Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Mr Q jeśli uważasz, że Dąbie sobie z Nowymi Grzegórzkami nie radziło, to zejdź na ziemie. Albo dowiedz się po co tam poszedł i dlaczego akurat z Neo
-
Nie dyskutuj z nim bo on twierdzi ze tam była ekipa z nim na czele. Teraz będzie przekrecal ze ogólnie chodziło mu o JG i czytać nie umiesz
-
Potwierdza sie to co pisalem
misiek c***
gts ku***
To nie jest moja opinia, tylko fakty
misiek c***
gts ku***
-
-
Dzieciaku może jeszcze PESEL mam Ci podać? Żyłka pęka, brak argumentów to klasyczne pytanie "kto pyta" ;) reprezentuje samego siebie i nie powinno dla Ciebie być istotne z jakiej ekipy jestem.nrth pisze: ↑17.04.2019, 16:17A kto i z jakiej ekipy pyta?UrzadSkarbowy pisze: ↑17.04.2019, 13:45I gdzie Ci wszyscy obrońcy Miska którzy kilka miesięcy temu dali sobie rękę uciąć jak pojawiały się plotki o koronie?
Dalej twierdzisz że twój góru się nie rozjebał? Czekam na transparent na następny meczu Wisły "Misiu kochany trzymaj się, PDW"...
Wyszedł Wam ten układ z PF bokiem, chcieliście władać krajem a większość z bandy grzeje puchę przez kilku rozjebusów. Zadowolony jesteś z ruchów WSH? Nie żałujesz teraz że jednak trzeba było zostać przy Lechii i Śląsku?
-
-
W kwestii formalnej, gdy ktoś nie umie się przyznać komu kibicuje to nie ma prawa oceniać innych. Przykładowo o tobie wiemy, że jesteś za Lechem i zupełnie inaczej wygląda jak ktoś, kibicujący klubowi z "czystym sumieniem" ciśnie bekę z aktualnej sytuacji a co innego jakaś anonimowa pała.
-
dajcie pawłowi spokój, przecież na Wiśle raz można :)
Nadwiślan Kraków
-
a ty masz ile 20?dorwał cię syndrom wyższości kilka lat później?żądasz wyjaśnień za tego, tamtego, poruszasz jakieś sprawy klubowe nie chcąc się pucnąć do klubu no to spierdalaj do hyde roztrąsać sprawy kulinarne, modę torebek albo czerwonych skarpetek.UrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 09:24Nie interesuje mnie ile ma lat skoro publicznie zachowuje się jakby miał 18 ;)
-
Kibicuje Barcelonie, lepiej Ci ;)? (Oczywiście to ironia, piszę to na wszelki wypadek gdyby twój kumaty mózg tego nie ogarnął).halodrol pisze: ↑18.04.2019, 09:32W kwestii formalnej, gdy ktoś nie umie się przyznać komu kibicuje to nie ma prawa oceniać innych. Przykładowo o tobie wiemy, że jesteś za Lechem i zupełnie inaczej wygląda jak ktoś, kibicujący klubowi z "czystym sumieniem" ciśnie bekę z aktualnej sytuacji a co innego jakaś anonimowa pała.
Swoje poglądy wygłaszam poprzez własny pryzmat a nie pryzmat swojej ekipy. Od wypowiadania się publicznie w imieniu ekipy są osoby do tego wyznaczone.
A gdzie napisałem że żądam wyjaśnień? Zadałem tylko pytanie na które nikt nie musiał odpowiadać. Czy przystawiłem Ci pistolet do głowy abyś odpowiedział? Chyba nie, więc czemu piszesz o jakiś żądaniach. Jakbym napisał że jestem za Cracovią, Lechem, Widzewem, Legią, czy ŁKSem zaraz byś odpisał o przypadkach rozjebusów w wyżej wymienionych ekipach aby tylko znaleźć argument na dojechanie w internecie.sir. pisze: ↑18.04.2019, 10:12a ty masz ile 20?dorwał cię syndrom wyższości kilka lat później?żądasz wyjaśnień za tego, tamtego, poruszasz jakieś sprawy klubowe nie chcąc się pucnąć do klubu no to spierdalaj do hyde roztrąsać sprawy kulinarne, modę torebek albo czerwonych skarpetek.UrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 09:24Nie interesuje mnie ile ma lat skoro publicznie zachowuje się jakby miał 18 ;)
Pytanie było z mojej strony prywatne, a nie w imieniu ekipy z którą trzymam, tak ciężko to ogarnąć? Już nie można merytorycznie porozmawiać?
