No chyba się nie doczekasz ...
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
....no to trudno :)
Chodziło mi o liczby czy nadal wspólne piosenki ale co tam , wielka tajemnica widzę :)ot ciekawostka ale lepiej pierdolić głupoty kto dla Wisłoki jest większa kosa :)
Chodziło mi o liczby czy nadal wspólne piosenki ale co tam , wielka tajemnica widzę :)ot ciekawostka ale lepiej pierdolić głupoty kto dla Wisłoki jest większa kosa :)
-
Koledze SNS nie chodzi o wielką tajemnicę, tylko o brak takiego klubu jak SandeNcja :)
RKS MOTOR LUBLIN
-
Daj chłopu spokój , bankowo z telefonu pisał.
HC!
-
Mam pytanie do normalnych.Jak wyglądają relacje Jastrzębia z rodziną Stalówki?
-
Ja mam wrażenie, że tam wszystko jest na zasadach - jeżeli nie jesteś przeciwko nam, to jesteś z nami. Skoro siedzą razem w sektorze, nie mają ze sobą problemu to pewnie bardzo dobre.polskipodróżnik pisze: ↑10.12.2018, 13:08Mam pytanie do normalnych.Jak wyglądają relacje Jastrzębia z rodziną Stalówki?
-
Czyli tak jak kiedyś. Zgoda mojej zgody jest zgodą lub ok a kosa to kosa. Czysto i klarownie. Bez jakichś zawijasów.Bardzo dobra i prosta polityka prowadzenia zgody i rodziny. Takie moje osobiste zdanie.
Za literówki i błędy ortograficzne przepraszam wszystkich po filologii polskiej. Pośpiech i pisanie z telefonu.
Za literówki i błędy ortograficzne przepraszam wszystkich po filologii polskiej. Pośpiech i pisanie z telefonu.
Za literówki przepraszam wszystkich po filologii polskiej. Pośpiech i pisanie z telefonu.
-
szczegolnie "kiedys~" w przypadku naszej zgody i ich stosunku do innych naszych zgod...a nawet dwoch naszych zgod i zgodnego tepienia przez nie naszej innej zgody..jasno i klarownie, zero ukladow przez uklady i prywatnych kontaktow przez zgody naszej zgody....stsmaniak pisze: ↑10.12.2018, 17:36Czyli tak jak kiedyś. Zgoda mojej zgody jest zgodą lub ok a kosa to kosa. Czysto i klarownie. Bez jakichś zawijasów.Bardzo dobra i prosta polityka prowadzenia zgody i rodziny. Takie moje osobiste zdanie.
TYBET JEST SERBSKI
-
nisc w rzeczy samej.Pozdrawianie,wieszanie flag etc
Prosto i klarownie
Prosto i klarownie
-
Lechia Gdańsk i Dynamo Moskwa ?

Jaga i Lech maja coś nadał ze Spartakiem Moskwa?

Jaga i Lech maja coś nadał ze Spartakiem Moskwa?
> > NEONOWA REKONKWISTA
-
Kolego Miliard - to nie Jastrzębie zmieniło Zawiszę, tylko Zawisza podziękował Jastrzębiu.Miliard pisze: ↑04.12.2018, 22:24polskipodróżnik pisze: ↑03.12.2018, 12:54Mam pytanie o stosunki między Śląskiem Wrocław a GKS-em Jastrzębie?
I Lechią Gdańsk a GKS-em Jastrzębie?
Jakieś 10-12 lat temu Jastrzębie z Zawisza trafiło Śląsk przed meczem w Jastrzębiu. Skroili wtedy flagę Lechii , która na meczu została odbita przez Śląsk. Kilka lat po tej akcji była też walka Jastrzębia ze Śląskiem na młode składy wygrana przez tych pierwszych. Co do stosunków Jastrzębia z WRWE to jeszcze kilka lat temu Jastrzębie zostało trafione przez Elane w drodze do Iławy , później miał miejsce też grill między tymi ekipami ale wszystko było dobre kilka lat przed powstaniem WRWE. Od tamtego czasu Jastrzębie zmieniło swoich zgodowiczow i ukladowiczow (kolejno Zawiszę i Hutnik). Więcej może napiszę ktoś z Jastrzębia.
