Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Łysy z Huty

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: Łysy z Huty »

Dostałem właśnie info że Chuck Norris odmówił kumatemu.
iparts.pl
Gulczas

Post autor: Gulczas »

Lech Poznań nigdy na młode składy się nie bił z Zawisza !!! Czyli jedno kłamstwo już Ci pokazałem
Arkan

Post autor: Arkan »

czyli my odmowilismy Elanie?
ICAO

Post autor: ICAO »

troll internetowy pisze: 23.09.2019, 09:01 Wiesz, wszystko się zmienia, ekipy również i piszę to na podstawie lat obserwacji. Nie uważam też, żeby się ekipa rozpadła. Czasem są wzloty, czasem kryzys. Czasem można pohasać, czasem psy utrudnią życie. Po prostu, jak w życiu. To, że zbiorą się w 30 osób oznacza u ciebie rozpad ekipy? Spotkałeś się kiedyś, żeby Elana miała 200-300 fajterów? Teraz najczęściej potyczki są w coraz mniejszych liczbach, i ten trend się raczej nie zmieni. Jestem ciekaw, czy wpadniesz na to, dlaczego. Jeśli ME zakończy działalność, wszyscy o tym będą wiedzieli, póki co zapewniam cię, że nie zanosi się na to, a twoje wnioski są zdecydowanie zbyt daleko idące. :)

Co do wizyty Zawiszy, to niby o czym ma ona świadczyć? Bo wg mnie o tym, że przyszli pokrzyczeć przez parę minut na rynku i to wszystko. Takie rzeczy były już robione przez inne ekipy w ostatnich czasach i obecnie nie jest to jakąś wielką sztuką ani ryzykiem, zwłaszcza pod okiem kamer. W Łodzi Łks zrobił halem shake pod stadionem Widzewa, Widzew zrewanżował się podobną akcją. Elana też wizytowała w Bydgoszczy. Czy mam na tej podstawie wysnuwać wnioski, że Zawisza nie istnieje ich ekipa rozpadła się lub Elana panuje w Bydgoszczy? Bądź poważny. To już nie lata 90-te. Wszystko się zmienia, tak już jest.
Doskonale zdaje sobie sprawę że akcje na starówce są bez sensu i przy bardzo dużej ilości kamer plus obserwatorów- przykład miałeś ostatniej wizyty Widzewa w Toruniu i bliskiego kontaktu z USArmy ;)
Szkoda mi ME ale sam musisz przyznać że kontakty nie do końca kibicowskie wykończają ekipę od środka (wewnętrzne zgrzyty, BŁAHOSTKI) a najbardziej boli "mały" zgrzyt między GRUBASAMI a ME - choć może tego nie widać to w głębi duszy coś jest. Życzę WAM powodzenia ! i jak najmniej konfliktów a jak najwięcej udanych akcji i awantur
zgredzikBCH

Post autor: zgredzikBCH »

troll internetowy pisze: 23.09.2019, 09:01 Wiesz, wszystko się zmienia, ekipy również i piszę to na podstawie lat obserwacji. Nie uważam też, żeby się ekipa rozpadła. Czasem są wzloty, czasem kryzys. Czasem można pohasać, czasem psy utrudnią życie. Po prostu, jak w życiu. To, że zbiorą się w 30 osób oznacza u ciebie rozpad ekipy? Spotkałeś się kiedyś, żeby Elana miała 200-300 fajterów? Teraz najczęściej potyczki są w coraz mniejszych liczbach, i ten trend się raczej nie zmieni. Jestem ciekaw, czy wpadniesz na to, dlaczego. Jeśli ME zakończy działalność, wszyscy o tym będą wiedzieli, póki co zapewniam cię, że nie zanosi się na to, a twoje wnioski są zdecydowanie zbyt daleko idące. :)

