Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Noo dobra panowie kolejne plecy na miescie.... Z tego co tu wyczytalem raz my raz wy tak? Kilkanascie osob z ŁKSu pocietych ? To moze zadam takie pytanie . Ile solowek mlody zydzew przegral w przeciagu ostatnich 3 miesiecy na balutach??? Hahahahaha
-
Adi jak już zadałeś takie pytanie to teraz odpowiedz sobie na nie z innego konta.Zubardzioowy pisze: ↑28.11.2017, 21:33Noo dobra panowie kolejne plecy na miescie.... Z tego co tu wyczytalem raz my raz wy tak? Kilkanascie osob z ŁKSu pocietych ? To moze zadam takie pytanie . Ile solowek mlody zydzew przegral w przeciagu ostatnich 3 miesiecy na balutach??? Hahahahaha
-
Nie wciagajcie mnie w te wasze frajerskie gadki . Krotka pilka ile solowek odbylo sie miedzy mlodymi w ostatnim czasie na zabiencu i w zgierzu . Ile wygral widzew ? Caly czas pisane jest o jakis frajerskich akcjach . W takim razie ja pytam o honorowe sportowe walki
-
"Ile solówek"? Nie wierzę w to co czytam. :D
A swoją drogą Lowkick to doigrasz się. Napiszą ci na grobie "Zginął tragicznie, na chwilę zapomniał, że nie jest w internecie"
A swoją drogą Lowkick to doigrasz się. Napiszą ci na grobie "Zginął tragicznie, na chwilę zapomniał, że nie jest w internecie"
-
Oho ho...Zubardzioowy pisze: ↑28.11.2017, 21:33Noo dobra panowie kolejne plecy na miescie.... Z tego co tu wyczytalem raz my raz wy tak? Kilkanascie osob z ŁKSu pocietych ? To moze zadam takie pytanie . Ile solowek mlody zydzew przegral w przeciagu ostatnich 3 miesiecy na balutach??? Hahahahaha
Lowkick znowu startuje z nowym kontem?Tym razem bedzie kompromitował Żubardź sadzac po niku.A może przeprowadził sie już z Piotrkowskiej gdzie jak twierdzi non stop siedział w barwach
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Eeeehhhh... Wmawaiajcie sobie dalej te glupoty . Zero argumentow . Nikt nie potrafi odpowiedziec na to pytanie bo kazdy kto tu pisze jest zjebem ktory nie posiada kontaktu z rzeczywistoscia . Informacje posiadacie tylko z internetu. Nikt z was nie wie co rzeczywiscie dzieje sie na osiedlach. A to tam jest prowadona prawdziwa walka... Nie ma sensu tu z nikim dyskutowac c**** znacie sie na rzeczy . Dobranoc
-
Panowie nie odpowiadajcie tej rurze z Lutomierskiej.Nie dajmy się kurwie sprowokować.
-
Hau hau grrrrr.Na komendzie to co najwyżej Ty rozprujesz swojego typowego żydzewskiego ryja, jeśli w niedalekiej przyszłości - daj Boże - się spotkamy, jak kiedyś Jędras, którego w gnieździe podziwiałeś i "spijałeś słowa z jego ust" (czyt. brałeś do buzi) oraz paru (tak na szybko liczę 6 widzewskich konfidentów) innych twoich idoli. Dla was to szok, że jeśli ktoś potrafi prawidłowo stawiać przecinki i w miarę posługiwać się językiem nierosyjskim, nie musi być psem = jesteście tym bardziej byczynianki jeba.ne non stop żałosne
https://t.me/pump_upp
-
No bo faktycznie tak władasz polszczyzną że aż sie orgazmu dostajeLow kick na kolano pisze: ↑29.11.2017, 03:42Na komendzie to co najwyżej Ty rozprujesz swojego typowego żydzewskiego ryja, jeśli w niedalekiej przyszłości - daj Boże - się spotkamy, jak kiedyś Jędras, którego w gnieździe podziwiałeś i "spijałeś słowa z jego ust" (czyt. brałeś do buzi) oraz paru (tak na szybko liczę 6 widzewskich konfidentów) innych twoich idoli. Dla was to szok, że jeśli ktoś potrafi prawidłowo stawiać przecinki i w miarę posługiwać się językiem nierosyjskim, nie musi być psem = jesteście tym bardziej byczynianki jeba.ne non stop żałosne :)Cees pisze: ↑28.11.2017, 07:59Na komendzie na pewno...Low kick na kolano pisze: ↑28.11.2017, 03:00
Tylko mnie rozśmieszasz rozenbaumowska, żydowska płaczko.
