Patriotyzm u kibiców na Górnym Śląsku
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Patriotyzm u kibiców na Górnym Śląsku
Ależ tłustowłosy pieknie zaorany hehe
-
Oberschlesien14
Niemieckie flagi były chyba na każdym stadionie GŚ. Nie wiem jak z szalami, ale chyba też? Na bank mnie ktoś poprawi. Kojarzy mi się Polonia Bytom jako ekipa co nie miała ciągotów do rajchu, ale mogę się mylić bo to nie były moje czasy.
-
Dolniety_Pierre
Dzis ,w dobie trenowania przytulasow z obywatelami okolic kaukazu w waszej sekcji sportowej czy piwkowania z obywatelami kraju tulipanów-kolebki europejskiej tolerancji raczej nie do pomyślenia, czyz nie?DoZo(L)e... pisze: 09.05.2020, 20:03Nie musieliśmy, mieliśmy/mamy układ/kontakty z JUVE, więc faszyści - prawdziwi. :)
Wiadomo już dlaczego zgoda /układ z Drughi osłabł przynajmniej...
-
wypityjanusz
dozolku gdybyś nie wiedział - w latach 90. często noszono szaliki zagraniczne kierując się barwami. Tak więc np. na Ruchu chodzono w Schalke czy Bochum, na Górniku w Bayernie, na GieKSie w BVB.
-
DoZo(L)e...
Napisz, gdzie na 'hanysowie' miałeś okazję "pokulać" się z (azjatyckimi?) zawodnikami trenera Biedermanna, "zapaśniku".Dolniety_Pierre pisze: 11.05.2020, 13:35Dzis ,w dobie trenowania przytulasow z obywatelami okolic kaukazu w waszej sekcji sportowej czy piwkowania z obywatelami kraju tulipanów-kolebki europejskiej tolerancji raczej nie do pomyślenia, czyz nie?DoZo(L)e... pisze: 09.05.2020, 20:03Nie musieliśmy, mieliśmy/mamy układ/kontakty z JUVE, więc faszyści - prawdziwi. :)
Wiadomo już dlaczego zgoda /układ z Drughi osłabł przynajmniej...
Potem opisz, z kim 'piwkowałeś' w NL i czy pamiętasz, co stało się poźniej, czy tylko po bólu esicy zorientowałeś się, że twój "browar" mogł zostać "przyprawiony" GHB, bo i o takich przypadkach słyszałem od znajomych b(L)ond HOOLendrów w Hadze.
A szczegóły osłabnięcia reLacji z DRUGhI nie są żadną tajemnicą, ponieważ sytuację opisywałem na tym forum.
wypityjanusz pisze: 11.05.2020, 14:34 DoZo... gdybyś nie wiedział - w latach 90. często noszono szaliki zagraniczne kierując się barwami. Tak więc np. na Ruchu chodzono w Schalke czy Bochum, na Górniku w Bayernie, na GieKSie w BVB.
Czyli te żółto-czarne czapki to efekt wymiany z miejscowymi z Radzionkowa?
-
Oberschlesien14
Akurat Ruch w latach 90tych to był bardziej pro Polska niż pro Niemcy.
-
DoZo(L)e...
To (od) kiedy 'rucHOOLe' skręciły w lewo/kierunku (śląskiego) neo-nazizmu?Oberschlesien14 pisze: 11.05.2020, 16:32 Akurat Ruch w latach 90tych to był bardziej pro Polska niż pro Niemcy.
-
Robert Makłowicz
A tak przyjemnie czytało się pierwsze 2/3 strony tego tematu dopóki nie pojawił się oszołom.
-
Dolniety_Pierre
DoZo(L)e... pisze: 11.05.2020, 20:41Dolniety_Pierre pisze: 11.05.2020, 19:24Nie wiem ,ale nawet jeżeli tak jest to oni się chociaż z tym nie obnoszą jak w wARCHAU twoim pobratymcy.DoZo(L)e... pisze: 11.05.2020, 14:52
Napisz, gdzie na 'hanysowie' miałeś okazję "pokulać" się z (azjatyckimi?) zawodnikami trenera Biedermanna, "zapaśniku".
Potem opisz, z kim 'piwkowałeś' w NL i czy pamiętasz, co stało się poźniej, czy tylko po bólu esicy zorientowałeś się, że twój "browar" mogł zostać "przyprawiony" GHB, bo i o takich przypadkach słyszałem od znajomych b(L)ond HOOLendrów w Hadze.
A szczegóły osłabnięcia reLacji z DRUGhI nie są żadną tajemnicą,
Skąd wiesz, że 'hanysowie' nie wpadają na takie pomysły, żeby zainwestować w 'eLephanta' i wynająć "koczkodana", by zbieraczka cebuli, jak ty, przeżyła traumę, a inni mieli co powspominać? Bo twoj cap tak nie robił, "sedzi(N)o"?
Zastanawiajaca jest natomiast twoja doskonała znajomość działania preparatów ułatwiających gwalt (czyżby majciarz?) oraz chwalenie się posiadaniem znajomych którzy zgłębili tajniki pęknięcia kukuly...
Twoja relacja ? Twoje schizofreniczne herezje mocno osłabiają twoja wiarygodność ale sugerowanie ,ze wam niderlandzkie proszki i miłość analna bardziej przypasowała od włoskich smakołyków i fellatio z tamtejszymi bardziej przypasowala jest juz naprawdę czysta ,niesmaczna abstrakcja.