suplementy
-
suplementy
Witajcie ! Jeśli szukacie produktów sportowych , odżywek wysokiej jakości lub innych produktów z suplementacji to Świetne produkty sportowe bardzo dobrej jakości w naprawdę baardzo dobrych cenach znajdziecie w sklepie[url=https://%20centrumodzywek.net/132_activlab%20/]ODŻYWKI ACTIVLAB[/url]
-
Re: suplementy
Dobrego jedzenia, dobrze ułożonego jadłospisu nic nie zastąpi.
Na siłowni podnoszę większe ciężary niż nie jeden koks. Pomijam już fakt, że staruję od czasu do czasu w półmaratonach km i krótkich triatlonach.
Na siłowni podnoszę większe ciężary niż nie jeden koks. Pomijam już fakt, że staruję od czasu do czasu w półmaratonach km i krótkich triatlonach.
-
Ja ze swojej strony mogę Wam polecić odżywki ze sklepu internetowego madman [link]
-
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Trenuję regularnie, dbam o dobrą dietę i praktycznie nie używam już suplementów. Od niedawna czytam też regularnie [link]. Mają dużo planów treningowych i porad żywieniowych, więc myślę, że warto tam zaglądać.
-
Ze swojej strony chciałbym Wam polecić sklep internetowy - [link] , z którego sam regularnie korzystam. W ofercie znajdziecie kosmetyki aloesowe, suplementy oraz produkty spozywcze, jak aloes do picia.
-
Po przeczytaniu sporej lektury:) i konsultacji medycznej jedynym suplementem, który warto stosowac jest kreatyna w małej ilości. Resztę należy przyjmować w pożywieniu.
CELcamp - Sprzedaż kamperów
-
Tak dokładnie a cytrulina też nie zaszkodzi a poprawi wydolność.Chyba, że ktoś lubi buraki to można się obejść bez suplementowania jabłczanu.