Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Sanovia Lesko dzialaja jeszcze?
-
Czy była już w Polsce sytuacja gdzie flagi były własnością klubu a nie kibiców, a po ich stracie szukała ich policja? Pomijając Gks.
1906&1922
-
Niestety, ale nic już nie działają, jeszcze jeździli długi czas na Polonię Przemyśl, jako oficjalny FC, ale zakończyli działalność kilka miesięcy temu także na Polonii. Jest tak kilka osób ogarniętych w sprawach kibicowskich, ale ogólnie bez aktywności, na chwilę obecną.Mały1234 pisze: ↑20.11.2018, 10:17Mam pytanie o taką ekipę jak Bieszczady Ustrzyki Dolne. Dawniej dosyć prężna ekipa jak na wielkość miasteczka. W dawnych latach dobra rywalizacja z Sanovią Lesko o to, kto włada Bieszczadami. Mieli dość egzotyczną zgodę z Wartą Sieradz, a później wiem że jeździli na Polonię Przemyśl. Czy na ten moment dzieje się u nich coś? Czy ekipa nieaktywna?
oficjalnie nie, w kuluarach mówi się, że pojawili się kilka razy w Krośnie na Karpatach. Co raczej jest prawą, po rozstaniu z Stalą Sanok w dość nieciekawej atmosferze.
-
Przeglądając starsze fotki trafiłem na zdjęcie Szombierek z oprawą Anty Wolf, czego dotyczyła ta oprawa?
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
[youtube][/youtube]
A potem dostanie taki w pizde i albo poleci na psy (kilka takich przypadkow) albo wyciągnie blachę.
-
Czy jak wypiorę swoją koszulkę to mogę ją wywiesić do góry kołami, żeby szybciej i lepiej wyschła, czy to zbeszczeszczenie barw?
Obserwator z zawodu. Neutralny względem wszystkich i wszystkiego
-
bedzie okej jak powiesisz na lewej stronie, w mysl reguly "dwa minusy daja plus"
-
Dzięki wielkie
Obserwator z zawodu. Neutralny względem wszystkich i wszystkiego
-
-
-
Centrum należy do Piasta. Wiadomo, że w tygodniu spotkasz dużo Żaboli którzy załatwiają sprawy na mieście, pracują lub się uczą na centrum, ale nikt normalny się nie wychyla w barwach. Znajdą się przypadki, że ktoś przemknie w barwach Górnika, ale osobiście jak takich widziałem to byly to osoby oderwane od rzeczywistości, tzn. jakieś dziady albo debile, których sam upominałem.
-
-
Na 99 proc. ŁKS. Rok 2000: 26.07 ŁKS - Górnik Polkowice. W drugiej połowie zlanie porządkowych. Ta dosyć mała awantura kończy się najsurowszą karą w historii PZPN-u. Stadion został zamknięty aż do wiosny 2001. Zadyma spowodowała ogólnonarodową dyskusję na temat chuligaństwa na stadionach. Za: [link]
-
No i to jest normalna odpowiedz, było to dla mnie dziwne dlatego zapytałem gdyż nie znam Gliwickich klimatówdres i kaptur pisze: ↑23.11.2018, 12:43Centrum należy do Piasta. Wiadomo, że w tygodniu spotkasz dużo Żaboli którzy załatwiają sprawy na mieście, pracują lub się uczą na centrum, ale nikt normalny się nie wychyla w barwach. Znajdą się przypadki, że ktoś przemknie w barwach Górnika, ale osobiście jak takich widziałem to byly to osoby oderwane od rzeczywistości, tzn. jakieś dziady albo debile, których sam upominałem.
