Zmiany na forum - dyskuja !

Uwagi odnośnie forum, propozycje, sugestie, informacje o banach.

Moderator: Automoderation

Milus

Re: Zmiany na forum - dyskuja !

Post autor: Milus »

naciskaj srodkowym przyciskiem myszy (kolkiem)
iparts.pl
porcelain

Post autor: porcelain »

Nie każdy korzysta z myszki (laptopowcy). Ponadto nie każdy korzystający z myszki ma w niej scrolla (kółko).
Piłkarski Poker

Post autor: Piłkarski Poker »

Piłkarski Poker pisze:pytanie do adminów:
da rade zmienić w opcjach by po kliknięciu na linki, wrzucane na forum, link otwierał się w nowym oknie
często na szybko kliknie się w coś zamknie okno a później na nowo trzeba włazić na forum
to można i z shiftem klikać ale nie tędy droga
Milus

Post autor: Milus »

tak poza tym ja klikam normalnie i samo mi sie otwiera w nowej karcie
Zmiencie ustawienia przeglądarki a nie robicie sztuczne problemy.
Leszek Piesek

Post autor: Leszek Piesek »

wam tez wyskakuje niebieski chuligan jak wchodzicie na forum z tekstem: a dresik gdzie?
Leszek Piesek

stradivarius pisze::)
?
Leszek Piesek

stradivarius pisze:To pokazuje się tylko prawdziwym chuliganom,także zostałeś pozytywnie zweryfikowany.
no to ulzylo mi, nie na darmo trzymam w szafie same dresy, w ktorych chodze nawet na rodzinne uroczystosci, wreszcie mnie ktos docenil. dzieki
spin

Post autor: spin »

Czy byla by mozliwosc wprowadzenia opcji edytowania i usuwania wlasnych postów?
GdzieMaszSzalik

Post autor: GdzieMaszSzalik »

edytowac juz chyba mozna(?)
Bytków_GKS

Post autor: Bytków_GKS »

Czemu nie zablokujecie rejestracji nowych kont? Dla mnie to walka z wiatrakami. Zbanujesz 50 osób, a za chwile te same osoby zakładają nowe konta i tak w kółko. Kiedyś była zamknięta rejestracja i tylko co jakiś czas dopuszczane nowe osoby. Inaczej nigdy na forum nie będzie porządku i jako takiego poziomu. Czy może ktoś udzielic informacji?
MuRPhY

Post autor: MuRPhY »

MuRPhY pisze: to raz a dwa ile czasu mozna miec ostrzezenie... rok? i dlaczego nie ma watku za co sie je dostaje? bo odnosze wrazenie ze polowa modow daje je z d*** gdy tymczasem pokemony szaleja bez przeszkod...
http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... start=7530
nie chce mi sie 2 razy przepisywac...

przeczytajcie bo to juz jest wkurwiajace... albo kasujecie calosc dyskusji albo nie kasujcie nic...

to raz

dwa ze nie napisalem zadnego posta ktory zaslugiwalby na ostrzezenie...

3 prosze przywrocic majchera na forum (odbanowac) bo to reprezentant Stowarzyszenia i FC Widzewskich i na pewno nie sial tu napinki zadnej!!

S - kiedys liczba uczestnikow nie byla mniejsza i sie dalo... nikt nie ma obowiazku tego robic... jak wam sie nie chce to zlozcie rezygnacje...

moglibyscie wprowadzic miesieczna kwarantanne od momentu zalogowania do momentu pisania nowych postow... a przez miesiac tylko czytanie...
FcRuda

Post autor: FcRuda »

Z tą miesięczną kwarantanną to bardzo dobry pomysł. Unikiniemy również ataków na forum, które ostatnio są co jakiś czas
Piotrek198963

Post autor: Piotrek198963 »

Najważniejszą zmianą mogło by być pojawienie się pola edycji postu w tematach kibicowskich bo tam gdzie np jest niezbędny tam go nie ma.
__DarkLG__

Post autor: __DarkLG__ »

Zdecydowanie za tym nie jestem. Niech każdy się zastanowi 10 razy zanim coś napisze
Andrew88