-
Zostaw go, świat mu się zawalił bo jego gwiazda haribo która tak dzielnie bronił jednak nie jest taka sztywna jak myślał, przejdzie mu za jakiś czas :)
Jak to było?: jesteśmy rządni Waszej krwi, zostało Wam nie wiele dani??:) no faktycznie, niektórym tych dni naprawdę niewiele zostało biorąc pod uwagę poziom konfidenctwa wrwe..
Jak to było?: jesteśmy rządni Waszej krwi, zostało Wam nie wiele dani??:) no faktycznie, niektórym tych dni naprawdę niewiele zostało biorąc pod uwagę poziom konfidenctwa wrwe..
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
za to Ty jesteś pizdą skoro wstydzisz się powiedzieć jaki klub reprezentujesz.. nikt Cię o pesel nie pyta ale skoro reprezentujesz swoje poglądy to zachowaj je dla siebie, a od nrth 3 chuje w bok bo to jeden z nielicznych który cos prezentuje swoją osobą.. Co do Pana Miska jeśli potwierdzi sie że się rozjebał to będzie z nim jechane, a flaga z pozdrowieniami dla niego nie wisi już od kilku meczy.. Tylko skąd ty to możesz wiedzieć skoro w internecie tego nie napisaliUrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 09:24Nie interesuje mnie ile ma lat skoro publicznie zachowuje się jakby miał 18 ;)
Wisła 5
-
Przecież napisałem że nie wypowiadam się w imieniu ekipy którą reprezentuje bo nie jestem do tego upoważniony. Reprezentuje tylko i wyłącznie siebie na forum, dlaczego niektórych tak boli że są osoby na forum które chcą po prostu merytorycznie porozmawiać? Ja niczego się nie wstydzę, szanuje tylko stare zasady. Przypominam Ci że jesteś na forum gdzie każdy może się wypowiedzieć, jedni w imieniu ekipy którą reprezentują, inni w swoim imieniu.małolat pisze: ↑18.04.2019, 10:57za to Ty jesteś pizdą skoro wstydzisz się powiedzieć jaki klub reprezentujesz.. nikt Cię o pesel nie pyta ale skoro reprezentujesz swoje poglądy to zachowaj je dla siebie, a od nrth 3 chuje w bok bo to jeden z nielicznych który cos prezentuje swoją osobą.. Co do Pana Miska jeśli potwierdzi sie że się rozjebał to będzie z nim jechane, a flaga z pozdrowieniami dla niego nie wisi już od kilku meczy.. Tylko skąd ty to możesz wiedzieć skoro w internecie tego nie napisaliUrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 09:24Nie interesuje mnie ile ma lat skoro publicznie zachowuje się jakby miał 18 ;)
A co do Misia to nie wiem, niektórzy myślą że tu akta sprawy wypłyną razem z zeznaniami ;) papiery na Masę też latały po forach?
