nic dodać nic ująćpijany powietrzem pisze: 22.05.2018, 22:34 czytam te komentarze i nie dowierzam.... ku*** cieszyć się z takiego sukcesu policji (bo to jednak ich sukces) to kim trzeba być?
brak mi na was słów ścierwa– To była największa operacja w historii śląskiej policji. Do pomocy ściągnięto antyterrorystów z Opola, Wrocławia, Kielc, Krakowa oraz Biura Operacji Antyterrorystycznych z Warszawy, a nawet grupę realizacyjną ABW. Łącznie uczestniczyło w niej udział ponad pół tysiąca funkcjonariuszy – mówi osoba znająca kulisy.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Za akcje na reprezentacji, zgodę z wisłą, trzymanie konfidentów w ekipie jak KO i całe Jaworzno i wszystkie inne kurewskie numery jak czekanie pod chatami mimo wcześniejszych ustaleń karwracama z podwojoną siłą, cieszyliście się jak chłopy od nas poszły grzać to teraz macie to samo, znalazła się kolejna 60tka która powiedziała wszystko od podszewki hehe
FABRYKA KONFIDENTÓW
Święta trójca ksiądz, baluś, grudzień
FABRYKA KONFIDENTÓW
Święta trójca ksiądz, baluś, grudzień
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
-
lesnydzban
Dobra, już tak się nie onanizujcie. Od jutra wjazdy po 500 pod kasy na Ruchu włącznie z krojeniem flag i przejmowanie bramek w Chorzowie, Katowicach i gdzie tam chcecie. Koalicja bierze wszystko.
-
Oberschlesien14
Zostaną wam tylko te dogadane w Sosnowcu?
-
lesnydzban
Nigdy się nie dojebałem do koalicji. A dwa nie popieram gangsterki w kibicowaniu.
Ja nawet jako kibic Ruchu liczę nawet że znów nie wyrośnie nowa "czołówka" która pójdzie w strone właśnie interesów a nie działania na rzecz klubu. Ktoś jak chce się bawić w mafię niech się bawi ale po co się wpierdalać w kibicowanie skoro ich to nie interesuje. Tych których zamkneli to na stadionie widać raz na trzysta lat. Gdzie te czasy z lat 90 ? Mafiowanie zostawmy mafiom a kibicowanie i ludziom chętnych wrażeń zostawmy kibicowanie. Gdzie te czas jak słepałem z kibicem Górnika , ksywa Zico może ktoś z Górnika kojarzy? Ja Ruch, on Górnik, a w robocie na nocce zamiast robić to dwie 0,7 i gadaliśmy o piłce cało szychta. Takich ludzi szanuje.
Ja nawet jako kibic Ruchu liczę nawet że znów nie wyrośnie nowa "czołówka" która pójdzie w strone właśnie interesów a nie działania na rzecz klubu. Ktoś jak chce się bawić w mafię niech się bawi ale po co się wpierdalać w kibicowanie skoro ich to nie interesuje. Tych których zamkneli to na stadionie widać raz na trzysta lat. Gdzie te czasy z lat 90 ? Mafiowanie zostawmy mafiom a kibicowanie i ludziom chętnych wrażeń zostawmy kibicowanie. Gdzie te czas jak słepałem z kibicem Górnika , ksywa Zico może ktoś z Górnika kojarzy? Ja Ruch, on Górnik, a w robocie na nocce zamiast robić to dwie 0,7 i gadaliśmy o piłce cało szychta. Takich ludzi szanuje.
Podpisuje się pod tym w 100%lesnydzban pisze: 22.05.2018, 23:43 Nigdy się nie dojebałem do koalicji. A dwa nie popieram gangsterki w kibicowaniu.
Mówisz że to ruch kibicowski? :D19.20 pisze: 22.05.2018, 18:36 otóz to, bo czytajac powyższe wpisy mam wrażenie że nie do konca niektórzy rozumieją powage sytuacji. A już przejaw radości z faktu iz ruch kibicowski w regionie ZDYCHA w ten sposób, jest dla mnie zwykłą parówą.
Wiesz co to jest kibicowanie?
Chyba nie.
-
CopA.C.A.B.ana
Proponuję z dystansem podchodzić do tego co piszą tutaj niektóre łby z koalicji, prym wiedzie pędzel torcidainside. Każdy pamięta jak kręcili aferę L. że latał z cbś, potem, że się niby rozjebał na kogoś i został pogoniony na Rudzie. Teraz kolejnej osobie zaczynają aferę kręcić i jeszcze zarzucają, że ktoś przeciwko nim kręcił afery.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Kuzyn Burmistrza
nie wiem, moze to co teraz napisze przejdzie bez echa i zginie w tlumie innych postwow, ale chcialbym ze to co sie obecnie dzieje, bylo impulsem do poprawy sytuacji na Ślasku, a chodzi mi o powrot do paktu. Wiem ze to moze naiwne, ale byl przypadek ŚP Pastora z Gornika, nic to nie zmienilo, licze ze teraz stworzy sie okazja do takich ustalen. PS. prosze mnie nie cisnac za moje rozkminy w stylu "c*** Cie to interesuje, c**** masz do gadania itp" Moze i mam c**** do gadania, ale jezeli chociaz jedna osoba sie nad tym pochyli i zlapie refleksie to bedzie dobrze.
