Bo tam gieksa chowa barwy przed RuchemZenonKwadrat pisze: 14.04.2023, 21:59Liczyłeś na to że co drugi będzie chodził w barwach? Kto i gdzie teraz chodzi w barwach? Ja ostatnio byłem kilka godzin w Katowicach i nie widziałem by ktoś był w barwach ( ale to może akurat jest zły przykład:)Witalski pisze: 14.04.2023, 20:40 Jakbyś nie zauważył to napisałem że nie widać w ogóle barw BKS na mieście.Jak na ekipę która włada miastem trochę dziwna sytuacja.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
c**** wiesz, młodzież przejęła pałeczke i trzyma sie razem.dyniadynia pisze: 13.04.2023, 22:11 Ciekawie było swego czasu na Wesołej. Tam chyba do tej pory nie ma jakiejś 100% akceptacji. Z resztą - co się dziwić.
-
dyniadynia
Napisałem przecież, że BYŁO. Sporo ludzi odpuściło po zawarciu zgody, a że młodzież trzyma się razem to wiadome, jak większość z nich zaczęło się interesować minimum po zawarciu układu. Wśród starej gwardii na Wesołej jest inaczej.Mistek pisze: 15.04.2023, 08:58c**** wiesz, młodzież przejęła pałeczke i trzyma sie razem.dyniadynia pisze: 13.04.2023, 22:11 Ciekawie było swego czasu na Wesołej. Tam chyba do tej pory nie ma jakiejś 100% akceptacji. Z resztą - co się dziwić.
Ruch dzięki ZS melduje się w 1500 osób? Tak to widziałem z boku, i takie info do mnie dotarło. Jeśli się mylę, to zainteresowani mnie wyjaśnią. Atmosfera jak dla mnie piknikowa, zero wyzwisk, Ruch pewnie po ustaleniach nie wywiesza flagi Zawiercie(główny pstryczek w ZS) Sama atmosfera super, dobrze się prezentowały obie strony, brakło jak dla mnie tylko opraw i świeczek. Ale ogólnie warto było pokonać tyle km na ten mecz.
-
Zawsze z fasonem
A co ty jakiś groundhooper jesteś? Wielbiciel 1 ligowej piłki?ANTYpzpn pisze: 15.04.2023, 23:57 Ruch dzięki ZS melduje się w 1500 osób? Tak to widziałem z boku, i takie info do mnie dotarło. Jeśli się mylę, to zainteresowani mnie wyjaśnią. Atmosfera jak dla mnie piknikowa, zero wyzwisk, Ruch pewnie po ustaleniach nie wywiesza flagi Zawiercie(główny pstryczek w ZS) Sama atmosfera super, dobrze się prezentowały obie strony, brakło jak dla mnie tylko opraw i świeczek. Ale ogólnie warto było pokonać tyle km na ten mecz.
https://www.youtube.com/watch?v=_YraXGgr5r4#t=19m50sExtremeHKS pisze: 14.04.2023, 18:06 To że są zabole którzy nie uznają zgody z dywanami to żadna nowość. Moze to też wynikac z tego że dużo osób nie lubi po prostu Katowic uznajac je za coraz bardziej gorolskie miasto na Śląsku.taka druga warszafka się robi
-
dyniadynia
Flagi Zawiercia nie było, bo też FC z Jury nie pojawiło się na tym meczu.ANTYpzpn pisze: 15.04.2023, 23:57 Ruch dzięki ZS melduje się w 1500 osób? Tak to widziałem z boku, i takie info do mnie dotarło. Jeśli się mylę, to zainteresowani mnie wyjaśnią. Atmosfera jak dla mnie piknikowa, zero wyzwisk, Ruch pewnie po ustaleniach nie wywiesza flagi Zawiercie(główny pstryczek w ZS) Sama atmosfera super, dobrze się prezentowały obie strony, brakło jak dla mnie tylko opraw i świeczek. Ale ogólnie warto było pokonać tyle km na ten mecz.
