Czuwaj także w ostatnim czasie był w wielkim, kryzysie więc wątpliwe moglby się wydawać taki skok "formy"
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Najwidoczniej układ z Zagłębiem dobrze na nich wpłyną..I nie chodzi tu o jakieś akcje razem ,ale większą chęć pokazania się z dobrej strony silniejszemu bratu.
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
-
Sokół Nisko zawiesił działalność.Ktoś zna przyczyny ?
-
Nie powiedziałbym. Już rok temu mieli dobrą wygraną nad Polonią. A od bodajże trzech lat zaczęli być coraz bardziej widoczni. Na kilku ich wypadach po "A" klasowych klepiskach mogli liczyć na wsparcie Zagłębia, z którym potem wpadali do Przemyśla. Ewidentnie na tych kontaktach Czuwaj obrósł w piórka. Co tylko może cieszyć.
-
Wiesc gminna niesie iz szukuja wszystkie sily na Stalowke
-
Chcac byc obiektywnym i piszac , ze juz rok temu mieli dobra wygrana w miescie ( jesli sie nie myle to zasadzka na 4 auta?) wydaje mi sie , ze warto tez wspomniec o odpowiedzi i zaatakowaniu ekipy wyjazdowej Czuwaju i to chyba juz ktorys raz z rzedu. Mam nadzieje , ze niczego nie pomieszalem.Jakop pisze: ↑17.09.2019, 19:25Nie powiedziałbym. Już rok temu mieli dobrą wygraną nad Polonią. A od bodajże trzech lat zaczęli być coraz bardziej widoczni. Na kilku ich wypadach po "A" klasowych klepiskach mogli liczyć na wsparcie Zagłębia, z którym potem wpadali do Przemyśla. Ewidentnie na tych kontaktach Czuwaj obrósł w piórka. Co tylko może cieszyć.
Odbijajac od tych akcji to ewidentnie Polonia obnizyla loty , na Czuwaju widac wzrost formy ale nie ma sie co oklamywac , ze jedni i drudzy sa cieniami ekip jakimi sami byli , Polonia okolo 5 lat temu czy Czuwaj okolo 15 lat temu.
Kolejna sprawa , ze Czuwaj juz 3 lata temu byl bardziej widoczny nie wyklucza sporego kryzysu i to nawet w nizszej lidze. To bardziej lepszy argument gdyby ktos im zarzucal , ze 3 lata temu byli wymarla ekipa.
-
Ptaszki ćwierkają, że powód leży w Stalowej Woli i pewnym sytuacjom, które nie spodobały się w Nisku ;)
-
to Wy nieźle macie poryte na strychu, jak uważacie że to względu na Stalówke.
Nisko = Stalowa Wola, ludzie z Sokoła nadal będą jeździć ze Stalówka, więc problemu szukajcie gdzie indziej ;)
Nisko = Stalowa Wola, ludzie z Sokoła nadal będą jeździć ze Stalówka, więc problemu szukajcie gdzie indziej ;)
-
Czy mógłby ktoś ze Stali Rzeszów i Resovii opisać, na których derbach oraz w jakiej liczbie pojawiliście się w największej liczbie jako goście? Chodzi mi przede wszystkim o lata nie tak bardzo odległe (2000+). Piszę niejako w nawiązaniu do niedzielnej liczby Sovii, która według mnie jest bardzo dobra, pomimo (podobno) znacznie większego zapotrzebowania. Pozdrawiam.
-
Derby 2009 RR - Stal, Stali około 1300 os. Chyba największa liczba wtedy.
-
Jest gdzieś opis awantury sprzed kilku lat z derbów Rzeszowa? Chodzi mi o awanturę z tego wideo
[link]
[link]
-
Transmisja na żywo z derbów Rzeszowa jutro w TVP
-
To jest właśnie ten mecz z 2009 r. Był opis ale nie pamiętam już gdzie. W awanturze tracimy 4derbowe koszulki, RR chyba 8 koszulek i kilka szali.Kibic_janusz pisze: ↑21.09.2019, 09:47Jest gdzieś opis awantury sprzed kilku lat z derbów Rzeszowa? Chodzi mi o awanturę z tego wideo
[link]
-
Peaker87 Stal sama walczyła z Resą, ŁKSem i Stalówką?
-
WISŁOKA - Korona II Kielce
[link]
[link]
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
www.facebook.com/wisloka.historia.bez.konca
WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!

WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!
-
RESOVIA na stali 2000 osob-video z tego przemarszu na you tube ma ponad 100 tysiecy wyswietlen.
-
Ile Stalówki w Legionowie?
Ile Siarki w Ostrowcu?
Ile Siarki w Ostrowcu?
-
-
A ja Wam powiem, że takich dałnów jak na Podkarpaciu to nie ma chyba nigdzie. Może jeszcze ta Wisłoka jest normalna, ale nie mam sentymentu do ekip z rzeką w nazwie.
-
Rozwiniesz jakoś swoją wartościową myśl czy to tyle, co masz do powiedzenia? Bo drugie zdanie sugeruje, że największym "dałnem" jesteś ty sam. Nie podoba mu się Wisła Kraków albo nie wiem ku***, Warta Poznań, to wszystkie rzekowe kluby są napiętnowane, nieźle.
-
Dostała Resovia tą dodatkową pule ?
-
Twój ptaszek tak ćwierka? Bo mój ptak ćwierka co innego.