Post autor: Andrew88 »

z mojej strony taka propozycja : nałożyć zakaz pisania dla początkujących. Czyli ktoś sie rejestruje i dopiero po miesiącu moze napisać posta , zapobiegało by to zbednym postom w komentarzach co kolejke.
Born Of Hate

Post autor: Born Of Hate »

Informujcie za co kasujecie danego użytkownika i banujecie adres IP.10 dni temu zadałem po raz pierwszy wyżej wymienione pytania w tym dziale-potem ponowiłem pytanie do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi najwidoczniej te forum się rządzi swoimi prawami
szalikowcypl
Major
Kontakt:

Post autor: szalikowcypl »

Jest kilku adminów i kilku moderatorów. Nie każdy ma czas na notowanie za co komu itp. Skoro wiadomosc została wykasowana najwidoczniej nie wnosiła nic do rozmowy lub też moderator uznał że jest niepotrzebna.

Pozdrawiam !
czarny smok

Post autor: czarny smok »

Czemu wyszukiwarka postów nie działa?
miecz samurajski

Post autor: miecz samurajski »

szalikowcypl pisze:Jest kilku adminów i kilku moderatorów. Nie każdy ma czas na notowanie za co komu itp. Skoro wiadomosc została wykasowana najwidoczniej nie wnosiła nic do rozmowy lub też moderator uznał że jest niepotrzebna.

Pozdrawiam !
Nie chodzi mi o skasowaną wiadomość. Moje konto zostało usunięte a ja dostałem bana dożywotniego na adres IP (takie info wyświetla mi się gdy wchodzę w ogóle na stronę kibice.net) . Jestem tu wchodząc przez strony ukrywające adresy ip. Do tej pory nie wiem z jakiego powodu kto mi wyjebał taki prezencik
Borsuk

Post autor: Borsuk »

Czy można odblokować temat "zgody, kosy, układy" ? Był to jeden z ciekawszych tematów.
Niuniek

Post autor: Niuniek »

czarny smok pisze:Czemu wyszukiwarka postów nie działa?
podbijam!
Daymoss

Post autor: Daymoss »

Nie wiem czy ktoś już o tym wspominał ale wg mnie w dziale Kibice powienien być osobny dział na Relacje. Pozwoliło by to trochę uporządkować forum bo jak ktoś chce sobie poprzeglądać dział Kibice w poszukiwaniu starszych tematów to ponad połowa z nich to są właśnie starsze relacje przez które się trzeba przekopać.
przekum

Post autor: przekum »

Co to za modernizacje forum? Czy tylko u mnie widać standardową skórkę...?
mancunian

Post autor: mancunian »

Odnośnik "na górę" nie działa, czy tylko u mnie się coś pierdoli?

Jakby co, to da radę poprawić?
76-100

Post autor: 76-100 »

u mnie też nie działa.
elo1312

Post autor: elo1312 »

Albo jestem slepy albo znikly u mnie pare Opcje takie jak ´zobacz swoje Posty´ itd. ?
fannn

Post autor: fannn »

Ogólnie forum od przez ostatnie dni nie działało bądź zamulało strasznie.
spin

Post autor: spin »

Proponuje wprowadzenia mozliwosci usuwania tematow/postow zakladanych przez siebie w "Pchlim Targu" lub calym forum badz tez mozliwosc edycji.
GieKSiarze.pl
Kontakt:

Post autor: GieKSiarze.pl »

Na forum jest zdecydowanie za dużo reklam i wyskakujących okienek, co utrudnia czytanie/pisanie na forum. Możecie rozważyć propozycję, żeby reklamy były widoczne tylko dla niezalogowanych, natomiast po zalogowaniu żeby reklamy były niewidoczne..
fonobar

Post autor: fonobar »

Podpisuję się pod tym powyżej. Dodatkowo mam pomysł na ukrócenie wysypu jednorazowych mend derbowych. Może opcja otwarcia tematu kibicowskiego do pisania mogła by być wtedy gdy nowo zalogowany przekroczy jakąś liczbę postów, bo wysyp buractwa szczególnie w dniach derbowych staje się mocno wkurwiający

