tak z ciekawosci sobie rzucilem okiem na to co Ty wypisujesz na tym forum i typie Ty od 15 lat p********* o tej Unii w kolko... Ty jestes podobny niedojeb jak ten Karpiu, tylko ze doswiadczeniem go przewyzszasz..::1952::.. pisze: 01.06.2026, 05:52Czyli nadzieję dla Unii widzisz, w między innymi ponownym napływie hordy wieśniaków ? Tak jak to miało miejsce 22 lata temu, gdy urośliście w siłę i przejęliście władzę w mieście.kat. pisze: 30.05.2026, 15:36 Unia odradzała się po sportowych spadkach, więc może i teraz - gdyby były wielkie derby w 6. lidze i własny stadionik coś ruszy, bo potencjał jest. Zachodnie przedmieścia mają akurat do Woli nie po drodze.
Nie zwracaj uwagi na posty tego pedofila i konfidenta karpia.Tarrnovia ma tyle wspólnego z Pagenem i Pleśną ile ten cw.el karpiu z Widzewem.Nic.
Małopolska kibolska
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Małopolska kibolska
-
smerf Maruda

https://zapodaj.net/images/d2b694f204587.jpg
to miasto jest nasze!
dlatego żeby zebrać się w 20 osób na festyn "dni świniaka" potrzebujemy wsparcia 5 innych niedojebanych FC ;D
Chłopaki się spotkały, pobawiły, pewnie wypiły browara albo pięć. Ty siedzisz na kolejnym koncie na kibicach i tworzysz strony na fb, które sam sobie lajkujesz. Rzucasz groźnymi tekstami bo jesteś bezsilny. Nie jest Ci tak po prostu głupio żyć życiem obcych ludzi zamiast wyjść z domu?
beware pisze: 01.06.2026, 12:15tak z ciekawosci sobie rzucilem okiem na to co Ty wypisujesz na tym forum i typie Ty od 15 lat p********* o tej Unii w kolko... Ty jestes podobny niedojeb jak ten Karpiu, tylko ze doswiadczeniem go przewyzszasz..::1952::.. pisze: 01.06.2026, 05:52Czyli nadzieję dla Unii widzisz, w między innymi ponownym napływie hordy wieśniaków ? Tak jak to miało miejsce 22 lata temu, gdy urośliście w siłę i przejęliście władzę w mieście.kat. pisze: 30.05.2026, 15:36 Unia odradzała się po sportowych spadkach, więc może i teraz - gdyby były wielkie derby w 6. lidze i własny stadionik coś ruszy, bo potencjał jest. Zachodnie przedmieścia mają akurat do Woli nie po drodze.
Nie zwracaj uwagi na posty tego pedofila i konfidenta karpia.Tarrnovia ma tyle wspólnego z Pagenem i Pleśną ile ten cw.el karpiu z Widzewem.Nic.
Czemu Karpiu to niedojeb? Gdzieś pedale piszę nieprawdę?
Gdybym chcial podwazac Twoja prawdomownosc, to nazwalbym Cie farmazoniarzem, a ja po prostu nazwalem Cie niedojebem, nie chce mi sie wdawac z Toba w dyskusje, bo i tak nie zrozumiesz.Karpiu pisze: 01.06.2026, 15:30beware pisze: 01.06.2026, 12:15tak z ciekawosci sobie rzucilem okiem na to co Ty wypisujesz na tym forum i typie Ty od 15 lat p********* o tej Unii w kolko... Ty jestes podobny niedojeb jak ten Karpiu, tylko ze doswiadczeniem go przewyzszasz..::1952::.. pisze: 01.06.2026, 05:52
Czyli nadzieję dla Unii widzisz, w między innymi ponownym napływie hordy wieśniaków ? Tak jak to miało miejsce 22 lata temu, gdy urośliście w siłę i przejęliście władzę w mieście.
Czemu Karpiu to niedojeb? Gdzieś pedale piszę nieprawdę?
