Typer komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Ronnie The Rocket, lsz, Blaster, bkc
Re: Typer komentarze
No ja tam awansowałem paroma pkt bodajże 4 i został mi 1 typ na dziś ale to bajka.
Forum chyba miało jakąś awarie, że wszystkie posty po 16.03 zostały skasowane.
Forum chyba miało jakąś awarie, że wszystkie posty po 16.03 zostały skasowane.
Gratulacje Kamen77 ;)
POst chyba skasowany wiec jeszcze raz zapytam kiedy zostanie kasa dodana na konto tobe ?
Jak caly turniej sie skonczy ?
POst chyba skasowany wiec jeszcze raz zapytam kiedy zostanie kasa dodana na konto tobe ?
Jak caly turniej sie skonczy ?
-
Ronnie The Rocket
WSP pewnie tak, zeby im nie zawracac d*** kilka razy. Ale to juz z Blasterem trzeba rozmawiac. On sie kontaktowal z nimi.
Dzięki WSP za walkę praktycznie do ostatniego gwizdka.
Dzieki Panowie za tą edycje. Za rok będzie walka o sam finał, bez zbędnego kalkulowania. Jak pisałem wcześniej - jak odpadać to z mistrzem. W każdej innej parze byłby bez problemu awans, jednak Radek postawił wysoko poprzeczke. Gratuluje, wygraj ten turniej :)
-
guinnesspol
Widzę, że jakieś problemy były na forum i poginęły posty. Ronnie co w związku z tym robimy?
-
Ronnie The Rocket
Dobra trzeba cos postanowic.
Wiec mozecie obstwic kolejke do srody wlacznie. To podlicze to wtedy i w czwartek zrobie szybkie losowanie polfinalow. I dalej bedzie mam nadzieje bez takich dziwnych "bonusow".
Tyczy sie to oczywiscie pary guinesspol - ktos_calkiem_obcy.
Wiec mozecie obstwic kolejke do srody wlacznie. To podlicze to wtedy i w czwartek zrobie szybkie losowanie polfinalow. I dalej bedzie mam nadzieje bez takich dziwnych "bonusow".
Tyczy sie to oczywiscie pary guinesspol - ktos_calkiem_obcy.
-
ktos_calkiem_obcy
OK, meczy jutro i w środę jest sporo więc coś się na pewno wybierze ;) a losowanie możesz już zrobić, ktoś po prostu będzie czekał na zwycięzcę z naszej pary.
Pzdr
Pzdr
-
guinnesspol
ktos_calkiem_obcy gratuluję awansu i powodzenia w finałach!
No to sobie zagrałem. Dwie kolejki a tu 0 pkt :-). Znowu trzeba będzie za tydzień zagrać same wariaty i liczyć na farta. Na szczęście Kamen77 też ''weekendu życia'' nie miał i jest szansa na odrobienie strat.
ooo ku..a widzę ze w polfinale poziom... nie za wysoki :) może chłopaków trema stawką sparaliżowała ?:)
No ja również nie poszalałem :) Ale prawdziwy kibol nigdy się nie poddaje :).
U mnie w temacie pomyłka, zamiast Dortmund - Stuttgart napisałem Schalke.
Wczoraj postawiłem na remis Wisła i Legia. Tylko, że Piast mi udupił...
Nie chcę mi się liczyć,ale raczej wtopa :) Gratuluje ktos_calkiem_obcy,wygraj to :).
Kibole co tu taka cisza? pozamykali Was ?
Jednak podliczyłem ale i tak nie wygląda to za różowo :).W mojej parze ktos_calkiem_obcy ma 93,7 punktów + mecze dzisiaj,a ja po 4 kolejkach mam 99 punktów...Chyba tylko cud może mnie uratować :).
W drugiej parze też ciekawie,kamen77 zgarnął 107.5 punktu...Radek_ZS 35.5 punktu i mecze dzisiaj...Ogólnie nie poszaleliśmy wszyscy z typami przez te 4 kolejki :).
W drugiej parze też ciekawie,kamen77 zgarnął 107.5 punktu...Radek_ZS 35.5 punktu i mecze dzisiaj...Ogólnie nie poszaleliśmy wszyscy z typami przez te 4 kolejki :).
-
ktos_calkiem_obcy
Typy poszły, trochę zaspałem i wielkiego wyboru nie było, wystarczy 5.4 punktu zrobić, no ale ... może być różnie
Widzę, że Radkowi zostało 3 mecze, jeden wejdzie i jest w finale.
Ciekawa ta ostatnia kolejka.
Ciekawa ta ostatnia kolejka.
ktos_calkiem_obcy - nie wiem czy chłopaki ci to zaliczą,bo minimalny kurs miał być 1.5 z tego co kojarzę,a ze 3 mecze masz chyba poniżej...
