manolo_pb pisze:amigoksg pisze:
Gdyby działacze Poloni byli nieco bardziej rozgarnięci mogli zamienić gospodarza a na wiosnę zagrać na Śląskim (zysk z biletów gwarantowany) zapotrzebowanie na ten mecz było w Zabrzu ogromne - niestety nie dane nam było odwiedzić w tym roku Bytomia.
Takie rozmowy sę toczyły jeszcze przed rozpoczeciem sezonu. Z niewiadomych mi przyczyn temat upadł. A szkoda, bo derby bez gości tracą smak.
Jak dla mnie zarzad Polonii wykazal sie tym razem "rozgarnieciem", bo nie wszedl z wami w zadne "interesy"(raz mieli do was biznes,i kazdy wie jak sie skonczyl)
Po ostatnich wydarzeniach dostali by Zabrzu max.700 biletow,a w rewanzu mieliby wynajac Stadion Slaski!?!
Czyli grac dwa razy na wyjezdzie ,tylko po to zebys Ty mogl byc na widowni
Dzialacze Polonii sa rozliczani przede wszystkim z wynikow sportowych, ktore chyba latwiej osiagnac na wlasnych "smieciach",niz na tulaczce! I niech mi ktos tu nie wyjezdza ze nie jestem kibic i sie ciesze ze kogos gdzies nie wpuscili,lub zakazali wyjazdu!!!Bo gdyby nie kibice, fanatycy jezdzacy za "swoimi",doping itp.itd...to juz dawno kupil bym C+ i siedzial w domu.
Pan amigoksg chcialby mecz w Zabrzu( zysk finansowy G.Z.+ szansa dobrego wyniku bo u siebie),i mecz na neutralnym terenie do ktorego P.B. musiala by doplacic!!
Ja rozumie ze zainteresowanie tym meczem bylo OGROMNE ,to licze ze lekko 20.000 was by sie zjawilo na Slaskim(co to dla was),tylko skoro tak to obliczyles to napisz ile jeszcze ludzi brakuje zeby bilans wyszedl na zero!!!!!! Napewno wiesz skoro napisales...zysk gwarantowany...wiec czekam na odpowiedz,moze byc priv.
Gornik Zabrze-banda HIPOKRYTOW!!!
p.s. was-celowo pisane z" malej"litery..,a co do oprawy to chyba przerosla oczekiwania autorow- swiadcza o tym posty z tego tematu.!!!!
K.S. Ruch Chorzow - F.C. Bytom