Niestety, ale nie prawda.
Komentarze/relacje/foto-video-08-10.11.2014 !!
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
-
Re: Komentarze/relacje/foto-video-08-10.11.2014 !!
j**** płaczków z Wisły
-
Lepiej blokować sektor przez służbybnzz pisze: ↑11.11.2024, 14:06tyle macie okazji, a jak podjeżdżają pod sektor to wysyłacie policję, działaczy i ochronę
jebanie wokalne, na murach i transparentach...
W sumie nie dziwne, że się ich boicie, jak osiedlowa zbieranina, najsłabszej kibicowsko Wisły od 30 lat rozdupca top1, to co oni by zrobili takiej Stalówce...Ale zawsze jest policja i ochrona wysłana przez kiboli do blokowania sektora :D
Niż samemu stanąć i nie wpuścić Wisły walcząc z nią .
-
-
Ale chyba ostanie pozegnaie starej trybuny lub stadion zrobil ...moge sie mylic zeby nie zamulac tematu..https://www.youtube.com/watch?v=uXul706BPG8
-
Płaczcie dalej ciotyOfensywny Fan pisze: ↑11.11.2024, 15:47Lepiej blokować sektor przez służbybnzz pisze: ↑11.11.2024, 14:06tyle macie okazji, a jak podjeżdżają pod sektor to wysyłacie policję, działaczy i ochronę
W sumie nie dziwne, że się ich boicie, jak osiedlowa zbieranina, najsłabszej kibicowsko Wisły od 30 lat rozdupca top1, to co oni by zrobili takiej Stalówce...Ale zawsze jest policja i ochrona wysłana przez kiboli do blokowania sektora :D
Niż samemu stanąć i nie wpuścić Wisły walcząc z nią .
-
No to w takim razie żydy za wykrojenie Widzewowi flagi narodowej powinni być napiętnowani przez resztę kibicowskiej Polski.MłodaBanda pisze: ↑10.11.2024, 12:10No to w takim razie Widzewiacy po stracie flagi narodowej powinni zrzec się masowo Polskiego obywatelstwa ;)
-
Taka Stal Stalowa Wola bądź np. Motor Lublin na ubitej ziemi, na " gołe łapy" to robią Wisłę jak chcą a co dopiero Ekipy z którymi wyszła by Banda na Bandę, oczywiście wiadomo żeby nie wyszłabnzz pisze: ↑11.11.2024, 14:06tyle macie okazji, a jak podjeżdżają pod sektor to wysyłacie policję, działaczy i ochronę
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
-
Plus dla Rakowa za wywieszenie flag na zewnątrz.
Plus dla PB za walke o flagę z ZS i jej odzyskanie oraz decyzje, że już nigdy nie zawiśnie. Dziwne, że w podobnej sytuacji Jagiellonia dostała flagi od Legii i je wiesza na meczach jakby nigdy nic mimo, że Legioniści szczali nie nie i pluli.
Plus dla PB za walke o flagę z ZS i jej odzyskanie oraz decyzje, że już nigdy nie zawiśnie. Dziwne, że w podobnej sytuacji Jagiellonia dostała flagi od Legii i je wiesza na meczach jakby nigdy nic mimo, że Legioniści szczali nie nie i pluli.
-
Są ekipy i "ekipy". A porównanie ekip Jagiellonii i Polonii Bytom to już w ogóle jakiś kosmos. Nie ta liga.le_suiveur pisze: ↑11.11.2024, 21:30Plus dla Rakowa za wywieszenie flag na zewnątrz.
-
Ale to są w miarę ogarnięte ekipy na mapie Polski. I PB zrobiła to elegancko, walko, odzyskanie flagi i decyzja, że już nigdy nie zawiśnie bo jest "przecwelona". A Jaga odzyskała dwie i sobie je wieszają bo brakuje im flag, mimo, że Legia na nie szczała
-
Że ta sytuacja przeszła bez większego echa to jest szczyt wszystkiego . No ale kto by się sprzeciwił temu, skoro flagę wykroili Widzewowi, którego 3/4 polski nienawidzi,więc tutaj zasady mogą być naginane, więc pewnie kuca trzepali po cichaczu po skrojeniu, a łks z 3/4- tą polski liże dupe, więc mają przyzwolenie.Janusz z prostej pisze: ↑11.11.2024, 19:33No to w takim razie żydy za wykrojenie Widzewowi flagi narodowej powinni być napiętnowani przez resztę kibicowskiej Polski.MłodaBanda pisze: ↑10.11.2024, 12:10No to w takim razie Widzewiacy po stracie flagi narodowej powinni zrzec się masowo Polskiego obywatelstwa ;)
-
Spadło wam populacyjne ? Ostatnio było was połowa Polski.
