Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

JestTuJakiśCwaniak?

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: JestTuJakiśCwaniak? »

Panowie taki sen dziś miałem. Członkowie pewnej ekipy z woj. łódzkiego przez swoje własne wybujałe ego zostali zwabieni do jakiejś dziwnej krainy gdzie wszystko było sztuczne, bez charakteru i bez wyrazu. Tam podrzucono im dzieciaki, żeby przygotowali je do chuligańskiego życia. Karmili te dzieciaki jakimś specyfikiem, żeby szybciej rosły i były silne, dawali im do jedzenia steki albo surowe mięso, trenowali mma, szkolili na bandytów. Nie okazywano im jakichkolwiek uczuć zainteresowania, zero empatii. Gdy dzieci trochę podrosły to zaczęły się buntować, chciały tylko jeść i jeść. Jak nie było mięsa to strasznie krzyczały. Dla świętego spokoju karmiono je ponad stan, po latach wyrosły na ogromnych chłopów no i doszło do tego że ... zajebali swoich opiekunów bez mrugnięcia okiem.
iparts.pl
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow »

buhu321 pisze: 02.06.2026, 05:13
pizgacz_rurkowcow pisze: 31.05.2026, 23:59
ŚŻK!!! pisze: 27.05.2026, 15:48 Za to wy ze strachu swoich zgod nie goscicie w Lodzi, najwiekszy sukces to jedno zdjecie z Ruchem na wylocie z Pietryny, najwiekszy sukces Ruchu to zdjecie w Katowicach, najwiekszy sukces Wisly to zdjecie na krakowskim Rynku. Taka z was koalicja, haha. No i jeszcze od niedawna Pogon = w tym przypadku bicie od ŁKS-u (akurat bez zdjecia).
Sorry chłopaki że wam się wpierdalam w temat, lecz tutaj to chłopak ostro był poroniony jak to pisał. Z tą Wisłą to jednak nie aż tak słabo, skoro wasi ziomble z pasiastej części miasta na niektórych swoich flagowych terenach w barwach nie chodzą. Ciekawe ilu by wam gladiatorów z salek zostało gdybyście mieli przez lata tyrać się na sprzęty z dwoma ekipami w obrębie miasta? 35 -ciu ,40- stu największych wariatów max. Wy tam tego sprzętu trochę lizneliscie, jednak wątpię czy na dłuższą metę byście to wytrzymali. Jeszcze bardziej się to tyczy legionistek czy naszych malinowych ex-braci ",jebiacych słabą Wisłę" szkoda że w necie, na klipach czy na transach tylko.
ale co ty tym postem próbujesz udowodnić wymień ten największy sukces jak się nie zgadzasz a nie tasujesz się nad tym, że ktoś może komuś obciąć ręke maczetą.
Z jakiego okresu czasu chcecie, po WRWE czy za czasów TKWM? Jak to pierwsze to ostatnio Beskid, Górnik Z (trafiani wyjazdowicze od nich i decyzyjni), GKS K. (trafiani pojedynczy decyzyjni, walki z ich fc małopolskimi) Sandecja przy okazji ich meczów w Brzesku, dawniej regularnie trafiana Tarnovia ( straty flag) czy Korona (walki w świętokrzyskim, dawniej kilkakrotnie mocniej trafieni - straty flag)...Post twojego ziombla trąca farmazonem z kałuży, że Wisła tylko przy okazji fet się pokazuje na rynku, bzdura. Jedni i drudzy się pokazują jak się zbiorą w liczniejsze bandy. Na ogół na rynku w Krk nikogo nie zobaczysz w pojedynkę lub kilku w barwach polskich klubów, jeśli już to muzułmanów z PSG lub szkopów z Bayernu lub innej Kolonii.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:
pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow »

Stpne - warszawski hoolsie, to jaką aktywniejszą bandę obecnie trafiliście/rozgoniliście/skroiliście od nas? Przynajmniej od czasów nieszczęsnego Radłowa?. Może być PW. Przypominam, że były z waszej strony groźne zapowiedzi o "łamaniu kości", "jebaniu bez oporu" itp.

