Klub ogólnie z Poznania ale na gali będzie walczyć filia z Międzychodu.MR1 pisze:MMA Devil Fight Club to z jakiego miasta? Zapowiada sie ciekawie. Mam nadzieje, ze turniej bedzie nagrywany i walki beda pozniej na yt. No i brawo za pomysl.

TFC
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: TFC
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
-
Eh, zaczyna się u nas to co w Rosji. Komercyjne walki zapewne z wątkami kibicowskimi. Dla mnie to trochę śmieszne...
-
Pomijając fakt czy takie rzeczy powinny mieć miejsce czy nie ( każdy ma swoje zdanie ) gdzieś trafiłem w internetach na skład/zdjęcia na turniej Sportowego Zagłębia i Fight Gym Gdynia. Składy personalne wiadomego pochodzenia.maystero pisze:Troche skopiowane.Nawet ekipy kojarzace sie z pilkarskimi.
-
Dokładnie. A potem kibicowsko lepsza ekipa przegra z gorszą i co niektórzy koniobijcy będą mieli uciechę przez kilka lat. Realnym wyznacznikiem jak dla mnie są walki co najmniej po 20-25 osób (mówię o dużych i średnich ekipach), wiadomo że małe ekipy z mniejszym potencjałem, to inaczej, ale walka Legia vs Lech po 10 osób czy Zagłębie S. vs Arka po 10 osób (przykładowo) nie są wyznacznikiem niczego.
-
To nie walka 5 na 5, ale 2 na 2 i po pokonaniu kolesia wchodzi kumpel z jego drużyny
-
Przecież to nie są same ekipy kibicowskie, Zagłębie S. jest ale nie wszystkie startujące tam drużyny są. Nikt nie podjąłby się organizacji takiego turnieju jakby walczyli tylko H bo wiadomo jakby się to skończyło było kilka sytuacji gdzie na jednej gali kibicowały dwie ekipy i dochodziło do mniejszych i większych starć.
-
Czy Ty na poważnie tak sądzisz ..... Koniec świata akcja 20 lecia ...... Żal
-
Gdzie w tv/necie można tą jutrzejszą galę zobaczyć?
-
To nie popisałeś się lokalnym patriotyzmem :)nikodem pisze:Zapowiada się ciekawy wieczór,mimo że jestem z Łodzi,czuje sie głównym faworytem jest AG.
Oby ta formuła wypaliła. Choć tak jak niektórzy tu piszą, to żaden wyznacznik ekip. Dla relaksu można popatrzeć.
-
Pewne info? W programie nie ma tego wydarzenia,choć wcześniej sam gdzieś czytałem,że ta tv ma transmitować.BrussikPetra pisze:Extreme Sports .
-
Jeśli nie masz nic do napisania to W********** ze swoimi mądrościami. Bo chcesz zgrywać c*** wie kogo, a pewnie bijesz konia na myśl o tej gali i z obejrzysz jeśli mama ci pozwoli,w co wątpie bo dziecko w wieku 11lat nie powinno oglądać takich bamdytów. Polecam dla ciebie cartoon network i jakieś Motomyszy z Marsa. Dla 11-latka w sam raz.
-
Re: Zima 2016/2017
ktoś pisał w innym temacie że ma lecieć na ich fp na fejsbuku iron warriors team, nie wiem ile w tym rpawdy
-
W temacie 'boks, mma..' dałem link do transmisji!:)Łagodny pisze:podbijam pytanie.damarus pisze:Czy dzisiejsza gala IWT bedzie pokazywana gdzies w tv?
Tu jest jakiś odnośnik do ITW TV ale nic więcej nie pisze [link]#
PS. Podejrzewam że to nie ostatnie starcie dzisiaj :)

-
Szkoda tylko,że tam trzeba aktywować transmisje. A ten magiczny sms 30zl.Racoholik pisze:W temacie 'boks, mma..' dałem link do transmisji!:)Łagodny pisze:podbijam pytanie.damarus pisze:Czy dzisiejsza gala IWT bedzie pokazywana gdzies w tv?
