Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.02.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
swiatkibicow
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.02.2026
Ruch tez jest coraz mocniejszy i mysle ze kazdy to widzi
-
Stanisława Worcella
Ktoś już o to tutaj pytał,więc się powtórzę. Jak jest pojemność sektora Gości w Bytomiu?
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
Na ok 150 osób ŁKS gdzieś czytałem dostał 134 biletyStanisława Worcella pisze: 09.02.2026, 15:37 Ktoś już o to tutaj pytał,więc się powtórzę. Jak jest pojemność sektora Gości w Bytomiu?
Ino GieKSa
Jak na mobilizację po dogadaniu się kibiców z prezesem Nitotem (co oznacza brak protestu i zarazem pełne wsparcie dla drużyny w kolejnych meczach), to te na oko plus minus 300 osób na "Kamiennej" nie wygląda za specjalnie.
Wartości to podstawa
-
Thuglife1971
strazaksam pisze: 08.02.2026, 18:53 Dobry klimat na Gieksie trzeba przyznać
A co nie dupi już syrami ? Co się stało że cygany umyły umyly szfaje ?
Jak to wygląda po ich meczach domowych. Wszyscy nie przyjechali autami i z Muranowa nie są przecież więc jak oni wracają do domu? Pytam zupełnie serio. Mają reklamówki żeby chować szaliki czy jak
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
leonidas88
Kiedyś na forum Polonii,jeden ze znanych typów napisał.. że jest załamany,iż okolice wejść na stadion to jedna wielka przebieralnia. W ruch idą plecaki i torby i zmiana garderoby.. przy wyjściu z meczu ten sam motyw.
Gdzieś to na ich forum jest..
Ale cóż,nie mój cyrk,nie moje małpy
Pamiętam jak PF rozwaliło się i poszli siedzieć.ja tu na forum kibice Górnika i GKS pisali że ich dojadą że t koniec Ruchu że teraz t kanałami będą chodzić.wydawalonsie to bardzo realne bo ja by nie patrzeć Ruch traci bandę a obok silny Górnik GKS plus ROW.minelontrche lat i kuzwa Jai swiat przewrotny.Ruch odbudowuje się coraz mocniejsze a zgoda koalicji się rozpadła.
Plus dla Ruchu że potrafili odbudować się bo nie było to oczywiste
Jak to wygląda po ich meczach domowych. Wszyscy nie przyjechali autami i z Muranowa nie są przecież więc jak oni wracają do domu? Pytam zupełnie serio. Mają reklamówki żeby chować szaliki czy jak
Kiedyś, ktoś, gdzieś.Kiedyś na forum Polonii,jeden ze znanych typów napisał.. że jest załamany,iż okolice wejść na stadion to jedna wielka przebieralnia. W ruch idą plecaki i torby i zmiana garderoby.. przy wyjściu z meczu ten sam motyw.
Nie zauważyłem opisanych zjawisk.
Z jakiego powodu miałoby tak być?
Może wyjaśnicie?
To chcesz powiedzieć, że wsiadają do komunikacji i jadą sobie z barwami przez całe miasto?
GŁOS PRAWDY W TWOIM DOMU
-
leonidas88
Halinka widział te nabite autobusy i tramwaje,i pełne kiboli jadące na Kurwidołek,tylko zaraz mama go obudziła,z tekstem,iż czas wstawać do szkoły..
No cóż.
A tak poważnie,to przez ponad 25 lat widziałem 2 osoby w Warszawie w ich barwach.. może za daleko mieszkam od ich stadionu( Ochota) a może mam po prostu pecha?
No cóż.
A tak poważnie,to przez ponad 25 lat widziałem 2 osoby w Warszawie w ich barwach.. może za daleko mieszkam od ich stadionu( Ochota) a może mam po prostu pecha?
Hal9000 to troll antylegijny, nie jest z KSP, przy jakiejkolwiek historii związanej z K6 głupio milczy. Szkoda czasu.
Przestań pierdolic głupoty , do metra już wsiadacie bez barw , już przy hotelu nikt z was nie ma barw . Daj już spokój . Ostatnio był płacz ze pokoleniem od was po głowie dostali w okolicy Smoczej . Nie chodzicie w barwach po mieście przed ani po meczu . Tylko w okolicach stadionu was widuję a mieszkam w pobliżu .Hal9000 pisze: 10.02.2026, 12:34Jak to wygląda po ich meczach domowych. Wszyscy nie przyjechali autami i z Muranowa nie są przecież więc jak oni wracają do domu? Pytam zupełnie serio. Mają reklamówki żeby chować szaliki czy jakKiedyś, ktoś, gdzieś.Kiedyś na forum Polonii,jeden ze znanych typów napisał.. że jest załamany,iż okolice wejść na stadion to jedna wielka przebieralnia. W ruch idą plecaki i torby i zmiana garderoby.. przy wyjściu z meczu ten sam motyw.