Ciągle się powołujesz na wyimaginowanych Ludzi z ŁKS-u,
co to by oni nie zrobili z kimś kto ci nie pasuje od nas.
Zakochałeś się i podziwiasz pi.zdo? :)
A może to właśnie ja w obecnej chwili mam pewne możliwości decydowania
i dzięki takiej naszej nieustępliwości, bezkompromisowości i nie dyganiu przed wieśniokami burakami
przetrwaliśmy lata dziewięćdziesiąte,
a teraz wreszcie was jeb.iemy jak chcemy. Przemyśl, zanim znowu zaczniesz piszczeć.
Ciota z ciebie :)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
żydowska płaczko.
Zakochałeś się i podziwiasz p
Na komendzie na pewno...
[/quote]
Na komendzie to co najwyżej Ty rozprujesz swojego typowego żydzewskiego ryja, jeśli w niedalekiej przyszłości - daj Boże - się spotkamy, jak kiedyś Jędras, którego w gnieździe podziwiałeś i "spijałeś słowa z jego ust" (czyt. brałeś do buzi) oraz paru (tak na szybko liczę 6 widzewskich konfidentów) innych twoich idoli. Dla was to szok, że jeśli ktoś potrafi prawidłowo stawiać przecinki i w miarę posługiwać się językiem nierosyjskim, nie musi być psem = jesteście tym bardziej byczynianki jeba.ne non stop żałosne :)
[/quote]
Ku...i znowu się zacznie wy to jesteście czyści i krystaliczni sz.s.r.a to tak z brzegu temat do zamknięcia po pazie nic nie wiecie co się dzieje w mieście
Zakochałeś się i podziwiasz p
Na komendzie na pewno...
[/quote]
Na komendzie to co najwyżej Ty rozprujesz swojego typowego żydzewskiego ryja, jeśli w niedalekiej przyszłości - daj Boże - się spotkamy, jak kiedyś Jędras, którego w gnieździe podziwiałeś i "spijałeś słowa z jego ust" (czyt. brałeś do buzi) oraz paru (tak na szybko liczę 6 widzewskich konfidentów) innych twoich idoli. Dla was to szok, że jeśli ktoś potrafi prawidłowo stawiać przecinki i w miarę posługiwać się językiem nierosyjskim, nie musi być psem = jesteście tym bardziej byczynianki jeba.ne non stop żałosne :)
[/quote]
Ku...i znowu się zacznie wy to jesteście czyści i krystaliczni sz.s.r.a to tak z brzegu temat do zamknięcia po pazie nic nie wiecie co się dzieje w mieście
-
Pozdrów Rudzika :-)Low kick na kolano pisze: ↑29.11.2017, 03:42Na komendzie to co najwyżej Ty rozprujesz swojego typowego żydzewskiego ryja, jeśli w niedalekiej przyszłości - daj Boże - się spotkamy, jak kiedyś Jędras, którego w gnieździe podziwiałeś i "spijałeś słowa z jego ust" (czyt. brałeś do buzi) oraz paru (tak na szybko liczę 6 widzewskich konfidentów) innych twoich idoli. Dla was to szok, że jeśli ktoś potrafi prawidłowo stawiać przecinki i w miarę posługiwać się językiem nierosyjskim, nie musi być psem = jesteście tym bardziej byczynianki jeba.ne non stop żałosne :)Cees pisze: ↑28.11.2017, 07:59Na komendzie na pewno...Low kick na kolano pisze: ↑28.11.2017, 03:00
Tylko mnie rozśmieszasz rozenbaumowska, żydowska płaczko.