Co do tematu łódzkiego - obiło się o uszy o potyczkach Widzewiaków z Turkami w Austrii, jacyś mocniej trafieni, ranni z jednej, czy drugiej strony?? Może być PW.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:
Stpne

Post autor: Stpne »

Nie wiem, co mam odpowiedzieć :) Ani nie produkuję się w temacie łódzkim, ani nie piszę o tym, co się aktualnie dzieje w wykonaniu Legii, ani nie jestem hoolsem. Na pewno się nic nie popizgało?

A skoro rzeczy o które pytasz nie wiesz, na pewno nie dowiesz się ich od Legii na tym forum. Szokujące, ale nawet jeżeli zezwolisz na priv.
Piatek Trzynastego

Post autor: Piatek Trzynastego »

pizgacz_rurkowcow pisze: 20.07.2026, 16:14 obiło się o uszy o potyczkach Widzewiaków z Turkami w Austrii, jacyś mocniej trafieni, ranni z jednej, czy drugiej strony?? Może być PW.
Publicznie przeproszę, jeśli do czegoś doszło, ale jeżeli chodzi o Mattersburg prawie 2 tyg. temu to po prostu na te chwile nie ma ekipy czerwonych parówek, które mogłyby tam pojechać kogoś trafić, a zwłaszcza Besiktas, bo niestety ich aktualny poziom to "potyczki" z RKS Radomsko. Było na tych meczach trochę miejscowych pikoli z dwiema flagami (przypadkowo w barwach Austrii), którzy równie dobrze by przyszli kibicować jakby na zgrupowanie tam przyjechał inny klub ze "starego kraju".
Jeszcze raz - chciałbym się mylić i nie mam jakby co problemu z przyznaniem się do niewiedzy.
zero osiem

Post autor: zero osiem »

widzew bez ustanku tlumaczy brak bandy rozjebaniem sie jedrasa i reszty no bo przeciez jest medycznie udowodniona anomalia ze na wschodzie miasta juz od 15 lat nikomu jaja nie rosna
ŚŻK!!!

Post autor: ŚŻK!!! »

To już się staje nudne w Łodzi, ja wiem, ale z kronikarskiego obowiązku - minionej nocy doszczętnie rozbite czerwone parówki z dwóch aut, które próbują zaatakowac naszych młodych (ko, równe liczby).
oldies years

Post autor: oldies years »

ŚŻK!!! pisze: 30.07.2026, 16:35 To już się staje nudne w Łodzi, ja wiem, ale z kronikarskiego obowiązku - minionej nocy doszczętnie rozbite czerwone parówki z dwóch aut, które próbują zaatakowac naszych młodych (ko, równe liczby).
w nocy to ty k**** walisz konia co najwyżej i myślisz o tym, jakie bzdury pisać i spod którego nicku. I umyj se obrzezanego fiuta po następnej masturbacji myśląc o Widzewie, bo ci go pluskwy w końcu zjedzą.
zero osiem

uwazaj dziadek na serce musi bolec bo juz nie te czasy kiedy szalales na turniejach orla w******* tym razem na starych balutach a przy okazji gratuluje barwnej odzywki powyzej nie wiem co wy pierdzewscy zydokomunisci macie z tymi fantazjami o fiutach i fiutami nad glowami na oprawach
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

A teraz smyku napisz to jako Jasio barbados i mamy komplet wcieleń jednego frajera.
Piatek Trzynastego

Post autor: Piatek Trzynastego »

Zamiast się cieszyć że coś się dzieje na mieście, to pierdziewiuchy tropią kto im o tym powiedział. Potwierdzić u swoich przynajmniej lekko rozgarniętych i won sprzed telefonów i kompów wy jeb@ne stare marudy, poćwiczyć trochę to może wreszcie Ełksa będzie miała z was odrobine lepsze worki treningowe.
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