Może się czepiam, ale patrzę na teansparent Tarnovii "jesteśmy cali CZERWONO BIALI", a na tym samym meczu wisi flaga "biało - czerwoni". Jakie barwy ma Tovia? Czy czerwono białe jak Widzew czy biało czerwone jak Cracovia? 🤔
No widzisz jakie to życie ciężkie - młode chłopaki spotykają się na "festynie", jedzą kiełbaski, piją piwko i nawet sobie wrzucą fotkę na ig - a Ty znowu ręce pełne roboty żeby to skomentować z któregoś ze 100 kont.smerf Maruda pisze: 01.06.2026, 13:12
https://zapodaj.net/images/d2b694f204587.jpg
to miasto jest nasze!
dlatego żeby zebrać się w 20 osób na festyn "dni świniaka" potrzebujemy wsparcia 5 innych niedojebanych FC ;D
-
..::1952::..
ty pierd.olony imbecylu nawet nie wiesz jakie barwy ma Widzew, któremu rzekomo "kibicujesz".wypie.rdalaj cwe.lu jeba.ny i się już więcej nie kompromituj.
O kolejność kolorów chodzi bucu śmierdzący. Wujkowi znudziła się zabawa w magika z numerem "czujesz paluszek w d****, a rączki są tutaj?"..::1952::.. pisze: 03.06.2026, 09:47ty pierd.olony imbecylu nawet nie wiesz jakie barwy ma Widzew, któremu rzekomo "kibicujesz".wypie.rdalaj cwe.lu jeba.ny i się już więcej nie kompromituj.
-
..::1952::..
Nie kompromituj się konfidencie i pedofilu.Nawet nie znasz barw Widzewa bita kur.wo.Ch.uj kogoś obchodzą twoje gejowskie zabawy cwe.lu pier.dolony.Karpiu pisze: 03.06.2026, 11:59 O kolejność kolorów chodzi bucu śmierdzący. Wujkowi znudziła się zabawa w magika z numerem "czujesz paluszek w d****, a rączki są tutaj?"
Jak to jest do dwóch gości mówić "tata" ?
Gość wyżej ma rację - perfekcyjna z was para.
Glinik w ostnim czasie (latach) ogromny postęp. Porównując inne ekipy z małopolski nie licząc większych miast ( Sącz, Kraków , Tarnów sie niestety nie liczy ) to wygląda to bardzo dobrze. Liczny młyn, umówione walki , zaliczone wyjazdy..Coś o trzym większość moze pomarzyć. Czekam na potwierdzenie dobrej formy z ekipą z otoczenia (kosy ) Czarni ? Sandecja ? Brzesko ? Andrychow ? Ktoś moze bedzie chętny 😉
W ostatnim czasie Sandecja, Hutnik oraz Unia Oświecim też wychodzila do walki. Napewno można powiedzieć o progressie w skali województwa ze malopolska idzie do przodu.Barczysty pisze: 06.06.2026, 20:08 Glinik w ostnim czasie (latach) ogromny postęp. Porównując inne ekipy z małopolski nie licząc większych miast ( Sącz, Kraków , Tarnów sie niestety nie liczy ) to wygląda to bardzo dobrze. Liczny młyn, umówione walki , zaliczone wyjazdy..Coś o trzym większość moze pomarzyć. Czekam na potwierdzenie dobrej formy z ekipą z otoczenia (kosy ) Czarni ? Sandecja ? Brzesko ? Andrychow ? Ktoś moze bedzie chętny 😉
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
liczny młyn to ma Sandecja a młyn Glinika przeważnie liczy tyle co jeden FC Sączersów więc trochę kiepsko, nawet biorąc pod uwagę wielkości miast i poziom ligowyBarczysty pisze: 06.06.2026, 20:08 Glinik w ostnim czasie (latach) ogromny postęp. Porównując inne ekipy z małopolski nie licząc większych miast ( Sącz, Kraków , Tarnów sie niestety nie liczy ) to wygląda to bardzo dobrze. Liczny młyn, umówione walki , zaliczone wyjazdy..Coś o trzym większość moze pomarzyć. Czekam na potwierdzenie dobrej formy z ekipą z otoczenia (kosy ) Czarni ? Sandecja ? Brzesko ? Andrychow ? Ktoś moze bedzie chętny 😉
chyba wszystkie ekipy które wymieniłeś byłyby chętne (niektóre nawet deklarowały to publicznie)
tym bardziej dziwi tracenie czasu na bitke z Barlinkiem z drugiego końca Polski, nie lepiej oszczędzać siły na starcia z ekipami którym faktycznie można by coś udowodnić?