-
To ciekawe. Bo oficjalnie zakończyli bycie FC w 2015 roku we Wrześniu. W 2016 w Kwietniu wystawili około trzydziestu osobowy młynek na meczu z Czarnymi Jasło. Tego samego roku Sanovia robi wjazd na derby we Wrześniu, jednak Bieszczady bez młyna. W poprzednim sezonie zaliczyli mały wyjazd do pobliskiej miejscowości w jakieś 15-20 osób gdzie zrobili mini oprawę.futbolowypatriota pisze: ↑20.11.2018, 20:43Niestety, ale nic już nie działają, jeszcze jeździli długi czas na Polonię Przemyśl, jako oficjalny FC, ale zakończyli działalność kilka miesięcy temu także na Polonii. Jest tak kilka osób ogarniętych w sprawach kibicowskich, ale ogólnie bez aktywności, na chwilę obecną.Mały1234 pisze: ↑20.11.2018, 10:17Mam pytanie o taką ekipę jak Bieszczady Ustrzyki Dolne. Dawniej dosyć prężna ekipa jak na wielkość miasteczka. W dawnych latach dobra rywalizacja z Sanovią Lesko o to, kto włada Bieszczadami. Mieli dość egzotyczną zgodę z Wartą Sieradz, a później wiem że jeździli na Polonię Przemyśl. Czy na ten moment dzieje się u nich coś? Czy ekipa nieaktywna?
oficjalnie nie, w kuluarach mówi się, że pojawili się kilka razy w Krośnie na Karpatach. Co raczej jest prawą, po rozstaniu z Stalą Sanok w dość nieciekawej atmosferze.
-
Czy ŁKS Łódź i Legia mieli jeszcze ze sobą umawiane spotkanie oprócz tej 18x18 w 2000 roku ?
-
-
Kupię jeszcze gdzieś książkę To my chuligani ? Wszędzie tylko widzę format elektroniczny
-
-
sork whiskey, w linku powyżej też tylko ebook, a jeszcze całkiem niedawno widywałem w necie tą książkę w papierowej formie.
-
Znacie sytuację, gdy dwóch braci kibicowało rożnym klubom w derbowym mieście? Kibicowało tj. stało w młynie, jeździło chociaż od czasu do czasu ma wyjazdy.
-
-
Kraków jeden brat za KSC drugi TSW , ojciec KSC syn TSW ,ojciec HKS syn KSC. Par , małżeństw TSW KSC też jest trochę.
-
Swego czasu głośno było o braciach z Tczewa jeden za Wisłą drugi za Unią ich pokoje były jeden kolo drugiego jeden był biało niebieski a drugi biało czerwony nawet fota latała ale to juz dawno było
-
Kojarzę, że w Kłodzku była taka sytuacja (Śląsk Wrocław i Górnik Wałbrzych).
-
Nie w Kłodzku a Kudowie, w Wałbrzychu też było dwóch braci,jeden za Górnikiem a drugi za Thorezem.Co prali się po pyskach to głowa mała.
-
W odleglejszysz czasach zdazaly sie sytuacje ze zgoda czy uklad byly zakanczane bezposrednio na jakims meczu np.nieporozumienie i zadyma czy inne okolicznosci a nie oswiadczenie ze dniem tym i tym zgoda przechodzi do historii.
Czy w ostatnich kilku latach jakies ekipy wlasnie w taki bezposredni sposob zakonczyly wspolna dzialalnosc?
Czy w ostatnich kilku latach jakies ekipy wlasnie w taki bezposredni sposob zakonczyly wspolna dzialalnosc?
-
Lech z Widzewem zakończył w ten sposób układ, Lech pocisnal na ruch , Widzew na zgody Lecha i się posypało...kibolteoretyk pisze: ↑08.12.2018, 01:13W odleglejszysz czasach zdazaly sie sytuacje ze zgoda czy uklad byly zakanczane bezposrednio na jakims meczu np.nieporozumienie i zadyma czy inne okolicznosci a nie oswiadczenie ze dniem tym i tym zgoda przechodzi do historii.
-
-
Ktoś z Arki mógłby napisać coś więcej?