Piatek Trzynastego pisze: 30.07.2026, 18:38 Zamiast się cieszyć że coś się dzieje na mieście, to pierdziewiuchy tropią kto im o tym powiedział. Potwierdzić u swoich przynajmniej lekko rozgarniętych i won sprzed telefonów i kompów wy jeb@ne stare marudy, poćwiczyć trochę to może wreszcie Ełksa będzie miała z was odrobine lepsze worki treningowe.
Tu nie ma co waszych farmazonów potwierdzać.A jeśli już tak pijesz do nas to przynajmniej nie spierdalaja jak są w mniejszości co o waszych kalkulatorach nie ma co mówić.Koniec tematu równe liczby 🤣
zero osiem

no bardzo mi przykro i serdecznie przepraszamy ze polowa z was spierdolila po 10 sekundach i moze faktycznie po chwili te liczby juz nie byly takie rowne, a teren przypadkiem tez nie byl wasz? fajnie ze skamlesz o 'koniec tematu' bo kiedys na abramce lezalo na ziemi mniej naszych niz wczoraj waszych, a tluczecie tamten stary temat do usrania juz w trzystu wypowiedziach wystarczy przefiltrowac to forum
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Pewnie że nic się nie stało.
w******* na swoim terenie. Jeśli nie jest to osiedle top 1, to na pewno jest w top 3 RTS.
🤣 🤣 🤣
Asusss

Post autor: Asusss »

ŚŻK!!! pisze: 30.07.2026, 16:35 To już się staje nudne w Łodzi, ja wiem, ale z kronikarskiego obowiązku - minionej nocy doszczętnie rozbite czerwone parówki z dwóch aut, które próbują zaatakowac naszych młodych (ko, równe liczby).
W c*** równe liczby.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
Porto.Tekila

Zawsze można rzucić farbami w pracę rywala, spierdzielać z wybitymi szybami nie zatrzymując się a na drugi dzień chwalić się że się pracę zniszczyło🤣 Znacie to, wszak to niecały tydzień temu było.😂
maxforte

Post autor: maxforte »

zero osiem pisze: 31.07.2026, 00:33 na abramce lezalo na ziemi mniej naszych niz wczoraj waszych, a tluczecie tamten stary temat do usrania juz w trzystu wypowiedziach wystarczy przefiltrowac to forum
to w sensie na + dla was ze za kazdym razem odrazu spierdalacie na tej abramce jak dzikie zajace ?
total1908

Post autor: total1908 »

oldies years pisze: 30.07.2026, 17:47
w nocy to ty k**** walisz konia co najwyżej i myślisz o tym, jakie bzdury pisać i spod którego nicku. I umyj se obrzezanego fiuta po następnej masturbacji myśląc o Widzewie, bo ci go pluskwy w końcu zjedzą.
Te oldies years - ty masz taka dziwna bajere,podobna do tego typa co obsrał ostatnio zbroje na pietrynie i zostal nakrecony na telefonie.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
bialy08

Post autor: bialy08 »

Asusss pisze: 31.07.2026, 09:58
W c*** równe liczby.
Daj sobię spokój z tym forum wszystko wiedzący lepiej pejsie, napisz najpierw ile jeszcze lat wpierdoli jeszcze was czeka i kiedy ta ekipa z autokaru się pojawi znowu.
Radigoszcz1910

Post autor: Radigoszcz1910 »

bialy08 pisze: 01.08.2026, 10:29
W c*** równe liczby.
Daj sobię spokój z tym forum wszystko wiedzący lepiej pejsie, napisz najpierw ile jeszcze lat wpierdoli jeszcze was czeka i kiedy ta ekipa z autokaru się pojawi znowu.
Ale napisał nieprawdę? Nie osmieszaj się też ty skoro twierdzisz że były równe liczby.A tam kolega po szalu że jeszcze ktoś uciekał od nas to już wogole odleciał ,nie wiem co wam nagadali ci wasi młodzi ale narracja się u was nie zmienia niestety.Jak zwycięstwo to równe liczby jak w******* albo spierdolka to kobiety z dziećmi od was
Stachu Wirażka

Post autor: Stachu Wirażka »