-
Stare zasady? Wciskać nos w nie swoje sprawy, dodatkowo z konta anonimowego? Punktujesz niektóre kluby i ich środowiska, a sam wstydzisz się napisać o swoich barwach, bo przypadkiem wyjdzie, ze Twoje środowisko jest jeszcze bardziej zakłamane i konfidenckie? Oczekujesz, ze ktoś tu będzie ci się spowiadał, czy tłumaczył? Tu na forum ogólnopolskim? Tego nauczyły cię stare zasady hipokryto? Wypowiadasz się w swoim imieniu z konta anonimowego i oczekujesz odpowiedzi, zajmij się sobą i swoim klubem, nie pisz zaczepnych postów jeśli nie jesteś w stanie napisać jakie środowisko reprezentujesz. Jak pies zaloguje się na forum to z nim tez mam prowadzić dyskusje, bo wypowiada się w swoim imieniu, a nie w imieniu komendy wojewódzkiej policji? Piszesz o starych zasadach a jesteś ich przeciwieństwem.UrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 11:13Przecież napisałem że nie wypowiadam się w imieniu ekipy którą reprezentuje bo nie jestem do tego upoważniony. Reprezentuje tylko i wyłącznie siebie na forum, dlaczego niektórych tak boli że są osoby na forum które chcą po prostu merytorycznie porozmawiać? Ja niczego się nie wstydzę, szanuje tylko stare zasady. Przypominam Ci że jesteś na forum gdzie każdy może się wypowiedzieć, jedni w imieniu ekipy którą reprezentują, inni w swoim imieniu.małolat pisze: ↑18.04.2019, 10:57za to Ty jesteś pizdą skoro wstydzisz się powiedzieć jaki klub reprezentujesz.. nikt Cię o pesel nie pyta ale skoro reprezentujesz swoje poglądy to zachowaj je dla siebie, a od nrth 3 chuje w bok bo to jeden z nielicznych który cos prezentuje swoją osobą.. Co do Pana Miska jeśli potwierdzi sie że się rozjebał to będzie z nim jechane, a flaga z pozdrowieniami dla niego nie wisi już od kilku meczy.. Tylko skąd ty to możesz wiedzieć skoro w internecie tego nie napisaliUrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 09:24
Nie interesuje mnie ile ma lat skoro publicznie zachowuje się jakby miał 18 ;)
A co do Misia to nie wiem, niektórzy myślą że tu akta sprawy wypłyną razem z zeznaniami ;) papiery na Masę też latały po forach?
-
Nie chodzi o to kto ile ma lat, bo tak jak wcześniej napisałes MR Q, jak JG zaczynało trendy to na stojąco pod stół wchodziłem. '89 jestem, ale powiedz jakie to ma znaczenie wobec tego co napisalem? U Nas w ekipie nie ma i nigdy nie bylo rozjebusow, wy zawsze znalezliscie cos zeby sie przyjebac. Kto to u nas nie lata, syn policjanta, ten dpk i w ekipie itp.
Jak wyglądaja przesłuchania w takich śledztwach, jakie metody mają służby, grożące kilkunastoletnie wyroki to każdy myslacy sobie zdaje sprawę. Zapewne każdy z nas tu piszących mający rodzinę, dzieci postąpił by inaczej tak. Ja jestem zdania że z reguły jak się za coś bierzesz to zdawać sprawę jakie mogą być konsekwencje. Przybijajac sztame z ruchem wsh poszło totalnie za interesem. Mieli w d**** prawdziwych fanów i doprowadzili klub do tego do czego doprowadzili. A wy jako ci niby "fani" bronić ich ogółem publicznie zamiast zamknąć mordę i nie dać się sprowokować gnojom cieszącym się ze misiek poszedł w koronę bo właśnie tacy przeczytali.
A ty dociagu sir. transparent zobaczysz w swoim czasie jak wszystko będzie pewne bo jesteś pierwszy tu na forum od zarzucania Nam kurestwa i trzepalbys gruche jak by to była odwrotna sytuacja. Ktoś wcześniej napisał i miał też racje ze na tym nie ucierpiala tylko Wisła klub, jej fanatycy/prawdziwi kibice ale w jakiś sposób ucierpi cala Polska scena kibicowska. Nas juz to dotknęło.
sir. ostatni raz marnuje na ciebie telefon transparent ujrzysz w swoim czasie przed monitorem jak będzie wiadomo kto i co. Na razie jest grubo i blaznie na płocie nic nie uświadczysz, ale skąd możesz to wiedzieć co? Zarejestrowałem się między innymi przez ciebie bo czasami czytam i widzę że słabo się orientujesz w Krakowie a masz najwięcej do gadania. Za niedługo ja zniknęły, usune konto, nie pojawie się pod nowym nickiem a użytkownicy tego forum cie prześwietla, będą wiedzieć kim jesteś, totalnie liczyć się z twoim zdaniem bo jesteś kotem, a ty dociagu wspomnisz sobie wtedy mnie to co pisałem i zobaczysz kto czerpie wiadomości i skąd. Nie byłem nie jestem w ekipie. To jest tylko moje zdanie.