Zakochałeś się i podziwiasz pi.zdo? :)
A może to właśnie ja w obecnej chwili mam pewne możliwości decydowania
i dzięki takiej naszej nieustępliwości, bezkompromisowości i nie dyganiu przed wieśniokami burakami
przetrwaliśmy lata dziewięćdziesiąte,
a teraz wreszcie was jeb.iemy jak chcemy. Przemyśl, zanim znowu zaczniesz piszczeć.
Ciota z ciebie :)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Entilczek podobno Ty masz mieć solówkę z low kickiem.Zubardzioowy pisze: ↑28.11.2017, 21:33Noo dobra panowie kolejne plecy na miescie.... Z tego co tu wyczytalem raz my raz wy tak? Kilkanascie osob z ŁKSu pocietych ? To moze zadam takie pytanie . Ile solowek mlody zydzew przegral w przeciagu ostatnich 3 miesiecy na balutach??? Hahahahaha
-
Rozumiem że mamy zaszczyt z promotorem tych walk. I o jakich młodych ty gadasz w Zgierzu? Chyba jak na wakacje tam wpadają. Jeżeli chodzi o frajerskie akcję to wy wiedziecie prym. Ostatnia akcja bez sprzętu była chyba na kozinach i to wy tam byliście strona która pokazała sprinterskie zdolności.Zubardzioowy pisze: ↑28.11.2017, 22:20Nie wciagajcie mnie w te wasze frajerskie gadki . Krotka pilka ile solowek odbylo sie miedzy mlodymi w ostatnim czasie na zabiencu i w zgierzu . Ile wygral widzew ? Caly czas pisane jest o jakis frajerskich akcjach . W takim razie ja pytam o honorowe sportowe walki
-
Ale jak on się będzie bił sam ze sobą?CzłowiekHonoru pisze: ↑30.11.2017, 09:58Entilczek podobno Ty masz mieć solówkę z low kickiem.Zubardzioowy pisze: ↑28.11.2017, 21:33Noo dobra panowie kolejne plecy na miescie.... Z tego co tu wyczytalem raz my raz wy tak? Kilkanascie osob z ŁKSu pocietych ? To moze zadam takie pytanie . Ile solowek mlody zydzew przegral w przeciagu ostatnich 3 miesiecy na balutach??? Hahahahaha
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
DoZo a ty chyba szukasz sparingpartnerów w necie.Tu akurat nie znajdziesz także idź się kopać z Polonistami w warszawskim temacie.
-
Widzę że ulica sezamkowa wciąż trwa... :)
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Dozo W********** juz w innym temacie cie kelner wyjasnil
Pato 1908 Gang
-
I wy macie czelnosć pisać,że ten pajac z tysiącem kont rozpierdala ten temat? Na jego bzdury odpisuje po kilka osób. Po co? Dajcie mu spokój bo sami nakręcacie bez sensu to wszystko. Gadacie z debilem co to śmiercią się jara bo taki kibol z niego. Dostałby choć raz w mazak to by przestał pierdolić. Przecież on ma max.13lat.
-
Widzę że również żyjesz w jakimś matrixie i myślisz że kazdy wpis - nie twój, w tym temacie to jest sprawka jakiejś jednej osoby.UW1908 pisze: ↑01.12.2017, 08:11I wy macie czelnosć pisać,że ten pajac z tysiącem kont rozpierdala ten temat? Na jego bzdury odpisuje po kilka osób. Po co? Dajcie mu spokój bo sami nakręcacie bez sensu to wszystko. Gadacie z debilem co to śmiercią się jara bo taki kibol z niego. Dostałby choć raz w mazak to by przestał pierdolić. Przecież on ma max.13lat.
Udaj się razem z zydzewiakami na jakaś terapię dot manii prześladowczej w kontekście grup dyskusyjnych.
Nie trzeba być intelektualista zeby wiedzieć jak podmiejskie traktują to forum, i ze ich głównym zajęciem tutaj jest dyskredytowanie rozmówców i wymyślanie jakiejś alternatywnej rzeczywistość , nawet na to co sie dzieje na tym forum. Ale zeby juz nawet chłopy od nas w to wierzyły to tylko widać że to co robią pierdzewiaki bardzo im wychodZi...
