniejszy klub tam co liczy się na scenie kibicowskiej ?
-
niech ktos napisze o ekipie Eintrachru Frankfurt
-
Z tego co widziałem to ładnie spiewają. Wiem tyle ze lewacka ekipa 

-
w ten wekend ciekawe derby Goteborga na otwarcie nowego stadionu NYA Gamla Ullevi. Graja Gamla IS z Orgryte, dwie dobre kibicowsko ekipy, Gamla dostali 2 300 biletow ktore rozeszly sie w 3 godziny(!!!). ciekawostka nowy stadion zostal zmodyfikowany na prosbe kibicow i z 18 800 miejsc ponad 4 000 jest stojacych ( po okolo 2 tys za kazda z bramek ). Do tego jest to chyba jedyny w Europie stadion z ktorego skorzystaja wszystkie trzy glowne kluby Goteborga ( dwa wymienione plus IFK). Taki uklad bedzie mozliwy bo liga szwedzka grea co tydzien od piatku do poniedzialku, wiec nie bedzie problemu z terminarzem. pozdro
TYBET JEST SERBSKI
-
o, napiszesz coś więcej o scenie szwedzkiej generalnie? głównie chodzi mi o sztokohlm (przedewszystkim djurgaden i aik)
[link]" target="_blank tu foty tego estadio
[link]" target="_blank tu foty tego estadio
-
-
Skopiowali „oprawę” Wisły
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
rafalrks pisze:niech ktos napisze o ekipie Eintrachru Frankfurt
Z tego co widziałem to ładnie spiewają. Wiem tyle ze lewacka ekipa

a zreszta sami poczytajcie:
[link]" target="_blank" target="_blank
„Najtańszą odmianą dumy jest duma narodowa. Każdy żałosny głupiec, który nie ma na świecie nic, z czego mógłby być dumny, jako ostatniej deski ratunku czepia się narodu, tylko po to, by być z czegoś dumnym” - A. Schopenhauer
-
-
Nowa flaga kibiców Dniepra Dniepropietrowsk:
[link]" target="_blank

[link]" target="_blank

-
wczoraj przez przypadek wpadlem na C+ na mecz koszykowki Real Madryt-Olimpiakos Pireus, Real zaprezentowal ciekawa oprawe ale niestety nie moge znalesc zadnego zdjecia
-
skylon pisze:wczoraj przez przypadek wpadlem na C+ na mecz koszykowki Real Madryt-Olimpiakos Pireus, Real zaprezentowal ciekawa oprawe ale niestety nie moge znalesc zadnego zdjecia

-
-
wczoraj mialem okazje byc na meczu Newcastle - CHELSEA
Kibicow z Londynu ciezko oszacowac poniewaz byli porozsiadani po calym stadionie, ok kilka tysiecy
n stadionie komplet zwiazany z przejeciem przez Shereara funkcji trenera
z ciekawostek to chyba tylko striptiz w pubie najzagorzalszym fanow The Toons, a ciekawostka dlatego ze byla godzina 12 w poludnie, a takze odtwarzanie dopingu poprzez system glosnikow
ostatecznie wygrywany 2:0 i w dobrym nastroju wracam do domu ok 20, po 12h spedzonych w trasie ( od Newcastle dzieli mnie moze 80km) xD
fotki wrzuce jutro.
Kibicow z Londynu ciezko oszacowac poniewaz byli porozsiadani po calym stadionie, ok kilka tysiecy

n stadionie komplet zwiazany z przejeciem przez Shereara funkcji trenera

z ciekawostek to chyba tylko striptiz w pubie najzagorzalszym fanow The Toons, a ciekawostka dlatego ze byla godzina 12 w poludnie, a takze odtwarzanie dopingu poprzez system glosnikow

ostatecznie wygrywany 2:0 i w dobrym nastroju wracam do domu ok 20, po 12h spedzonych w trasie ( od Newcastle dzieli mnie moze 80km) xD
fotki wrzuce jutro.
Nafta 1946 Jedlicze
-
to jeszcze nie to, tam byla jakas sektorowka z napisem Animals Madrit cos takiegoTabasco pisze:skylon pisze:wczoraj przez przypadek wpadlem na C+ na mecz koszykowki Real Madryt-Olimpiakos Pireus, Real zaprezentowal ciekawa oprawe ale niestety nie moge znalesc zadnego zdjecia
-
derby Goteborga, gosci ( czyli GAIS ) okolo 3 tysiecy (w tym ja hehe) mecz wypas pierwszy na nowym stadionie wygrana GAISARE jako gosci 5-1 (3 bramy walneli w 5 minut) , niesamowity scisk na sektorze stojacym gosci na dole trybuny gosci, zajebista atmosfera, po meczu pod knajpe gdzie sie bawila ekipa Gardakvarnen podbija "ekipa" Orgryte w oszalamiajacej liczbie 6
,Gardakvarnen dlugo czekaja na przybycie hools IFK nic sie jednak nie zdarza, na meczu nalezy dodac dobra oprawa OIS a poza tym sloneczna piekna pogoda hehe. reszta w rezimowym
(krypotreklama) majowym TMK + , pozdro

TYBET JEST SERBSKI
-
Opisz szefie ten Sztokholm 

-
I ogólnie Szwecje jeśli możesz 

-
widze kolega z wysp do Szwecji sie przeniosl. pozdronisc pisze:derby Goteborga, gosci ( czyli GAIS ) okolo 3 tysiecy (w tym ja hehe) mecz wypas pierwszy na nowym stadionie wygrana GAISARE jako gosci 5-1 (3 bramy walneli w 5 minut) , niesamowity scisk na sektorze stojacym gosci na dole trybuny gosci, zajebista atmosfera, po meczu pod knajpe gdzie sie bawila ekipa Gardakvarnen podbija "ekipa" Orgryte w oszalamiajacej liczbie 6,Gardakvarnen dlugo czekaja na przybycie hools IFK nic sie jednak nie zdarza, na meczu nalezy dodac dobra oprawa OIS a poza tym sloneczna piekna pogoda hehe. reszta w rezimowym
(krypotreklama) majowym TMK + , pozdro