Stadionowy pisze: ↑31.05.2020, 16:03O wszystkich przerzutach mam takie samo zdanie ale zdaje sie Ty nie rozumiesz "fenomenu" tej sytuacji.Pique pisze: ↑31.05.2020, 11:54To teraz odpowiedz co ty i twoi koledzy robicie z osobami co wcześniej kibicowały Widzewowi lub Polonii a teraz są za Legią? Czemu tych morałów nie prawisz do innych klubów? ;)Stadionowy pisze: ↑31.05.2020, 01:34
Wiesz to raczej zdziwienie że zamiast kogos spróbować wytępić wolicie go miec u siebie.
Czy nie bylo tak ze po akcji na ŁKS co razem z Resovia Was najebali i ten chlopak niestety zle skończył pogoniliscie osoby ktore nie wytrzymaly ciśnienia i zaliczyły cofkę? A teraz bierzecie osoby ktore za jakis czas mogą teoretycznie jeździć na inny klub (ten z północy kraju - nie chce rozwijać tego wątku, ale skoro zmieniły klub raz czemu nie miałyby zrobic tego znowu) Nie ma co z Toba dyskutować skoro nie przeszka Ci ze osoby ktore wyzywają twoj klub od k**** potem zakladaja czerwony szalik...
Tak z ciekawości czy osoby z ŁKS ktore Wam wyjebaly te 4 flagi jakis czas temu maja szanse na "nawrócenie" i wstapienie do czerwonej armii? Czy takie kluby "od zawsze" antywidzew jak Legia Chełmża czy Włocławia Włocławek (to tylko przykłady) miałyby czego szukać w widzewskiej rodzinie?
Nie musisz odpowiadać, Wasz cyrk, Wasze małpy ;)
W każdym mieście derbowym znajdą się przerzuty w jedną i drugą stronę.
Jest klub "od zawsze" antyRTS czy starzy czy mlodzi kibice. Przez lata leca "k****" w stronę Widzewa, sa ganianki, napięte sytuację itp i nagle idzie to w zapomnienie i sa pod skrzydlami czerwonej armii.
To jakby kilka lat temu Zawisza jeżdżący za Elana i na jej wyjazdy powiedział ze im odpuszcza jak beda za Zawisza( to oczywiście inna skala)
Jak nie rozumiesz przykładu to nie bede ciagnal tego tematu
Rozumiem, doskonale i też tego nie popieram. Ale nie mi o tym decydować tak jak i tobie, więc musisz przeboleć fakt, że na swoich trybunach masz osoby co były antyLegia a teraz wierni Legioniści. i żadne płacze w necie nic nie pomogą.
Mam nadzieję, że tym razem przeczytasz ze zrozumieniem i nie będziesz odwracał kota ogonem oraz unikał odpowiedzi na pytania. Bez odbioru