Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Puchar Polski (temat zbiorczy) ;)
1/4 finału Pucharu Polski (pierwsze mecze):
Wisła Płock - Arka Gdynia / wt 13.03.2007 godz. 17:00
Korona Kielce - Lech Poznań / wt 13.03.2007 godz. 20:30
Radomiak Radom - Cracovia Kraków / śr 14.03.2007 godz. 15:00
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. / śr 14.03.2007 godz. 20:30
Spotkania rewanżowe odbędą się 3 i 4 kwietnia. Pierwsze półfinały natomiast zostaną rozegrane już tydzień później.
Co sądzicie o parach ?
Wisła Płock - Arka Gdynia / wt 13.03.2007 godz. 17:00
Korona Kielce - Lech Poznań / wt 13.03.2007 godz. 20:30
Radomiak Radom - Cracovia Kraków / śr 14.03.2007 godz. 15:00
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wlkp. / śr 14.03.2007 godz. 20:30
Spotkania rewanżowe odbędą się 3 i 4 kwietnia. Pierwsze półfinały natomiast zostaną rozegrane już tydzień później.
Co sądzicie o parach ?
Ostatnio zmieniony 09.03.2007, 16:53 przez Wkurwiony, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wisła Płock - Arka Gdynia-Mecz dwóch drużyn którym piłkarsko nie idzie zbyt dobrze.Taki średniak pod względem ultras itp.
Korona Kielce - Lech Poznań-Jak dla mnie najciekawszy.
Radomiak Radom - Cracovia Kraków-Jak obie ekipy pokażą wszystko na co je stać to też może być ciekawie w dwumeczu.
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wlkp-Mecz klubu z miasta z którego jestem także nie wypowiadam się.
Korona Kielce - Lech Poznań-Jak dla mnie najciekawszy.
Radomiak Radom - Cracovia Kraków-Jak obie ekipy pokażą wszystko na co je stać to też może być ciekawie w dwumeczu.
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wlkp-Mecz klubu z miasta z którego jestem także nie wypowiadam się.

-
Radomiak załatwił sobie pociąg specjalny na wyjazd do Krakowa . Cracovia z frekfencją cieniutko ostatnio. Także uważam , że kibiców Radomiaka będzie kilka razy więcej w Krakowie niż kibiców Cracovii w Radomiu .
Ciekawie powinno być też w Płocku . Ciekawe czy znowu podróż Arki do Płocka będzie miała podobny przebieg jak ostatnia
Ciekawie powinno być też w Płocku . Ciekawe czy znowu podróż Arki do Płocka będzie miała podobny przebieg jak ostatnia

-
-
Lecha w Kielcach ok 700 osob wraz ze zgodami. Widoczne flagi Zaglebia (OCB 03) oraz dwie Kszo. Lech prezentuje konkretne oflagowanie sektoru (posiadaja ok. 16 flag) oraz pokazuja sreberka na poczatku II połowy. Prowadza dobry doping prawie caly czas choc na mlynie rzadko ich slychac (prawdopodobnie winna ta nasza akustyka). Na meczu okolo 8 tysiecy ludzi. Obustrone wrzuty przez wieksza czesc spektaklu. Korona wygrywa 1-0.
-
-
re
gratuluje Arce postepujacej degrengolady,wg mnie juz nawet nie jedziecie na opinii sprzed kilku ladnych lat.....juz ja straciliscie.
-
-
Re: re
nie wiem z jakiego klubiku jestes, ale zajmij się swoim podwórkiem.System Error pisze:gratuluje Arce postepujacej degrengolady,wg mnie juz nawet nie jedziecie na opinii sprzed kilku ladnych lat.....juz ja straciliscie, [link].
Kibiców Arki proszę o nie wypowiadanie sięw tym temacie.
T.A.G.
-
Lech osiągnął poziom wyjazdowy taki, że nikt w Polsce nie ma co sie wogle przyrównywać. Naprawdę konkret
Arka straciła flagę..napewno strata jest. Tylko proponuję bez takich epitetów, że 'słaba ekipa' itp. W przeciwieństwie do Lechii i jeszcze kilku innych innych, Arka na wyjazdy wozi ze sobą flagi.
Kto nie jeżdzi z flagami to napewno ich nie straci. Chociaż trzeba przyznać, że Lechia kolejny raz ukłuła.

