No rozumiem... Czyli c*** cię obchodzi z kim twoja AKTUALNA zgoda miała kontakty i że podbijała do (największego?) wroga, ale interesuje Cię jakiś mały klub, któremu próbujesz umniejszać.. To sam o sobie wydałeś dobrą opinię :) No i faktycznie nie powinno cię obchodzić z kim Chrobry miał wcześniej kontakty bo jak się zaczął gruby temat to odbiliście od Widzewa żeby sobie móc jeździć bezpiecznie po polsce. Pozdro stary fanatyku!DGL pisze: ↑29.09.2024, 20:35W sumie to mnie to j**** z kim Stilon miał kontakty przed zgodą z ChG.To samo Stilon by mógł powiedzieć o Chrobrym. Każdy podążał swoją drogą i każdy miał jakieś swoje kontakty i relacje z różnymi ekipami. Ja tylko uzupełniłem historię Dozametu,o ich kontaktach czy relacjach, którą ktoś wyżej napisał,z kim mieli lub chcieli mieć kontakty,a nowy Dozamet może tego nie wiedzieć wszak to nowa ekipa(choć dużo tu pamiętliwych).Jak widać z pamięcią u mnie dobrze więc uzupełniłem temat, który kto inny poruszył,a jak widać chyba trafiłem w punkt nawiązując do twojego zesrania się.
Województwo Lubuskie kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Województwo Lubuskie kibicowsko
-
Ale wiesz że Stilon wtedy był naszą kosą i mieliśmy starcie na trasie i gorące telefony czy nie wiesz? Największej kosy?haha. Mógł bym wymienić kilka innych ekip, na które było większe ciśnienie.Widać, że masz małe pojecie i chcesz błysnąć.A teksty o bezpiecznym jeżdżeniu są śmieszne, bo kto będzie miał się ustawiać i tak się ustawi,a że liczby nie są takie jak 10 lat temu no cóż pokolenia się zmieniają.A jako Widzewiak sądząc po twoim nicku i wpisach z jakiegoś fc z lubuskiego,to chyba boli was to bardzo, że w Głogowie wybrano inną drogę.Juri1910 pisze: ↑29.09.2024, 20:58No rozumiem... Czyli c*** cię obchodzi z kim twoja AKTUALNA zgoda miała kontakty i że podbijała do (największego?) wroga, ale interesuje Cię jakiś mały klub, któremu próbujesz umniejszać.. To sam o sobie wydałeś dobrą opinię :) No i faktycznie nie powinno cię obchodzić z kim Chrobry miał wcześniej kontakty bo jak się zaczął gruby temat to odbiliście od Widzewa żeby sobie móc jeździć bezpiecznie po polsce. Pozdro stary fanatyku!DGL pisze: ↑29.09.2024, 20:35W sumie to mnie to j**** z kim Stilon miał kontakty przed zgodą z ChG.To samo Stilon by mógł powiedzieć o Chrobrym. Każdy podążał swoją drogą i każdy miał jakieś swoje kontakty i relacje z różnymi ekipami. Ja tylko uzupełniłem historię Dozametu,o ich kontaktach czy relacjach, którą ktoś wyżej napisał,z kim mieli lub chcieli mieć kontakty,a nowy Dozamet może tego nie wiedzieć wszak to nowa ekipa(choć dużo tu pamiętliwych).Jak widać z pamięcią u mnie dobrze więc uzupełniłem temat, który kto inny poruszył,a jak widać chyba trafiłem w punkt nawiązując do twojego zesrania się.
-
propo dozametu, to oni maja wogole jakis fc?
-
-
-
Czy ten kibol jest teraz z nami w pokoju?Onyks pisze: ↑18.09.2024, 21:54Kiedyś rozmawiając z kibolem Górnika W-ch na ten temat po co im ta ekipa gamoni (Dozamet) która na każdym kroku się sama ośmiesza oraz przy okazji ich samych bo stoją w jednym szeregu, to usłyszałem odp. że z tej zbieraniny (Sól) może będą mieli 2-3 dyszki ludzi na wyjazdy i zbudują sobie kolejną taką Polonię Świdnica czyli kolejny FC, coś w tym może jest tylko potrzeba cierpliwość.
j**** rosje i ruskich
-
-
I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!
-
Nie śledzę poczynań Twojej ekipy (może coś mi umknęło). Jak już to weź tak na szybko napisz jak wyglądały np. ostatnie 2 sezony w Waszym wykonaniu? Młyn, wyjazdy, oprawy, jakieś foto?