Jak wyglądaja przesłuchania w takich śledztwach, jakie metody mają służby, grożące kilkunastoletnie wyroki to każdy myslacy sobie zdaje sprawę. Zapewne każdy z nas tu piszących mający rodzinę, dzieci postąpił by inaczej tak. Ja jestem zdania że z reguły jak się za coś bierzesz to zdawać sprawę jakie mogą być konsekwencje. Przybijajac sztame z ruchem wsh poszło totalnie za interesem. Mieli w d**** prawdziwych fanów i doprowadzili klub do tego do czego doprowadzili. A wy jako ci niby "fani" bronić ich ogółem publicznie zamiast zamknąć mordę i nie dać się sprowokować gnojom cieszącym się ze misiek poszedł w koronę bo właśnie tacy przeczytali.
A ty dociagu sir. transparent zobaczysz w swoim czasie jak wszystko będzie pewne bo jesteś pierwszy tu na forum od zarzucania Nam kurestwa i trzepalbys gruche jak by to była odwrotna sytuacja. Ktoś wcześniej napisał i miał też racje ze na tym nie ucierpiala tylko Wisła klub, jej fanatycy/prawdziwi kibice ale w jakiś sposób ucierpi cala Polska scena kibicowska. Nas juz to dotknęło.
sir. ostatni raz marnuje na ciebie telefon transparent ujrzysz w swoim czasie przed monitorem jak będzie wiadomo kto i co. Na razie jest grubo i blaznie na płocie nic nie uświadczysz, ale skąd możesz to wiedzieć co? Zarejestrowałem się między innymi przez ciebie bo czasami czytam i widzę że słabo się orientujesz w Krakowie a masz najwięcej do gadania. Za niedługo ja zniknęły, usune konto, nie pojawie się pod nowym nickiem a użytkownicy tego forum cie prześwietla, będą wiedzieć kim jesteś, totalnie liczyć się z twoim zdaniem bo jesteś kotem, a ty dociagu wspomnisz sobie wtedy mnie to co pisałem i zobaczysz kto czerpie wiadomości i skąd. Nie byłem nie jestem w ekipie. To jest tylko moje zdanie.
-
tak pół zartem, pół serio...ciekawe jak tam się czuje młodszy z braci gangusów oglądając zdjęcia z rodzinnych wakacji :)
-
RYBA PSUJE SIE OD GLOWY
-
Jak ktoś ma jaja być gangsterem to niech nie ma wydmuszek po zatrzymaniu..jarekmarek pisze: ↑18.04.2019, 09:27Połowa z was jak nie większość by pierwsza zaczęła mówić na psach także ludzie skończcie udawać twardych gangusów i prawilniaków za ekranu.
-
Jak k**** rozjebusy nie umia trzymac cisnienia i robic interesow z glowa to do roboty zapierdalac i j**** za te 2tys na mies, a nie zgrywac ojca chrzestnego dopoki wszystko idzie dobrze a jak sie noga powinie to zajebac z d*** bo 10 lat grozi. Skuwysyny.BoskiRomanSpodHuty pisze: ↑18.04.2019, 12:22Nie chodzi o to kto ile ma lat, bo tak jak wcześniej napisałes MR Q, jak JG zaczynało trendy to na stojąco pod stół wchodziłem. '89 jestem, ale powiedz jakie to ma znaczenie wobec tego co napisalem? U Nas w ekipie nie ma i nigdy nie bylo rozjebusow, wy zawsze znalezliscie cos zeby sie przyjebac. Kto to u nas nie lata, syn policjanta, ten dpk i w ekipie itp.