Arka straciła flagę..napewno strata jest. Tylko proponuję bez takich epitetów, że 'słaba ekipa' itp. W przeciwieństwie do Lechii i jeszcze kilku innych innych, Arka na wyjazdy wozi ze sobą flagi.
Kto nie jeżdzi z flagami to napewno ich nie straci. Chociaż trzeba przyznać, że Lechia kolejny raz ukłuła.

-
-
Co do Lecha co racja to racja ale niżej już trochę przesadzasz.UżytkownikForum pisze:Lech osiągnął poziom wyjazdowy taki, że nikt w Polsce nie ma co sie wogle przyrównywać. Naprawdę konkret![]()
Nikt jeszcze nie napisał że Arka to słaba ekipa (pewne ekipy chybanigdy nie będą słabe)
a Ty już odbijasz piłeczkę i piszesz, że między innymi Lechia nie wozi ze sobą flag.
Czy to jest prawda - niekoniecznie (na pewno nie jest to reguła lub strach przed Arką
czy jest próba tłumaczenia straty?Oj chyba tak
Władki, Rewa, Chylonia ....MAŁO!!!

-
Re: re
Już wyjasniam jestem kibicem z Warszawy,ale nie jestem kibicem klubiku chociaz i taki u nas jest- kibice tego klubiku kupuja swoim zgodom piwo w biedroncetdk pisze:nie wiem z jakiego klubiku jestes, ale zajmij się swoim podwórkiem.System Error pisze:gratuluje Arce postepujacej degrengolady,wg mnie juz nawet nie jedziecie na opinii sprzed kilku ladnych lat.....juz ja straciliscie.
Kibiców Arki proszę o nie wypowiadanie sięw tym temacie.

-
Arki osobiście nie lubie, choć mieszkam tu już piąty rok.
Co do strat ich flag to faktycznie maskra. Ale jak czytam niektóre posty, że Arka (kibicowsko) jest cienka to ogarnia mnie śmiech. Jest to nadal jedna z lepszych ekip. Byłem kilka razy na Olimpijskiej i mają bardzo duży potencjał, na ulicach w mieście też sa bardzo widoczni i to nie są żadne smarki. Co do ich porażek to moim zdaniem wynika to może przez to, że są mało zorganizowani, ale to tylko moje zdanie
Co do strat ich flag to faktycznie maskra. Ale jak czytam niektóre posty, że Arka (kibicowsko) jest cienka to ogarnia mnie śmiech. Jest to nadal jedna z lepszych ekip. Byłem kilka razy na Olimpijskiej i mają bardzo duży potencjał, na ulicach w mieście też sa bardzo widoczni i to nie są żadne smarki. Co do ich porażek to moim zdaniem wynika to może przez to, że są mało zorganizowani, ale to tylko moje zdanie
-
-
Strata flagi to wiocha i wstyd, więc nie umniejszaj, już nawet h** w te szaliki, ale flagi to się ku*** pilnuje.memphis pisze:Z ta akcja na flage Arki bym sie nie podniecal , mogla zostac zdobyta przyczajajac typka ktory wracal z meczu ... wg mnie nie ma w takim czyms nic kozackiego. Chyba ze sie myle...
-
Co Ty p*********,chłopiememphis pisze:Z ta akcja na flage Arki bym sie nie podniecal , mogla zostac zdobyta przyczajajac typka ktory wracal z meczu ... wg mnie nie ma w takim czyms nic kozackiego. Chyba ze sie myle...