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
UW1908 po to żeby ten pajac nie pierdolił tutaj bredni i swoich wymysłów i nie wycierał sobie swojego patologicznego ryja Widzewem.
ku*** wiele razy debilowi jebanemu się odpowiadało merytorycznie ale wszystko co pisał Widzew to ten kiep wyśmiewał i od nowa napierdalał swoje brednie.Także rabin nie p****** o merytoryce bo sam nick dyskwalifikuje cię z rozmowy na jakikolwiek temat.Chyba że chcesz sobie pierdolić o swoim klubie,o wiacie,o założycielach to napierdalaj ale od RTS 3 chuje w bok żydowski ciulu.
ku*** wiele razy debilowi jebanemu się odpowiadało merytorycznie ale wszystko co pisał Widzew to ten kiep wyśmiewał i od nowa napierdalał swoje brednie.Także rabin nie p****** o merytoryce bo sam nick dyskwalifikuje cię z rozmowy na jakikolwiek temat.Chyba że chcesz sobie pierdolić o swoim klubie,o wiacie,o założycielach to napierdalaj ale od RTS 3 chuje w bok żydowski ciulu.
-
Dzwon na psy w takim razie czerwony płaczku, bo jak myślisz że wymyślanie jakis farmazonow na mój temat cos zmieni, i przestanę wyśmiewać wasze odrealnione wymysły i wytykać wasza głupotę i hipokryzję to jesteś w bledzie.
Mało tego, ostatnio dałem wam tu spokój i jakis czas nic tu nie pisałem, ale po tej fali nienawiści w moją stronę i po tym ile poswiecacie mi uwagi widzę że wszystko co tu pisałem trafiało w punkt ;)
Mało tego, ostatnio dałem wam tu spokój i jakis czas nic tu nie pisałem, ale po tej fali nienawiści w moją stronę i po tym ile poswiecacie mi uwagi widzę że wszystko co tu pisałem trafiało w punkt ;)
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
A i jeszcze jedno Ped Rowerze.
Jak zacząłem się tu wpisywać pisałem wielokrotnie żebyście zajęli się sobą i nie wciagali w te swoje pierdy naszego klubu.
Ale ze dla twoich kolezanek głównym zajęciem było prucie się i porównywanie do nas, wyciąganie wszystkiego do Internetu i wymyślanie na nasz temat farmazonow - to temat zaczął wyglądać tak jak wygląda teraz .
I oczywiście teraz przedstawiciel czerwonych będzie płakał ze ktoś ma czelność pisać o ich Widzewku...hahaha smiech na sali.
Jak zacząłem się tu wpisywać pisałem wielokrotnie żebyście zajęli się sobą i nie wciagali w te swoje pierdy naszego klubu.
Ale ze dla twoich kolezanek głównym zajęciem było prucie się i porównywanie do nas, wyciąganie wszystkiego do Internetu i wymyślanie na nasz temat farmazonow - to temat zaczął wyglądać tak jak wygląda teraz .
I oczywiście teraz przedstawiciel czerwonych będzie płakał ze ktoś ma czelność pisać o ich Widzewku...hahaha smiech na sali.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Aha czyli jak twoi ci jadą od ciuli i pajaców to znaczy,że wszystko to pisałeś trafiało w punkt?Tak to sobie tłumaczysz?Hahaha.
Aha i zarzucasz komuś że wrzucane jest wszystko do internetu a z konta ''Żubardzioowy'' pytasz o wyniki solówek na Bałutach.Jesteś ty normalny?
Aha i zarzucasz komuś że wrzucane jest wszystko do internetu a z konta ''Żubardzioowy'' pytasz o wyniki solówek na Bałutach.Jesteś ty normalny?
-
ku*** ciulu jeden a kto ci powiedział ze to ja pisałem? Wysniles to ? Na ezydzewie wyczytałes? A moze masz schizofrenie paranoidalna?
Wg ciebie kazdy wpis który was dotyczy to jest moja sprawka?
Wez się pierdolnij w ten pusty leb dzbanku , chyba ze nie wziąłeś porannych leków to nadrob zaległości...