Łowcy Hanysów Piast Gliwice, Polonia ,Ruch,GKS K. ,GKS T.,Gornik,Jastrzębie ,ROW .
Teraz napiszcie która ekipa walczyła ostatnio z Łowcami Hanysów

Teraz napiszcie która ekipa walczyła ostatnio z Łowcami Hanysów

Jastrzębie to nie Hanysi. Chemik ostatnio walczył z Łowcami Hanysów.
Zawiercie nie miało wyjebane na ustalenia PF.przypalowiec z forum pisze: 16.04.2023, 13:23 Zawiercie miało wyjebane na ustalenia PFki i pojechało wspierać Myszków jak dowiedzieli się że bluzg nie będzie.
Generalnie obie ekipy zachowaly sie jak by byly na 1 randce z Tindera niby brak wyzwisk ale Ci łowcy goroli ci łowcy hanysów, a tak to spokojnie.
Ale jesli to prawda ze Niebieskie Zawiercie chce isc do lasu z Zagłębiem z Zawiercia to az dziwne ze ZS ktore wypomina komus ze im odmawiaja nie wyjda do lasu z Ruchem.
Podjęliśmy taka decyzje, jako cały FC i nie musimy się przed nikim tłumaczyć , dlaczego nie chcieliśmy jechać do naszego największego wroga, i udawać ze jesteśmy szczęśliwi,bo pozwolili nam wejść na swoje sektory i siedzieć cały mecz bez ani jednego bluzga w ich kierunku.
Dla niektórych taka sytuacja może być to nie do pomyślenia, ale derbowi rywale wiedza, o czym jest mowa.
-
Prawo i pięść
Mam rozumieć, że nie pojechaliście wspierać swojej drużyny na meczu z największym wrogiem(dla waszej grupy) bo nie można było bluzgać?? Wygrałeś internety tym postem i to też pokazuje jak niektórzy traktują swój ''ukochany'' klub. Ważniejsze bluzgi na rywala od wspierania swojej drużyny, która walczy o awans do ekstraklasy. Dramat.
O nasze wspieranie klubu się nie martw.Prawo i pięść pisze: 16.04.2023, 21:16 Mam rozumieć, że nie pojechaliście wspierać swojej drużyny na meczu z największym wrogiem(dla waszej grupy) bo nie można było bluzgać?? Wygrałeś internety tym postem i to też pokazuje jak niektórzy traktują swój ''ukochany'' klub. Ważniejsze bluzgi na rywala od wspierania swojej drużyny, która walczy o awans do ekstraklasy. Dramat.
O postach roku, to możesz sobie pisać to innych cymbałów na forum.
Nic nie zmieni ze wasz FC ma 2 lata a założyciel , to nasz kolega po szału. hahaha
A co to za wje**nie się na minę przyznając się komu się kibicuje? Jakiś przypał za to jest? I od kiedy wypieranie się swojego klubu ma coś wspólnego z zasadami i prawilnością? :)
Ale chyba zapłaciłeś i odjebałeś te 2 lata więc policjancie pochwal się komendą z jakiej nadajesz. Nie bądź taka skryta. Do pouczania kibiców, to na forum pierwsi policjanci są
-
Czosnek1001
Ile biletów na sektor gości udostępniono w Tychach?
GieKSa 400 dostała.
Jaki i dokąd jest rekord wyjazdowy GKSu Katowice przez przez przykładowo ostatnie 10lat ?
-
Emigrant64
Tak na szybko, pewnie pominąłem niejeden wyjazd.InoRaz pisze: 23.04.2023, 20:40 Jaki i dokąd jest rekord wyjazdowy GKSu Katowice przez przez przykładowo ostatnie 10lat ?