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
\memphis pisze:Tak , tylko flage mozna stracic w roznych okolicznosciach. Dla mnie zabranie komus flagi powiedzmy wracajacemu samemu do domu to zaden kozacki wyczyn... zwykla partyzantka. Takie jest moje zdanie.
nasuwam więc jedno zasadnicze pytanie... Dlaczego wracał sam z tą flaga do domu? nikt chyba tutaj nie pisze ze kozacka akcja a flaga zdobyta a więc plus dla Lechii!

-
Cracovi wraz z Koroną +/- 150 osób wrócą sami się ocenią z flagą Korny. Na trybunach ok. 8 tys.
Na meczu względy spokój trochę wyzwisk.
Na meczu względy spokój trochę wyzwisk.
Jesteśmy różni, pochodzimy z różnych stron Polski, mamy różne zainteresowania, ale łączy nas jeden cel. Cel ten to Ojczyzna, dla której chcemy żyć i pracować. ROMAN DMOWSKI "POLSKA, NARÓD, OJCZYZNA"
-
No właśnie.MOGŁA.Narazie nie wiece jak została zdobyta a już rozkminka na temat zabierania typkowi flagi i zaczyna się debatamemphis pisze:Z ta akcja na flage Arki bym sie nie podniecal , mogla zostac zdobyta przyczajajac typka ktory wracal z meczu ... wg mnie nie ma w takim czyms nic kozackiego. Chyba ze sie myle...

Dajcie spokój narazie.
Poza tym temat sposobów zdobywania flag był wałkowany.Jak się klubowi X skroi flage w sposób przez Was opisany to jest oburzony a jak sam tak kroi to pisze że "flag się pilnuje" i tak rozkminki o dupe rozbić.Strata to strata.
A tak poza tym Arka jak buchnęła flagii Lechii (każdy pamięta jak) to nie było, że mało kozacka akcja tylko teksty: "flag sie pilnuje"
Tak więc panowie proponuje koniec pierdolenia na ten temat
-
- ban
gdyby tak było, to ze strony Arki był by pojazd na Lechie, ze kroi pojedynczych kolesi wracających do domu z faną, że frajerska akcja i w ogole.memphis pisze:Z ta akcja na flage Arki bym sie nie podniecal , mogla zostac zdobyta przyczajajac typka ktory wracal z meczu ... wg mnie nie ma w takim czyms nic kozackiego. Chyba ze sie myle...
.HFA pisze:Komentarz do atrakcji pozameczowych jest taki ze bezmyslnosc niektorych osob nie zna granic...
przemekTS pisze: Uliczny wojowniku

-
- ban
-
- ban
Pasiak SkW pisze:No I taka Jest Prawda Zdobyli Flage We Frjerski Sposób I Nie Ma Sie CZym SZczycic JaK chca Zdobywac flagi to moga tak jak Arka Odbiła flage Cracovii W białymstoku
Musze przyznac ze jestes bardzo modnym człowiekiem patrzac na ,,charakter pisma''
Obojetnie jak sie zdobywa flage (jesli nie jest ona wykrojona z magazynu) jest to sposob honorowy (oczywiscie podkreslajac brak sprzetu

Łódź miasto moje!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!
eŁKSa życiem całym!
1908!
Rodowity Łodzianin!
-
Dawno takich zalosnych komentarzy nie widzialem
Skad wiesz jeden z drugim jak dokladnie bylo ? uczestniczyles ?
Jesli nie to zamknijcie mordy i albo czekajcie grzecznie az ktos cos napisze konkretnego albo wogole nic nie piszcie !
wielki plus dla Lechii !

Skad wiesz jeden z drugim jak dokladnie bylo ? uczestniczyles ?
Jesli nie to zamknijcie mordy i albo czekajcie grzecznie az ktos cos napisze konkretnego albo wogole nic nie piszcie !
wielki plus dla Lechii !
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...