Co do Czuwaju to coś tam próbują akcji zaczepnych poza Przemyślem ale na mieście nie mają nic do powiedzenia i raczej długo nie będą mieli.
-
Tak, 200 biletów.
-
-
Was 1750 - 1800 osób na tych DERBACH już nie zawyżajcie, nas 1500 najwięcej na W22.fasci_nation pisze: ↑21.09.2019, 21:1010.05.2010 rok. Pamiętne derby z "aferą" ŚGN. Reportaż we francuskiej TV.
-
Napisał coś "z d***" ale ego poszło mu w górę bo w dodatku ma ciekawy nick: imię i nazwisko śp.Perszinga z Pruszkowa.
Niech zamkną tę rejestrację bo rok szkolny się zaczął i gimbusy szaleją.
-
Z tą rzeką, to taki bardziej żart. Ustalmy, że Wisłoki się nie czepiam, bo są naprawdę chyba jedyną normalną ekipą w tym województwie. Choć to może przez to, że jednak najbardziej na zachodzie.
Nie płakajcie, bo to nie wasza wina, że tam mieszkacie i reprezentujecie te kluby. Reagujecie agresją, bo was to ubodło, bywa. Gadki o roku szkolnym śmieszne.
Ale wracając do meritum, chodzi mi o to, że podkarpackie bandy zachowują się jak baba zostawiona przez chłopa. Dziś koniec sztamy, to jutro musi być nowa. Dziś kosa, jutro sztama i odwrotnie. Przecież u was się to zmienia jak pory roku.
Jedni zostawiają długoletnią zgodę, żeby robić hajsy z kimś innym, po czym jak dostają od nich kopa, to pucują się do ekipy, z że tak powiem, przeciwnego bieguna i idą z nimi na mecz z derbowym przeciwnikiem.
Szkoda nawet gadać, że chłopaki z pewnej ekipy, mający układ z kimś "większym" śmigają u siebie np. w ciuchach Legii czy Arki. Podejrzewam, że tak jest nie tylko w tej ekipie. Wiadomo, niskie ligi, tęsknota za wielkim światem i wielkim futbolem, ale jak można mieć z kimś układ i zarzucać bluzę kosy tego układowicza.
Ogólnie dramat.
Nie płakajcie, bo to nie wasza wina, że tam mieszkacie i reprezentujecie te kluby. Reagujecie agresją, bo was to ubodło, bywa. Gadki o roku szkolnym śmieszne.
Ale wracając do meritum, chodzi mi o to, że podkarpackie bandy zachowują się jak baba zostawiona przez chłopa. Dziś koniec sztamy, to jutro musi być nowa. Dziś kosa, jutro sztama i odwrotnie. Przecież u was się to zmienia jak pory roku.
Jedni zostawiają długoletnią zgodę, żeby robić hajsy z kimś innym, po czym jak dostają od nich kopa, to pucują się do ekipy, z że tak powiem, przeciwnego bieguna i idą z nimi na mecz z derbowym przeciwnikiem.
Szkoda nawet gadać, że chłopaki z pewnej ekipy, mający układ z kimś "większym" śmigają u siebie np. w ciuchach Legii czy Arki. Podejrzewam, że tak jest nie tylko w tej ekipie. Wiadomo, niskie ligi, tęsknota za wielkim światem i wielkim futbolem, ale jak można mieć z kimś układ i zarzucać bluzę kosy tego układowicza.
Ogólnie dramat.
-
Igoopol był wtedy z tego co pamiętam ale nie wiem ile. Awantura zaczęła się w przerwie meczu.
-
Andrzeju, a Ty komu kibicujesz? Jesteś z nieskazitelnej ekipy?
-
Wisłoka już oficjalnie gościnnie była na derbach czy nadal będą udawać, że nie mają nic wspólnego z rodziną Resovii?
-
Nadal będziemy udawać ;) a tak na poważnie - mamy swoją prawdziwą rodzinę czyli długoletnie zgody więc taniej sensacji poszukaj gdzie indziej.
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
www.facebook.com/wisloka.historia.bez.konca

-
Liczby zgód, układów na derbach Rzeszowa po obu stronach:
Karpaty - 50 z flagą
Siarka - 50 z flagą
Stalówka - 45
Polonia - 91 z flagą
Łada - 17 z flagą
Po stronie Resovii jeszcze widoczny na pewno JKS z flagą, Stal Sanok z flagą i GKS Katowice
Karpaty - 50 z flagą
Siarka - 50 z flagą
Stalówka - 45
Polonia - 91 z flagą
Łada - 17 z flagą
Po stronie Resovii jeszcze widoczny na pewno JKS z flagą, Stal Sanok z flagą i GKS Katowice
-
Czyli dwóch gości w koszulkach waszych kolegów z Węgier to kto?
-
Dedukcja z fotek, oficjalnych relacji. Faktycznie, zapomniałem o kibicach z Węgier z flagą po stronie Resovii.
-
To nie były koszulki Spartacusa.
-
Stal bez piro ?
-
Bez, z dobrym dopingiem.
-
-
Dla twórców teorii spiskowych nasza zgoda z Dębicy, nie działa z nami w koalicji, nie pojawia się na meczach Resovii, JKSu czy pozostałych ekip, jedynie co łączy ich z ww ekipami to prywatne kontakty większe lub mniejsze, gdyby w tej kwestii się coś zmieniło na pewno o tym poinformują.
-
Elana jeszcze była ale nie wiem ilu.