Kibicowskie Świętokrzyskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowskie Świętokrzyskie
Na zdrowie nie narzekam, ale dziękuję.
Jeśli czerpiesz informacje z tego forum to myślę, że już można zakończyć tą dyskusję ;)
Jeśli czerpiesz informacje z tego forum to myślę, że już można zakończyć tą dyskusję ;)
-
Pimpuś_Sadełko
Napisał to typ, który w co drugim wątku pyta ludzi na tym forum, co się dzieje w jego ekipie lub u zgód, a kilka minut temu znów szukał wiedzy "harce w Dolnośląskim". I teraz dla Ciebie to forum jest źródłem informacji?Darrecki pisze: 20.03.2026, 11:40 Na zdrowie nie narzekam, ale dziękuję.
Ładnie mnie z nudów prześwietliłes. Czasami dziele na pół te informacje stad. Niektóre są prawdziwe a niektóre wyssane z palca.
ty to chłopie sie nie udzielaj bo jesteś zwykłym łbem, ktory chce cos informacji "wyskubac" z tego forum tak jak to przedmówca napisał, dobrze że i tak kazdy Cie olewa i na te twoje farmazony i pytania nie odpowiada ;)Darrecki pisze: 20.03.2026, 13:55 Ładnie mnie z nudów prześwietliłes. Czasami dziele na pół te informacje stad. Niektóre są prawdziwe a niektóre wyssane z palca.
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Czy Nowa Nida i FC Wisły w Pińczowie to te same ekipy?? Zastanawia obecność Hetmana
Z Wloszczowa mieli kiedys ukladKarpiu pisze: 24.03.2026, 17:44 Czy Nowa Nida i FC Wisły w Pińczowie to te same ekipy?? Zastanawia obecność Hetmana
-
ziomal1910
W ile osób KSZO wybiera sie do Starachowic?
Ktoś ostatnio pytał , czy Star działa około stadionowi, dziś macie odpowiedź , tyle że stadionowo
Inicjatywa KSZO. Dziwne jak by nie zareagowali...KoKolino pisze: 28.03.2026, 20:53 Ktoś ostatnio pytał , czy Star działa około stadionowi, dziś macie odpowiedź , tyle że stadionowo
Złote cytaty filozofów po łacinie obejmują sentencje takie jak
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
Cogito, ergo sum (René Descartes), Errare humanum est (błędem jest ludzką rzeczą) i Faber est quisque suae fortunae (każdy jest kowalem własnego losu), które odzwierciedlają mądrość starożytną i nowożytną.
🤣🤣🤣 ok , więc walka się nie liczy , c*** z nimi
-
czajnik_widzew
Lech obecny w Starachowicach?
Nie chodzi o to, czy liczy czy nie bo dziwne by było, gdyby w ogóle nie zareagowali. Poza tym jednym przypadkiem ich aktywność to 0.
Ok, a poza dziś? Kiedy ostatnio ?KoKolino pisze: 28.03.2026, 20:53 Ktoś ostatnio pytał , czy Star działa około stadionowi, dziś macie odpowiedź , tyle że stadionowo
W temacie kolejki masz chyba wszystko wyjaśnione
Nie widzę tam odpowiedzi na moje pytanie
Jedna wiosna jaskółki nie czyni
-
ziomal1910
Groznie to zabrzmiało z jakiej ekipy jestes?
Poza tym pod klatkę KSZO nie „ podbiła „ ekipa Staru….
Serio teraz będziecie się licytować i analizować starcie? Dla KSZO + za pomysł, + 15 za odwagę, a dla Staru - 20 bo u siebie i biegli za wolno, choć może +5pkt bo jednak wyskoczyli mimo tego że połowa składu miała jeansy...
Bardzo dobrze obie strony, niech się kręci. Jeszcze niech Granat się zacznie zbierać, Wierna, Busko i prawie komplet będzie ekip z województwa
Bardzo dobrze obie strony, niech się kręci. Jeszcze niech Granat się zacznie zbierać, Wierna, Busko i prawie komplet będzie ekip z województwa
-
Adventurer
Ta? A kto ?
Panowie z Korony - Jak to jest, że Antifa sobie swobodnie działa w waszym mieście i to kilometr od Waszego stadionu? „Odwet” nie kryją się z niczym, podają publicznie adres gdzie urzędują i organizują różne spotkania.
Też się nad tym zastanawiałem.Wiadomo jakie Korona miała stanowisko od lat a tu nagle takie pazie wyleciały.Na filmach widac że ten mały grubas to leszcz mądry w gębie.
mam pytanie do Staru. Jesienią chyba co mecz cos odpalaliście u siebie. jakie kary za to dostawaliście?
Żadnych kar nie dostawali za piro, dopiero za awanturę u siebie Widzewa z KSZO. 2-3 mecze chyba bez publiczności. Dla porównania KSZO z zakazem wyjazdowym do końca sezonu.
pytanie o Pińczów - aż tyle tam wiary w tej mieścinie, że jest tam miejsce dla ekip:
- Nidy (sztama z Hetmanem -> KSZO)
- Wisły
- Korony
przecież to się w ogóle nie klei ;)
- Nidy (sztama z Hetmanem -> KSZO)
- Wisły
- Korony
przecież to się w ogóle nie klei ;)
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.
Ciekawy również jest fakt, że Hetman i Nida w tym samym czasie ruszyli na nowo po latach marazmu.
AKS Busko też. Nida trzyma z Hetmanem?
W Pińczowie nie ma ekipy korony
-
RicardoKaka
Oczywiście, że jest.