Z mojej strony koniec tej jalowej gadki , lepiej powiedz jak tam sprawa pomnika dla Lutka Rozenbauna vel Sobolewskiego?
Widzewiacy zbudują pomnik dla żyda, swojej legendy, czy nie wytrzymaliscie ciśnienia?
Wg ciebie kazdy wpis który was dotyczy to jest moja sprawka?
Wez się pierdolnij w ten pusty leb dzbanku , chyba ze nie wziąłeś porannych leków to nadrob zaległości...
Z mojej strony koniec tej jalowej gadki , lepiej powiedz jak tam sprawa pomnika dla Lutka Rozenbauna vel Sobolewskiego?
Widzewiacy zbudują pomnik dla żyda, swojej legendy, czy nie wytrzymaliscie ciśnienia?
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Czemu się nie odniosłeś do pierwszej części mojej odpowiedzi gdzie napisałem o twoich kumplach którzy ci cisną tutaj od pajaców?
Tak jak napisałeś kończ tę gadkę bo normalni ludzie tu chcą sobie porozmawiać a co do pomnika to c*** CIĘ TO OBCHODZI.
Tak jak napisałeś kończ tę gadkę bo normalni ludzie tu chcą sobie porozmawiać a co do pomnika to c*** CIĘ TO OBCHODZI.
-
Sprawy pomina sa dopinane wolnymi krokami i wszyscy czekamy na momemnt powstania pomnika dla naszej legendy. Dodawaj sobie wiecej gimnazjalnych przezwisk na SP. Sobolewskiego a celu i tak nie osiagniesz bo nikt sie nie wstydzi naszej legendy.
Teraz idz zalapal znicza zalozycielom swojego klubu nad grobami ktorych krzyza raczej nie zobaczysz.
Teraz idz zalapal znicza zalozycielom swojego klubu nad grobami ktorych krzyza raczej nie zobaczysz.
-
Dobra,nie płaczcie już. Jak tam sytuacja na Żabieńcu? Macie pytanie na kilka stron pisania.
-
Ludwik Sobolewski to legendarny prezes Widzewa czy komuś się to podoba czy nie.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑01.12.2017, 11:33jak tam sprawa pomnika dla Lutka Rozenbauna vel Sobolewskiego?
Widzew sukcesy zdobył nie dzięki układom a charakterowi i walce na boisku. Przecież to wasz klub był wtedy numer 1 w Łodzi z rzeszą kibiców itd. Wasz klub miał dostęp do lepszych piłkarzy, wasz klub miał większe możliwości i co? Nazwiska jednak nie grają. Przecież kilku piłkarzy grających u was dzięki notabene waszej legendzie trenerkowi Walczakowi trafiło do Widzewa. Dla Walczaka się nie nadawali a w Widzewie odnieśli sukces. Mówi wam to coś czy dalej będziecie pierdolić, że Widzew sukcesy zdobył dzięki układom? Prezes Sobolewski znajomości miał ale prawda jest taka, że do Widzewa w większości byli ściągani zawodnicy, którzy gdzieś tam się nie nadawali w innych drużynach, między innymi w Łks, Legii. U was te gwiazdeczki co grały tu c**** wtedy osiągnęły. To Leszek Jezierski stworzył w Łodzi podwaliny pod nową piłkarską potęgę i dokonał tego bez wielkich nazwisk. Dopiero w późniejszych latach byli Boniek, Smolarek.
Podsumowując Widzew doszedł do wszystkiego dzięki mądrości Sobolewskiego i Jezierskiego i dzięki charakterowi piłkarzy oraz tytanicznej pracy. Wyjebał was wtedy dzielnicowy klub i to nie dzięki pieniądzom i układom bo to wszystko było u was.
RTS Widzew DUMA ŁODZI.