-
Opiszę ktoś kulisy zgody Floty z Falubazem
-
W którym roku dokładnie Zetka podziękował Jastrzębiu, bo dokładnie nie pamiętam. 2006?AL BUNDY pisze: ↑14.12.2018, 09:43Kolego Miliard - to nie Jastrzębie zmieniło Zawiszę, tylko Zawisza podziękował Jastrzębiu.Miliard pisze: ↑04.12.2018, 22:24polskipodróżnik pisze: ↑03.12.2018, 12:54Mam pytanie o stosunki między Śląskiem Wrocław a GKS-em Jastrzębie?
I Lechią Gdańsk a GKS-em Jastrzębie?
Jakieś 10-12 lat temu Jastrzębie z Zawisza trafiło Śląsk przed meczem w Jastrzębiu. Skroili wtedy flagę Lechii , która na meczu została odbita przez Śląsk. Kilka lat po tej akcji była też walka Jastrzębia ze Śląskiem na młode składy wygrana przez tych pierwszych. Co do stosunków Jastrzębia z WRWE to jeszcze kilka lat temu Jastrzębie zostało trafione przez Elane w drodze do Iławy , później miał miejsce też grill między tymi ekipami ale wszystko było dobre kilka lat przed powstaniem WRWE. Od tamtego czasu Jastrzębie zmieniło swoich zgodowiczow i ukladowiczow (kolejno Zawiszę i Hutnik). Więcej może napiszę ktoś z Jastrzębia.
-
Jak dobrze przeszukasz forum to znajdziesz wszystko na temat upadku zgody.Oqq pisze: ↑15.12.2018, 04:39W którym roku dokładnie Zetka podziękował Jastrzębiu, bo dokładnie nie pamiętam. 2006?AL BUNDY pisze: ↑14.12.2018, 09:43Kolego Miliard - to nie Jastrzębie zmieniło Zawiszę, tylko Zawisza podziękował Jastrzębiu.Miliard pisze: ↑04.12.2018, 22:24
-
Wątpie, że padł tutaj oficjalny powód...polskipodróżnik pisze: ↑15.12.2018, 10:14Jak dobrze przeszukasz forum to znajdziesz wszystko na temat upadku zgody.
-
Z ciekawoci , Rakow-Stalowka. Jak to teraz wyglada ?
-
Był powód jest to już napisane na tym forum tylko poszukajcieJednorazowy11 pisze: ↑16.12.2018, 21:24Wątpie, że padł tutaj oficjalny powód...polskipodróżnik pisze: ↑15.12.2018, 10:14Jak dobrze przeszukasz forum to znajdziesz wszystko na temat upadku zgody.
-
Jak doszło do kosy Wlokniarz-Gkm po tylu latach zgody?I czemu skończyła się zgoda Apator-Iglopoll?
-
A ja mam takie pytanie do kogoś ogarniętego Nie dawno na meczu derbowym Miedzi z Zagłębiem na młynie Miedzianki zjawiła się ekipa Karkonoszy Czy oznacza to że można się spodziewać ocieplenia stosunków pomiędzy Legnicą a Jelenią Góra ?
-
Jak na linii Korona-Wisloka?
-
Powód był już tu kilka razy wyjaśniany, długi język szefa GKSu i spowodowane tym kłopoty m.in w Bydgoszczy.
-
Stara gwardia z szacunkiem, młodzi niekoniecznie
-
Rozwaliłeś mnie dzieciaku na łopatki. SZEFA he he he ku*** dobre.R.E. Bells pisze: ↑18.12.2018, 23:29Powód był już tu kilka razy wyjaśniany, długi język szefa GKSu i spowodowane tym kłopoty m.in w Bydgoszczy.
-
Piszesz to z własnego doświadczenia, a może wiadomości usłyszanej od nas, czy tylko z tego, że zgoda została zerwana, wymiana pokoleń i każdy poszedł w swoją stronę? Raków był jest i będzie szanowany w dużej części miasta. Jestem z rocznika 1987, ze starą gwardią mam mało wspólnego i wiele osób z mojego roku, a nawet młodszych, uważa tak samo. Wiele osób już się nie udziela i odpuściło temat z powodu... chujowych i niezrozumiałych decyzji "osób decyzyjnych" i strony, w którą poszliśmy.
-
a co ma być? Kosa.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
No i jak tam Panowie z Legnicy i Jeleniej Może się ktoś wypowiedzieć czy relacje obydwóch klubów mają się ku lepszemu ?
