Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
kokacola ja tak myślę o tobie i o tym gagatku R 87 , który tak dzielnie pisze do mnie pw.
-
Takiej sytuacji w Polsce chyba jeszcze nie było
Nowym prezesem Polonii Bytom został koleś który parę sezonów temu był w miarę aktywnym kibicem Ruchu Radzionków
Jezdzil na wyjazdy wydal nawet koszulki kibicowskie i mial gorąco na swojej dzielnicy gdy wychylil sie na murach komu kibicuje a dzielnica w 100 % PB
Dzialał przez jakis czas w zarzadzie hokeja PB ale nam tłumaczył że tylko tam pomaga i ma wyjebane na Polonię no a teraz nagle przeskok na prezesika i zamiana w chorągiewkę.

Nowym prezesem Polonii Bytom został koleś który parę sezonów temu był w miarę aktywnym kibicem Ruchu Radzionków
Jezdzil na wyjazdy wydal nawet koszulki kibicowskie i mial gorąco na swojej dzielnicy gdy wychylil sie na murach komu kibicuje a dzielnica w 100 % PB
Dzialał przez jakis czas w zarzadzie hokeja PB ale nam tłumaczył że tylko tam pomaga i ma wyjebane na Polonię no a teraz nagle przeskok na prezesika i zamiana w chorągiewkę.

-
Nazwiska, nazwiska. Ciekawe jak wygląda w garniaku
-
Ten burak to Jakub Snochowski i c*** MU W DUPE !
-
jakim pokurwieńcem trzeba być
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw. Jakub Snochowski jest radnym w mieście Bytom i przydupasem prezydenta miasta Bartyli. Co niektórym to stołki i kasa już całkiem zaburzyło umysły. To nie kibice podjeli decyzje o mianowaniu go na prezesa klubu, ale mam nadzieje, że będą potrafili powiedzieć, że to zła decyzja!
-
toRycho pisze:No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw.
Na waszym forum można przeczytac całkiem inne opinie
tradycyjnie że to błędy mlodosci ze jesli chodzi o Cidry to sie nie liczy ze to bylo kiedys i ciagle ta sama gadka
nie potrafilbym stac w mlynie czy miec w zarzadzie osobe ktora kiedys kibicowala np. Polonii Bytom a na murach malowala nasz herb na szubienicy czy inne tego typu malunki i bez znaczenia czy to bylo w przedszkolu podstawowce gimnazjum lub technikum
tez bylem mlody tez chodzilem do tych szkol i jakos mi nie przyszlo do glowy by sie przerzucic na inny klub
Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa ale jesli pozostanie to bedzie to wielka żenada bo przerzut to przerzut
-
na Cichej bardzo słaby młynek ?
-
Sorry, musialem sie zalogowac....Nie chce napinki zaczynac, ale Gornik jest ostatnim klubem, ktory powinien sie o przerzutach wypowiadac!TORCIDA_GORNIK pisze:Na Polonii bardzo duża rzesza to przerzuty...Taka prawda niestety.Łagodny pisze:toRycho pisze:No i macie racje, w Bytomiu też nikt nie jest zadowolony z takich decyzji, ale dobrze, że to wyszło na jaw.
Na waszym forum można przeczytac całkiem inne opinie
tradycyjnie że to błędy mlodosci ze jesli chodzi o Cidry to sie nie liczy ze to bylo kiedys i ciagle ta sama gadka
nie potrafilbym stac w mlynie czy miec w zarzadzie osobe ktora kiedys kibicowala np. Polonii Bytom a na murach malowala nasz herb na szubienicy czy inne tego typu malunki i bez znaczenia czy to bylo w przedszkolu podstawowce gimnazjum lub technikum
tez bylem mlody tez chodzilem do tych szkol i jakos mi nie przyszlo do glowy by sie przerzucic na inny klub
Co z tym zrobicie to juz wasza sprawa ale jesli pozostanie to bedzie to wielka żenada bo przerzut to przerzut
W Bytomiu jest to akceptowane i z otwartymi rękami przyjmują przerzutów i chorągiewki i nic sobie z tego nie robią.
A propos przerzutow na Polonii, to juz widze te tlumy siedzace na Gieksie, Ruchu czy Gorniku, mowiace -nudna ta ekstraklasa, zostane hipsterem i na trzecia ligi do Bytomia pojade!
Troche logiki!