-
To były inne czasy, nastąpiła teraz u nas zmiana pokoleniowa, idziemy w innym kierunku, odcinamy się od tego co było kiedyś! Znajome? ;) A tak bez ironii ja po prostu jestem ze Świebodzina wariacie, nie jestem aktywnym kibicem już teraz. Można powiedzieć, że bliżej mi do „obserwatora”co nie zmienia faktu, że mogę mieć jakieś swoje spostrzeżenia, bo jednak coś tam kiedyś widziałem i coś tam wiem. A nic nie mówiłem na wasz temat, póki nie pojechałem w tamtym roku do Szczańca na wasz mecz i nie usłyszałem w pewnym momencie waszych popisów wokalnych w stronę Śląska co mnie tak rozbawiło, że trzyma mnie do dziśJuri1910 pisze: ↑02.10.2024, 06:06I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!
-
I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!Micze pisze: ↑02.10.2024, 09:40To były inne czasy, nastąpiła teraz u nas zmiana pokoleniowa, idziemy w innym kierunku, odcinamy się od tego co było kiedyś! Znajome? ;) A tak bez ironii ja po prostu jestem ze Świebodzina wariacie, nie jestem aktywnym kibicem już teraz. Można powiedzieć, że bliżej mi do „obserwatora”co nie zmienia faktu, że mogę mieć jakieś swoje spostrzeżenia, bo jednak coś tam kiedyś widziałem i coś tam wiem. A nic nie mówiłem na wasz temat, póki nie pojechałem w tamtym roku do Szczańca na wasz mecz i nie usłyszałem w pewnym momencie waszych popisów wokalnych w stronę Śląska co mnie tak rozbawiło, że trzyma mnie do dziśJuri1910 pisze: ↑02.10.2024, 06:06I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!
Do tego się odnieść. Nie lącz mnie z Dozametem bo nie jestem nawet z Nowej soli. Czytam te posty i mnie wkurwiają poprostu tacy jak Ty, ktorzy nigdy nic nie osiągnęli a teraz siedzą zza klawiaturą i tłuką byle co. Pozdro stary fanaty...OBSERWATORZE!
-
Dobrze Juri, masz mnie! Pozdrawiam równieżJuri1910 pisze: ↑02.10.2024, 11:45I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!Micze pisze: ↑02.10.2024, 09:40To były inne czasy, nastąpiła teraz u nas zmiana pokoleniowa, idziemy w innym kierunku, odcinamy się od tego co było kiedyś! Znajome? ;) A tak bez ironii ja po prostu jestem ze Świebodzina wariacie, nie jestem aktywnym kibicem już teraz. Można powiedzieć, że bliżej mi do „obserwatora”co nie zmienia faktu, że mogę mieć jakieś swoje spostrzeżenia, bo jednak coś tam kiedyś widziałem i coś tam wiem. A nic nie mówiłem na wasz temat, póki nie pojechałem w tamtym roku do Szczańca na wasz mecz i nie usłyszałem w pewnym momencie waszych popisów wokalnych w stronę Śląska co mnie tak rozbawiło, że trzyma mnie do dziśJuri1910 pisze: ↑02.10.2024, 06:06
I ty siałeś tu napinke i miałeś czelność oceniać kogoś, a jesteś kibicem ekipy, która niczym się nie zapisała w historii ruchu kibicowskiego hahaha Chociaż może zapisała, bo parę lat temu po reaktywacji ustawiła się na was młodzież Stilonu i po tym zakonczyliście swoją przygodę. A i warto wspomnieć tylko, że nawet się nie zatrzymaliście haha Dobrze że chociaż w tym internecie walczysz!
Do tego się odnieść. Nie lącz mnie z Dozametem bo nie jestem nawet z Nowej soli. Czytam te posty i mnie wkurwiają poprostu tacy jak Ty, ktorzy nigdy nic nie osiągnęli a teraz siedzą zza klawiaturą i tłuką byle co. Pozdro stary fanaty...OBSERWATORZE!