Jakiś czas temu słyszałem,w sumie z dwóch różnych źródeł,historię o kolesiu punkowcy z Prabut który w latach 90-tych jeździł na Jeziorak Iława.Nigdy nie było mu po drodze z miejscowymi skinheads i po paru latach jeżdżenia przestał pojawiać się w Iławie i widywany był na meczach Polonii Warszawa,gdzie pasował mu na rękę punkowy klimat.Potem jednak zaczął udzielać się na Arce i dzięki jego osobie powstały kontakty Arki z Olympique Marsylia. Wydaje mi się że nisc kiedyś pisał gdzieś to na forum ale nie mogę tego odszukać. Gość ma specyficzny tatuaż herb KSP na przedramieniu więc w Gdyni raczej rzucający się w oczy w czasach po zerwanu zgody.

Jakiś czas temu słyszałem,w sumie z dwóch różnych źródeł,historię o kolesiu punkowcy z Prabut który w latach 90-tych jeździł na Jeziorak Iława.Nigdy nie było mu po drodze z miejscowymi skinheads i po paru latach jeżdżenia przestał pojawiać się w Iławie i widywany był na meczach Polonii Warszawa,gdzie pasował mu na rękę punkowy klimat.Potem jednak zaczął udzielać się na Arce i dzięki jego osobie powstały kontakty Arki z Olympique Marsylia. Wydaje mi się że nisc kiedyś pisał gdzieś to na forum ale nie mogę tego odszukać. Gość ma specyficzny tatuaż herb KSP na przedramieniu więc w Gdyni raczej rzucający się w oczy w czasach po zerwanu zgody.

-
1. Ile bylo Wisly w Gdyni?
2. Czy Legia byla obecna w Lubinie?
2. Czy Legia byla obecna w Lubinie?
-
Jakiś czas temu był z Nim wywiad w To My Kibice plus (jezdził na Ol, Marsylia). W roku bodajże 2003 napisał do redakcji Piłki Nożnej list o kibicowaniu Polonii. W 2005 roku była wzmianka o Nim w miesięczniku Polonia Ole (wraz z grupą Polonistów ) brał udział w Treningu Noworocznym Cracovii ..ślusarz pisze: ↑10.12.2018, 19:38Ktoś z Arki mógłby napisać coś więcej?
![]()
-
-
Zawsze stal z nami na olimpijskiej na Sektorze 5, obecnie lokalny dzialacz samorzadowy i bawi sie w polityke raczej nie z zaaprobowanej przez dzisiejsze trybuny frakcji. Lata swietlne temu udzielal sie tu takze. Z jego jezdzeniem na Jeziorak to bym sie tak nie rozpedzal,jesli juz to za czasow ich zgody z KSP pojawial sie tam w szalu Polonii, podobnie zreszta jak w Gdyni. Pozdro A. jesli to czytasz.mocart pisze: ↑10.12.2018, 21:29Jakiś czas temu był z Nim wywiad w To My Kibice plus (jezdził na Ol, Marsylia). W roku bodajże 2003 napisał do redakcji Piłki Nożnej list o kibicowaniu Polonii. W 2005 roku była wzmianka o Nim w miesięczniku Polonia Ole (wraz z grupą Polonistów ) brał udział w Treningu Noworocznym Cracovii ..ślusarz pisze: ↑10.12.2018, 19:38Ktoś z Arki mógłby napisać coś więcej?
![]()
A juz kompletna bujda jest to ze to dzieki A. rozwinely sie kontakty Gdynia&Marsylia, on wyjechal do Francji pozniej, Arka&CU84 to zasluga tylko i wylacznie paru chlopakow z MCH.