-
Biorąc pod uwagę kąt padania promieni słonecznych oraz obszar jaki stanowi cień na zdjęciu można z dużą dozą pewności powiedzieć że zdjęcie było robione około 14:53. Poniżej wstawiam dowód

Czyli jednak to prawda że kibice Górnika zjawili się znacznie wcześniej przed prezentacją

Czyli jednak to prawda że kibice Górnika zjawili się znacznie wcześniej przed prezentacją
-
-
Łagodny, zgoda, ty,ja i pewnie wielu na tym forum też by tak nie potrafiło. Jednak zwróć uwagę, że to władze miasta wybrały go na prezesa klubu i raczej nie są to kibicowskie sprawy, jednak jest prawdą, że kibice mogą to w jakiś tam sposób zablokować. Na jakiś protest, bojkot meczu bym jednak nie liczył. Jak zawsze w takich sytuacjach ludzie na forum klubowym są podzieleni, martwiłbym się gdyby nie było żadnego wpisu przeciwko tej "nominacji", wydaje mi się, że dużo racji maja Ci którzy piszą, że to on powinien mieć "kaca moralnego". Tyle w tym temacie, czas pokaże.
-
z Waszego forumRycho pisze:wydaje mi się, że dużo racji maja Ci którzy piszą, że to on powinien mieć "kaca moralnego". Tyle w tym temacie, czas pokaże.
Kurde przecież ten synek jeździł na Cidry będąc w gimnazjum, nie jest to lekka przesada żeby dzis gnoić chłopa, który za małolata popełnił błąd? A Wy co w gimnazjum wyrabialiscie ;)
podczas Prezesowania TMHPB chodził jeszcze do nas na mecze, więc nie był w wieku gimnazjalnym :)
Teraz już wiemy, że wszystko co mówił to ściema, nie liczy się dla niego RR, PB a kariera i hajs.
Chłop nie miał ani doświadczenia, ani wykształcenia a wiadomo gdzie i na jakim stanowisku pracował.
-
Dlatego mamy nadzieje ze odpowiednio zareaguja u was odpowiednie osoby i nie dacie mu rozwinac swoich skrzydel bo takie osoby powinny byc od razu wyrzucane ale przynajmniej znacie "historie" Snochowskiego a co z tym zrobicie to juz wasza sprawa ciekawi mnie jeszcze co wam bedzie opowiadal na spotkaniu ze stowarzyszeniem a znajac przerzutow to 3/4 bedzie wymyslone byle tylko swoja dupe ratowac pozdRRoRycho pisze:Jednak zwróć uwagę, że to władze miasta wybrały go na prezesa klubu i raczej nie są to kibicowskie sprawy, jednak jest prawdą, że kibice mogą to w jakiś tam sposób zablokować.
-
Ruch wystawil wczoraj na meczu konkretny mlynek,gdyby nie barwy ktos moglby pomylic z Ruchem Radzionkow!
-
Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
Bo z tego co wiem, wielu z was już spotkała za to kara, a reszta też się doczeka.
Bo z tego co wiem, wielu z was już spotkała za to kara, a reszta też się doczeka.
-
Bitch please!!!Dezerter pisze:Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
-
Ilu PF na wczorajszym meczu w Krakowie?Bo na Cichej chyba 0.Tylko fana sie ostala.
-
Jechało 12 autokarów i ok 40 aut ale zawrócili na A4 bo podobno Torcida z Rudy chciała ich zajebać na trasie.Combat pisze:Ilu PF na wczorajszym meczu w Krakowie?Bo na Cichej chyba 0.Tylko fana sie ostala.
-
Dzieki za info.
-
Ci moderatorzy to kur** żyją na tym forum od czasu do czasu? Takie typy jak ten Combat powinny być wyje**** z tego forum już dawno temu
-
Info od Żabola z Bielszowic ale on woli chłopców, zakochany po uszy w Mellerze i nie wiem czy mu wierzyć chociaż jak na pizde wydaje się spoko nakrętki na wózki zbiera i takie tam...Combat pisze:Dzieki za info.
-
Combat klika w reklamy,jest wydajny.W czasie wolnym nadstawia szpary na dzielnicy.Nie do ruszenia.Pieniądz.
-
Co Combat wam nie pasi?Jedzie wam po rajtach jak ta lala.
-
SmRodki kiedy nastepna proba przystapienia do prezentacji?
-
kiedy piastuchy zrobią prezentację w Zabrzu? serio pytam
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
-
Czekamy na ta kare:)Dezerter pisze:Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
-
A jaka jest kara dla osób odpowiedzialnych za flagi? Na ostatnim meczu zrywają wam z płotu flage/ transparent w sumie jeden c*** i zero reakcji. Troche wstyd jak na tak potężny i niepokonany Ruch.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Przypomnę Ci się tu "jebaczu" Ty jeden...jr100 pisze:Czekamy na ta kare:)Dezerter pisze:Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
Wyłapują hejterów z neta i gwałcą śmiertelnie ich matki. potem wpadają Sharksy ćwiartują zwłoki a Unia w Oświęcimiu je pali. Także radzę uważać na matulę.snikers1979 pisze:wogole moglby ktoś napisac za co pf daje kary i jak to wygląda?