-
Rozumiem Twoje podniecenie chlopaszku, bo pewnie marzyłeś o takiej chwili od dawna, ale szczerze to szlag trafia, jak „kibol” cieszy się ze ktoś współpracuje z policja, ty debilu wiesz jakie konsekwencje będą nie tylko dla Wisły i Ruchu? Tfu na ciebie, jesteś idealnym przykładem pozera.Kumatyinaczej pisze: ↑18.04.2019, 12:39Dajcie spokój Serkowi. Chłopak nie wie jak spalić flage wsh i wydać oświadczenie o końcu grupy. Taki charakterniak, który Nas pouczał jaki to wstyd i co powinniśmy zrobić, a tu klops, misiu szpagat i co Ty seruś zrobisz teraz? Hahahaha
Chyba nowe konto się szykuje Hahahaha
-
Użytkownik1906 następny psi pomot. Osobę daj która miała problemy przez zeznania metala, została skazana lub jak tu k**** pisały ze chłopów obciążyl na wyspach co byli na akcji i wyemigrowali. Zrobiliscie z chlopa konfidenta bo dobrowolnie poddał się karze. Chłop pogonieny z szeregow. Tymczasem kilka lat po całej akcji uwas dpkowanie stało się w modzie i czołowe postacie po sprawach i dpk nadal latają i trzymają ekipę. Hahaha j***** hipokryto
-
romanku@ ty już wczoraj pisałeś że skończyłeś ze mną dyskusję, taki z ciebie słowny chuligan i znów ci sraczka po nogach cieknie chociaż nie wzywałem do tablicy.transparencik zobaczę jak będzie pewne, wczoraj ćwierkałeś trochę inaczej, no ale tutaj można pierdolić wszystko i codziennie co innego bo w razie czego zrywka i jestem czysty haha frajerze.jak już pisałem urwałeś się z c**** po felietonie jadczaka i zgrywasz kumacza, nawet na forum się gubisz we własnych racjach to się na kurwach wywrócisz za pół gieta u kumpla, i zamknij już ten ryj do szczania bo tylko do tego się nada ;)
-
użytkownik1906 może Paweł nie chciał? może się pomylił? może po świętach wszystko odwoła? może dajcie mu czas, transparent jakiś, może nową serię koszulek z rekinem ku pokrzepieniu serc? gówniarstwo z GTSu nie pamięta ale podnosiliście swoich w Tarnowie może i Pawła wyciągnięcie z bagna? w końcu Wasz kolega :)
Nadwiślan Kraków
-
Równie dobrze ty jak i ja możesz reprezentować KWP. Takie czasy mamy że nikogo nie zwerfikujesz. Każdy wypowiada się z konta anonimowego, na tym polega publiczne forum.Odbanowany pisze: ↑18.04.2019, 12:16Stare zasady? Wciskać nos w nie swoje sprawy, dodatkowo z konta anonimowego? Punktujesz niektóre kluby i ich środowiska, a sam wstydzisz się napisać o swoich barwach, bo przypadkiem wyjdzie, ze Twoje środowisko jest jeszcze bardziej zakłamane i konfidenckie? Oczekujesz, ze ktoś tu będzie ci się spowiadał, czy tłumaczył? Tu na forum ogólnopolskim? Tego nauczyły cię stare zasady hipokryto? Wypowiadasz się w swoim imieniu z konta anonimowego i oczekujesz odpowiedzi, zajmij się sobą i swoim klubem, nie pisz zaczepnych postów jeśli nie jesteś w stanie napisać jakie środowisko