Mr.KKK pisze: ↑23.09.2017, 00:49
Czy Widzew kogoś boli? Pewnie tak, jak pewnie ŁKS boli niektórych od Was.
Mnie Widzew nie boli jedynie momentami wkurwia, może nie sam Widzew jak wasz z****** charakter...
Wystarczy mi 15 minut z kimś bym stwierdził że jest za Widzewem nawet nie rozmawiając o klubach nawet czy w ogóle o piłce.
Gadałem nie raz z osobami z innych miast i każdy to potwierdzał że macie zbyt duże ego o sobie.
Macie kurewsko wieśniacki charakter i tu nie chodzi o Rodowici czy tam że od was to 90% ze wsi chodzi o tego typu charakter że nie raz się mówi że "słoma z butów wystaje" albo "człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy"
To Wy zawsze się napinacie co to nie Wy byście zrobili ale to właśnie wy tracicie Robotnicze... (przyrównać można do naszej Łódzki Klub Sportowy) to wy tracicie czerwono-żółtą "WIDZEW ŁÓDŹ" i Awanturników jedne z ważniejszych flag.
Do tego każdą porażkę próbujecie odwrócić w zwycięstwo nie umiecie przyznać się że zjebaliście, tu była przewaga tam drzwi się zacięły.
Śląskowi groziliście wjazdem pod kasy a nagle się okazuje że stoicie gdzieś na rogatkach pod miastem, wy byliście agresorem ale Śląska porażka bo nie zebrał się po meczu i nie pojechał do Was mimo że to wy niby tak mieliście ich rozkurwić.
Dostawaliście od nas zawsze na Derby bilety na zasadzie ile was wejdzie tyle będzie my od Was niciarke. Nagle postanowiliście zabrać nam niciarke i dać 400 od nas dostaliście to samo ale to my winni i źli, potem idzie ta wojna na brak biletów dla gości która od was się zaczyna ale to oczywiście nasza wina.
Przychodzą derby gdzie macie już cały gotowy stadion ale prócz zarządu wasi kibole też są przeciwko nam na stadionie niby dlaczego? O zemstę wam chodziło? :) Nie chcieliście sobie psuć święta palonymi flagami i dobrze o tym wiemy. Bo co mądrzejsi tutaj (choć takich mało) wiedzą że te flagi na gościnny by weszły na 99,9%.
Macie Bum frekwencyjny po nowym stadionie i się jaracie. Owszem mamy jedną trybune ale nadal jedną z lepszych frekwencji.
Zapominacie że jak obaj graliśmy w ekstraklasie to na trybunach u nas było mniej więcej po równo raz u Was lepiej raz u Nas.
Jak graliście na SMS zdarzały wam się wtopy po ok 800 czy 500 osób choć tego tera nie przyznacie sorry ale my tak nisko nie zeszliśmy nigdy.
Także Widzew nie boli, wkurwia Widzewski zakłamany charakter. I tyle i aż tyle. Oczywiście to moje zdanie ale pewnie niektórzy się zgodzą.
Za to Was boli ten ŁKS, mimo przewagi FC wciągle jesteśmy. Potyczki raz dla Was raz dla Nas ale jak chodzi o konkret to zawsze dla Nas (Robotnicze, Awanturnicy,)