Co do wizyty Zawiszy, to niby o czym ma ona świadczyć? Bo wg mnie o tym, że przyszli pokrzyczeć przez parę minut na rynku i to wszystko. Takie rzeczy były już robione przez inne ekipy w ostatnich czasach i obecnie nie jest to jakąś wielką sztuką ani ryzykiem, zwłaszcza pod okiem kamer. W Łodzi Łks zrobił halem shake pod stadionem Widzewa, Widzew zrewanżował się podobną akcją. Elana też wizytowała w Bydgoszczy. Czy mam na tej podstawie wysnuwać wnioski, że Zawisza nie istnieje ich ekipa rozpadła się lub Elana panuje w Bydgoszczy? Bądź poważny. To już nie lata 90-te. Wszystko się zmienia, tak już jest.
nasza wizyta w Toruniu była na spontanie ,dostaliśmy tel że E czeka zebrana po naszym wyjeździe, ich propozycja została przez nas przyjęta ale z każdym następnym telefonem wymówki,ostatecznie na miejscu wskazanym przez E nie zastajemy nikogo i dla pewności jedziemy na starówke żeby uniknąć tradycyjnych farmazonów o "obsraniu zbroi" i tyle
.Borys

Post autor: .Borys »

Powiem Ci tak , że nas nie ma w młynie to nie znaczy , że są konflikty każdy z nas ma już swoje lata i swoje sprawy. Chcesz sobie spokojnie porozmawiać powspominać w spokoju. A , że młyn liczy 100 osób to nie znaczy , że nas więcej niema każdy jest rozsiany po stadionie tak Grubasy jak i ME tym bardziej na meczach bez kibiców ogólna biesiada. A co do Reprezentacji to nikt nie ma pretensji taką drogę obraliśmy i w tym bedziemy trwać niezależnie jak będzie My się do tego dostosujemy. Tyle odemnie
C1365O

Post autor: C1365O »

zgredzikBCH pisze: 23.09.2019, 15:09

nasza wizyta w Toruniu była na spontanie ,dostaliśmy tel że E czeka zebrana po naszym wyjeździe, ich propozycja została przez nas przyjęta ale z każdym następnym telefonem wymówki,ostatecznie na miejscu wskazanym przez E nie zastajemy nikogo i dla pewności jedziemy na starówke żeby uniknąć tradycyjnych farmazonów o "obsraniu zbroi" i tyle
ku*** ale odwracanie kota ogonem, bez kitu.
.Borys

Post autor: .Borys »

Gulczas a ja jak Ciebie czytam to niewiem co myśleć , bo jesteś znawcą ruchu kibiciwskiego w całej Polsce wszędzie się wypowiadasz nawet tam gdzie G.... wiesz. Ja już mam koło 40 stki i swoje wyjezdziłem życzę innym tez takiego życia, teraz mam inne priorytety i cele w życiu np. zapewnić przyszłość swoim dzieciom, kocham ten klub i szanuję chłopaków co cały czas działają a szczegulnie Grubasów, ale rozumiem też innych. I przestańcie pieprzyć za przeproszeniem , że u nas jest źle bo byści tak chcieli a wcale nie wiecie co się dzieje u nas . Wasze przypuszczenia po prostu mnie śmieszą i tyle .
Gulczas

Arka Rybaka miała swoje 5 minut i jak to się skończyło wszyscy wiemy. Byli top 1 w pewnym czasie to trzeba im przyznać. Ale ile to trwało ? Skończyli tak że dopiero dziś się odradzaja chuligansko. Podobnie jest z Elana. Mieli swój czas zrobili jakiś postęp w chuligance. Cała Polska o nich mówiła. I po oswiadczeniu jest to co jest.
dawidgdz

Post autor: dawidgdz »

Jak wygląda obecnie sytuacja na linii Olimpia Grudziądz a Zawisza Bydgoszcz?
I czy w Grudziądzu działa w jakiś sposób FC Legii?
onlyZKS

Post autor: onlyZKS »

TKH Toruń to samodzielna ekipka czy ludzie z Elany bawiący sie w ultrasowanie w ciut innych warunkach?
fansproject

Post autor: fansproject »

Pikniki, z różnych światów i cześć z nich śmiga na Elanę, Apator czy koszykówkę w Toruniu.

