Ptaszki ćwierkają, że powód leży w Stalowej Woli i pewnym sytuacjom, które nie spodobały się w Nisku ;)
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowskie Podkarpacie
-
kurtuazyjnymenel
Czy mógłby ktoś ze Stali Rzeszów i Resovii opisać, na których derbach oraz w jakiej liczbie pojawiliście się w największej liczbie jako goście? Chodzi mi przede wszystkim o lata nie tak bardzo odległe (2000+). Piszę niejako w nawiązaniu do niedzielnej liczby Sovii, która według mnie jest bardzo dobra, pomimo (podobno) znacznie większego zapotrzebowania. Pozdrawiam.
Derby 2009 RR - Stal, Stali około 1300 os. Chyba największa liczba wtedy.
-
Kibic_janusz
Jest gdzieś opis awantury sprzed kilku lat z derbów Rzeszowa? Chodzi mi o awanturę z tego wideo
https://youtu.be/BT2fsGYPLoQ
Transmisja na żywo z derbów Rzeszowa jutro w TVP
To jest właśnie ten mecz z 2009 r. Był opis ale nie pamiętam już gdzie. W awanturze tracimy 4derbowe koszulki, RR chyba 8 koszulek i kilka szali.Kibic_janusz pisze: 21.09.2019, 09:47 Jest gdzieś opis awantury sprzed kilku lat z derbów Rzeszowa? Chodzi mi o awanturę z tego wideo
-
Kibic_janusz
Peaker87 Stal sama walczyła z Resą, ŁKSem i Stalówką?
-
Zupełnie Zielony.
RESOVIA na stali 2000 osob-video z tego przemarszu na you tube ma ponad 100 tysiecy wyswietlen.
Ile Stalówki w Legionowie?
Ile Siarki w Ostrowcu?
Ile Siarki w Ostrowcu?
-
fasci_nation
10.05.2010 rok. Pamiętne derby z "aferą" ŚGN. Reportaż we francuskiej TV.powazny pisze: 21.09.2019, 21:02 RESOVIA na stali 2000 osob-video z tego przemarszu na you tube ma ponad 100 tysiecy wyswietlen.
-
Andrzej Kolikowski
A ja Wam powiem, że takich dałnów jak na Podkarpaciu to nie ma chyba nigdzie. Może jeszcze ta Wisłoka jest normalna, ale nie mam sentymentu do ekip z rzeką w nazwie.
-
SzachownicaZdarzen
Dostała Resovia tą dodatkową pule ?
Twój ptaszek tak ćwierka? Bo mój ptak ćwierka co innego.belgston pisze: 18.09.2019, 14:18Ptaszki ćwierkają, że powód leży w Stalowej Woli i pewnym sytuacjom, które nie spodobały się w Nisku ;)
Co do Czuwaju to coś tam próbują akcji zaczepnych poza Przemyślem ale na mieście nie mają nic do powiedzenia i raczej długo nie będą mieli.
Tak, 200 biletów.
Ok. 120
-
sixth Sense
Was 1750 - 1800 osób na tych DERBACH już nie zawyżajcie, nas 1500 najwięcej na W22.fasci_nation pisze: 21.09.2019, 21:1010.05.2010 rok. Pamiętne derby z "aferą" ŚGN. Reportaż we francuskiej TV.powazny pisze: 21.09.2019, 21:02 RESOVIA na stali 2000 osob-video z tego przemarszu na you tube ma ponad 100 tysiecy wyswietlen.
Igoopol był wtedy z tego co pamiętam ale nie wiem ile. Awantura zaczęła się w przerwie meczu.
Andrzeju, a Ty komu kibicujesz? Jesteś z nieskazitelnej ekipy?
Wisłoka już oficjalnie gościnnie była na derbach czy nadal będą udawać, że nie mają nic wspólnego z rodziną Resovii?
-
Zupełnie Zielony.
Nadal będziemy udawać ;) a tak na poważnie - mamy swoją prawdziwą rodzinę czyli długoletnie zgody więc taniej sensacji poszukaj gdzie indziej.
Liczby zgód, układów na derbach Rzeszowa po obu stronach:
Karpaty - 50 z flagą
Siarka - 50 z flagą
Stalówka - 45
Polonia - 91 z flagą
Łada - 17 z flagą
Po stronie Resovii jeszcze widoczny na pewno JKS z flagą, Stal Sanok z flagą i GKS Katowice
Karpaty - 50 z flagą
Siarka - 50 z flagą
Stalówka - 45
Polonia - 91 z flagą
Łada - 17 z flagą
Po stronie Resovii jeszcze widoczny na pewno JKS z flagą, Stal Sanok z flagą i GKS Katowice
Czyli dwóch gości w koszulkach waszych kolegów z Węgier to kto?
Dedukcja z fotek, oficjalnych relacji. Faktycznie, zapomniałem o kibicach z Węgier z flagą po stronie Resovii.
To nie były koszulki Spartacusa.
-
NogaOdStolu
Stal bez piro ?
Bez, z dobrym dopingiem.
Petardy jakieś były?