jeśli wierzysz w to że Cracovia nie istnieje to czas wyłączyć internetChomik666 pisze: 23.05.2018, 12:02 Ciekawe tylko czy dzięki temu na Śląsku w końcu ktoś postawi się temu Ruchowi.A Cracovia zacznie w Krakowie pokazywać że jeszcze istnieje,może zaczną się wyjazdy w rozsądnych liczbach.
taki OT ale musiałem
-
19__kattowitz__20
od razu godom jestech po 40-ce.psy ledwo pochytali chopcow a zaby i gieksa juz wszystko wiedza,chyba nawet cbs nie wie tego co wy....szkoda lot 80-90
DoZo(L) pisze: 23.05.2018, 14:15
28(z)-24(ta)=4[d(U)psk(A)/"60-ki"/sk]?Hanior?niezbanowany pisze: 23.05.2018, 13:59 Wymienisz te rzekome "ważne osoby" z Legii, te przypadki 'rozje6ania' się (na ZD lub GŚ), które miały(by) potwierdzić twoje wynurzenia ... i tłumaczyć słabe ogniwa 'rucHOOLi'?!
Hanior raczej nie byl szeregowym kibicem L. Takim co to go chlopcy z torebkami mogą kopać w głowę na płycie boiska..
A skoro takim nie byl, to byl jednak kims "waznym".
A skoro takim nie byl, to byl jednak kims "waznym".
-
bez-napinki
Śmiesz dyskutować z dozolem? On W I E _WSZYSTKO_ i _WSZYSTKO_ W I E "NaJ(L)ePie(J)", nie wiem d(L)acze9() ma'$'z cze(L)ność podważać "J"e<g>o słowa.
Król Maciuś ;)
Martwię się, czy ktokolwiek ze środowiska Ruchu będzie teraz w stanie zaufać jakimkolwiek decyzyjnym czy stojącym wyżej w hierarchii trybunowej. Rozprucie się całej arystokracji chuligańskiej to nie tylko problem kadrowy, ale potworna blizna na następne lata - czy lecąc na awanturę możesz być pewien, że w razie problemów twój brat po szalu nie wyśpiewa wszystkiego, bo na komisariacie jest już gruby segregator na jego temat?
awantury do gangsterki porównujesz ?Krewki pisze: 23.05.2018, 16:34 Martwię się, czy ktokolwiek ze środowiska Ruchu będzie teraz w stanie zaufać jakimkolwiek decyzyjnym czy stojącym wyżej w hierarchii trybunowej. Rozprucie się całej arystokracji chuligańskiej to nie tylko problem kadrowy, ale potworna blizna na następne lata - czy lecąc na awanturę możesz być pewien, że w razie problemów twój brat po szalu nie wyśpiewa wszystkiego, bo na komisariacie jest już gruby segregator na jego temat?
Czekam aż mi to ktoś potwierdzi, nie będę bezpodstawnie rzucał ksywkami i pomawiał ludzi.
-
Mareczek86
Dozo co Ty dzbanie porównujesz miasta derbowe z Warszawą gdzie nie macie konkurencji.
-
supertorba1920
- Kontakt:
lotek tez z koronkom :)
-
Nie_interesuj_się
Hehehe, akurat za to mi ich nie żal, obojętnie skąd by byli :)Psyche pisze: 23.05.2018, 20:53 Zarządzają oni kolejną grupą odpowiadającą za poszczególne dzielnice miasta w których organizują handel narkotykami i drobne przestępstwa. Prostytucją, handlem kobietami, przemycaniem uchodźców, przemytem oraz produkcją narkotyków zajmują się wyłącznie najważniejsze osoby, a gotowy produkt jest przekazywany od góry.
"Kibice" się ku*** znaleźli :)
Dno.
-
Thuglife1971
KSGKS napisali ten list w którym opisują działania PF ! Gieksa+górnik+policja= święta trójca
Jasne, oczywiście. Na pewno też znali wasze konta bankowe i inne prywatne szczegóły ( według pismaków w liście było wszystko, nawet konta na które idzie hajs ).Thuglife1971 pisze: 23.05.2018, 23:22 KSGKS napisali ten list w którym opisują działania PF ! Gieksa+górnik+policja= święta trójca
Nie tylko że ktoś od was wysłał list psom, to reszta nie wytrzymała ciśnienia. Gratuluje
-
Brygada1964
-
Pająk Spajder
Przeglądając temat niżej " Kibice.pl 20 lat później" można na starym forum znaleźć ciekawy temat o traktowaniu konfidentów na Ruchu z 2004 roku
http://web.archive.org/web/200402291158 ... 14&t=63714
http://web.archive.org/web/200402291158 ... 14&t=63714
Ciekawie to się zrobi jak padnie "oficjalna relacja" z przejęcia flag :)
Ps. Niestety pewnie zacznie się jakaś dziecinada z koronami, cyframi 60 i podobnymi chwytami na poziomie gimnazjum. Jedni będą mieli swoje 44 drudzy 60. Do normalności lub powrotu do paktu nie przybliży to i tak pewnie w ogóle.