Do zabawnej sytuacji doszło na toruńskim lodowisku rok temu, gdy w kilkadziesiąt osób przyjechała Unia Oświęcim. Z wiadomych względów była z nimi Elana, czego publika nie mogła zbytnio zrozumieć i cały tor-tor oczywiście dopingował TKH, dwa razy głośniej niż zazwyczaj. Zaryzykowałbym tezę, że 3/4 publiki na hokeju to pikniki żużlowo-hokejowe. Mimo, że w Toruniu sportu jest aż nadmiar, to frekwencja jest najlepsza (albo druga) w PHL.
LegiaChełmża

Post autor: LegiaChełmża »

dawidgdz pisze: 24.09.2019, 11:04 Jak wygląda obecnie sytuacja na linii Olimpia Grudziądz a Zawisza Bydgoszcz?
I czy w Grudziądzu działa w jakiś sposób FC Legii?
Kilka osób systematycznie jeżdzi na (L)
Młode pokolenie z Legijnego miasta, życie kibicowskie to jest nasza pasja.
RSD

Post autor: RSD »

Czy ktoś z Grudziądza lub z osób zorientowanych się w temacie może przybliżyć aktualną sytuację w Grudziądzu ? Jak trzy obozy Olimpia, WFCG i GKM żyją między sobą ? Legionistów z tego miasta raczej nie zaliczam do jakiejś mocnej grupy.
Pinio

Post autor: Pinio »

Grudziądz miastem Widzewa.
Krzesełko Stadionu

Post autor: Krzesełko Stadionu »

Pinio pisze: 27.09.2019, 11:41 Grudziądz miastem Widzewa.
Przez takich napinaczy juz 3 razy zamknęli ten temat.Chcesz zaczarować rzeczywistość i myślisz że teraz każdy w Polsce pomyśli ,,oo proszę Widzew rządzi w Grudziądzu a Olimpia i GKM już nie istnieją,,?
NowyNowy

Post autor: NowyNowy »

Borysku fantasto- całe życie z ZETKĄ w p****, ech to musi boleć
ziwpjb1234

Post autor: ziwpjb1234 »

W Grudziądzu też ciekawie, widywane rozjebusy z Poloni na których papiery są już dobrych kilka lat... Ani jednym, ani drugim to nie przeszkadza.
Kibicfan1987

Post autor: Kibicfan1987 »

A czemu nie ma tematu WRWE I Reszta Polski ?
Gulczas

Oli coś Cię boli?
ICAO

Post autor: ICAO »

Elano Elano Elana jak to z Wami jest nie ma kryzysu? ostatni mecz z Pogonią Siedlce Was w młynie porównywalna liczba co kibiców gości a ludzi z ekipy może z 4-6 osób. Teraz w niedziele mecz z Widzewem. Czas się pokazać!

BEZ NAPINKI !
gandziorbdg

Post autor: gandziorbdg »

Jest komplet papierow co do Sadka.I sa dowody ze Siemien lider z Solca o wszystkim wiedzial i dlugo kryl koleszke!przy poprzednuch sprawach z kwitami za wycofywanie zeznan zamieszani byli inni z czolowki.Z tej smiesznej ekipy prawie kazdy ma cos na sumieniu albo przynajmniej wiedzial co reszta odpierdala i nie reagowal bujal sie na melanzach(tez u zgod)przybijal piatki itp.
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

OliWRB pisze: 02.10.2019, 17:10 chlopacy którzy są zaszczepieni fanatyzmem
Używanie słowa fanatyzm w przypadku ekipy, której nie można uświadczyć na meczach i wyjazdach swojego klubu, jest raczej nie na miejscu.No chyba, że dla Was fanatyzm to jeżdżenie na mecze Stomilu i GKM-u, a nie Polonii, to ok.Tak w ogóle to już od dłuższego czasu coraz rzadziej i w coraz mniejszych liczbach pojawiacie się na meczach Stomilu niż to miało miejsce wcześniej.A dlaczego od lat nie można Was uświadczyć na meczach i wyjazdach Polonii, to wszyscy w Polsce doskonale wiedzą.
Gulczas

