Uroczyste homagium polskich kibiców złożone wspaniałym Serbom
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Uroczyste homagium polskich kibiców złożone wspaniałym Serbom
Kochani i wspaniali Serbowie, my polscy kibice bardzo was prosimy o docenienie faktu, że tyle transparentów ,,Kosowo jest serbskie" dla was wywiesiliśmy. My bardzo się staramy żeby wam zaimponować. Naprawdę bardzo was prosimy, doceńcie nas, błagamy. Nic się nie stało, że zaatakowaliście polską ekipę mając w rękach wszelki możliwy sprzęt i rozjebaliście im auta. To się wyklepie, spokojnie. Najważniejsze żebyśmy działali we wspólnej sprawie czyli w walce o odzyskanie dla was Kosowa. To dla nas Polaków sprawa priorytetowa.
Niniejszym uroczyście przysięgamy, iż od teraz w każdej kolejce na każdym polskim stadionie będziemy wywieszać transparent ,,Kosowo jest serbskie". W naszych sercach zagościła wiara, iż te heroiczne włażenie wam w dupke wystarczy byście dokonali aktu docenienia nas.
Oczywiście jeśli wylosujecie kiedyś polską drużyne w europejskich pucharach, zobowiązujemy się przypilnować by włos wam nie spadł z głowy, może dzięki temu poznamy wasze miłosierdzie i łaskawość manifestującą się tym, iż tydzień później nie przekonamy się na własnej skórze jakim cierpieniem jest bycie zaatakowanym całą paletą zakupów w Castoramie
P.S. Pisaliśmy to na kolanach
Niniejszym uroczyście przysięgamy, iż od teraz w każdej kolejce na każdym polskim stadionie będziemy wywieszać transparent ,,Kosowo jest serbskie". W naszych sercach zagościła wiara, iż te heroiczne włażenie wam w dupke wystarczy byście dokonali aktu docenienia nas.
Oczywiście jeśli wylosujecie kiedyś polską drużyne w europejskich pucharach, zobowiązujemy się przypilnować by włos wam nie spadł z głowy, może dzięki temu poznamy wasze miłosierdzie i łaskawość manifestującą się tym, iż tydzień później nie przekonamy się na własnej skórze jakim cierpieniem jest bycie zaatakowanym całą paletą zakupów w Castoramie
P.S. Pisaliśmy to na kolanach
-
Re: Uroczyste homagium polskich kibiców złożone wspaniałym Serbom
chłop co się wczuł w historię którą sobie uszył z tego co wyczytał w necie. jakiś lepszy butapren macie na skłotach chyba co...
-
Już skończyłeś obciągać serbskiego druta, frajerzyno? Łyso ci k**** niewykształcona, że wyśmiewałeś moje apele o jebanie Serbów w Poznaniu? Serbopolin byś tu pewnie chciał ty ,,lewaku ze skłotu" ;)Rozsądnychultaj88 pisze: ↑13.08.2025, 22:55chłop co się wczuł w historię którą sobie uszył z tego co wyczytał w necie. jakiś lepszy butapren macie na skłotach chyba co...