Może wyjaśnicie?
A Ty jak mieszkasz w pobliżu, to chodzisz w barwach w okolicach stadionu Polonii przed albo po meczu?asmodeL pisze: 10.02.2026, 20:23Przestań pierdolic głupoty , do metra już wsiadacie bez barw , już przy hotelu nikt z was nie ma barw . Daj już spokój . Ostatnio był płacz ze pokoleniem od was po głowie dostali w okolicy Smoczej . Nie chodzicie w barwach po mieście przed ani po meczu . Tylko w okolicach stadionu was widuję a mieszkam w pobliżu .Hal9000 pisze: 10.02.2026, 12:34Jak to wygląda po ich meczach domowych. Wszyscy nie przyjechali autami i z Muranowa nie są przecież więc jak oni wracają do domu? Pytam zupełnie serio. Mają reklamówki żeby chować szaliki czy jakKiedyś, ktoś, gdzieś.Kiedyś na forum Polonii,jeden ze znanych typów napisał.. że jest załamany,iż okolice wejść na stadion to jedna wielka przebieralnia. W ruch idą plecaki i torby i zmiana garderoby.. przy wyjściu z meczu ten sam motyw.
Może wyjaśnicie?
A to mecz mojego klubu , czy Twojego ? Masz problemy z logicznym myśleniem ? Dodam że w okolicach waszego stadionu przed jak i po ,jest więcej psów niż was w barwach. Taka jest prawda ,zostaliście stłamszeni do takiego stopnia że w barwach możecie się pokazać tylko w okolicach stadionu przy dużej obecności psów . Nigdy nie widziałem nikogo od was w barwach dalej niż swietojerska po meczu , Takie są fakty. Zresztą polecam grandhopperom eksperyment społeczny , wystarczy stanąć przy wejściu metra Warszawa Gdańska po meczu Polonii i zobaczyć ile osób zejdzie do metra w szaliku . Zamykając temat wyprawa przez miasto w barwach Polonii jest na takim samym poziomie jak wyprawa w barwach Lecha czy Widzewa .Hal9000 pisze: 10.02.2026, 20:54A Ty jak mieszkasz w pobliżu, to chodzisz w barwach w okolicach stadionu Polonii przed albo po meczu?asmodeL pisze: 10.02.2026, 20:23Przestań pierdolic głupoty , do metra już wsiadacie bez barw , już przy hotelu nikt z was nie ma barw . Daj już spokój . Ostatnio był płacz ze pokoleniem od was po głowie dostali w okolicy Smoczej . Nie chodzicie w barwach po mieście przed ani po meczu . Tylko w okolicach stadionu was widuję a mieszkam w pobliżu .Hal9000 pisze: 10.02.2026, 12:34
Kiedyś, ktoś, gdzieś.
Może wyjaśnicie?
On nie jest z KSP. To jest stary cichociemny, ten sam człowiek. Anty-Legia, pro-każda ekipa przeciwna Legii (czyli KSP też), ale nie ma pojęcia o niczym co się dzieje na KSP bo stamtąd zwyczajnie nie jest. Do tego troll nabijający ruch na kibice.net.asmodeL pisze: 11.02.2026, 10:08A to mecz mojego klubu , czy Twojego ? Masz problemy z logicznym myśleniem ? Dodam że w okolicach waszego stadionu przed jak i po ,jest więcej psów niż was w barwach. Taka jest prawda ,zostaliście stłamszeni do takiego stopnia że w barwach możecie się pokazać tylko w okolicach stadionu przy dużej obecności psów . Nigdy nie widziałem nikogo od was w barwach dalej niż swietojerska po meczu , Takie są fakty. Zresztą polecam grandhopperom eksperyment społeczny , wystarczy stanąć przy wejściu metra Warszawa Gdańska po meczu Polonii i zobaczyć ile osób zejdzie do metra w szaliku . Zamykając temat wyprawa przez miasto w barwach Polonii jest na takim samym poziomie jak wyprawa w barwach Lecha czy Widzewa .Hal9000 pisze: 10.02.2026, 20:54A Ty jak mieszkasz w pobliżu, to chodzisz w barwach w okolicach stadionu Polonii przed albo po meczu?asmodeL pisze: 10.02.2026, 20:23
Przestań pierdolic głupoty , do metra już wsiadacie bez barw , już przy hotelu nikt z was nie ma barw . Daj już spokój . Ostatnio był płacz ze pokoleniem od was po głowie dostali w okolicy Smoczej . Nie chodzicie w barwach po mieście przed ani po meczu . Tylko w okolicach stadionu was widuję a mieszkam w pobliżu .