Wychodzi na to, że Widzew ostatnią wygraną z ŁKS zaliczył 1 września ubiegłego roku. Z tego co widać to w Łodzi nie było takiej przewagi jednej ekipy na drugą od około 30 lat. A też już to trwa od 10 lat.
ŁKS po prostu wykorzystał konflikt na Widzewie pomiędzy starymi i młodymi. Innej opcji nie widzę.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

bialy08 pisze: 01.08.2026, 10:29
W c*** równe liczby.
Ja wyliczyłem według moich analiz że będziecie nas napierdalać jeszcze jakieś 23-24 lata.
A potem się zobaczy.
dave2123

Post autor: dave2123 »

Po frajerskim numerze dhw w Łodzi tylko ŁKS i bardzo długo to się nie zmieni.
Zgierz

Post autor: Zgierz »

Stachu Wirażka pisze: 01.08.2026, 12:28 Wychodzi na to, że Widzew ostatnią wygraną z ŁKS zaliczył 1 września ubiegłego roku. Z tego co widać to w Łodzi nie było takiej przewagi jednej ekipy na drugą od około 30 lat. A też już to trwa od 10 lat.
ŁKS po prostu wykorzystał konflikt na Widzewie pomiędzy starymi i młodymi. Innej opcji nie widzę.
A wpierdole na Abramce i pozostawienie ziomków z Bydgoszczy się liczą czy nie? 😂
To była pierwsza od c*** czasu sytuacja gdzie żydy z ŁKSu kogoś od nas obiły w przewadze 6 do 10. Się tak kurewki podnieciły tą wygraną że musiały grafiki robić.
Poerdolone propagandystki.
Do następnego dziewczyny.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
Porto.Tekila

W ciągu jednego tygodnia (czerwiec)na Śródmieściu Ełkaes zaliczył 2 razy baty a za trzecim sie nie poistawili.Ale Jasiu barbados na kilku kontach będzie piszczał jak to pogonili 6osób.Takich starć jest pełno ale nikt zazwyczaj nie pisze o nich, chyba że pojawią się informacja na pejsbooku to wtedy upośledzony dzieci mają o czym pisać na tym forum.
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Stachu Wirażka pisze: 01.08.2026, 12:28 widać to w Łodzi nie było takiej przewagi jednej ekipy na drugą od około 30 lat. A też już to trwa od 10 lat.
Jędras się zaczął pruć 15 lat temu. To ile Twoim zdaniem trzeba czasu, żeby wziąć się w garść, dorosnąċ, potrenować, zorganizować się z kolegami? Taki sam argument jak odmawianie walki "bo Park 3 Maja i wśród 150 uczestników znalazły się po pou stronach cztery kamienie i dwie deski". A to było ponad 27 lat temu!
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

...i najaktywniejszych teraz zawodników z obu stron w ogóle nie było wtedy na świecie, za Jędrasa mieli po 10 lat, a po awanturach u czerwonych starych i młodych mieli
po 15.
Moja diagnoza jest taka i zanim jeden z drugim zaczniesz kwiczeċ, to przeczytaj do końca. Sensownej chuliganki na Widzewie właściwie nigdy nie było, a to co jest teraz to tylko obraz stałej rzeczywistości i "król okazuje się nagi" bo ileż dekad można jechać na propagandzie, infocentrach i tym forum jeszcze przed laty. Jedyny okres kiedy mieli coś
do powiedzenia i w Łodzi może było po równo to pierwsza połowa lat 90. na fali nowości niedługo po ich powstaniu i złości, bo ŁKS ze starszego opiekuna stał się ich katem,
dodatkowo wczesniej lekceważąc.
Widzewa problem od zawsze do teraz jest taki że o ich kondycji stanowią tylko fan cluby, a to Kutno, a to śp. Grudziądz, a to Zgierz. Jako sensowne siły pojawiają się i znikają. Ciężko się komunikuje, dogaduje, słabo zna między sobą, czasem nie ufa.
A nasze zawsze było i jest miasto - kiedyś 800-tysięczne, teraz 700-tysięczne, ale nadal bez porównania do wypizdówkow gdzie oczywiście zawsze może się znaleźć 15 kozakòw, ale to nie to samo. Czy wy zdajecie sobie sprawę ile w kilkunastu łódzkich klubach oficjalnych i nieoficjalnych trenuje teraz młodzieży ŁKS? Spokojnie pod tysiąc i są perspektywy selekcji na kolejne długie lata. No ale wy jesteście karmieni widzewską nowo powstałą, efektowną, odmalowaną i podświetlaną salką Rts aktywną w mediach społecznościowych cztery razy na dzień. To jest wszystko dmuchanie, sztuczność, brak serca. Plastik widzewskiego marketingu.
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
saha07