Nie wiem już czyś Ty jest od nas czy nie ale jak jesteś nie rób lipy synek.WRNGS pisze:coś pięknego, ani jednego geja w Centrum Katowic jak Ruch sobie szedł
-
za Ruchem ! pisze:Przypomnę Ci się tu "jebaczu" Ty jeden...jr100 pisze:Czekamy na ta kare:)Dezerter pisze:Pytanko mam do Torcidy Ruda Śląska czy wam się opłacała ta ostatnia pokazówka na rynku? ;)
Wyłapują hejterów z neta i gwałcą śmiertelnie ich matki. potem wpadają Sharksy ćwiartują zwłoki a Unia w Oświęcimiu je pali. Także radzę uważać na matulę.snikers1979 pisze:wogole moglby ktoś napisac za co pf daje kary i jak to wygląda?
Nie wiem już czyś Ty jest od nas czy nie ale jak jesteś nie rób lipy synek.WRNGS pisze:coś pięknego, ani jednego geja w Centrum Katowic jak Ruch sobie szedł
widze że chłopaki na niezłym głodzie są :)
-
bo Katowice nie są homoseksualne tylko hetero :)WRNGS pisze:coś pięknego, ani jednego geja w Centrum Katowic jak Ruch sobie szedł
-
polecam pozycje Robert M Jurga - machiny do tortursnikers1979 pisze:wogole moglby ktoś napisac za co pf daje kary i jak to wygląda?
-
Ze względu na komunikację miejską łącząca Chorzów z waszymi FC, chodzicie po tym Centrum co mecz.WRNGS pisze:coś pięknego, ani jednego geja w Centrum Katowic jak Ruch sobie szedł
Zapytaj kolegów z Mikolowa, Orzesza, czy Mysłowic czy tych 'gejow' na centrum nie ma. ;)
Już nieaktywny.
-
WRNGS pisze:coś pięknego, ani jednego geja w Centrum Katowic jak Ruch sobie szedł
koalicja ksgks byla o 12 w poludnie i czekali godz ale nikogo nie bylo i sie zawineli haha...KOALICJA NEDZY I ROZPACZY
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Katowice na biezaco sa czyszczone ze smRodu.Taka jest prawda.SmRody w calym wojewodztwie traca tereny.A myslicie po jaki c*** zostal przybity ten smieszny uklad z rekinami.Nawet do GKS J. podbijaliscie zeby ratowac poludnie.Co tu ku*** pierdolic jak nawet swojej fany nie potraficie obronic.
-
Dalej się podszywasz pod kibica Górnika śmieciu?
-
Nie udawaj ze jestes taki dowcipny.Przypierdalasz sie jak wszyscy do godziny,a ja Ci powiem tak...koalicja KSGKS byla takim skladem ze mogla spokojnie sobie zaczekac nawet do 18.I nie kozakuj jak tam nie byles bo c**** wiesz, a wiesz tylko to co przeczytales.
koalicja ksgks byla o 12 w poludnie i czekali godz ale nikogo nie bylo i sie zawineli haha...KOALICJA NEDZY I ROZPACZY[/quote]
koalicja ksgks byla o 12 w poludnie i czekali godz ale nikogo nie bylo i sie zawineli haha...KOALICJA NEDZY I ROZPACZY[/quote]
-
Nie mam nawet najmniejszej potrzeby zeby tobie sie pucowac.Podbij do Zabrza i sie poprostu zapytaj jak jestes taki dociekliwy.PaymanW pisze:Dalej się podszywasz pod kibica Górnika śmieciu?
-
[/quote]Combat pisze:Nie udawaj ze jestes taki dowcipny.Przypierdalasz sie jak wszyscy do godziny,a ja Ci powiem tak...koalicja KSGKS byla takim skladem ze mogla spokojnie sobie zaczekac nawet do 18.I nie kozakuj jak tam nie byles bo c**** wiesz, a wiesz tylko to co przeczytales.
koalicja ksgks byla o 12 w poludnie i czekali godz ale nikogo nie bylo i sie zawineli haha...KOALICJA NEDZY I ROZPACZY
Buahahahah to czemu nie czekali napinaczu internetowy? :D
-
90% użytkowników tego forum powinno polecieć, ale reklamy wazniejszepseudofan pisze:Ci moderatorzy to kur** żyją na tym forum od czasu do czasu? Takie typy jak ten Combat powinny być wyje**** z tego forum już dawno temu