Dla twórców teorii spiskowych nasza zgoda z Dębicy, nie działa z nami w koalicji, nie pojawia się na meczach Resovii, JKSu czy pozostałych ekip, jedynie co łączy ich z ww ekipami to prywatne kontakty większe lub mniejsze, gdyby w tej kwestii się coś zmieniło na pewno o tym poinformują.O i tak pisze: 23.09.2019, 11:43 Wisłoka już oficjalnie gościnnie była na derbach czy nadal będą udawać, że nie mają nic wspólnego z rodziną Resovii?
-
kierowca_pks
Elana jeszcze była ale nie wiem ilu.belgston pisze: 23.09.2019, 13:36 Liczby zgód, układów na derbach Rzeszowa po obu stronach:
Karpaty - 50 z flagą
Siarka - 50 z flagą
Stalówka - 45
Polonia - 91 z flagą
Łada - 17 z flagą
Stalowka tylko 27 osób w Legionowie.Ekipa która ma najwięcej zgod/układów w Polsce i jedzie sama w taki teren aż dziw że nikt nie chciał was je.bnac
Wedlug mnie SSW jest akurat ostatnia ekipa na podkarpaciu do ktorej mozna sie przypierdalac o wyjazdy. Nie dosc,ze juz dlugo sa w tej lidze i maja za soba juz bardzo duzo dalekich wyjazdow to dodatkowo w ostatnim czasie chyba bez przerwy graja na wyjazdach bo mecze domowe rozgrywaja w Boguchwale. Zero obiektywnosci...Pawel30 pisze: 24.09.2019, 12:42 Stalowka tylko 27 osób w Legionowie.Ekipa która ma najwięcej zgod/układów w Polsce i jedzie sama w taki teren aż dziw że nikt nie chciał was je.bnac
Kryzys jak u kazdego, a liczbowo popsulo sie od dwoch wydarzen- smierci kibica pod Radomiem w wyniku ataku Motoru oraz skumania sie ze Stala Rzeszow.okospoko pisze: 24.09.2019, 13:15Wedlug mnie SSW jest akurat ostatnia ekipa na podkarpaciu do ktorej mozna sie przypierdalac o wyjazdy. Nie dosc,ze juz dlugo sa w tej lidze i maja za soba juz bardzo duzo dalekich wyjazdow to dodatkowo w ostatnim czasie chyba bez przerwy graja na wyjazdach bo mecze domowe rozgrywaja w Boguchwale. Zero obiektywnosci...Pawel30 pisze: 24.09.2019, 12:42 Stalowka tylko 27 osób w Legionowie.Ekipa która ma najwięcej zgod/układów w Polsce i jedzie sama w taki teren aż dziw że nikt nie chciał was je.bnac
Nie organizowali wyjazdu do Legionovia, pojechalo kilka aut wiec sie nie zlozylo. Ale w czasach roznego rodzaju koalicji i rodzin albo ktos sie po nich przebiegnie albo bedzie uciekczka jak przed Hetmanem
Nie wykluczam, ze sporo ekip przezywa teraz kryzys i jesli nawet chcesz podpiac do tej grupy SSW to wedlug mnie w dalszym ciagu i tak poziom wyzszy niz reszta podkarpacia. Pojechali w te 27 osob bez organizowania wyjazdu co jest dosyc slaba liczba ale pojechali. Jest sporo ekip na podkarpaciu co w tyle jezdzi na wyjazdy o wiele krotsze albo w ogole nie jezdza a biorac fakty o ktorych wspominalem predzej dalej Stalowke stawia to wysoko.subagazi pisze: 24.09.2019, 14:24Kryzys jak u kazdego, a liczbowo popsulo sie od dwoch wydarzen- smierci kibica pod Radomiem w wyniku ataku Motoru oraz skumania sie ze Stala Rzeszow.okospoko pisze: 24.09.2019, 13:15Wedlug mnie SSW jest akurat ostatnia ekipa na podkarpaciu do ktorej mozna sie przypierdalac o wyjazdy. Nie dosc,ze juz dlugo sa w tej lidze i maja za soba juz bardzo duzo dalekich wyjazdow to dodatkowo w ostatnim czasie chyba bez przerwy graja na wyjazdach bo mecze domowe rozgrywaja w Boguchwale. Zero obiektywnosci...Pawel30 pisze: 24.09.2019, 12:42 Stalowka tylko 27 osób w Legionowie.Ekipa która ma najwięcej zgod/układów w Polsce i jedzie sama w taki teren aż dziw że nikt nie chciał was je.bnac
Nie organizowali wyjazdu do Legionovia, pojechalo kilka aut wiec sie nie zlozylo. Ale w czasach roznego rodzaju koalicji i rodzin albo ktos sie po nich przebiegnie albo bedzie uciekczka jak przed Hetmanem
-
mortarthor