Post autor: saha07 »

Według tej zgierskiej pały to wszystko są przypadki....
Wzywa do nastepnego spotkania ja prdl to jest dopiero wesołek haha
Pomawiałeś Jasia ruro bardaszana będę ci to prtzypominał do końca twoich zaiszczanych dni...
maxforte

Post autor: maxforte »

Jan Barbados pisze: 01.08.2026, 14:33Jedyny okres kiedy mieli coś
do powiedzenia i w Łodzi może było po równo to pierwsza połowa lat 90.
generalnie twoje posty to sie dla beki czyta bo masz leb przegnity od propagandy niemilosiernie.
Ale to jest ku*rwa hit. akurat w latach 2000-2010 to raczej wy parowy byliscie w odwrocie a juz wisienka na torcie bylo spotkanie na rudzie gdzie cala wasza banda gotowa do walki na trzy cztery uciekla bo nie przepalili cisnienia. Ale to fakt, zgodnie z wasza teoria to wiekszy sukces niz podjac walke i lezec na glebie. Kalkulatory i farmazoniarze po wsze czasy.
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

Kiedy myślisz że już nic bardziej odklejonego i farmazoniarskiego nie może wyjść spod ''pióra'' bajkopisarza barbadosa i jego pozostałych kilku kont to owy padalec wzbija się na kolejne poziomy abstrakcji i wysnuwa wniosek(bo przecież ciężko nazwać to faktami) że od 20 kilku lat łks całkowicie dominuje w Łodzi. Teraz jest pytanie czy on ma tak mózg zryty kryształem i pejsatą propagandą i w to wierzy czy po prostu jest trollem i pisze tu dla beki te wypociny. Ja obstawiam pierwszą opcje bo te spierdoliny po prostu takie są. Po tym jak dobudowali im pozostałe trybuny na ich przydworcowym pierdolniku, na fali lepszej dyspozycji w h w mieście, na tym że stoją na bramkach na Pietrynie ujebało im się w głowach, że są kimś i Łódź stała się ich miastem. Za chwilę forumowemu klaunowi bardaszanemu jankowi upierdoli się w chorej łepetynie, że 1000 trenującej łksiackiej młodzieży przejmie dzielnicę Widzew, całe Bałuty a potem zacznie ekspansję na Zgierz i pozostałe widzewskie FC.

Dawaj dawaj nie przestawaj łksiacki megalomanie a my się pośmiejemy.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Tam zaraz 1000...waszej młodzieży to trenuje 5000! I
Na śniadanie jedzą surowe mięso i popijają krwią.
Ty jesteś gościu grubo jebnięty...naprawdę mi Cię żal.
Pozdrów kolegów z piotrowskiego wypizdowa!

...na Widzewie nie było nigdy prawdziwej chuliganki....szok
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

To już w ogóle jest hit. Chuliganki w Łodzi nigdy nie było a jak pejsy dostawały w******* to za sprawą widzewskich fc. Jan barbados andersen :))
zero osiem

proste nie ma grudziadza nie ma belchatowa kutno i zgierz tam zostaly persony juz w nieco podeszlym wieku to i nie ma chuliganki na zydzewie bo z proznego nie nalejesz dobrze sie czyta jak was smierdzewiaki rzeczywistosc i prawdziwa historia boli
Porto.Tekila