-
Widzewiacy!
przestancie w końcu odpowiadać temu śmieciowi. Koleś jest psychicznie chory, pisze to samo z 10 kont, a wy wciąż dajecie się wciągać w dyskusje. Gość jest takim zjebem, ze nie ma swojego zycia poza tym forum.Po co go karmicie?
przestancie w końcu odpowiadać temu śmieciowi. Koleś jest psychicznie chory, pisze to samo z 10 kont, a wy wciąż dajecie się wciągać w dyskusje. Gość jest takim zjebem, ze nie ma swojego zycia poza tym forum.Po co go karmicie?
-
podpisuję się pod postem mojego przedmówcy.
-
Czyli podsumowując waszą legendą jest żydo-komunista rozenbaum.Laguna pisze: ↑01.12.2017, 15:05Ludwik Sobolewski to legendarny prezes Widzewa czy komuś się to podoba czy nie.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑01.12.2017, 11:33jak tam sprawa pomnika dla Lutka Rozenbauna vel Sobolewskiego?
Widzew sukcesy zdobył nie dzięki układom a charakterowi i walce na boisku. Przecież to wasz klub był wtedy numer 1 w Łodzi z rzeszą kibiców itd. Wasz klub miał dostęp do lepszych piłkarzy, wasz klub miał większe możliwości i co? Nazwiska jednak nie grają. Przecież kilku piłkarzy grających u was dzięki notabene waszej legendzie trenerkowi Walczakowi trafiło do Widzewa. Dla Walczaka się nie nadawali a w Widzewie odnieśli sukces. Mówi wam to coś czy dalej będziecie pierdolić, że Widzew sukcesy zdobył dzięki układom? Prezes Sobolewski znajomości miał ale prawda jest taka, że do Widzewa w większości byli ściągani zawodnicy, którzy gdzieś tam się nie nadawali w innych drużynach, między innymi w Łks, Legii. U was te gwiazdeczki co grały tu c**** wtedy osiągnęły. To Leszek Jezierski stworzył w Łodzi podwaliny pod nową piłkarską potęgę i dokonał tego bez wielkich nazwisk. Dopiero w późniejszych latach byli Boniek, Smolarek.
Podsumowując Widzew doszedł do wszystkiego dzięki mądrości Sobolewskiego i Jezierskiego i dzięki charakterowi piłkarzy oraz tytanicznej pracy. Wyjebał was wtedy dzielnicowy klub i to nie dzięki pieniądzom i układom bo to wszystko było u was.
RTS Widzew DUMA ŁODZI.
-
tak DK08. Ten rozenbaum jest ikoną Widzewa. Dzieki temu żydo-komunistycznemu panu Widzewa grał na salonach w Turynie czy Liverpoolu podczas gdy wasz ŁKS napierdalał w tym samym czasie w krurzewnikach dolnych i wypizdowie górnym. Nie potrafie zrozumieć Widzewiaków którzy na stadionie śpiewaja "Łudwik Sobolewski w naszych sercach on!" a tu próbują udawać jakby Ludwik Sobolewski był z innego Widzewa. DO WSZYSTKICH IDIOTÓW Z BIAŁEJ STRONY ŁODZI...TAK LUDWIK SOBOLEWSKI JEST CZŁOWIEKIEM KTÓREGO ZAWSZE BĘDE SZANOWAŁ BO DZIĘKI NIEMU WIDZEW JEST WIELKI. dziękuje za uwage.
-
Wy akurat powinniście być ostatnimi osobami,które podnoszą temat żydów w tym wątku,bo począwszy od założycieli,a później jako jeden z dwóch klubów(obok Cracovii) przeciwnicy wykluczenia klubów żydowskich z ligi,to wręcz nie wypada zabierać w tym temacie głosu.Na pomniku Sobolewskiego jest krzyż i w obrządku katolickim został pochowany,w odróżnieniu do założycieli Łks-u.Zawdzięczamy bardzo wiele Sobolewskiemu,jest naszą legendą,ale bez braci Malinowskich czy Wrońskiego tego klubu by nie było,a w waszym przypadku to trochę inaczej wygląda.Więc trochę dystansu zachowajcie,bo szczycić się za bardzo nie macie czym w tematach ludzi pochodzenia żydowskiego.Podobnie wygląda sprawa z hołubieniem łódzkich klubów w czasie komunizmu,nas zauważono raptem dwa razy w tym czasie,a wy nawet dostaliście mistrzostwo pierwsze w myśl partii....DK08 pisze: ↑01.12.2017, 18:50Czyli podsumowując waszą legendą jest żydo-komunista rozenbaum.Laguna pisze: ↑01.12.2017, 15:05Ludwik Sobolewski to legendarny prezes Widzewa czy komuś się to podoba czy nie.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑01.12.2017, 11:33jak tam sprawa pomnika dla Lutka Rozenbauna vel Sobolewskiego?