reprezentujesz. Jak pies zaloguje się na forum to z nim tez mam prowadzić dyskusje, bo wypowiada się w swoim imieniu, a nie w imieniu komendy wojewódzkiej policji? Piszesz o starych zasadach a jesteś ich przeciwieństwem.UrzadSkarbowy pisze: ↑18.04.2019, 11:13Przecież napisałem że nie wypowiadam się w imieniu ekipy którą reprezentuje bo nie jestem do tego upoważniony. Reprezentuje tylko i wyłącznie siebie na forum, dlaczego niektórych tak boli że są osoby na forum które chcą po prostu merytorycznie porozmawiać? Ja niczego się nie wstydzę, szanuje tylko stare zasady. Przypominam Ci że jesteś na forum gdzie każdy może się wypowiedzieć, jedni w imieniu ekipy którą reprezentują, inni w swoim imieniu.małolat pisze: ↑18.04.2019, 10:57
za to Ty jesteś pizdą skoro wstydzisz się powiedzieć jaki klub reprezentujesz.. nikt Cię o pesel nie pyta ale skoro reprezentujesz swoje poglądy to zachowaj je dla siebie, a od nrth 3 chuje w bok bo to jeden z nielicznych który cos prezentuje swoją osobą.. Co do Pana Miska jeśli potwierdzi sie że się rozjebał to będzie z nim jechane, a flaga z pozdrowieniami dla niego nie wisi już od kilku meczy.. Tylko skąd ty to możesz wiedzieć skoro w internecie tego nie napisali
-
Najwieksze wariaty to jednak psychocwels i rzeka cwels, fajnych masz idoli c***jarekmarek pisze: ↑18.04.2019, 07:13To Ty wariat jesteś i huligan numer jeden tego forum hehefc internet pisze: ↑18.04.2019, 00:10Potwierdza sie to co pisalem
misiek c***
gts ku***
-
Jasne, ze potencjalnie ja tez mógłbym być psem, ale w tym przypadku to nie ja pisze zaczepne posty i to nie ja unikam odpowiedzi z jakiego środowiska się wywodzę. Dodatkowo powołując się na stare zasady próbujesz na poważne tematy dyskutować z kolejnymi anonimami (dziećmi), którzy nie wiedza co się dzieje we własnym gnieździe. Tak właśnie szanujesz stare zasady próbując wyciągnąć informacje na ogólnopolskim forum z konta anonimowego.
-
Dokladnie ..napisane czysto i wyraziście i tyle powinno być w temacie..wiesz w co wchodzisz i liczysz się z konsekwencjami..A nie jak jest cisza i się lata to super...Ale jak już noga się powinie no to trza dupska ratować i się r*******..trzeba myśleć..albo zamierzałem na budowie za 2500 albo robię interesy i liczę się z konsekwencjami...Oni myślą że są ku*** nieuchwytny.. za bardzo byli zachłani..czerpie się delikatnie i małą łyżeczka.. A ci łyżeczka i gdy wydawało się że są niedozatrzymania to zaczęli jechać wielką chochlą ..I tu się bańką mydlana rozjebała.ostr pisze: ↑18.04.2019, 12:38Jak ktoś ma jaja być gangsterem to niech nie ma wydmuszek po zatrzymaniu..jarekmarek pisze: ↑18.04.2019, 09:27Połowa z was jak nie większość by pierwsza zaczęła mówić na psach także ludzie skończcie udawać twardych gangusów i prawilniaków za ekranu.