Zero osiem czyli tam potrafili sobie poradzić A teraz wychodzi na to że ten wielki żydowski klubik z pod dworca, taka potęga,według twoich słów. Rządzi Łodzią od niepamiętnych czasów.Widzewa nue na w Łodzi i nie mają nikogo do bicia
W takim razie jak to o was świadczy przez tykę lat nie potraficie przejąć choć by jednego Widzewskuego osiedla?Czyli Łks to banda ch..a iżyją tylko propagandą???
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Po regularnych wpierdolach na ulicach Łodzi na Chojnach, na Śródmieściu, na abramce, na górnej, raz brodowici izraelici w przewadze napsuli krwi i zaczyna sie mitomania. Niech te chłopaki z waszych bramek ruszą dupe bo na ulicach od wpierdolu do wpierdolu macie.
yurez

Post autor: yurez »

Barbadosik, przygłupie jak 15-20 lat temu, to jako małolaci jeździliśmy po waszych osiedlach i was tłukliśmy jak szmaty po wszystkich bramach i boiskach, a Ty coś p********* o braku chuliganki. Star Wars ci się coś załączył, i czytając to forum to wy juz odlecieliście gdzieś na stratosferę ze swoją megalomanią.
zero osiem

taa jezdziliscie i tlukliscie gdzie chcieliscie wciskaj ten kit waszym malolatom
i minelo twoje 15 20 lat i juz nie jezdzicie i nie tluczecie zostaliscie zwyklymi posrancami czesc
saha07

Post autor: saha07 »

Amen
Cześć
Porto.Tekila

zero osiem pisze: 02.08.2026, 01:55 taa jezdziliscie i tlukliscie gdzie chcieliscie wciskaj ten kit waszym malolatom
i minelo twoje 15 20 lat i juz nie jezdzicie i nie tluczecie zostaliscie zwyklymi posrancami czesc
A wy bandą ch.a i pizdusi którzy przez tyle lat nie mogą sobie z piknikami poradzić a nie raz nie dwa dostają od tych kobiet i dzieci w*******, Jasiu wioskowy głupku.
Pitfas

Post autor: Pitfas »

Jan Barbados pisze: 01.08.2026, 14:33 ...i najaktywniejszych teraz zawodników z obu stron w ogóle nie było wtedy na świecie, za Jędrasa mieli po 10 lat, a po awanturach u czerwonych starych i młodych mieli
po 15.
Moja diagnoza jest taka i zanim jeden z drugim zaczniesz kwiczeċ, to przeczytaj do końca. Sensownej chuliganki na Widzewie właściwie nigdy nie było, a to co jest teraz to tylko obraz stałej rzeczywistości i "król okazuje się nagi" bo ileż dekad można jechać na propagandzie, infocentrach i tym forum jeszcze przed laty. Jedyny okres kiedy mieli coś
do powiedzenia i w Łodzi może było po równo to pierwsza połowa lat 90. na fali nowości niedługo po ich powstaniu i złości, bo ŁKS ze starszego opiekuna stał się ich katem,
dodatkowo wczesniej lekceważąc.
Widzewa problem od zawsze do teraz jest taki że o ich kondycji stanowią tylko fan cluby, a to Kutno, a to śp. Grudziądz, a to Zgierz. Jako sensowne siły pojawiają się i znikają. Ciężko się komunikuje, dogaduje, słabo zna między sobą, czasem nie ufa.
A nasze zawsze było i jest miasto - kiedyś 800-tysięczne, teraz 700-tysięczne, ale nadal bez porównania do wypizdówkow gdzie oczywiście zawsze może się znaleźć 15 kozakòw, ale to nie to samo. Czy wy zdajecie sobie sprawę ile w kilkunastu łódzkich klubach oficjalnych i nieoficjalnych trenuje teraz młodzieży ŁKS? Spokojnie pod tysiąc i są perspektywy selekcji na kolejne długie lata. No ale wy jesteście karmieni widzewską nowo powstałą, efektowną, odmalowaną i podświetlaną salką Rts aktywną w mediach społecznościowych cztery razy na dzień. To jest wszystko dmuchanie, sztuczność, brak serca. Plastik widzewskiego marketingu.
Jak już ochłoniesz, to teraz przemyśl sobie, jak świadczy to o Łks-ie. Tyle lat jesteście kozaki z miasta, a nie potraficie paru wsi wykończyć.
ODPOWIEDZ