Tu jest jakiś odnośnik do ITW TV ale nic więcej nie pisze [link]#
PS. Podejrzewam że to nie ostatnie starcie dzisiaj :)
-
Nie działa adres a tamte transmisje rzeczywiście pisze aby aktywować ble ble wyślij sms o treści ble ble blehalabardy_pilniczki pisze:Nie płaćcie nikomu za zadne gowno, jakis frajer założył pełno kont na fejsie i spamuje linkiem gdzie sms kosztuje ponad 30 zł.
Szukajcie streamow darmowych z tej telewizji
[link]
-
Najpierw wejdź i zobacz,potem komentuj.nikodem pisze:Bzdura,transmituja za friko.
-
Pod tym linkiem od 19.30 powinna ruszyć transmisja na żywo. [link]
Takie info znalazłem na fb
Takie info znalazłem na fb
-
Ogólnie walki wyglądają spoko, ale momentami operatorzy nie ogarniają ujęć.Widać, że amatorzy stoją za kamerą.
Najlepsze jest to, że mają dwie max trzy kamery, a powinni mieć co najmniej pięć.
Najlepsze jest to, że mają dwie max trzy kamery, a powinni mieć co najmniej pięć.
-
Heh co za kumate osoby tutaj wypisują Lech ma uklad z Legią i Zagłebiem bo nie napierdalają sie na turnieju na który dostali zaproszenie Arka i Cracovia z Łks też ma uklad? do tego dochodzi Zawisza która z wszystkimi obecnymi ma dobre relacje ? czy tak własnie jest kumaci z kibice.net? ja p******* jebnijcie się czasem w głowę i pomyślcie dwa razy za nim coś napiszecie. Będą też kolejne edycje i inne ekipy się pojawią już widzę jak barany z tego forum będą pisać jak przykładowo taka Lechia będzie obok WIsły siedziała zaraz pewnie kumaci z kibice.net będą pisać że Lechia ma cichy układ z Koalicją i Chce Sląska kopnąć w d*** oczywiście to tylko jeden z przykładów.
-
Póki co występują na tej gali ekipy albo przyjazne Lechowi Poznań, albo zupełnie neutralne. Zresztą mam wrażenie że obecnie z Lechem wszystkie ekipy w Polsce mają pozytywne albo neutralne stosunki oprócz WRWE. Lech całkowicie poszedł w biznes, r******** ruch kibicowski w Polsce tylko układy, kasa i nic więcej, dramat.
-
Jak Lech rozjebał ruch kibicowski w Polsce? przecież kazda ekipa pojawiła sie na tej gali z własnej woli więc idąc twoim tokiem kazda ekipa obecna poszła na tą gale dla kasy , pierdolenie ze Jedna ekipa rozjebała cały ruch w Polsce jest śmieszne . W każdej ekipie liczy się przede wszystkim kasa więc nie p****** farmazonów. Wszystkie mają pozytywne relacje z Lechem? Slask Lechia Legia Zagłebie Sosnowiec Zawisza Widzew Wisla Ruch Pogoń Piast Korona Kilelce itd rzeczywiscie z wszystkimi mają neutralSpejo pisze:Póki co występują na tej gali ekipy albo przyjazne Lechowi Poznań, albo zupełnie neutralne. Zresztą mam wrażenie że obecnie z Lechem wszystkie ekipy w Polsce mają pozytywne albo neutralne stosunki oprócz WRWE. Lech całkowicie poszedł w biznes, r******** ruch kibicowski w Polsce tylko układy, kasa i nic więcej, dramat.
-
czyzby final mialbyc Arka -ŁKS
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
To było, dawno temu jak to się stało.Proof pisze:Spejo pisze:Póki co występują na tej gali ekipy albo przyjazne Lechowi Poznań, albo zupełnie neutralne. Zresztą mam wrażenie że obecnie z Lechem wszystkie ekipy w Polsce mają pozytywne albo neutralne stosunki oprócz WRWE. Lech całkowicie poszedł w biznes, r******** ruch kibicowski w Polsce tylko układy, kasa i nic więcej, dramat.