RTS Widzew DUMA ŁODZI.
-
Winkler,ty taka osoba i pisze takie bzdury. Super,na pomniku jest krzyż,ciekawe kiedy go zdejmą. Lutek!Winkler pisze: ↑01.12.2017, 20:30Wy akurat powinniście być ostatnimi osobami,które podnoszą temat żydów w tym wątku,bo począwszy od założycieli,a później jako jeden z dwóch klubów(obok Cracovii) przeciwnicy wykluczenia klubów żydowskich z ligi,to wręcz nie wypada zabierać w tym temacie głosu.Na pomniku Sobolewskiego jest krzyż i w obrządku katolickim został pochowany,w odróżnieniu do założycieli Łks-u.Zawdzięczamy bardzo wiele Sobolewskiemu,jest naszą legendą,ale bez braci Malinowskich czy Wrońskiego tego klubu by nie było,a w waszym przypadku to trochę inaczej wygląda.Więc trochę dystansu zachowajcie,bo szczycić się za bardzo nie macie czym w tematach ludzi pochodzenia żydowskiego.Podobnie wygląda sprawa z hołubieniem łódzkich klubów w czasie komunizmu,nas zauważono raptem dwa razy w tym czasie,a wy nawet dostaliście mistrzostwo pierwsze w myśl partii....DK08 pisze: ↑01.12.2017, 18:50Czyli podsumowując waszą legendą jest żydo-komunista rozenbaum.Laguna pisze: ↑01.12.2017, 15:05
Ludwik Sobolewski to legendarny prezes Widzewa czy komuś się to podoba czy nie.
RTS Widzew DUMA ŁODZI.
-
Warto tez pamietac komu komuna postawila nowoczesna jak na tamte czasy trybune z hala i glaskalo po glowce
-
Winkler
Po co Ty się z nimi kopiesz. Ty chcesz merytorycznie i z argumentami a sąsiedzi i tak swoje bo tak i c*** bo wiedzą lepiej.
Ten temat to wylęgarnia debili. Ja rozumiem nienawiść do lokalnego rywala, ale to co tu p******* co poniektórzy to dramat.
Po co Ty się z nimi kopiesz. Ty chcesz merytorycznie i z argumentami a sąsiedzi i tak swoje bo tak i c*** bo wiedzą lepiej.
Ten temat to wylęgarnia debili. Ja rozumiem nienawiść do lokalnego rywala, ale to co tu p******* co poniektórzy to dramat.