-
Krystian84
W Pińczowie najwiecej jest Wiślaków, ale nie jest to jakaś mocna banda. Mocny i zajawiony Wisłą typ M aktualnie odbywa wyrok. Kilka osob po rozpadzie TKWM dało sobie spokój z wiekszym kibicowaniem. Całkiem sporo osob jezdzi na Koronę z racji wyników sportowych i odległości 40km, ale są to głównie dzieci z rodzicami - brak jakiejkolwiek zorganizowanej grupy. Jest kilku starych Koroniarzy wyjazdowiczów. Sporo osob jezdzi na Cracovie (głównie starzy studenci i mieszkańcy krakowa), Legie. W TPI częściej spotkasz kogos w barwach Cracovii, czy Legii niż Korony. Na Nidzie ruch kibicowski został "reanimowany" przez starszych którzy mieli kontakty z Hetmanem Włoszczowa i chcą zajawić młodzież kibicowanie. Na razie przychodzi ich całkiem sporo, co z tego bedzie - czas pokaże:).
No ale widać, że Pińczów wraca na Wisłę, a na ostatnim domowym wisiała nawet flaga na młynie.Krystian84 pisze: 05.05.2026, 14:25 W Pińczowie najwiecej jest Wiślaków, ale nie jest to jakaś mocna banda. Mocny i zajawiony Wisłą typ M aktualnie odbywa wyrok. Kilka osob po rozpadzie TKWM dało sobie spokój z wiekszym kibicowaniem. Całkiem sporo osob jezdzi na Koronę z racji wyników sportowych i odległości 40km, ale są to głównie dzieci z rodzicami - brak jakiejkolwiek zorganizowanej grupy. Jest kilku starych Koroniarzy wyjazdowiczów. Sporo osob jezdzi na Cracovie (głównie starzy studenci i mieszkańcy krakowa), Legie. W TPI częściej spotkasz kogos w barwach Cracovii, czy Legii niż Korony. Na Nidzie ruch kibicowski został "reanimowany" przez starszych którzy mieli kontakty z Hetmanem Włoszczowa i chcą zajawić młodzież kibicowanie. Na razie przychodzi ich całkiem sporo, co z tego bedzie - czas pokaże:).
Ja za to mam pytanie o Nidę. Ludzie działali tylko na swój rachunek czy działali coś FC w większych ekipach?
Przecież w takiej małej mieścinie większość się zna
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
Krystian84
Raczej na wlasna reke. 20 lat temu w młynie Nidy byl każdy. Wislaki, Widzewiaki, Legioniści, Pasiaki. W Pinczowie z reguly sie kazdy z kazdym zna wiec nigdy nie bylo wiekszych spin o kluby wsrod starszych. Jako Nida mielismy kilka akcji z Korona, ze dwa razy sie nam wysypali na murawę po flagi ale im sie nie udało zdjac z płotu (stad ta niechęć Pinczowian do Korony tych co pamietaja). Dzisiejszych 15 latko nie ylo wtedy w planach :), wiec wybrali Korone, bo jak wczesniej pisalem blisko i ekstraklasa. Kose jak mają to wislaccy nastolatkowie z koroniarzami również nastolatkami. Zamalowuja sobie wrzuty sprayami i na tym sie konczy.
-
Krystian84
Wspomniana flaga to więcej leży w Krakowie niz jezdzi z Pinczowa :)Nalesnior pisze: 05.05.2026, 14:56
No ale widać, że Pińczów wraca na Wisłę, a na ostatnim domowym wisiała nawet flaga na młynie.
-
patriota85
Raz Wam zerwali flagę, którą uratowała m.in. ochrona https://zapodaj.net/plik-PX8gwVSM3u .Krystian84 pisze: 05.05.2026, 15:09 Jako Nida mielismy kilka akcji z Korona, ze dwa razy sie nam wysypali na murawę po flagi ale im sie nie udało zdjac z płotu (stad ta niechęć Pinczowian do Korony tych co pamietaja).
I Ty pajacu z cyrku Tarnovia chcesz komuś coś mówić o akcjach H ? Z psami latacie, konfidentami i mimo to nie potraficie nawet tych spuchniętych nochali od szmaty wysunąć poza te ruiny przy dworcu. Nida przynajmniej coś próbowała w chuligance, a nie jak Wy tylko internet albo gaz i sprzęt do walki z drugą ekipą nieudaczników. Przejrzyj sobię ostatnią formę ekip ze Świętokrzyskiego, zobacz jakiej wielkości to miasta i porównaj do swojego FC Tarnów. Więc zamnij pysk parówo !!!!
PS ludzie czekają na relację z najazdu na Nieciecze
PS ludzie czekają na relację z najazdu na Nieciecze
-
patriota85
Słuchaj bita, zakompleksiona i ojszczana k****.Ja nie jestem z Tarnovii.Siedzisz pecie całymi dniami na necie, to poczytaj moje posty, to może pedale w końcu to do Ciebie dotrze.Skończ śmieciu zaśmiecać to forum i ostatnie tematy, które trzymają jakiś poziom.Idź się w końcu zasrańcu powiesić.
Ten wstęp mogłeś sobie darować dla patrysi waszej konfidentki przygarnietej. Jesteś jednym tutaj, który ich broni a poza tym dajesz info o wyjeździe. Sam się debilu zdemaskowałeś
Fajnie, że ktoś stamtąd potrafi bez napinki opisać.
p.s. bardzo ostrych zawodników z Wisły jest conajmniej dwóch a osoba o której piszesz jest na wolności ;)
-
Stachu Wirażka
Podaj jeszcze ksywki tych bardzo ostrych zawodników. Zdajesz sobie sprawe z tego, że takimi wpisami możesz ich na przypał wystawiać? No bo co w nomenklaturze kibicowskiego Krakowa może oznaczać termin bardzo ostry zawodnik? Chyba jest to oczywiste.