-
Nie mam nic do Ksd a pytam bo niewiem bo niby w Bytomiu Odrzańskim cos było
-
Przy okazji dzisiejszego meczu Lechia II Zielona Góra - Dozamet Nowa Sól
Relacja Falubazu:
Relacja Dozametu:
Odpowiedź Falubazu na relacje Dozametu:
Relacja Falubazu:
Za: https://www.facebook.com/profile.php?id=10006354108609106.10.2024
Lechia II Zielona Góra vs Dozamet Nowa Sól
Tego dnia postanawiamy umilić dzień pseudochuliganom z Nowej Soli. Z racji tego, że wolą na nasz teren jechać z milicją, pociągiem, postanawiamy zająć im sektor gości na którym wieszamy transparent (1 w sektorze gości, drugi na wiadukcie koło PKP) nawiązujące do ich braku zasad i bujania się z kapusiem, o którym wiedzieli od 10 lat. Przyjechali w 31 osób i po 20 minutach stania pod płotem uciekli na pociąg.
Nas 62 w tym 4 Braci z Floty Świnoujście (dziękujemy za wsparcie).
SPEEDWAY FANS HOOLIGANS
Relacja Dozametu:
Za: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063694621393Lechia ll Zielona Góra-DOZAMET (06.10.24)
Na ten mecz z racji bardzo dobrego połączenia kolejowego, nie mogło być innej formy wyjazdu niż pociągiem!
Mimo mało korzystnego terminu meczu, jakim jest rozgrywanie spotkania w niedzielę o godzinie 11:00, do Zielonej Góry wybrało sie 30 kiboli Dozametu! Po krótkiej podróży docieramy pod stadion, ale ostatecznie na niego nie wchodzimy..z powodu biletów. Klub z Zielonej Góry okazał się na tyle pazerny, że wprowadził na ten mecz bilety w cenie 15 złotych, gdzie wszystkie wcześniejsze mecze rezerw Lechii, nie były biletowane. Po uzgodnieniu ceny i przekazaniu pieniędzy, miejscowy działacz zarządził... że jednak musimy zapłacić trzy razy taką kwotę, na co zgody już być nie mogło i postanawiamy zostać pod płotem, gdzie kilka razy głośno zaznaczamy swoją obecność i po 20 minutach postanawiamy zawinąć na powrotny pociąg do Nowej Soli.
Co do kibiców gospodarzy, a raczej żużlozjebów, którzy pofatygowali się na ten mecz.. Podczas gdy nie wyjechaliśmy jeszcze z naszego miasta, to około 45 osobowa grupa Falubazu zasiadała w klatce dla gości otoczeni przez milicję, gdzie zawiesili transparent o konfidentach (nie mający nic wspólnego z rzeczywistością..) i zaczęli napinkę, która nie trwała długo ponieważ zostali szybko skwitowani i zgaszeni odpowiednią ripostą :) Co do samego transparentu, to piszecie coś o typie, który nigdy nie był zaangażowanym kibicem,a tylko przez okres pół roku, był działaczem w klubie.. Pomijając już fakt, że skoro od 10 lat wiemy o papierach to ciekawe czemu nie podnieśli tego tematu dekadę temu...jak mieliśmy dobre relacje i wspieraliśmy się na meczach :) Nie wspominając o sytuacji, gdzie po reaktywacji w 2021 roku, owa persona była akurat klubowym działaczem, a ekipa Falubazu złożyła nam propozycję wspólnego działania, która została odrzucona i dopiero od tego czasu zaczęli kręcić afery i przeinaczać sytuację pod swoje potrzeby :) A na sam koniec, chcemy odnieść się do samej relacji. Zarzucanie nam wyjazdu "na wasz teren z policją", gdzie sami na żużel jeździcie z piknikami i policją, a jak chcieliście umilić nam wyjazd, to trzeba było to zrobić porządnie, a nie na pokaz i później w trakcie meczu wrzucać farmazony do internetu "o przejętym sektorze gości".
DOZAMET ON TOUR!
DOZAMET TO MY!
Odpowiedź Falubazu na relacje Dozametu:
Co do opisu Dozametu to chcielibyśmy odnieść się do tego, że informacje że latacie z rozjebusem dostaliśmy już po wspomnianej rozmowie z Wami o współpracy, Kolejna rzecz nie była to relacja działacz-kibic i Wy dobrze o tym wiecie, mamy swój wywiad, a papiery tak skutecznie zostały zamiecione pod dywan w Nowej Soli, że załatwienie ich zajęło nam niecałe 3 lata. Dalej: dostaliście od nas trzy propozycje, daliście słowo honoru że wyjdziecie i dalej jest palenie c****. Ostatnia kwestia wypisujecie po frajersku na kibice net i Facebooku miasta, gdzie widzieliście na trasie naszą obcinkę i publicznie bluzgacie po ksywie jednemu z naszych liderów, gdzie jest to DOJEBANE, tak samo jak Wasz opis z którego wynika że dzisiejszy dzień jest na Waszą korzyść.