-
Żadne bzdury,tylko historia.Zdjąć nie zdejmą krzyża,jest jednak różnica...Mnie zawsze zastanawia brnięcie w historię,bo co sąsiedzi podniosą,to zawsze odwrotnie wychodzi....Data założenia,żydowskie pochodzenie...A tak na prawdę jest tu i teraz i tylko do napinki takie historyczne sprawy się wyjmuje,a liczy się ulica i przewaga na mieście.My mamy swoje problemy,wy swoje,tu zawsze będzie walka na wszystkich frontach,a ja dopiero się odezwę,jak będzie trzeba w szachy pod wodą wygrać :) Każdy wie,co ma robić,a przewaga tutaj ogranicza się tylko do internetu.Po prostu życie,miejmy nadzieję,że bez maczet...Czego wszystkim,nawet wrogom,życzę.Mnie to forum przez chwilę wciągnęło,kilka lat temu się zalogowałem z ciekawości,później hasła się nie pamiętało i znów trzeba było od nowa....Nie byłem stałym bywalcem,ale wydaje mi się,że wtedy jakiś to poziom miało.Teraz to jest strata czasu,bo jako chłopak w Łodzi wychowany nie jedną wódkę wypiłem z chłopakami z Łks-u,nie raz prawie sobie do gardeł skakaliśmy,ale był zawsze szacunek dla drugiego człowieka,a nie jakieś wypociny multikontowca o śmierci i cieszenie się z tego.Jak by to był chłopak od nas,to z chęcią bym z takim idiotom porozmawiał,ale to już wasza sprawa....Co nie znaczy,że za chwilę jakiś Widzewiak okaże się lepszy,bo historia nie znosi próżni,a patologia jest po obu stronach,na szczęście rezygnuję z słuchania dalszej polemiki....Z fartem dla wszystkich,i niech to znów będzie zabawa,a nie walka o życie.UW1908 pisze: ↑01.12.2017, 20:58Winkler,ty taka osoba i pisze takie bzdury. Super,na pomniku jest krzyż,ciekawe kiedy go zdejmą. Lutek!Winkler pisze: ↑01.12.2017, 20:30Wy akurat powinniście być ostatnimi osobami,które podnoszą temat żydów w tym wątku,bo począwszy od założycieli,a później jako jeden z dwóch klubów(obok Cracovii) przeciwnicy wykluczenia klubów żydowskich z ligi,to wręcz nie wypada zabierać w tym temacie głosu.Na pomniku Sobolewskiego jest krzyż i w obrządku katolickim został pochowany,w odróżnieniu do założycieli Łks-u.Zawdzięczamy bardzo wiele Sobolewskiemu,jest naszą legendą,ale bez braci Malinowskich czy Wrońskiego tego klubu by nie było,a w waszym przypadku to trochę inaczej wygląda.Więc trochę dystansu zachowajcie,bo szczycić się za bardzo nie macie czym w tematach ludzi pochodzenia żydowskiego.Podobnie wygląda sprawa z hołubieniem łódzkich klubów w czasie komunizmu,nas zauważono raptem dwa razy w tym czasie,a wy nawet dostaliście mistrzostwo pierwsze w myśl partii....
-
W wypizdowie to ŁKS w tamtych czasach grał raz na rok najwyzej hehehe. Lepiej przypomnij sobie na jakich salonach te pany z Widzewa grały z tymi Turynami i Liverpoolami w ŁodziHustin Doffman pisze: ↑01.12.2017, 18:56Dzieki temu żydo-komunistycznemu panu Widzewa grał na salonach w Turynie czy Liverpoolu podczas gdy wasz ŁKS napierdalał w tym samym czasie w krurzewnikach dolnych i wypizdowie górnym.
We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
Wy za czasów komuny z klubu "no name" staliście się klubem 1 ligowym.Z pastwiska zrobiono wam stadion.Graliscie w Europie.A Wy macie czelność mówić że komuna pomogła ŁKSowi budując stadion? i dała mistrzostwo? Przez wszystkie lata ŁKS był największym klubem w tym mieście.Ba dalej jest.Ale nie dlatego ze komuna czy inni mu pomagali.Był Łodzki ludzie tego miasta nim żyli.Nawet Łódzkie Włókniaki prosiły aby ściągnąć jakiegoś piłkarza bo ŁKS gdy słabo gra to ich mezowie są nie w humorze.ŁKS zawsze będzie Łodzki.Wy tylko zawsze Widzewscy...

-
berserk1908 ja nie zamiaruje sie tu zagłebiać po raz 3458 kto na jakich salonach grał i komu komuna pomagała czy inne bzdury. Mnie jedynie chodzi o to że Ludwik Sobolewski jest dla mnie Wielkim człowiekiem bo stworzył Widzewską potęgę,a za to jakie miał facet poglądy polityczne już był rozliczony przez stworce i mnie gówno do tego. Mam żal do Widzewiaków z tego forum że brak im jaj by powiedzieć wprost co myślą o panu Sobolewskim. Ty berserk1908 jak wszyscy twoi towarzysze zawsze bedzie umniejszac dokonania Widzewa a swoje mnożyć i potęgować,ale takie wasze kibicowskie prawo. Nawet nie próbuje wchodzić w taką dyskusje,a juz napewno nie tu.