-
ktos_calkiem_obcy
Nigdy nic nie słyszałem o minimalnym kursie, w regulaminie nic o tym nie ma, nawet jeden z podanych przykładów ma kurs 1.35 ;) więc na pewno nie będzie problemu ;)
To może coś mi się pomyliło :).
Fart. Zapomniałem o ostatniej kolejce i typowałem dopiero dzisiaj.Tak jak w poprzedniej rundzie , odgryzłem się w ostatniej kolejce.Dzięki za grę i gramy w finale :-).
-
ktos_calkiem_obcy
4 kolejka 5/5, czas na finał ...
Radek ponownie rzutem na taśme, wariackimi typami ehehe. Powodzenia ;-)Radek_ZS pisze:Fart. Zapomniałem o ostatniej kolejce i typowałem dopiero dzisiaj.Tak jak w poprzedniej rundzie , odgryzłem się w ostatniej kolejce.Dzięki za grę i gramy w finale :-).
Gratulacje dla finalistów :).
Niezła lipa, w 3-ej kolejce znowu 0 pkt. O ile się nie mylę teraz jest 99,5 do 65,5 dla mnie.
Oj ostatnia kolejka będzie ciekawa.
Oj ostatnia kolejka będzie ciekawa.
No to wygląda, że konkurs zakończony na miejscu nr 3. Dzięki kibole za walke.
Nerwówka :-). Ale Arsenal jest niezły , w 9 min 0:2 przegrywa. Jeszcze trochę i będzie wszystko wiadomo.
-
ktos_calkiem_obcy
45 minut prawdy w Sevilli :) Jeśli wygra Sevilla wygram ja, jeśli nie - wygrasz Ty.Radek_ZS pisze:Nerwówka :-). Ale Arsenal jest niezły , w 9 min 0:2 przegrywa. Jeszcze trochę i będzie wszystko wiadomo.
No to Radek zwycięzcą. Odpaść z mistrzem żaden wstyd ;-) gratuluje finału chłopaki, ale za rok biore na Was srogi rewanż ehehe.
-
ktos_calkiem_obcy
ktos_calkiem_obcy pisze:45 minut prawdy w Sevilli :) Jeśli wygra Sevilla wygram ja, jeśli nie - wygrasz Ty.Radek_ZS pisze:Nerwówka :-). Ale Arsenal jest niezły , w 9 min 0:2 przegrywa. Jeszcze trochę i będzie wszystko wiadomo.
70 minuta a tu 4:1, gratulacje !
A teraz konkrety, kiedy wypłata? :)
No i po kilku latach ciągłych prób w końcu udało się :-). Nie wiem czy należał mi się ten majster bo sporo farta miałem . Myślę że maksymalne kursy są za wysokie bo za dużo zmienia jedna kolejka, a nawet jeden mecz. Nie oszukujmy się ale takimi stawkami raczej się w ''realu'' nie gra. Myślę że stawki do maksimum 4 były by OK.
Ale narazie się cieszmy
http://www.youtube.com/watch?v=WNPXnaSwj-s
Ps. wygraną dedykuję ''Znawcy GŚ'', który kiedyś mi mówił żebym skończył z bukmacherką :-)
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA GRĘ!
Ale narazie się cieszmy
Ps. wygraną dedykuję ''Znawcy GŚ'', który kiedyś mi mówił żebym skończył z bukmacherką :-)
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA GRĘ!
No panowie fajnie by było gdyby dziś kasa wpadła. 2.70 na Real za wszystko :)
-
ktos_calkiem_obcy
Dziękuj że jeszcze tej kasy nie dostałeś ;) Pytanie do organizatorów. Kiedy można się spodziewać przelewów?kamen77 pisze:No panowie fajnie by było gdyby dziś kasa wpadła. 2.70 na Real za wszystko :)
-
Ronnie The Rocket
To juz Blaster musi ogarnac to. On sie kontaktowal z tobetem. Ja odjebalem wszystko tu na miejscu co bylo do odjebania.
Kurw* i tak zagrałem za 150 x2...
Trafiło się ślepej kurze jajko :). Gratulacje od fazy pucharowej stawiałem na Ciebie więc tak zle z Tobą nie jest.Radek_ZS pisze:No i po kilku latach ciągłych prób w końcu udało się :-). Nie wiem czy należał mi się ten majster bo sporo farta miałem . Myślę że maksymalne kursy są za wysokie bo za dużo zmienia jedna kolejka, a nawet jeden mecz. Nie oszukujmy się ale takimi stawkami raczej się w ''realu'' nie gra. Myślę że stawki do maksimum 4 były by OK.
Ale narazie się cieszmy
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA GRĘ!
Brawa dla moderatorów, Panowie ze Wam się chciało to wszystko ogarniac i podliczac.. :)