Był to ostatni nasz wpis dotyczący wspomnianego meczu.
-
Jakim trzeba być zjebem z nowej soli żeby wrzucać po portalach kibicowskich chłopaków z imienia i nazwiska!! wszystko ma swoje granice i są pewne zasady których wy k**** nie potraficie przestrzegac.chlopak od was zlapany w Zg stadionie wyspiewal wszysyko ,malo tego odblokowal telefon ,pokazal wszystkie wasze grupy zdjecia itd co za śmieci piszecie ,płakał i prosił żeby go puścić chcecie wiecej ?na fotkach stoi w pierwszym szeregu.
-
Coś czuję że ten Dozamet nie długo zakończy swoją historię tak samo i w takich samych okolicznościach jak Podbeskidzie i raczej nikt płakać nie będzie.
Przestań już ku*** jeden z drugim siać propagandę, bo próbujesz Sz.2001, na każdy możliwy sposób Nas oczernić, a zobacz ile komentarzy jest z "waszej strony", które pojawiały się jeszcze w trakcie meczu.
Rzucanie publicznie ksywami, jest słabe i nieakceptowalne! Mam nadzieję, że te anonimy trochę pomyślą i to zrozumieją, bo robią tylko przypał!
PS. Na mnie też, piszą po ksywie jakieś wymysły i to nie są pojedyncze komentarze tylko cały stos. Ale nie pisze od razu posta na forum i nie przyklejam łatki wszystkim kibicom z Zielonej Góry!
Rzucanie publicznie ksywami, jest słabe i nieakceptowalne! Mam nadzieję, że te anonimy trochę pomyślą i to zrozumieją, bo robią tylko przypał!
PS. Na mnie też, piszą po ksywie jakieś wymysły i to nie są pojedyncze komentarze tylko cały stos. Ale nie pisze od razu posta na forum i nie przyklejam łatki wszystkim kibicom z Zielonej Góry!
-
Mam Ci na priv podac ksywę gościa od was z ekipy który wyrzekał się was ,i mowil że jesteście banda dzieciaków i inne fajne kwiatki? Bylo tak czy nie?Jaka to propaganda.KrychaKSD pisze: ↑07.10.2024, 16:47Przestań już ku*** jeden z drugim siać propagandę, bo próbujesz Sz.2001, na każdy możliwy sposób Nas oczernić, a zobacz ile komentarzy jest z "waszej strony", które pojawiały się jeszcze w trakcie meczu.
-
Bawi mnie ta sytuacja, że rzekomo taki malutki Dozamet złożony z dzieciaków powoduje taki wściek cipy u wszystkich pro-zielonogórskich, pro-głogowskich, pro-wrocławskich i jeszcze c*** wie jakich terenów.
j**** rosje i ruskich
-
Chyba przeceniasz to jak większość reaguje na Dozamet. A już szczególnie „pro wrocławscy” ;) Bo co tam o nich sobie myślą w Zielonej Górze czy Glogowie mnie nie interesuje.
-
-
Po początkowym zapale nie dali rady łączyć futbolu z żużlem, frekwencja wynosiła 200-300 osób w 3 lidze,więc przy żużlu (10 tys) wyglądało to śmiesznie. Małyszowcy mieli wyjebane na Falubaz i chcieli oglądać tylko żużel, a ogarniętych było b.mało. Poza tym włączyły się kalkulatory i przypuszczenia co może dziać się podczas wyjazdów np na Ślaśk. Proza życia.
-
Lubuskie: czy oprócz mnie żyją tu jacyś Żabole? 
-
Czyli „ekipa” mieniąca się najlepszą na żużli nie dała rady ponieść zwykłej prozy życia fanatyka na 3 ligowych terenach gdzie na wyjazdy czasem jedzie się w 2-3 dyszki i dzwoni po 2-3 ekipy i jest ciekawie więc lepiej schować się wśród „małyszowców” ważne że jest 10 flag z motywem (h).trzecigarnitur pisze: ↑10.10.2024, 15:27Po początkowym zapale nie dali rady łączyć futbolu z żużlem, frekwencja wynosiła 200-300 osób w 3 lidze,więc przy żużlu (10 tys) wyglądało to śmiesznie. Małyszowcy mieli wyjebane na Falubaz i chcieli oglądać tylko żużel, a ogarniętych było b.mało. Poza tym włączyły się kalkulatory i przypuszczenia co może dziać się podczas wyjazdów np na Ślaśk. Proza życia.
