Proof pisze: 25.04.2020, 16:39
Co ty za brednie piszesz Cracovia w ostatnim czasie w europejskich pucharach wiecej zrobiła jeżdząc z Ajaxem niż nie jedna ekipa w Polsce przez ten czas uważana za "mocną".
No to w takim razie napisz konkretnie co Cracovia zrobiła w ostatnim czasie na europejskich wojażach przy okazji wspierając Ajax skoro tego tak dużo, że nawet więcej niż niejedna „mocna ekipa w Polsce”.
Ja kojarzę wspomniane wyżej Ateny oraz czego nie wspomniałem za pierwszym razem również awanturę w Bratysławie z Levskim.
Kojarzę też, że Craxa wspierała Ajax w walce z koalicją Mannhaim Basel. Tą samą, z która (ta słaba) Pogoń walczyła i wygrała w przeciwieństwie do składu polsko holenderskiego.
Może jest tego więcej, ale nie kojarzę więc bez złośliwości pisze abyś czymś poparł swoją tezę.
Przywołując przy okazji aktywność „mocny” ekip w Polsce możesz też wspomnieć o aktywności samej Craxy w Polsce. (bo Pogoń na przykład wyszła na przeciw Lecha). No chyba, że Cracovii do grona „mocnych” nie zaliczyłeś ;)
Tak jak wspomniał jestesmywaszastolica. Jestem ze Śląska,
nie Pogoni. I nie chce tu mówić, że Cracovia jesz słaba bądź Pogoń potężna. Po prostu uważam, że pisanie takich rzeczy o Pogoni jest bzdurą, bo Cracovia nie ma w mojej ocenie żadnych argumentów (pisze o ostatnich paru latach) by patrzeć na Pogoń z góry.
A co do Odry. Zaliczyli zajebistą awanturę z Chemikiem,
Której wideo to przykład jak powinna wyglądać awantura na ulicy. Walczyli też po 30 z GKSem Jastrzębie oraz w koalicji przeciwko Chrobremu i Stilonowi. Nie każdy ma okazje pokazać się w Europie z racji braku takich zgód itp, ale patrząc na aktywność w Polsce Cracovii i wspomnianej Odry podtrzymuje swoje wcześniejsze zdanie.