krótko mówiąc przesadzasz, chyba że porównujesz do obecnej Unii T. to na ich tle każdy wygląda na kozaków ale chyba Glinik chciałby być traktowany nieco poważniej niż oni, czy się mylę?
jeśli się nie mylę to przestańcie machać tymi flagami z przekreślonymi herbami ekip do których nie macie podjazdu bo to wygląda komicznie
Człowieku wiem że chcesz umniejszyć Glinikowi bo go nie lubisz.Ja dla mnie fajnie że zaczęli działać.Gorlice to małe miasteczko.fajnje że po ostatnich latach marazmu zaczęli działać nawet huligansko. Oczywiście trzeba wyśmiać a podniecać się DC sandecji.chlopie Sandecja ma miasto 3 razy większe.Piszesz o fc Sandecji no bądź poważny.tam fc to zaczęły działać dopiero od niedawna.jeszcekilka lat wstecz nic nie było.nierzumie zatem jakim sens wysiania Gorlic.wolisz żeby były jak Tarnów pustynia gdzie nic nie działa.doceniajmy takie małe miasteczka bo jest wiele większych w Polsce co nic się nie dziejeSkaza pisze: 06.06.2026, 22:33liczny młyn to ma Sandecja a młyn Glinika przeważnie liczy tyle co jeden FC Sączersów więc trochę kiepsko, nawet biorąc pod uwagę wielkości miast i poziom ligowyBarczysty pisze: 06.06.2026, 20:08 Glinik w ostnim czasie (latach) ogromny postęp. Porównując inne ekipy z małopolski nie licząc większych miast ( Sącz, Kraków , Tarnów sie niestety nie liczy ) to wygląda to bardzo dobrze. Liczny młyn, umówione walki , zaliczone wyjazdy..Coś o trzym większość moze pomarzyć. Czekam na potwierdzenie dobrej formy z ekipą z otoczenia (kosy ) Czarni ? Sandecja ? Brzesko ? Andrychow ? Ktoś moze bedzie chętny 😉
chyba wszystkie ekipy które wymieniłeś byłyby chętne (niektóre nawet deklarowały to publicznie)
tym bardziej dziwi tracenie czasu na bitke z Barlinkiem z drugiego końca Polski, nie lepiej oszczędzać siły na starcia z ekipami którym faktycznie można by coś udowodnić?
krótko mówiąc przesadzasz, chyba że porównujesz do obecnej Unii T. to na ich tle każdy wygląda na kozaków ale chyba Glinik chciałby być traktowany nieco poważniej niż oni, czy się mylę?
jeśli się nie mylę to przestańcie machać tymi flagami z przekreślonymi herbami ekip do których nie macie podjazdu bo to wygląda komicznie
Już pomijając całość dyskusji to kolejny raz mijasz się z prawdą. Główne FC Sandecji działają od wielu lat, a to ze o tym nie wiesz i kolejny raz powtarzasz to samo świadczy tylko tobie.