-
AntyFalubazy się uaktywniły.Przedstawcie się skąd jesteście.Podejrzewam że ani jeden ani drugi nie ma podjazdu do Falubazu.Onyks pisze: ↑19.10.2024, 21:33Czyli „ekipa” mieniąca się najlepszą na żużli nie dała rady ponieść zwykłej prozy życia fanatyka na 3 ligowych terenach gdzie na wyjazdy czasem jedzie się w 2-3 dyszki i dzwoni po 2-3 ekipy i jest ciekawie więc lepiej schować się wśród „małyszowców” ważne że jest 10 flag z motywem (h).trzecigarnitur pisze: ↑10.10.2024, 15:27Po początkowym zapale nie dali rady łączyć futbolu z żużlem, frekwencja wynosiła 200-300 osób w 3 lidze,więc przy żużlu (10 tys) wyglądało to śmiesznie. Małyszowcy mieli wyjebane na Falubaz i chcieli oglądać tylko żużel, a ogarniętych było b.mało. Poza tym włączyły się kalkulatory i przypuszczenia co może dziać się podczas wyjazdów np na Ślaśk. Proza życia.
-
Człowieku przecież jest taka prawda. Macie 10 flag z H, jeździcie na patencie z Januszami i z psami, i w relacji piszecie że w Lesznie było 700 fanatyków. Taki wasz wyimaginowany świat w którym każdy wam odmawia i się was boi. Żyjecie jakimiś walkami sprzed lat z Lechią czy Ruchem. Przychodzi co do czego to Dozamet wam ciśnie, a znienawidzony Promień z Miedzią was obijają przy okazji gubicie telefon. Po tamtej akcji, aż dziwne, że ktokolwiek was przygarnął. Powinniście mieć łatkę bandy gamoni.
-
Nawet nie wiesz z kim Falubaz walczył jak piszesz takie rzeczy.Tak jak kiedys Trzeci garnitur pytał.A jakie Flagi mają wieszac?Może u was to pikniki rządzą na stadionie i wywieszają co chcą.I nie pisz do mnie jakbym był z Falubazu.
-
Cóż, zdaję się że Widzew gra u na Lechii ZG niedługo i rozumiem, że Falubaz zrobi taką akcje jak z Dozametem :) Taki żarcik przy niedzieli.
-
Boli Cie ten Falubaz.... taki gamoń i cymbal jak Ty jedyne co może to wylac swoją frustrację ku*** na k.net.tyle twojego co tu sobie napiszesz.66300 pisze: ↑20.10.2024, 15:04Człowieku przecież jest taka prawda. Macie 10 flag z H, jeździcie na patencie z Januszami i z psami, i w relacji piszecie że w Lesznie było 700 fanatyków. Taki wasz wyimaginowany świat w którym każdy wam odmawia i się was boi. Żyjecie jakimiś walkami sprzed lat z Lechią czy Ruchem. Przychodzi co do czego to Dozamet wam ciśnie, a znienawidzony Promień z Miedzią was obijają przy okazji gubicie telefon. Po tamtej akcji, aż dziwne, że ktokolwiek was przygarnął. Powinniście mieć łatkę bandy gamoni.
-
Będą mogli się wykazać pod stadionem, bo przecież sa w 'układzie gdzie nienawidzi się Widzewa hehe Oczywiscie jak nie zapomną o meczu ;)trzecigarnitur pisze: ↑20.10.2024, 17:25Cóż, zdaję się że Widzew gra u na Lechii ZG niedługo i rozumiem, że Falubaz zrobi taką akcje jak z Dozametem :) Taki żarcik przy niedzieli.
