RELACJA:
AZS AWF BIAŁA PODLASKA-AZS Katowice 38:34 3 list 07
Na ten mecz przygotowaliśmy specjalną oprawę na wejscie piłkarzy. Złożyła się na to zadymiarka, flagi, a potem oczywiście deszcz serpentyn [początek meczu opóźniony:] Doping stał na średnim poziomie gdyż były momenty b. głośne i b. przeciętne [ocena: -4]. Niestety nikt nas nie wspomógł z Puław ale i tak głośno pozdrowiliśmy Wisełkę. Młyn liczył ok 60-70 głów. Pod koniec meczu z hali wyszedł Nasz prowadzący [jego reakcja na okrzyk LEGIA WARSZAWA ] Podczas spotkania był kręcony specjalny film o Vschodniej Husarii, który będzie dostępny na DVD. Coming Soon...
W latach '90 jak jezdzilem to czy bluzgales czy robiles jakies smieszne transparenty to nikt nigdy nie mowil ze to jakis kompleks...widac ze jednak swiat internetu zrobil swoje i w dzisiejszych czasach przeklenstwo na drugi klub lub zrobienie czegos smiesznego jest kompleksem he he tak wiec pozdro dla kompleksowej propagandy!
a ja mam pytanko nienapinkowo-kłótliwe.....o co chodziło w oprawie JAGIELONII co było na sektorówce i co dokładnie na transparencie i czego dotyczył......bo chyba niedowidze....
Niestety Youtube nie lubi jak wrzucam filmiki z udziałem Kibiców LP i często mi je odrzuca... tym razem zaakceptowali ale połączony razem z filmikiem z Jagą