Oli to są ciężkie zarzuty wobec twojej ekipy. Nie wiem czy w to wierzyć ale jak tak jest to grubasno
vector

Post autor: vector »

Skoro są papiery to czemu ich tutaj nie wrzucicie? Jakieś śmieszne wnioski chłopaka z Elany do prokuratury by go wypuścili z sankcji potrafiliście wrzucić, a papierów na Polonistów już nie chcecie?
Glutek

Post autor: Glutek »

Vector. Papiery dostali i polonia i gkm i cisza gosciu dalej z nimi lata . Na czasie dostanie pewna ekipa powazniejsza te papiery i wtedy zobaczymy. I mocno się myślisz mówiąc że to ktoś z Zawiszy wrzucil te żale chłopa z Elany. Poszukaj gdzie indziej.
PBJK

Post autor: PBJK »

Ile to już lat słyszymy o tych papierach.........
gandziorbdg

Inny gosciu na ktorego byly papiery dostal transparent PDW i to na meczu Stomil- Polonia mimo ze juz kazdy tam wiedzial co jest grane lacznie z Olsztynem.Teraz tez kazdy wiedzial od dawna na czele z hersztem z Solca bo Solec to miasteczko gdzie kazdy z kazdym sie zna.celowo kryto sprawe zeby nic sie nie wydalo.
Gulczas

Oli co Ty na to bo gościu daje jak Gollob na prostej :).
ZFCI

Post autor: ZFCI »

Tytus tak czytam Twoje wypowiedzi i bardzo jestem ciekaw co akurat Ty sądzsz o typach, którzy podawali wite konfidentom wiedząc, że są rozjebani ? Akurat do tej ekipy Ci nie jest daleko.
Glutek

Dobra źle zrozumiałem. Ale odbiles bo Cię to dotknęło?
(S)

Post autor: (S) »

Papier kiedy wyszedł? Teraz! O nas się nie musicie martwić !
Glutek

Panie stomilu wasi bracia mieli papier już dawno czyli nic wam o tym nie powiedzieli?
Glutek

No tylko że w Bydgoszczy prokuratura nie odmawia wszecia postępowania przeciwko kibica Zawiszy. W Toruniu było ostatnio trochę inaczej chyba. Niewiarygodne
Krzesełko Stadionu

Post autor: Krzesełko Stadionu »

O jeszcze tylko brakowało kibica elany zawsze dziewicy niepokalanej
serwis

Post autor: serwis »

Typ z Elany ma czelność komuś wypominać, jak twoi koledzy zapewne do teraz stoją z byłymi psami i ochroniarzami na bramkach, mieliście typa na monitoringu, konfidentów (ile lat!).
W ogóle śmieszą mnie te bramki. Wiem, że hajs ale jak złapiecie gagatka i trzeba dzwonić na psy to każecie to robić barmanowi czy sami dzwonicie ???
gandziorbdg

(S) pisze: 09.10.2019, 13:50 Papier kiedy wyszedł? Teraz! O nas się nie musicie martwić !
To wszystko dzieje sie od parunastu lat i po aferach i kwitach dalej bijaliscie sie razem z Gkmem ze staszicem,karwanem angelo czy Grabanem plus takimi personami jak oli adi czy grala co wspoluczestniczyli w wyciaganiu sporych pieniedzy za wycofke zeznan i cwanie robili to rekami innych.caly solec tez do wora na czele z siemieniem bo jak to mozliwe by tyle lat to ukrywac?
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta »

Glutek pisze: 09.10.2019, 15:37 No tylko że w Bydgoszczy prokuratura nie odmawia wszecia postępowania przeciwko kibica Zawiszy. W Toruniu było ostatnio trochę inaczej chyba. Niewiarygodne
Może ludzki prokurator
Banda antykomuna!
dawidgdz

Post autor: dawidgdz »

Odpowie ktoś na pytanie - jak ma się sytuacja na linii Olimpia Grudziądz a Zawisza?
ODPOWIEDZ