Protesty

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

W11

Post autor: W11 »

Co do Korony to masz racje z Tym Hermesem on jest jasny w porownaniu do Hernaniego ... a to ze protest przerwany zostal to nie znaczy ze wszyscy powrocili na stadion caly czas jest duza czesc kibicow ktora nie chodzi na mecze ze wzgledu na Hernaniego
iparts.pl
Desmond

Post autor: Desmond »

W11 pisze:Co do Korony to masz racje z Tym Hermesem on jest jasny w porownaniu do Hernaniego ... a to ze protest przerwany zostal to nie znaczy ze wszyscy powrocili na stadion caly czas jest duza czesc kibicow ktora nie chodzi na mecze ze wzgledu na Hernaniego
A ile ta grupa osób sobie liczy? Chyba nie 5-7 tysięcy osób...
Michał z Łodzi

Post autor: Michał z Łodzi »

Co jak co ale koroniarze nic nie wywalczyli tym swoim protestem. sami narzucili sobie zakaz wyjazdowy i tyle.
leniwiec

Post autor: leniwiec »

Michał z Łodzi pisze:Co jak co ale koroniarze nic nie wywalczyli tym swoim protestem. sami narzucili sobie zakaz wyjazdowy i tyle.
ale ja mam dośc duże niejasnośc co do tego protestu bo znam go niestety tylko z relacji z neta i tv więc wiem że była grupa która nie była zadowolona z tego protestu mozna cos więcej czy był tam ktoś wpływowy bo na tv to wiecie :?
Elektrotechnik

Post autor: Elektrotechnik »

Chyba jedynym zespołem w którym nie gra żaden obcokrajowiec jest Cracovia
http://www.cracovia.pl/1d_1zespol.php?nr_menu=16&x=0
Jak się mylę to poprawcie
guru

Post autor: guru »

Jak nie jak go widziałem niedawno w TV na meczu w Chorzowie...komentator nawet mowił, ze to jego debiut...a teraz moze juz sie nie łapie do skladu..
ObeRschlesien

Post autor: ObeRschlesien »

Sztygar

Post autor: Sztygar »

Elektrotechnik pisze:Chyba jedynym zespołem w którym nie gra żaden obcokrajowiec jest Cracovia
http://www.cracovia.pl/1d_1zespol.php?nr_menu=16&x=0
Jak się mylę to poprawcie
jeżeli chodzi o 1/2 lige to można też dodać Piasta do tego grona :wink:
ODPOWIEDZ