1435 Wodzisław 2010
1261 Nieciecza 2023 ZAKAZ
1803 Bielsko Biała 2022 ZAKAZ
2500 Zabrze 2017
Ponad 800 Bydgoszcz 2012
723 Bytów 2017
706 Stomil 2018
846 Kielce 2022 ZAKAZ
-
Emigrant64
Oczywiście niżej wypisałem wyjazdy dalsze
Zazwyczaj się nie wypowiadam, ale przy takim zdjęciu, czarnego na tle takiej flagi muszę.
To jest ten RODOWITY ZAGŁĘBIAK?
To jest ten RODOWITY ZAGŁĘBIAK?
-
le_suiveur
Od kiedy Was interesuje Polska?
Ten aspirant z video chyba sam miał beke, że w ogóle jest postępowanie ;)
-
factoryproject
Tak wszyscy przeżywacie czarnego w młynie, a nie pamiętacie jak ściągano gniazdowego z Legii ,czy gościa z Widzewa na Legii.
W gębie jest wielu mocnych obrońców polskości, na zywo już nie.
P.S. do Wszystkich patriotów Niedługo świeto flagi, wiecie chociaż jaki odcień czerwieni ma Polska flaga ?
P.S. do Wszystkich patriotów Niedługo świeto flagi, wiecie chociaż jaki odcień czerwieni ma Polska flaga ?
Karmazyn kolego.factoryproject pisze: 29.04.2023, 23:09 Tak wszyscy przeżywacie czarnego w młynie, a nie pamiętacie jak ściągano gniazdowego z Legii ,czy gościa z Widzewa na Legii.
To nie Widzewiak zmienił poziom trybuny.factoryproject pisze: 29.04.2023, 23:09 Tak wszyscy przeżywacie czarnego w młynie, a nie pamiętacie jak ściągano gniazdowego z Legii ,czy gościa z Widzewa na Legii.
-
factoryproject
Piszę o tej sytuacji.Saverok pisze: 30.04.2023, 04:33To nie Widzewiak zmienił poziom trybuny.factoryproject pisze: 29.04.2023, 23:09 Tak wszyscy przeżywacie czarnego w młynie, a nie pamiętacie jak ściągano gniazdowego z Legii ,czy gościa z Widzewa na Legii.
https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s
Taki czarny, że go nie widać heh
Gdzie jest Wally :D
-
StefanBatory
Trochę nie na miejscu tłumaczenia, jeśli brać je na poważnie. Ratunek w tym fakcie, może być taki, że to syn z ojcem, co jest ewenementem. Pomijam już to, by wytykać komuś "coś", samemu mając "to" w ekipie.
PS czarni kibice czy tam "kibice czarnych", którzy byli na meczu śniadych, pamiętam że byli cyknięci na foto, na głównej trybunie, nie na blaszoku.
PS2 Ostatnio, takich kwiatków dużo się zebrało na zdjęciach i to w różnych częściach kraju.
PS czarni kibice czy tam "kibice czarnych", którzy byli na meczu śniadych, pamiętam że byli cyknięci na foto, na głównej trybunie, nie na blaszoku.
PS2 Ostatnio, takich kwiatków dużo się zebrało na zdjęciach i to w różnych częściach kraju.
CyGany sie prują o jakiś randomowych kolorowych???? c*** wie kto to był. Barw nie mieli, spiewac nie spiewali. Pewnie przyciagnal ich glod dobrej piłki hahah ale moze sami w cos kopią.
Wy lepiej powiedzcie skad taki gagatek ma waszą zgodową koszulkę:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4361923525
Moze dostal od ktorej z waszych kibicek lubiących BBC
Wy lepiej powiedzcie skad taki gagatek ma waszą zgodową koszulkę:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4361923525
Moze dostal od ktorej z waszych kibicek lubiących BBC
No ale to nie zdjęcie z Blaszoka,a nawet nie ze stadionu.
To dalej nie Blaszok, tylko trybuna główna
No jak na blaszok was chodzi 40 osób to łatwiej wam takich gagatków upilnowac.
Sprzed monitora możesz naprawdę dużo, wariacie.