-
Skoro KSK było na derbach,byli też z Miedzią na wyjeździe do Szczecina,to nie trzeba być jakimś sherlockiem by wyciągnąć wniosek,że jest między nimi Ok.
-
Stal Mielec obecna z flagą na meczu Portugalia - Polska. To jak to z nimi jest?.Karewer. pisze: ↑08.12.2018, 08:27Ja nie wiem, coraz dziwniejsze pytania padają na tym forum... A jak ma się mieć sprawa zgód? Zawieszając działalność, nie masz prawa pojawić się nigdzie oficjalnie jako Stal Mielec. Tzn. nikt im tego nie zabroni, ale to raczej będzie pośmiewisko. Nie jeździć na swoje wyjazdy i nic nie działać, bo zawiesiło się działalność, ale jednak zgody wspieramy jako Mielecka Stal? Prywatnie na pewno będzie miało coś takiego miejsce.
-
W którym roku skończyła się zgoda Górnika Zabrze z Cracovią ?
-
Jakie są relacje Zagłębia Sosnowiec z Rakowem Częstochowa oraz Zagłębia z Motorem Lublin?
-
Raków swego czasu podbijał do Zagłębia o układ. Nie pomagał w tej okoliczności fakt że niewiele wcześniej trzymali z Góralem Żywiec (czołowa kosa BKS) i temat musiał się rozmyć. Same relacje można uznać za neutralne choć drobne incydenciki na meczach pomiędzy w/w się zdarzały m.in Zagłębie skroiło spóźnialskich z Rakowa z szali, Raków na czy po którymś meczu pogonił jakąś grupkę przyjezdnych. Ogólnie neutralne relacje - nawet wpuszczają się bez problemu na sektory. Gdyby Raków zawarł układ z GieKSą (był taki wątek) o neutralności już by nie było mowy.
Z Motorem to nie mają zbytniego kontaktu. Taka "tępa" ale kosa.
-
-
Dzięki za odpowiedź.siwy123 pisze: ↑22.12.2018, 14:11Raków swego czasu podbijał do Zagłębia o układ. Nie pomagał w tej okoliczności fakt że niewiele wcześniej trzymali z Góralem Żywiec (czołowa kosa BKS) i temat musiał się rozmyć. Same relacje można uznać za neutralne choć drobne incydenciki na meczach pomiędzy w/w się zdarzały m.in Zagłębie skroiło spóźnialskich z Rakowa z szali, Raków na czy po którymś meczu pogonił jakąś grupkę przyjezdnych. Ogólnie neutralne relacje - nawet wpuszczają się bez problemu na sektory. Gdyby Raków zawarł układ z GieKSą (był taki wątek) o neutralności już by nie było mowy.
Z Motorem to nie mają zbytniego kontaktu. Taka "tępa" ale kosa.
-
KosyGwinejczyk pisze: ↑21.12.2018, 19:52Mam pytanie jak jest na linii Pogoń - Flota? Oraz Flota Kotwica?
... Support Your Local Football Team ..
-
Siwy Ty jestes z Zagłębia?wg Ciebie Zagłebie Sosnowiec jest nasza(Motoru) kosa.bzdura.na pewno jest szacunek,a kos to mamy duzo wiecej i gdzie indziej niz w Sosnowcu.na pewno zadnego cisnienia nie mamy.
-
Na pewno Pogoń z Flotą ma kosę?1.9.4.6 pisze: ↑22.12.2018, 19:22KosyGwinejczyk pisze: ↑21.12.2018, 19:52Mam pytanie jak jest na linii Pogoń - Flota? Oraz Flota Kotwica?
-
Bliżej Zagłębiu do Motoru niż do Radomiaka.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Nie jestem z Sosnowca i pisałem wg. swojego punktu widzenia. Zaznaczyłem też że zbytniego kontaktu nie ma. Patrząc pod kątem tego co się teraz może dziać (wczoraj ku.rwo dzisiaj bracie) nic mnie nie zdziwi. Takich relacji jak tępa kosa czy neutralne jest w Polsce dość sporo. Stosunki co niektórych jest dość ciężko doprecyzować.
W Sosnowcu szacunek ma na pewno Śląsk i odwrotnie.
-
Pradawne kontakty Motoru i Zagłębia - dzięki dawnej zgodzie Motoru z Legia? Czy przez Śląsk Wrocław?