Jak Lech rozjebał ruch kibicowski w Polsce? przecież kazda ekipa pojawiła sie na tej gali z własnej woli więc idąc twoim tokiem kazda ekipa obecna poszła na tą gale dla kasy , pierdolenie ze Jedna ekipa rozjebała cały ruch w Polsce jest śmieszne . W każdej ekipie liczy się przede wszystkim kasa więc nie p****** farmazonów. Wszystkie mają pozytywne relacje z Lechem? Slask Lechia Legia Zagłebie Sosnowiec Zawisza Widzew Wisla Ruch Pogoń Piast Korona Kilelce itd rzeczywiscie z wszystkimi mają neutral
-
Możesz napisać kto kogo pogonił w latach 90-tych?halabardy_pilniczki pisze:Trzech typa z klatki już wynieśli ratownicy medyczni, jeszcze był dobrze naćpany "trener" jednej z ekip ktory wjechal sobie do środka. Chyba jednak ukladu nie będzie:)
Proof - akurat Lech ma bdb relacje z Legia i przecież sie odwiedzają przy wielu okazjach. Ciężka ironia losu, przecież ta sama ekipa pogonila w latach 90 swojego lidera za wąchanie się z Legią a teraz wzajemne biznesy Wwa- Pń.
-
AJAX AMSTERDAM pisze:To było, dawno temu jak to się stało.Proof pisze:Spejo pisze:Póki co występują na tej gali ekipy albo przyjazne Lechowi Poznań, albo zupełnie neutralne. Zresztą mam wrażenie że obecnie z Lechem wszystkie ekipy w Polsce mają pozytywne albo neutralne stosunki oprócz WRWE. Lech całkowicie poszedł w biznes, r******** ruch kibicowski w Polsce tylko układy, kasa i nic więcej, dramat.
Jak Lech rozjebał ruch kibicowski w Polsce? przecież kazda ekipa pojawiła sie na tej gali z własnej woli więc idąc twoim tokiem kazda ekipa obecna poszła na tą gale dla kasy , pierdolenie ze Jedna ekipa rozjebała cały ruch w Polsce jest śmieszne . W każdej ekipie liczy się przede wszystkim kasa więc nie p****** farmazonów. Wszystkie mają pozytywne relacje z Lechem? Slask Lechia Legia Zagłebie Sosnowiec Zawisza Widzew Wisla Ruch Pogoń Piast Korona Kilelce itd rzeczywiscie z wszystkimi mają neutral
To może sprecyzuj jak konkretnie Lech JEDNA ekipa w Polsce zepsuła cały ruch kibicowski?
-
Co tu, precyzować. Zamknęli rozdział, lat 90-tych.
-
niepotrzebnie sedzia przerwal walke jednego Arkowca z Lksiakiem,cala runde Arkowcy prowwadzili,powinna byc dogrywka
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
Arka wyjebana bez mydła, zajebiscie zaczeli HFA niedosc ze Lechie spuscili na drzewo to jeszcze prawie kazdego najebali. Powinna byc dogrywka
-
Jak byś poczytał trochę , to bys głupot nie pierdolił . Decyzja jak najbardziej prawidłowa. Punkty w tej formule w pierwszych dwóch rundach przyznawane są za pokonanie zawodnika , nawet jakby go nie poddał to starcie zakończyło by sie 0-0 - w pierwszej rundzie było 2-0 , zeby dogrywka była wymagane było skończenie obu typów z ŁKS .Spejo pisze:Co za zenada. Sędziowie wyjebali Arke bez mydła w drugim starciu, spokojnie wygrywali a 3 sekundy przed końcem rundy sędzia poddał walke jednego typa z Arki i z tego powodu zamiast dogrywki Łks wygrał.. Kpina, żenada, kompromitacja, amatorka. Na miejscu Arki bym skończył zgode z Lechem że ich kochanków z ŁKSu z faworyzowali.
Co do samej formuły , to mi sie nie widzi jakos , ani sposob punktowania, ani te pojedynki 2vs2 ani mozliwosc konczenia 2na1 , ale nie wiem moze sie przyjmie.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS