Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Ukochane Miasto

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ukochane Miasto »

Północ86 pisze: 04.08.2026, 20:39
Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 18:58
Północ86 pisze: 04.08.2026, 15:02

Kiedyś śmialiście się podobnie z Piotrkowa, również GKS Bełchatów był przez was wyśmiewany i teraz powiedz co aktualnie znaczycie w tych miastach?
Przeanalizuj z czego ja się śmieję a potem pisz o Piotrkowie i Bełchatowie
Druga sprawa zarówno z Piotrkowa jak i Bełchatowa są nasi aktywni kibice i wykręcają regularne liczby co było widać w Płocku.
I na koniec najważniesze o co mi chodziło...
My nie robimy sobie koszulek typu MŁODY WŁOCŁAWEK :-)

Oni zrobili i wyszedl z tego Muppet Show....
Rozjaśniłem?
A możesz napisać te ich liczby w Płocku? Inne wasze fc piszą swoje liczby więc to chyba nie powinna być tajemnica
Nie liczyłem ludzi w koszulkach danego FC to co nam Ci podawać?
Piszę co widzę na wyjazdach.
Znajdź na forum kogoś z Piotrkowa lub Bełchatowa i spytaj.
Ja nie reprezentuję tych FC i nie jestem osobą upoważnioną do podawania takich danych. A sam wiesz uprawiając rzemiosło kibolskie że pewnych danych wrogom się nie podaje ...
Zgadza się?
iparts.pl
nie ściemniam

Post autor: nie ściemniam »

Gogeta pisze: 04.08.2026, 18:54 Załóż nowe konto bo już każdy wie że jesteś zj€bany 😂😂😂 albo wyloguj się do życia lepiej
To nie mi jadą od k**** tak jak tobie w śląskim temacie.Wypytuj dalej jak typowy krymuks kto co i gdzie żebyś się potem na podwórku kolegom mógł pochwalić o ile ktoś ci odpisze.
Zacznij umiejetnie korzystać z internetu bo będzie za późno.Jak cię to wciągnie to od tego już nie ma odwrotu.Dostaniesz ban na telefon czy komputer i od środka cię będzie rozpierdalać że koledzy mają a ty nie.To jest taki sam nałóg jak narkotyki,hazard czy alkohol.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

ŁKS Street pisze: 03.08.2026, 22:20
Stachu Wirażka pisze: 03.08.2026, 09:53
ŁKS Street pisze: 02.08.2026, 22:16
Granicą na Bałutach jest Zachodnia. Na zachód nasze tereny, na wschód ich.
Mógłbyś to bardziej szczegółowo opisać? W sensie ulicami i osiedlami.
Teofilów, Żubardź i Limanka Nasze tereny. Jagiełka, Stare Bałuty, Stare Miasto, Radogoszcz Wschód ich. Na Żabieńcu i Radogoszczu Zachód osoby stąd i stąd.
Na Radogoszczu nie ma czegoś takiego jak "stąd i stąd ". Na Radogoszczu jest Widzew.
bialy08

Post autor: bialy08 »

Asusss pisze: 04.08.2026, 15:40
Jan Barbados pisze: 04.08.2026, 14:34
Asusss pisze: 04.08.2026, 13:33 Mógłbym Ci wrzucić tutaj na forum rozmowę jednym z od Was z ekipy odnośnie wydarzeń na Piotrkowskiej,bo sam do mnie napisał,że plecy.
Buahaha hahaha haha!
Jak byś nie był takim głąbem umysłowym i np przeczytał wcześniejsze moje posty to byś wiedział,że z paroma chłopakami z ŁKS którzy udzielają się na codzień znam się bardzo dobrze bo wychowała Nas wspólna szkoła jak i wspólne osiedle.
Ty jesteś taki niedojebany ,że tworzysz internetową rzeczywistość, pojawiasz się ogłaszasz wielki powrót super ekipy pejsów ,a po następnym wpierdolu, który nadejdzie szybciej niż myślisz, znowu znikniesz na parę miesięcy i taki już cię czeka los na tym Internecie pizdo żydowska.
Gogeta

Post autor: Gogeta »

nie ściemniam pisze: 04.08.2026, 22:13
Gogeta pisze: 04.08.2026, 18:54 Załóż nowe konto bo już każdy wie że jesteś zj€bany 😂😂😂 albo wyloguj się do życia lepiej
To nie mi jadą od k**** tak jak tobie w śląskim temacie.Wypytuj dalej jak typowy krymuks kto co i gdzie żebyś się potem na podwórku kolegom mógł pochwalić o ile ktoś ci odpisze.
Zacznij umiejetnie korzystać z internetu bo będzie za późno.Jak cię to wciągnie to od tego już nie ma odwrotu.Dostaniesz ban na telefon czy komputer i od środka cię będzie rozpierdalać że koledzy mają a ty nie.To jest taki sam nałóg jak narkotyki,hazard czy alkohol.
Kto mi jedzie, przytocz. A no i przytocz jak to wypytuję co gdzie i jak, no chyba że farmazonisz? Jak już to ja jade z takimi lumpami jak ty, skompromitowałeś sie nie potrzeba było nawet doby, ledwo sie zarejestrowałeś i sie tu ładnie przedstawiłeś że jesteś pajacem. A od "zacznij umiejętnie korzystać z internetu" to już w ogóle jakiś stek bzdur zero merytoryki. Czekam na te cytaty co ja to tak wypytuje i kto ze mną jedzie, dajesz
ObiektywnyPan

Post autor: ObiektywnyPan »

ObiektywnyPan pisze: 03.08.2026, 23:24
zero osiem pisze: 03.08.2026, 16:21 no i popatrzcie w tych statystykach na zaludnienie calej dzielnicy widzew...
prawda taka ze pierwszoligowy lks zbiera na mecze z lodzi 7 tys. ludzi, ekstraklasowy widzew 15 tys. ludzi z czego polowa spoza lodzi, a jedno i drugie ma g... nie znaczenie bo najsmutnirjszy fakt jest taki ze z tych swoich niesamowicie kurvva rozleglych terenow, nieprzejetych przez lks czerwonych bastionow i twierdz widzew nie jest w stanie zebrac 100 bandy
Może bardziej obiektywnie by było napisać, pierwszoligowy ŁĶS 6000, Widzew niezależnie od ligi 17 000?
Jeśli prawdą jest to co napisałeś, że Wasze fc to do 20% to ile zostaje tej Łodzi? 4800? Macie jakieś dane z klubu?
Widzew się nie wstydzi i podał dane dotyczące karnetów, gdzie pod 60% to była Łódź, czyli około 10 000.
2 razy więcej, ale jak wiemy frekwencja, fanatyzm się nie liczą, tylko gdziie lepsze interesy i z kim się opłaca stać na bramce.
Ponawiam pytanie, czy ktoś ogarnięty z ŁKSu ma dane dotyczące frekwencji z podziałem na Łódź i resztę?
Pamiètam, że Górnik i Ruch również wrzucali, nawet z podziałem na powiaty,. Po meczu z Widzewem, także dotyczące kibiców gości, więc to chyba nie problem?
Moglibyśmy zweryfikować...
sokół

Post autor: sokół »

Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 22:01
Północ86 pisze: 04.08.2026, 20:39
Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 18:58

Przeanalizuj z czego ja się śmieję a potem pisz o Piotrkowie i Bełchatowie
Druga sprawa zarówno z Piotrkowa jak i Bełchatowa są nasi aktywni kibice i wykręcają regularne liczby co było widać w Płocku.
I na koniec najważniesze o co mi chodziło...
My nie robimy sobie koszulek typu MŁODY WŁOCŁAWEK :-)

Oni zrobili i wyszedl z tego Muppet Show....
Rozjaśniłem?
A możesz napisać te ich liczby w Płocku? Inne wasze fc piszą swoje liczby więc to chyba nie powinna być tajemnica
Nie liczyłem ludzi w koszulkach danego FC to co nam Ci podawać?
Piszę co widzę na wyjazdach.
Znajdź na forum kogoś z Piotrkowa lub Bełchatowa i spytaj.
Ja nie reprezentuję tych FC i nie jestem osobą upoważnioną do podawania takich danych. A sam wiesz uprawiając rzemiosło kibolskie że pewnych danych wrogom się nie podaje ...
Zgadza się?

Przecież wcale nie trzeba z tego robic duzej tajemnicy a odpowiedz na jego pytanie nic nie da. Sektor w Płocku jest maly i wiekszosc fc dostala miedzy 5-10 biletow choc zianteresowanie bylo wieksze
ŚŻK!!!

Post autor: ŚŻK!!! »

Ch.. z ich frekwencją, ch.. z ich tysiącem fan clubów i ch.. z ich miliardem sprzedawanych biletów, jak z tego wszystkiego nie potrafią zebrać kilkudziesięciu osób poważnej bandy. I to już od wielu lat. Spontan paru kolesi raz na pół roku to i pod wiejskimi remizami się znajdzie.
ŚŻK!!!

Radigoszcz1910 pisze: 03.08.2026, 16:37 w Lublinie ostatnio w ponad 100🤔i nawet w Łodzi ostatnio ponad 100
Jak to k... płaczliwie i żałośnie brzmi: "A właśnie że nie, właśnie że nieprawda, o przepraszam bardzo, do Lublina zebraliśmy się w stu i nawet w Łodzi zaistnieliśmy w stu" - nie wiadomo, śmiać się czy płakać, jesteście do d... i autentycznie was żal.
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Ale to ból musi być, liczby,fc,oprawy itp.A do tego nie móc sobie poradzić z piknikami by przejąć choć jedno osiedle w Łodzi 😂
Gogeta

Post autor: Gogeta »

nie ściemniam pisze: 04.08.2026, 22:13
Odpiszesz w końcu i przytoczysz kto ze mną jedzie i przytoczysz te posty jak to wypytuję co gdzie i jak żeby wiedzieć co się dzieje ? Kurde no napisałem z 50 postów, nie wierzę że tak długo szukasz 😉 czy może po prostu jesteś zwykłym farmazonem albo mnie z kimś pomyliłeś 😉
ŚŻK!!!

Porto.Tekila pisze: 05.08.2026, 16:27 Ale to ból musi być, liczby,fc,oprawy itp.A do tego nie móc sobie poradzić z piknikami by przejąć choć jedno osiedle w Łodzi 😂
Napisałem przecież wyraźnie, że ch.. z waszymi liczbami biletów i fan clubami. To rzeczywiście muszę jeszcze dodać, że ch.. z waszymi tanimi oprawami. Jesteś chyba piętnastym pierdzewiakiem, który powtarza argument "tacy mocni, a nas jeszcze nie zniszczyliście". To jest odzywka uciekającej piz.dy odgrażającej się z daleka "no dawaj, chodź, uderz znowu, no i co mi jeszcze możesz zrobić" xD
Porto.Tekila

Aż mi was szkoda( w szczególności klubu), wszystkich swoich fanów bierzecie na litość?
zero osiem

Post autor: zero osiem »

litowac to sie trzeba nad wami biedaki nie mozecie nawet w barwach sie pokazac na meczach polskiej reprezentacji sprobujcie moze teraz na domowym meczu pucharowym gks katowice w sektorze gosci tam sami wasi beda
Thor1910

Post autor: Thor1910 »

zero osiem pisze: 05.08.2026, 19:28 litowac to sie trzeba nad wami biedaki nie mozecie nawet w barwach sie pokazac na meczach polskiej reprezentacji sprobujcie moze teraz na domowym meczu pucharowym gks katowice w sektorze gosci tam sami wasi beda
Dzięki byczku za zaproszenie, ale nie będziemy z wami siedzieć w klatce na nowej Bukowej ;)
:mrgreen:
Porto.Tekila

zero osiem pisze: 05.08.2026, 19:28 litowac to sie trzeba nad wami biedaki nie mozecie nawet w barwach sie pokazac na meczach polskiej reprezentacji sprobujcie moze teraz na domowym meczu pucharowym gks katowice w sektorze gosci tam sami wasi beda
O kuźwa.. a straszne.🤣🤣🤣
Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej »

ŁKS Street pisze: 02.08.2026, 22:16
Granicą na Bałutach jest Zachodnia. Na zachód nasze tereny, na wschód ich.
Teofilów, Żubardź i Limanka Nasze tereny. Jagiełka, Stare Bałuty, Stare Miasto, Radogoszcz Wschód ich. Na Żabieńcu i Radogoszczu Zachód osoby stąd i stąd.
O czym ty p*********?? Radogoszcz tylko Widzew.
zero osiem

Janusz z prostej pisze: 05.08.2026, 22:02

ustalcie moze czerwone parowki jedna wspolna wersje:
Porto.Tekila pisze: 04.08.2026, 14:35 Od zgłaszania to jest wasz guru z Radogoszcza.
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

zero osiem pisze: 05.08.2026, 22:26
A Julianów Widzew czy ŁKS.
Porto.Tekila pisze: 04.08.2026, 14:35 Od zgłaszania to jest wasz guru z Radogoszcza.
johkowalsky

Post autor: johkowalsky »

Kolego nie jestem ani z tej ani z tej strony ale że tak trochę mieszkałem na przełomie wieków tak do 5 lat wstecz to wtedy definitywnie tzw WzR wybiło Wam z głowy biały Radogoszcz i nic tam nie znaczycie, chociaż pewnie paru Waszych tam jest… podobnie jak Wy zrobiliście to z czerwonymi na Teofilowie…
Obiektywnie ? Myślę że tak…