-
Sz.2001 pisze: ↑20.10.2024, 19:49Boli Cie ten Falubaz.... taki gamoń i cymbal jak Ty jedyne co może to wylac swoją frustrację ku*** na k.net.tyle twojego co tu sobie napiszesz.66300 pisze: ↑20.10.2024, 15:04Człowieku przecież jest taka prawda. Macie 10 flag z H, jeździcie na patencie z Januszami i z psami, i w relacji piszecie że w Lesznie było 700 fanatyków. Taki wasz wyimaginowany świat w którym każdy wam odmawia i się was boi. Żyjecie jakimiś walkami sprzed lat z Lechią czy Ruchem. Przychodzi co do czego to Dozamet wam ciśnie, a znienawidzony Promień z Miedzią was obijają przy okazji gubicie telefon. Po tamtej akcji, aż dziwne, że ktokolwiek was przygarnął. Powinniście mieć łatkę bandy gamoni.
Moż typa boli Falubaz, ale sporo racji ma,
X lat temu, w bardziej zamkniętych miejscach niż to, zabierali głos nieprzypadkowi goście z Falubazu, który wtedy był w kraju poważany.
I tam goście od was twierdzili(zgodnie z prawdą), że żużel umiera, stąd było nazwanie piłki waszą nazwą. Sami chcieliście na piłce zacząć działać
No i umówmy się, co to za ekipa, co woli żużlowy piknik w tłumie januszy, zamiast wyjazdów w kumatym gronie?
ku*** macie układ teraz z Ostrovią, co sama się na motorki wyjebała.
Chcecie mi powiedzieć, że ciekawsze chuligańsko są wyjazdy po raz 50 na te same stadiony, gdzie ekipę mają dwa/trzy kluby w całej lidze?
Dużo więcej możliwości wykazania się byście mieli w lidze piłkarskiej, wyjazdy na tereny Śląska, Miedzi, Stilonu i innych ekip. które by się z wami chętnie sprawdziły.
Wybraliście żużlową januszadę, gdzie motory zagłuszają doping, a ekipę chuligańską (co nie musi się we wlasnym mieście chować) ma aktualnie GKM i Falubaz. Wnioski każdy sam niech wyciągnie
-
Nie do końca masz rację Falubaz to od zawsze jest ekipa zuzlowa,Kolejna sprawa nie ma żadnego układu z Ostrovia, i na sam koniec Piłkarski Falubaz został.przejety przez Lechię i sprawa kibicowania się skończyła.Poprostu klub przestał.istniecwitoldpyrkosz pisze: ↑21.10.2024, 14:07Sz.2001 pisze: ↑20.10.2024, 19:49Boli Cie ten Falubaz.... taki gamoń i cymbal jak Ty jedyne co może to wylac swoją frustrację ku*** na k.net.tyle twojego co tu sobie napiszesz.66300 pisze: ↑20.10.2024, 15:04Człowieku przecież jest taka prawda. Macie 10 flag z H, jeździcie na patencie z Januszami i z psami, i w relacji piszecie że w Lesznie było 700 fanatyków. Taki wasz wyimaginowany świat w którym każdy wam odmawia i się was boi. Żyjecie jakimiś walkami sprzed lat z Lechią czy Ruchem. Przychodzi co do czego to Dozamet wam ciśnie, a znienawidzony Promień z Miedzią was obijają przy okazji gubicie telefon. Po tamtej akcji, aż dziwne, że ktokolwiek was przygarnął. Powinniście mieć łatkę bandy gamoni.
X lat temu, w bardziej zamkniętych miejscach niż to, zabierali głos nieprzypadkowi goście z Falubazu, który wtedy był w kraju poważany.
I tam goście od was twierdzili(zgodnie z prawdą), że żużel umiera, stąd było nazwanie piłki waszą nazwą. Sami chcieliście na piłce zacząć działać
No i umówmy się, co to za ekipa, co woli żużlowy piknik w tłumie januszy, zamiast wyjazdów w kumatym gronie?
Chcecie mi powiedzieć, że ciekawsze chuligańsko są wyjazdy po raz 50 na te same stadiony, gdzie ekipę mają dwa/trzy kluby w całej lidze?
Dużo więcej możliwości wykazania się byście mieli w lidze piłkarskiej, wyjazdy na tereny Śląska, Miedzi, Stilonu i innych ekip. które by się z wami chętnie sprawdziły.
Wybraliście żużlową januszadę, gdzie motory zagłuszają doping, a ekipę chuligańską (co nie musi się we wlasnym mieście chować) ma aktualnie GKM i Falubaz. Wnioski każdy sam niech wyciągnie
-
Falubaz nie ma układu z Ostrovią ale pozdrawia ją na meczach?