-
rzeczywiście butapren nowego typu na skłocie. apele pisał w kurwe j***** :D aktywiszcze patrzcie go
już ktoś wprost chyba napisał jak było, ale widać do ciebie nie dociera przez ten klej i wolisz się ośmieszać internetowa pizdo spod trzech strzałek :D kto normalny zrozumie, kto debil, albo lewak - to i tak nie ma ratunku
już ktoś wprost chyba napisał jak było, ale widać do ciebie nie dociera przez ten klej i wolisz się ośmieszać internetowa pizdo spod trzech strzałek :D kto normalny zrozumie, kto debil, albo lewak - to i tak nie ma ratunku
-
Idź lewaku służyć narodowi serbskiemu, może się odwdzięczą nasi ,,bracia". Ty naiwny poliserbiaku ze skłotu z fioletowymi włosami i tunelami w uszach. Jesteś sługą narodu serbskiegoRozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 00:08rzeczywiście butapren nowego typu na skłocie. apele pisał w kurwe j***** :D aktywiszcze patrzcie go
-
chłop odlatuje :D
-
Ostro i celnie o każdym gaśniczaku ;)
-
A my swoje j**** UPA I BANDERE HEJ HEJ
-
No dobra, a co z Serbami? Dupke będziesz lizał dalej? Aż do czysta?? Oni gardzą takimi co im się podlizują. Mieliby po tysiąckroć większy do nas szacunek gdybyśmy mieli na nich wyjebane i gardzili nimi. No ale wy kmiotki nigdy tego nie zrozumiecie. Płaszczycie się przed nimi i liczycie na docenienie. W chuju was mają, jesteście niewidzialni. Nie różnicie się niczym od namolnego typa, który chce wyrwać laske która nie zwraca na niego uwagi. On coraz bardziej się stara i stara, a ona coraz bardziej jest zażenowana
-
O, o. To coś jak Ty, na tym forum
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
No tylko że ja nikomu w dupe nie właże, dzbanie serbskofilski. Za to punktuję waszą głupotę, więc nie wiem gdzie tu dostrzegasz analogie, ćwierćmózgu. Tydzień temu w środę pisałem jak to się skończy, to fanatycy serbskiego nasienia wyśmiewali. Wszystko się sprawdziło, a serbopoliniaki oczywiście tylko argumentum ad personam pod moim adresem i zero złego słowa na niehonorowe k**** belgradzkieWnuk Edwarda pisze: ↑14.08.2025, 11:51O, o. To coś jak Ty, na tym forum
-
hehe, to napisz jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą. na co się umówili? co tam się niehonorowego wydarzyło? :)Czapka pisze: ↑14.08.2025, 12:05zero złego słowa na niehonorowe k**** belgradzkie
-
To wiele tłumaczy
Stąd wynika ta twoja frustracja, rozumiemy.Czapka pisze: ↑14.08.2025, 12:05
-
Nie dziwię się, że nie zrozumiałeś...Czapka pisze: ↑14.08.2025, 12:05No tylko że ja nikomu w dupe nie właże, dzbanie serbskofilski. Za to punktuję waszą głupotę, więc nie wiem gdzie tu dostrzegasz analogie, ćwierćmózgu. Tydzień temu w środę pisałem jak to się skończy, to fanatycy serbskiego nasienia wyśmiewali. Wszystko się sprawdziło, a serbopoliniaki oczywiście tylko argumentum ad personam pod moim adresem i zero złego słowa na niehonorowe k**** belgradzkie
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Ja nie rozumiem, dla mnie serbowie, ruscy czy ukraińcy to takie samo bydło, oczywiście nie licząc pojedynczych przypadków wporządku ludzi, nie rozumiem tego klękania przed serbami i udowadniania im jak bardzo wierzymy w serbskie kosowo, dla nich mecz to mecz, wróg to wróg i żaden transparent tego nie zmieni. I dobrze ze lech został dojechany w koncu może upadnie mit wielkich braci serbów, bo ktoś kiedyś z nimi 13lat temu na euro w polsce wypił dwa piwa i przybił trzy piątki.
-
tylko że nikt przed nimi nie klęka, transparenty nie są żądnym klękaniem, tylko jakaś pała tu tworzy takie historyjki na podstawie tego co można wyczytać w necie, co jest tylko wycinkiem. a tworzy te historyjki bo za cel ma jątrzenie i skłócanie kibiców, nic innego. dobrze to widać, jak się popatrzy z dystansu na to jakie narracje niektóre konta tu tworzą od kilku czy kilkunastu miesięcy co najmniej. chyba nikt kto nie jest upośledzony nie pisze na k.net jakichś apeli czy rad jak się ma ekipa z kilkudziesięcioletnim stażem zachować na wyjeździe.