-
Znowu się pocisz, ja je#ie. Człowieku prujesz się w każdym temacie, piszesz swoje wypociny w kółko na ten sam temat. Czy ktoś z R i W broni rozjebusow? Każdy z nimi ciśnie, jak wyjdą zeznania na sprawie to M. Tez będzie pocisniety, jak każdy konfident. Wy natomiast gdybacie jak do tego doszło i xzy było warto, jaka to teraz różnica? Poszedł na współpracę to jest skończony, ale medialne teksty tez musicie filtrować, bo to ze jestStary Kibol pisze: ↑18.04.2019, 16:11Dokladnie ..napisane czysto i wyraziście i tyle powinno być w temacie..wiesz w co wchodzisz i liczysz się z konsekwencjami..A nie jak jest cisza i się lata to super...Ale jak już noga się powinie no to trza dupska ratować i się r*******..trzeba myśleć..albo zamierzałem na budowie za 2500 albo robię interesy i liczę się z konsekwencjami...Oni myślą że są ku*** nieuchwytny.. za bardzo byli zachłani..czerpie się delikatnie i małą łyżeczka.. A ci łyżeczka i gdy wydawało się że są niedozatrzymania to zaczęli jechać wielką chochlą ..I tu się bańką mydlana rozjebała.ostr pisze: ↑18.04.2019, 12:38Jak ktoś ma jaja być gangsterem to niech nie ma wydmuszek po zatrzymaniu..jarekmarek pisze: ↑18.04.2019, 09:27Połowa z was jak nie większość by pierwsza zaczęła mówić na psach także ludzie skończcie udawać twardych gangusów i prawilniaków za ekranu.
Coś w gazecie nie oznacza, ze tak faktycznie jest.
-
Słyszałem, że po Krakowie chodzi wśród Wiślaków taka fama " Sprzedam chopa mam laptopa"
-
A czy to prawda, że jadczak wie większość dzięki koledze o ksywie tyca? Ten to od zawsze miał parcie na szkło.
-
Użytkownik przebija kurestwem swojego kolegę po szalu sir. Komuś zarzuca wiadomości z internetu po czym sam to robi. Wiem palo ze zasugerowales się największymi wyrokami i wziąłeś 3 którzy nie przyznali się do winy. Ty wtrysku z zomowskie paly
-
Ty sir jak tam twój guru Misiu :) Zrób mu transparent PDW.
-
Miales tyle czasu zeby cos wymyslec i troche slabo ci te prowokacje wychodza, ciota jestesjarekmarek pisze: ↑18.04.2019, 17:07Uwielbiam takich internetowych huliganów hahafc internet pisze: ↑18.04.2019, 15:14Najwieksze wariaty to jednak psychocwels i rzeka cwels, fajnych masz idoli c***
-
Wychodzi na to, że zgodę Wisła - Ruch przybijali sami konfidenci 60ki z Ruchu i Misiek konfitura z TSu :) jaja
-
Smutne jest, że wystarczy jeden, czy dwóch rozjebusów i zrywają wszyscy. Niestety bawienie się w gangsterkę prędzej, czy później tak się kończy. Kwestia czasu i w każdym klubie biznesmeni będą łapani. Szkoda osób, którzy wiedzą, jak się mają zachować.
-
A kto z Wisły mógł wiedzieć, że M się rozjebie? Chłop był konkretny, teraz po fakcie to łatwo powiedzieć. Cracovia teraz się cieszy, trzeba było go dojebac jak był na wolności, ale co brakowało odwagi...
-
-
Wlasnie przez ta pseudogangsterke kibicowanie zmieza ku dnu, ci bardziej rozgarnieci odbili od tematu, bo wystarczy podac reke takiej kurwie zeby dostac rykoszetem wyrok z pomowienia. Kazdego “wiekszego” klubu to dotyczy i nie wydaje mi sie, zeby kiedys mialo byc lepiej, a jak ktos sie ze mna nie zgadza to musi miec ujemne iq, bo prawda jest taka, ze kto sie pierwszy rozpruje ten wygrywa :)
-
[link]
"Był bogaczem, bossem, a teraz jest konfidentem i sk...wysynem"
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
No i jakie niby będą?Odbanowany pisze: ↑18.04.2019, 12:46Rozumiem Twoje podniecenie chlopaszku, bo pewnie marzyłeś o takiej chwili od dawna, ale szczerze to szlag trafia, jak „kibol” cieszy się ze ktoś współpracuje z policja, ty debilu wiesz jakie konsekwencje będą nie tylko dla Wisły i Ruchu? Tfu na ciebie, jesteś idealnym przykładem pozera.
Kibole przecież nie ucierpią a że ze środowiska odpadnie sporo śmieci, to akurat chyba dobrze, czyż nie?
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
No Pasaran a jednak my przeszliśmy