Dodatkowo zastanawiam się nad tolerowaniem przez was zakompleksionych podpisów niektórych, przecież z góry taki typ to hodowca kompleksów, co dodatkowo wzbudza i tak już dużą agresję i prowokuje do rozjebywania tematów. Przemyślcie to.
BKS_1920

Post autor: BKS_1920 »

Można gdzieś ustawić opcję "ignoruj temat" ?
szczęściarz

Post autor: szczęściarz »

BKS_1920 pisze:Można gdzieś ustawić opcję "ignoruj temat" ?
Podbijam.. również ciekawi mnie to.
czasamilubie

Post autor: czasamilubie »

Dla przyjemniejszego przeglądania forum,a dokładnie linków do stron zewnętrznych proponuje użycie PrimeLinks.
Po prostu jak klikniesz w link to otwiera się on w nowej karcie,a nie przenosi z kibice.net do tej nowej strony...Po obejrzeniu strony z linku trzeba powracać do forum i to nie jest za bardzo komfortowe :)
Linki do stron zewnętrznych otwierają się w nowych oknach/kartach, a linki wewnętrzne w tych samych.

Tu macie dodatek: http://www.absoluteanime.com/forum/mods ... 0Links.zip
a tutaj cały temat na forum PHP http://phpbb3.pl/viewtopic.php?f=42&t=1 ... nie#p55893

Wszystko polega na skopiowaniu jednego pliku i edycji kilku linijek kodu kopiuj/wklej i to wszystko.Jak Wam pomóc to piszcie na priv,powiem co i jak.
Na każdym forum jest ta modyfikacja wprowadzona.
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

Ad muncher-dobry program do blokowania reklam.
.::noktowizor::.
Kontakt:

Post autor: .::noktowizor::. »

Ja napisze troche o pomysle moderatorow i utworzeniu nowego dzialu.Z jednej strony ograniczy, to spinke ale z drugiej pewnych spraw nie poruszy sie ogolnie wsrod braci kiboli, tylko pozostana w waskim gronie poszczegolnych ekip.Moze, to i lepiej, a moze i nie.Czas pokaze.
Moze czesciowo forum nabierze ciut przyzwoitosci, ale napinka pewnie przeniesie sie w inne rejony forum.Jest, to poczesci jak walka z wiatrakami ;).
I podbijam jeszcze pytanie na jakiej zasadzie zrobiliscie selekcje, kto moze wypowiadac sie w imeniu danej ekipy lub nie w dziale - RELACJE, KOMENTARZE, FOTO?
Apennine

Post autor: Apennine »

GieKSiarze.pl pisze:Na forum jest zdecydowanie za dużo reklam i wyskakujących okienek, co utrudnia czytanie/pisanie na forum. Możecie rozważyć propozycję, żeby reklamy były widoczne tylko dla niezalogowanych, natomiast po zalogowaniu żeby reklamy były niewidoczne..
Adblock for Firefox/Chrome + jakiś polski filtr+ jeden zagraniczny wybierz i spokój.
onezym

Post autor: onezym »

a co z 3 liga podkarpacko - wschodnia ??
no i 2 liga wschonia??
Targówek

Post autor: Targówek »

Chciałbym się zapytać dlaczego nie mogę pisać postów w dziale "relacje, komentarze. foto"?. Myślałem, że trzeba odczekać jakiś czas po rejestracji, wyrobić normę postów, ale raczej nie o to chodzi. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdro!
hipopotam

Post autor: hipopotam »

Na mój gust powinny powstać osobne tematy dla miast i regionów derbowych - (Górny/Dolny Śląsk, Łódź, Kraków, Trójmiasto, Warszawa itp). Niech się tam produkują zainteresowani nie zaśmiecając innych tematów w których często piszący wnikają w swoje lokalne sprawy co niekoniecznie obchodzi resztę towarzystwa. To taka lużna sugestia dla administratorów forum.
kataras
Kontakt:

Post autor: kataras »

Bez reklam to forum prawdopodobnie by nie istniało ;)
ODPOWIEDZ