ponawiam pytanie: jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
ponawiam pytanie: jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
-
Ja już "parę wiosen" mam ,ale tak szczerze to nie wiem z czego wzięło się to,że polscy kibicewywieszali/ wywieszają te banery Kosovo Je Serbija .Mógł by mi ktoś przybliżyć genezę tego ? ? Będę wdzięczny :)
-
Naoglądali się filmików z dopingu Zvezdy i Partizana na raczkującym wówczas YT i stworzyli w swojej głowie mit wielkich, fanatycznych Serbów. Po prostu są jak nastolatki, które czekają na swojego idola z banerami żeby zdobyć jego autograf
-
gamoniu, jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
wychodzi że znasz szczegóły tego paktu. no to je podaj.
-
Każdy pakt z niehonorowymi sprzęciarzami z jebanej Serbii jest idiotyczny. Nie jest ci wstyd serbskofilski spermojadzie dalej smarować wazelinką dupke tym dzikusom?Rozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:15gamoniu, jakie konkretnie były ustalenia między Lechem a Zvezdą i kto i jak złamał te ustalenia?
wychodzi że znasz szczegóły tego paktu. no to je podaj.
-
Mogli wywiesić u siebie transparent „Polski Lwów” i wszyscy żyliby długo i szczęśliwie :D Serbia to nie Francja gdzie można przeprowadzić bujanke bez koszulek w centrum miasta porobić ładne fotki na ig a potem fura bezpiecznie wrócić do domu. Koledzy z Krakowa czy Łodzi pewnie w szoku że w Serbii mają swój mikroklimat i u nich będzie na ich zasadach bez oliwki, owijek i opiętych koszulek extreme hobby. Jakie były ustalenia? Pewnie żadne zresztą z Serbami coś ustalać to tak samo jak z Ukraińcami. Mam głęboką nadzieję że mecz Legii z Partizanem.
-
hahah, ty debilna internetowa jęczydupo. c**** wiesz, w nogach śpisz i się telepiesz co w necie wyczytasz.
skłoters i tyle. i to pierdolenie tego nie zagłuszy, że tylko tu jątrzysz, ile wyczytasz na huligansach czy so
-
Zamknij morde lewacki śmieciu, na belgradzkich usługach. Po tym jak się skompromitowałeś to powinieneś sie kajać tu jak dziwkaRozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:41hahah, ty debilna internetowa jęczydupo. c**** wiesz, w nogach śpisz i się telepiesz co w necie wyczytasz.
skłoters i tyle. i to pierdolenie tego nie zagłuszy, że tylko tu jątrzysz, ile wyczytasz na huligansach czy so
-
Z tego, że polski rząd pod przewodnictwem Donalda T. Jako jeden z pierwszych na świecie bezkrytycznie zaakceptował powstanie nowego państwa Kosowo. Przypomnę, że wskutek lokalnych ciśnień muzułmańskie (albańskie) brudasy z Kosowa zaczęły prześladować Serbów.
A Czapka razem z innymi dziewczynami na sklocie dorobił do tego własną ideologię. Ignorujcie tego debila, on żyje tylko w internecie. Nie odpisujcie mu i zdechnie.
-
To wy dorabiacie ideologię do włażenia komuś w dupe. Wielcy ku*** historycy. Banda bałwanów, która powtórzy wszystko co gniazdowy wyartykułuje przez megafon, a wasza wiedza o Serbii kończy się na oglądaniu filmików na yt z dopingu Partizana i waleniu do tego konia. Ale ci Serbowie mają beke z takich uległych chłoptasiów. Ja p*******w miare kumaty pisze: ↑14.08.2025, 23:03Z tego, że polski rząd pod przewodnictwem Donalda T. Jako jeden z pierwszych na świecie bezkrytycznie zaakceptował powstanie nowego państwa Kosowo. Przypomnę, że wskutek lokalnych ciśnień muzułmańskie (albańskie) brudasy z Kosowa zaczęły prześladować Serbów.