Człowieku nie mam potrzeby nikogo wyśmiewać a moje sympatie nie mają znaczenia przy obiektywnej ocenie, na co dam ci parę przykładów:Bagio333 pisze: 07.06.2026, 19:28 Człowieku wiem że chcesz umniejszyć Glinikowi bo go nie lubisz.Ja dla mnie fajnie że zaczęli działać.Gorlice to małe miasteczko.fajnje że po ostatnich latach marazmu zaczęli działać nawet huligansko. Oczywiście trzeba wyśmiać a podniecać się DC sandecji.chlopie Sandecja ma miasto 3 razy większe.Piszesz o fc Sandecji no bądź poważny.tam fc to zaczęły działać dopiero od niedawna.jeszcekilka lat wstecz nic nie było.nierzumie zatem jakim sens wysiania Gorlic.wolisz żeby były jak Tarnów pustynia gdzie nic nie działa.doceniajmy takie małe miasteczka bo jest wiele większych w Polsce co nic się nie dzieje
jak Beskid co mecz śpiewa WTSK a jednocześnie propozycja sprawdzenia się z Unią Oświęcim od kilkunastu lat pozostaje bez odzewu? i powiem że połącznie tych dwóch faktów jest zabawne - to znaczy że nie lubię Beskidu?
jak Unia Tarnów z miesiąca na miesiąc wyglądała coraz marniej a mimo to coraz częściej śpiewała o barakach 6 Tovii a niedługo później przed tą Tovią uciekała u siebie i rozbawiła mnie ta sekwencja zdarzeń - to znaczy że nie lubię Unii?
jak Polonia Przemyśl napinała się do Wisłoki a później na własnym stadionie przed nią uciekała to mogłem się z śmiać z tej lekcji pokory czy nie bo to oznaka mojej niechęci do Polonii?
na tej samej zasadzie uważam za komiczne te anty-machajki Glinika, jeśli już koniecznie chcieli przekreślić jakiś herb to mogli Grybovie Grybów, wtedy spoko a nie ekipy do których troche albo nawet dużo im brakuje
Zero złośliwości - czysty obiektywizm i to na kilku przykładach
A tak z ciekawości to jakie herby są skreślone na tych flagach?Skaza pisze: 07.06.2026, 21:28Człowieku nie mam potrzeby nikogo wyśmiewać a moje sympatie nie mają znaczenia przy obiektywnej ocenie, na co dam ci parę przykładów:Bagio333 pisze: 07.06.2026, 19:28 Człowieku wiem że chcesz umniejszyć Glinikowi bo go nie lubisz.Ja dla mnie fajnie że zaczęli działać.Gorlice to małe miasteczko.fajnje że po ostatnich latach marazmu zaczęli działać nawet huligansko. Oczywiście trzeba wyśmiać a podniecać się DC sandecji.chlopie Sandecja ma miasto 3 razy większe.Piszesz o fc Sandecji no bądź poważny.tam fc to zaczęły działać dopiero od niedawna.jeszcekilka lat wstecz nic nie było.nierzumie zatem jakim sens wysiania Gorlic.wolisz żeby były jak Tarnów pustynia gdzie nic nie działa.doceniajmy takie małe miasteczka bo jest wiele większych w Polsce co nic się nie dzieje
jak Beskid co mecz śpiewa WTSK a jednocześnie propozycja sprawdzenia się z Unią Oświęcim od kilkunastu lat pozostaje bez odzewu? i powiem że połącznie tych dwóch faktów jest zabawne - to znaczy że nie lubię Beskidu?
jak Unia Tarnów z miesiąca na miesiąc wyglądała coraz marniej a mimo to coraz częściej śpiewała o barakach 6 Tovii a niedługo później przed tą Tovią uciekała u siebie i rozbawiła mnie ta sekwencja zdarzeń - to znaczy że nie lubię Unii?
jak Polonia Przemyśl napinała się do Wisłoki a później na własnym stadionie przed nią uciekała to mogłem się z śmiać z tej lekcji pokory czy nie bo to oznaka mojej niechęci do Polonii?
na tej samej zasadzie uważam za komiczne te anty-machajki Glinika, jeśli już koniecznie chcieli przekreślić jakiś herb to mogli Grybovie Grybów, wtedy spoko a nie ekipy do których troche albo nawet dużo im brakuje
Zero złośliwości - czysty obiektywizm i to na kilku przykładach