Ps. Niestety pewnie zacznie się jakaś dziecinada z koronami, cyframi 60 i podobnymi chwytami na poziomie gimnazjum. Jedni będą mieli swoje 44 drudzy 60. Do normalności lub powrotu do paktu nie przybliży to i tak pewnie w ogóle.
-
LordNelson
Już się zaczęła niestety.
Po części to rozumiem, bo Ruch i przyjaciele zawsze byli pierwsi do malowania transparentów, ale dobrze by było teraz zrobić krok w kierunku powrotu do normalności.
Po części to rozumiem, bo Ruch i przyjaciele zawsze byli pierwsi do malowania transparentów, ale dobrze by było teraz zrobić krok w kierunku powrotu do normalności.
Mnie zastanawia, jak w 2018 można być tak zagubionym w internecie: Kilka postów wyżej: viewtopic.php?f=1&t=31824&sid=9291229ae ... 0#p1274546palaczzaba pisze: 24.05.2018, 09:59 Mnie najbardziej zastanawia skąd nie które osoby to wszystko wiedzą, skąd wiedzą kto strzela z ucha nim jeszcze same zainteresowane osoby o tym nie wiedziały.
Jeśli potrafisz 2 dodać 2, to sam sobie teraz odpowiesz.Przełom nastąpił, kiedy śledczy nakłonili kilku kiboli Ruchu Chorzów do współpracy. W zamian otrzymali oni gwarancję nadzwyczajnego złagodzenia kary. W poniedziałek i wtorek skruszeni pseudokibice byli konfrontowani z zatrzymanymi kolegami. Podczas tych czynności atmosfera nienawiści unosiła się w powietrzu przyznaje jeden z oficerów policji.
-
palaczzaba
Komisgier to ja nie wiem jak można nie umieć czytać ze zrozumieniem, nigdzie nie piszę, że się ktoś nie rozwalił, tylko skąd te osoby tu piszące wiedzialy już wtedy konkretnie kto, a jak czerpiesz wiedze z prasy, albo oficjalnych komunikatow psow ze akurat tyle a tyle osob zatrzymano, zwolniono itd. to ja gratuluje, ze mozna byc tak naiwnym
cfpm jeżeli tak to dlaczego poźniej polowa waszych obstawień/info jest c******, jasne, ze jak zaraz waszym zwyczajem wypiszcie tu wszystkie osoby to trafi się i źródlo.
cfpm jeżeli tak to dlaczego poźniej polowa waszych obstawień/info jest c******, jasne, ze jak zaraz waszym zwyczajem wypiszcie tu wszystkie osoby to trafi się i źródlo.
Skoro pierwsze zatrzymania były w grudniu, to logiczne, że wieści po celach się niosą. Przecież tu nie ma mowy, że sypią zatrzymani z poniedziałku.
-
Oberschlesien14
Ty myślisz, że ktoś w pomieszczeniu na stadionie gdzie są trzymane flagi robi oprawę?
A czy ja gdzies to napisalem, twierdziliscie ze nikogo nie bylo w budynku tylko ochrona, my twierdzilismy, ze byli wasi ultrasi i jeden zesrany pokazal gdzie sie znajduja flagi.Oberschlesien14 pisze: 24.05.2018, 11:17 Ty myślisz, że ktoś w pomieszczeniu na stadionie gdzie są trzymane flagi robi oprawę?
Ochrona wydała was, zeznając to samo policji.
W robocie same osoby z Ruchu i różnych miast o tym się mówi, szczególnie, że uderza to w samą czołówkę.palaczzaba pisze: 24.05.2018, 09:59
Skąd tak dobre rozeznanie. Piszę o konkretnych nickach, a nie o grupie kibiców danego klubu.
Podobno Lucky zdążył wyjebać za granicę i go nie złapali tak jak podają to media, ale to info nie jest potwierdzone w 100%

stare ale jare :D
-
Konto usunięte
-
Pająk Spajder
Oj bolą transparenty bolą, ale z samą treścią to już raczej nie będzie chętnych do polemiki :)
-
Konto usunięte
-
Oberschlesien14
A z jakimi innymi grupami społecznymi to porównujesz?
-
jak.wodospady
O co chodzi z tą 60tką?
ps. to ekipa Ruchu już całkowicie rozwalona,już wcześniej chyba były zatrzymania ? Maciej Surma to ten znany fighter co występował na różnych galach,to on też się rozleciał? normalnie szok.
ps. to ekipa Ruchu już całkowicie rozwalona,już wcześniej chyba były zatrzymania ? Maciej Surma to ten znany fighter co występował na różnych galach,to on też się rozleciał? normalnie szok.