A jak się będziesz upierał że macie tam swoją siłę to tak macie - swego czasu „ukrywał się” tam Wasz niegdysiejszy kolega co to był protoplastą rozkroków i szpagatów- tzw. malowany lub łysy - Wasz czołowy hools… którego nigdy nie tykaliście bo na wszystkich nie dał - dał na papier tylko na tych co nie lubił…

A żeby było ciekawiej masa też tam mieszkał…

O takie osiedle… okiem przyjezdnego z innych stron Polski.
ProstyPrzekaz

Post autor: ProstyPrzekaz »

ŚŻK!!! pisze: 05.08.2026, 15:39 Ch.. z ich frekwencją, ch.. z ich tysiącem fan clubów i ch.. z ich miliardem sprzedawanych biletów, jak z tego wszystkiego nie potrafią zebrać kilkudziesięciu osób poważnej bandy. I to już od wielu lat. Spontan paru kolesi raz na pół roku to i pod wiejskimi remizami się znajdzie.
Ale ty masz silna psychikę, zajebiście silna 🤣
Jednak co banda to banda, prymitywizm level hard 😋
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

Piszcie dalej megalomani, wmawiajcie dalej swoim że Widzew nie istnieje a potem jak gdzieś dostaną w******* to zdziwienie ale jak to przecież Widzew nie ma bandy i ogólnie chodzi kanałami. Żal mi was megalomany i farmazoniarze.
Ukochane Miasto

Widzę że niektórzy goście z Łksu jak słyszą słowo BANDA to mają silny orgazm i wytrysk w majtki.
Banda banda baaaaanda!!! Was tylko banda interesuje...ja p******* :-D
zero osiem

ze sie wam czerwone parowki chce napierdalac ciagle te same tresci pod waszymi niesamowitymi nickami 'imperator thor czlowiek honoru mistrz' moze jeszcze kurvva 'dominator destroyer car general i punisher' a jestescie tylko zaczytanymi w necie dziecmi, schemat zawsze ten sam raz na jakis czas ktos od nas w czterech slowach wrzuca info o kolejnej waszej porazce na miescie i zaczyna sie wasz kwik a ilu nas bylo ilu was, a co kiedys bylo na abramce a co na rudzie a ze do nastepnego razu a ze taka z nas wielka banda a do tej pory was nie zniszczyla, trzy posty od nas pietnascie od was mimo ze wszyscy w kraju wiedza ile teraz zydzew znaczy
Ukochane Miasto

"Tate czy to prawda że kiedyś nasz Łks rządził całą Łodzią?? "
" Tak prawda synku ale straciliśmy pół Łodzi na rzecz tych wstrętnych pikników z Widzewa ....ajajaj ! Tyle szekli ..TYLE szekli nam uciekło! Aj waj "
"Tate ale za to mamy bandę dobrą !"
" wiem Beni wiem , Ruda zdobywa już kolejne miasta ,jest jeszcze nadzieja !"
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Może nie takie śmieszne, żeby ktoś z parapetu spadał, ale przynajmniej legendarny żydowski prezes Widzewa, syn Mosze i Frymy, wyrwał się na równe nogi spod ziemi xD
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
Porto.Tekila

To tylko przypadek że to Jasiu wiejski głupek pisze o PARAPECIE?🤣🤣🤣
ImperatorMistrz

johkowalsky pisze: 06.08.2026, 02:07

Kolego nie jestem ani z tej ani z tej strony ale że tak trochę mieszkałem na przełomie wieków tak do 5 lat wstecz to wtedy definitywnie tzw WzR wybiło Wam z głowy biały Radogoszcz i nic tam nie znaczycie, chociaż pewnie paru Waszych tam jest… podobnie jak Wy zrobiliście to z czerwonymi na Teofilowie…
Obiektywnie ? Myślę że tak…

A jak się będziesz upierał że macie tam swoją siłę to tak macie - swego czasu „ukrywał się” tam Wasz niegdysiejszy kolega co to był protoplastą rozkroków i szpagatów- tzw. malowany lub łysy - Wasz czołowy hools… którego nigdy nie tykaliście bo na wszystkich nie dał - dał na papier tylko na tych co nie lubił…

A żeby było ciekawiej masa też tam mieszkał…

O takie osiedle… okiem przyjezdnego z innych stron Polski.
Masa ćwiczył na siłowni na sitowiu. Wiesz wiecej o Radogoszczu niz te biale placki
ŚŻK!!!