-
Kibicowanie Falubazowi na piłce to bardzo dużo powiedziane bo oprócz paru wyjazdów to nigdzie nie byliście, a piłka nie była przez jeden czy dwa sezony sezony hehe I swoja drogą jakby nie ZL to pewnie nigdzie byscie nie pojechali, bo np. W Bielsku was nie było hehe. Poprostu włączył się kalkulator, a że klub został przejety to pewnie ku waszej WIELKIEJ radościSz.2001 pisze: ↑21.10.2024, 15:45Nie do końca masz rację Falubaz to od zawsze jest ekipa zuzlowa,Kolejna sprawa nie ma żadnego układu z Ostrovia, i na sam koniec Piłkarski Falubaz został.przejety przez Lechię i sprawa kibicowania się skończyła.Poprostu klub przestał.istniecwitoldpyrkosz pisze: ↑21.10.2024, 14:07
-
Brawo Falubaz Hooligans Zielona Góra. Sezon dla was skończył się jakiś czas temu, ale cały czas jesteście w gazie. Wczoraj późnym wieczorem przyjeżdżacie pod stadion na Śląskiej, zakładacie kominiarki na swoje puste łby, i stawiacie wieniec (pewnie z zaprzyjaźnionej kwiaciarni w ZG ;) ) i cykacie fotki. Brawo brawo, Stal Gorzów długo się po tym ciosie nie pozbiera.
-
66300 pisze: ↑27.10.2024, 10:13Brawo Falubaz Hooligans Zielona Góra. Sezon dla was skończył się jakiś czas temu, ale cały czas jesteście w gazie. Wczoraj późnym wieczorem przyjeżdżacie pod stadion na Śląskiej, zakładacie kominiarki na swoje puste łby, i stawiacie wieniec (pewnie z zaprzyjaźnionej kwiaciarni w ZG ;) ) i cykacie fotki. Brawo brawo, Stal Gorzów długo się po tym ciosie nie pozbiera.
Dobrze że kominiarki ubrali, szkoda że owijek zapomnieli.
A później ludzie się dziwią że kibiców żużla nikt
Nie traktuje poważnie..idealny przykład dlaczego.
-
kominy przy składaniu wieńca :) chyba za dużo stadionowych oprawców i poliszfans tv
-
I jakoś chuligani Falubazu nic dzisiaj nie zadziałali, prócz obserwacji z BEZPIECZNEJ odległości, a okazję mieli hehe dobrze ze w kominach w nocy pod pustym stadionem zrobili akcje z wieńcem heheJuri1910 pisze: ↑20.10.2024, 20:14Będą mogli się wykazać pod stadionem, bo przecież sa w 'układzie gdzie nienawidzi się Widzewa hehe Oczywiscie jak nie zapomną o meczu ;)trzecigarnitur pisze: ↑20.10.2024, 17:25Cóż, zdaję się że Widzew gra u na Lechii ZG niedługo i rozumiem, że Falubaz zrobi taką akcje jak z Dozametem :) Taki żarcik przy niedzieli.
-
Wisła szumi do Siarki "hehe" a Widzew do żużlowego Falubazu "hehe".No potęgi z was.Juri1910 pisze: ↑31.10.2024, 22:49I jakoś chuligani Falubazu nic dzisiaj nie zadziałali, prócz obserwacji z BEZPIECZNEJ odległości, a okazję mieli hehe dobrze ze w kominach w nocy pod pustym stadionem zrobili akcje z wieńcem heheJuri1910 pisze: ↑20.10.2024, 20:14Będą mogli się wykazać pod stadionem, bo przecież sa w 'układzie gdzie nienawidzi się Widzewa hehe Oczywiscie jak nie zapomną o meczu ;)trzecigarnitur pisze: ↑20.10.2024, 17:25Cóż, zdaję się że Widzew gra u na Lechii ZG niedługo i rozumiem, że Falubaz zrobi taką akcje jak z Dozametem :) Taki żarcik przy niedzieli.
-
Ooooo zaczynają sie teksty typu 'żuzlowy' .Nie umniejszaj sobie, bo przecież jesteście w obozie anty Widzew i miedzy sobą gadaliscie co innego, a teraz widocznie ZAPOMNIELIŚCIE o meczu hehe A jak taki 'żużlowy', to z jankami motorki ogladać. I tak jak ktos napisal, 50 razy w te same miejsca jeździc gdzie nic sie nie dzieje hehe