Nie było żadnej ucieczki przed Hetmanem, ale jakbyś był ogarnięty umysłowo to byś dodał 2 do 2óch (pousuwane relacje i brak jakichkolwiek więcej z obu stron).subagazi pisze: 24.09.2019, 14:24Kryzys jak u kazdego, a liczbowo popsulo sie od dwoch wydarzen- smierci kibica pod Radomiem w wyniku ataku Motoru oraz skumania sie ze Stala Rzeszow.okospoko pisze: 24.09.2019, 13:15Wedlug mnie SSW jest akurat ostatnia ekipa na podkarpaciu do ktorej mozna sie przypierdalac o wyjazdy. Nie dosc,ze juz dlugo sa w tej lidze i maja za soba juz bardzo duzo dalekich wyjazdow to dodatkowo w ostatnim czasie chyba bez przerwy graja na wyjazdach bo mecze domowe rozgrywaja w Boguchwale. Zero obiektywnosci...Pawel30 pisze: 24.09.2019, 12:42 Stalowka tylko 27 osób w Legionowie.Ekipa która ma najwięcej zgod/układów w Polsce i jedzie sama w taki teren aż dziw że nikt nie chciał was je.bnac
Popatrz również w terminarz jak tak bardzo Cię ta Stalówka boli to zobaczysz, że już nawet Boguchwały nie ma tylko zmiany gospodarzy czyli wyjazd za wyjazdem często któryś rok w to samo miejsce przy delikatnie mówiąc ch-ych wynikach i mało atrakcyjnym rywalu . Wyjazd każdy zaliczony, i będzie nadal bo do poziomu niektórych ekip co albo wybierają, albo odwołują wyjazdy "ze względu na małą ilość chętnych"
a co z wyjazdami do Zambrowa, Kolobrzegu itp z 3 sezony temu?mortarthor pisze: 25.09.2019, 20:48Nie było żadnej ucieczki przed Hetmanem, ale jakbyś był ogarnięty umysłowo to byś dodał 2 do 2óch (pousuwane relacje i brak jakichkolwiek więcej z obu stron).subagazi pisze: 24.09.2019, 14:24Kryzys jak u kazdego, a liczbowo popsulo sie od dwoch wydarzen- smierci kibica pod Radomiem w wyniku ataku Motoru oraz skumania sie ze Stala Rzeszow.okospoko pisze: 24.09.2019, 13:15
Wedlug mnie SSW jest akurat ostatnia ekipa na podkarpaciu do ktorej mozna sie przypierdalac o wyjazdy. Nie dosc,ze juz dlugo sa w tej lidze i maja za soba juz bardzo duzo dalekich wyjazdow to dodatkowo w ostatnim czasie chyba bez przerwy graja na wyjazdach bo mecze domowe rozgrywaja w Boguchwale. Zero obiektywnosci...
Popatrz również w terminarz jak tak bardzo Cię ta Stalówka boli to zobaczysz, że już nawet Boguchwały nie ma tylko zmiany gospodarzy czyli wyjazd za wyjazdem często któryś rok w to samo miejsce przy delikatnie mówiąc ch-ych wynikach i mało atrakcyjnym rywalu . Wyjazd każdy zaliczony, i będzie nadal bo do poziomu niektórych ekip co albo wybierają, albo odwołują wyjazdy "ze względu na małą ilość chętnych"nikt w Stalowej Woli nie będzie się zniżać.
-
mortarthor
Kołobrzeg kilka osób (nieorganizowany)subagazi pisze: 25.09.2019, 21:22a co z wyjazdami do Zambrowa, Kolobrzegu itp z 3 sezony temu?mortarthor pisze: 25.09.2019, 20:48Nie było żadnej ucieczki przed Hetmanem, ale jakbyś był ogarnięty umysłowo to byś dodał 2 do 2óch (pousuwane relacje i brak jakichkolwiek więcej z obu stron).subagazi pisze: 24.09.2019, 14:24
Kryzys jak u kazdego, a liczbowo popsulo sie od dwoch wydarzen- smierci kibica pod Radomiem w wyniku ataku Motoru oraz skumania sie ze Stala Rzeszow.
Popatrz również w terminarz jak tak bardzo Cię ta Stalówka boli to zobaczysz, że już nawet Boguchwały nie ma tylko zmiany gospodarzy czyli wyjazd za wyjazdem często któryś rok w to samo miejsce przy delikatnie mówiąc ch-ych wynikach i mało atrakcyjnym rywalu . Wyjazd każdy zaliczony, i będzie nadal bo do poziomu niektórych ekip co albo wybierają, albo odwołują wyjazdy "ze względu na małą ilość chętnych"nikt w Stalowej Woli nie będzie się zniżać.
Zambrów - pieski na drodze
Opisy napewno były więc dziwi mnie to pytanie
Ja jako postronny obserwator waszej "pokręconej" ale bardzo ciekawej sceny stwierdzam że Stalówka jak na wielkość miasta i raczej brak wyników to prezentują się naprawde dobrze, bardzo dobrze. Nie zmienia to faktu że po zgodzie z Resovią wejście w układ z Stalą jest mega słabe. No ale nie takie rzeczy miały miejsce na scenie w ostatnich czasach.
-
FanObiektywny
Mógłby ktoś z Resovii opisać czemu jeżdżą na wszystkie wyjazdy a puchary odpuszczają ?
-
Polish Power
Ile Stalówki na Garbarni ?