Wiadomo, wasze tereny najbezpieczniejsze w skali całej Polski do przechowywania kapusiów.
nie ściemniam

Smacznej kawusi j**** kapusi tak być musi.
ImperatorMistrz

ŚŻK!!! pisze: 06.08.2026, 19:06 Wiadomo, wasze tereny najbezpieczniejsze w skali całej Polski do przechowywania kapusiów.
Ostatnio placku z 2 miesiace temu brał udział w zawodach w wyciskaniu obok waszego stadionu to mogłeś podejść i wyjaśnić.
ŚŻK!!!

Do wyjaśnienia tylko jedna prosta rzecz jest i możesz napisać zwyczajnie "tak' albo "nie" - dla ciebie czerwony frędzlu to Masa jest bohaterem, tak?
ImperatorMistrz

ŚŻK!!! pisze: 06.08.2026, 19:47 Do wyjaśnienia tylko jedna prosta rzecz jest i możesz napisać zwyczajnie "tak' albo "nie" - dla ciebie czerwony frędzlu to Masa jest bohaterem, tak?
Gdzie tak napisałem przygłupie? Ziomek wyżej znając takie detale pokazal tylko, ze wie wiecej o radogoszczu niz wy zjeby którym sie sni lks na radogoszczu.
DZnr1

Re: ŁKS Łódź i woj. łódzkie rts-u - kibicowsko

Post autor: DZnr1 »

inseminatorMacior pisze: 06.08.2026, 19:33
Śżk!!! pisze: 06.08.2026, 19:06
inseminatorMacior pisze: 06.08.2026, 18:46
"(...) A żeby było ciekawiej, "masa" też tam mieszkał …"

"Masa" ćwiczył ze mną na sitowiu. Wiesz wiecej o Radogoszczu, niż te nasze, krowie placki.
Wiadomo, wasze tereny - najbezpieczniejsze w skali całej Polski ... do przechowywania kapusiów.
Ostatnio, płaczku, z 2 miesiące temu brał udział w zawodach wyciskania obok waszego stadionu, to mogłeś podejść i go "wyjaśnić".
Czy piszecie o tym samym lokalu ... operacyjnym milicji, w którym psy chowały m.in. hANKĘ z "t97"?
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Nie interesuj się parówo wstrętna.c*** ci w dupe za pomawianie i publiczne rzucanie ksywkami.Kolejny raz powtarzam ci j**** cię.
nie ściemniam

serce miasta co tak się sadzisz?Chłopaczyna normalne pytanie zadał.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Takie pytania mogą zadawać tylko chłopki z Warszawy...Skąd ktoś normalny ma wiedzieć o jakiś policyjnych lokalach,kogo normalnego to interesuje?Warszawa poprzez internet (wszelakie kanały na yt.)ale także na Łazienkowskiej(transparenty wskazujące sprawców przestępstwa )propaguje frajerstwo,konfidenctwo i brak zasad a to kurwisko dozo jest idealnym tego przykladem
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

serce miasta pisze: 07.08.2026, 11:23 Nie interesuj się parówo wstrętna.
Takie pytania mogą zadawać tylko chłopki z Warszawy...Skąd ktoś normalny ma wiedzieć o jakiś policyjnych lokalach,kogo normalnego to interesuje?Warszawa poprzez internet
Coś podejrzanie się gotujesz czerwona końcówko.
Poznałeś osobiście Masę na waszej sitowskiej siłowni?
To jak wrażenia? Spoko z niego koleś?
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
zero osiem

serce miasta pisze: 07.08.2026, 13:47 Takie pytania mogą zadawać tylko chłopki z Warszawy...Warszawa poprzez internet (wszelakie kanały na yt.)ale także na Łazienkowskiej(transparenty wskazujące sprawców przestępstwa )propaguje frajerstwo,konfidenctwo i brak zasad
po tym co napisales wiesz jak jest przykro waflom z polonii? wlasciwie to inaczej bo oni mieli nadzieje przy was wyrosnac a tu wychodzi odwrotnie ze widzew zjezdza do ich poziomu
Stachu Wirażka

Post autor: Stachu Wirażka »

Dozo hankę mieliście jak na tacy jak w Częstochowie mieszkała, ale jak to u wszystkich ekip jedynie groźne hasła na transparentach i okrzyki, bo przecież namierzyć go i rozpierdolić to przypał. Takie z was wszystkich gangusy :D
ODPOWIEDZ