A Czapka razem z innymi dziewczynami na sklocie dorobił do tego własną ideologię. Ignorujcie tego debila, on żyje tylko w internecie. Nie odpisujcie mu i zdechnie.
-
w miare kumaty pisze: ↑14.08.2025, 23:03Z tego, że polski rząd pod przewodnictwem Donalda T. Jako jeden z pierwszych na świecie bezkrytycznie zaakceptował powstanie nowego państwa Kosowo. Przypomnę, że wskutek lokalnych ciśnień muzułmańskie (albańskie) brudasy z Kosowa zaczęły prześladować Serbów.
Dzięki za rzeczową odpowiedź .Pozdro ;)
-
Chyba chciałeś napisać: ,,Dzięki za zredukowanie dysonansu poznawczego. Od wczoraj nie wiedziałem jak sobie z tym poradzić, ale teraz mogę być odurzony bezrefleksyjnością dalej" ;)S.J. pisze: ↑14.08.2025, 23:31w miare kumaty pisze: ↑14.08.2025, 23:03Z tego, że polski rząd pod przewodnictwem Donalda T. Jako jeden z pierwszych na świecie bezkrytycznie zaakceptował powstanie nowego państwa Kosowo. Przypomnę, że wskutek lokalnych ciśnień muzułmańskie (albańskie) brudasy z Kosowa zaczęły prześladować Serbów.
-
Zacytuj głąbie :DCzapka pisze: ↑14.08.2025, 18:37Zamknij morde lewacki śmieciu, na belgradzkich usługach. Po tym jak się skompromitowałeś to powinieneś sie kajać tu jak dziwkaRozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:41hahah, ty debilna internetowa jęczydupo. c**** wiesz, w nogach śpisz i się telepiesz co w necie wyczytasz.
-
Chłopcze myślisz ,że ktoś te twoje wpisy bierze tu na poważnie ?? :)Czapka pisze: ↑14.08.2025, 23:50Chyba chciałeś napisać: ,,Dzięki za zredukowanie dysonansu poznawczego. Od wczoraj nie wiedziałem jak sobie z tym poradzić, ale teraz mogę być odurzony bezrefleksyjnością dalej" ;)S.J. pisze: ↑14.08.2025, 23:31w miare kumaty pisze: ↑14.08.2025, 23:03
Z tego, że polski rząd pod przewodnictwem Donalda T. Jako jeden z pierwszych na świecie bezkrytycznie zaakceptował powstanie nowego państwa Kosowo. Przypomnę, że wskutek lokalnych ciśnień muzułmańskie (albańskie) brudasy z Kosowa zaczęły prześladować Serbów.
-
Ale ja wiem że może z 5% czytających to ogarnie się, a 95% nadal będzie powtarzać jak zahipnotyzowana wszystko to co środowisko podsunie im pod nos. Kumaci mają hajs i władzę zbudowaną na plecach tych bezmyślnych planktonów, ale taki bezmóg z młyna nie jest od myślenia tylko od tańczenia jak małpka, tak jak decyzyjni mu zagrają
-
zacytuj gdzie tam kompromitacja lamusie, nie udawaj trzaskowskiego tylko zacytujCzapka pisze: ↑14.08.2025, 18:37Zamknij morde lewacki śmieciu, na belgradzkich usługach. Po tym jak się skompromitowałeś to powinieneś sie kajać tu jak dziwkaRozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:41hahah, ty debilna internetowa jęczydupo. c**** wiesz, w nogach śpisz i się telepiesz co w necie wyczytasz.
-
Zacytuj gdzie ta kompromitacja lamusieCzapka pisze: ↑14.08.2025, 18:37Zamknij morde lewacki śmieciu, na belgradzkich usługach. Po tym jak się skompromitowałeś to powinieneś sie kajać tu jak dziwkaRozsądnychultaj88 pisze: ↑14.08.2025, 17:41hahah, ty debilna internetowa jęczydupo. c**** wiesz, w nogach śpisz i się telepiesz co w necie wyczytasz.