TYBET JEST SERBSKI
-
Tylko tak gwoli ścisłości lata świetlne to nie jednostka czasu tylko odległości.nisc pisze: ↑11.12.2018, 11:07Zawsze stal z nami na olimpijskiej na Sektorze 5, obecnie lokalny dzialacz samorzadowy i bawi sie w polityke raczej nie z zaaprobowanej przez dzisiejsze trybuny frakcji. Lata swietlne temu udzielal sie tu takze. Z jego jezdzeniem na Jeziorak to bym sie tak nie rozpedzal,jesli juz to za czasow ich zgody z KSP pojawial sie tam w szalu Polonii, podobnie zreszta jak w Gdyni. Pozdro A. jesli to czytasz.mocart pisze: ↑10.12.2018, 21:29Jakiś czas temu był z Nim wywiad w To My Kibice plus (jezdził na Ol, Marsylia). W roku bodajże 2003 napisał do redakcji Piłki Nożnej list o kibicowaniu Polonii. W 2005 roku była wzmianka o Nim w miesięczniku Polonia Ole (wraz z grupą Polonistów ) brał udział w Treningu Noworocznym Cracovii ..ślusarz pisze: ↑10.12.2018, 19:38Ktoś z Arki mógłby napisać coś więcej?
![]()
A juz kompletna bujda jest to ze to dzieki A. rozwinely sie kontakty Gdynia&Marsylia, on wyjechal do Francji pozniej, Arka&CU84 to zasluga tylko i wylacznie paru chlopakow z MCH.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Jeśli mowa o Andrzeju to korespondowałem z nim w latach dziewięćdziesiątych. Wydał nawet jakiegoś zina Jezioraka.Na rzecz Olimpii Elbląg i Legii z Kwidzyna stracił flage Jezioraka jadąc na jakiś mecz.Kilkanaście lat później dowiedziałem się,że wyjechał do Francji by wstąpić do Legii Cudzoziemskiej.
-
a to zwracam honor z IKS, byl w Legii to fakt.FORZA ZKS pisze: ↑11.12.2018, 11:58Jeśli mowa o Andrzeju to korespondowałem z nim w latach dziewięćdziesiątych. Wydał nawet jakiegoś zina Jezioraka.Na rzecz Olimpii Elbląg i Legii z Kwidzyna stracił flage Jezioraka jadąc na jakiś mecz.Kilkanaście lat później dowiedziałem się,że wyjechał do Francji by wstąpić do Legii Cudzoziemskiej.
TYBET JEST SERBSKI
-
Dziala lokalnie ,niedawno miał drugą turę w walce o fotel burmistrza.Ogarnia klub bokserski Polonia Prabuty.Wbrew pozorom żaden lewak.Dalej za Arką,ostatnio tam jakaś wycieczkę dzieciaków zorganizował .
-
Pytanie do leniwca/kogoś z Pogoni :
wiadomo, że parę dobrych lat temu była u Was spora grupa fanów cięższych brzmień, która poza stadionami odwiedzała hale koncertowe prowadząc do wielu ciekawych wydarzeń. Nawet osoby zupełnie nie związane ze światem kibicowskim, a bywający w tych czasach na koncertach metalowych kojarzą szczecińską grupę. Jak obecnie mają się ci ludzie? Jakiś nowy narybek poszedł w tym kierunku czy tylko dres i kołczan jak w reszcie kraju? Z fajnych akcentów z tamtych lat widziałem wiszącą na młynie flagę stylizowaną na Iron Maiden.
wiadomo, że parę dobrych lat temu była u Was spora grupa fanów cięższych brzmień, która poza stadionami odwiedzała hale koncertowe prowadząc do wielu ciekawych wydarzeń. Nawet osoby zupełnie nie związane ze światem kibicowskim, a bywający w tych czasach na koncertach metalowych kojarzą szczecińską grupę. Jak obecnie mają się ci ludzie? Jakiś nowy narybek poszedł w tym kierunku czy tylko dres i kołczan jak w reszcie kraju? Z fajnych akcentów z tamtych lat widziałem wiszącą na młynie flagę stylizowaną na Iron Maiden.
-