-
To tez czytalem wlasnie ,chyba ta starsza czesc poumierala po szczepieniach na COVID ,jeszcze Pamietam jak wrwe powstalo i jakis wariat tu pisal ze bedziecie teraz j***** w dupe az sie posracie.I teraz Wisla lamentuje co tydzien ze na stadion nie moze wejsc ,liderzy Elany bija sie na gali z gocha magical,Widzew tez chyba musi poczekac czy z nastepnego pokolenia bd jakies chuligany bo bida narazie od czasu gdzie gdzies tam byli zebrani.Ruch tam jakos jako tako chociaz Tyscy ich pognali.Zle sie ten post o ruchaniu postarzal cos xD
-
A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy??yurez pisze: ↑11.11.2024, 21:56Że ta sytuacja przeszła bez większego echa to jest szczyt wszystkiego . No ale kto by się sprzeciwił temu, skoro flagę wykroili Widzewowi, którego 3/4 polski nienawidzi,więc tutaj zasady mogą być naginane, więc pewnie kuca trzepali po cichaczu po skrojeniu, a łks z 3/4- tą polski liże dupe, więc mają przyzwolenie.Janusz z prostej pisze: ↑11.11.2024, 19:33No to w takim razie żydy za wykrojenie Widzewowi flagi narodowej powinni być napiętnowani przez resztę kibicowskiej Polski.MłodaBanda pisze: ↑10.11.2024, 12:10No to w takim razie Widzewiacy po stracie flagi narodowej powinni zrzec się masowo Polskiego obywatelstwa ;)
-
Ale bedzie łapanka za te spalone pociągi.Na razie policja nie poinformowała o zatrzymaniu któregoś z kibiców Legii Warszawa ws. wzniecenia pożaru, przez który spłonął pociąg towarowy, a także zapalił się pociąg osobowy. Jedyną oficjalną informacją jest fakt, że wylegitymowano ponad 800 fanów Wojskowych. W tej chwili trwa szacowanie strat, a służby porządkowe twierdzą, że posiadają nagrania z monitoringu, które mają pomóc ustalić sprawców.Rzucona raca miała spowodować, że wybuchła cysterna, a ogień przedostał się do pociągu towarowego, który spłonął, a także pociągu, którym jechali kibice Legii Warszawa. Podczas zdarzenia ewakuowano 100 osób. Mimo że cała sytuacja wygląda na wyjątkowo niebezpieczną, nikt nie został poszkodowany.
-
Może jakiś 55 latek z Bielska trzymał w piwnicy flagę swojej byłej zgody.info z TMK pisze: ↑12.11.2024, 00:05Podczas meczu Zagłębie-Polonia gospodarze spalili także flagę Górala Żywiec, wyglądała na dosyć oldschoolowa. Wie ktoś co to za flaga i kiedy wpadła w ręce ZS?
-
A jakie to są kryteria żeby określać jednego Polaka większym od drugiego?A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
-
No i jak z takim głąbem jak Ty, wymienić chociaż jedno zdanie ?MłodaBanda pisze: ↑11.11.2024, 23:36A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy??yurez pisze: ↑11.11.2024, 21:56Że ta sytuacja przeszła bez większego echa to jest szczyt wszystkiego . No ale kto by się sprzeciwił temu, skoro flagę wykroili Widzewowi, którego 3/4 polski nienawidzi,więc tutaj zasady mogą być naginane, więc pewnie kuca trzepali po cichaczu po skrojeniu, a łks z 3/4- tą polski liże dupe, więc mają przyzwolenie.Janusz z prostej pisze: ↑11.11.2024, 19:33
No to w takim razie żydy za wykrojenie Widzewowi flagi narodowej powinni być napiętnowani przez resztę kibicowskiej Polski.
-
Koledzy z tym MłodymSiusiakiem bez napletka nie ma co wchodzić w dyskusję.yurez pisze: ↑12.11.2024, 11:49No i jak z takim głąbem jak Ty, wymienić chociaż jedno zdanie ?MłodySiusiak pisze: ↑11.11.2024, 23:36A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy??yurez pisze: ↑11.11.2024, 21:56
Że ta sytuacja przeszła bez większego echa to jest szczyt wszystkiego . No ale kto by się sprzeciwił temu, skoro flagę wykroili Widzewowi, którego 3/4 polski nienawidzi,więc tutaj zasady mogą być naginane, więc pewnie kuca trzepali po cichaczu po skrojeniu, a łks z 3/4- tą polski liże dupe, więc mają przyzwolenie.
-
PanTuNieStał pisze: ↑12.11.2024, 08:34A jakie to są kryteria żeby określać jednego Polaka większym od drugiego?A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie !yurez pisze: ↑12.11.2024, 11:49No i jak z takim głąbem jak Ty, wymienić chociaż jedno zdanie ?MłodaBanda pisze: ↑11.11.2024, 23:36A od kiedy wy jesteście tacy wielcy Polacy??yurez pisze: ↑11.11.2024, 21:56Że ta sytuacja przeszła bez większego echa to jest szczyt wszystkiego . No ale kto by się sprzeciwił temu, skoro flagę wykroili Widzewowi, którego 3/4 polski nienawidzi,więc tutaj zasady mogą być naginane, więc pewnie kuca trzepali po cichaczu po skrojeniu, a łks z 3/4- tą polski liże dupe, więc mają przyzwolenie.
-
3 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
-
Czekaj, a to na której trybunie szczerze nienawidzisz Wisły jednocześnie nie dając przyzwolenia na chore bojkoty?S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
-
To samo uważam. Się znaleźli umoralniacze od siedmiu boleści.S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
Piłka nożna dla kibiców!
-
Tak Piłka nożna dla KIBICÓW nie mordercówna_chwile pisze: ↑12.11.2024, 21:49To samo uważam. Się znaleźli umoralniacze od siedmiu boleści.S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
Piłka nożna dla kibiców!
U Nas kiedyś po tragicznej śmierci jednego z Naszych kibiców podjelismy decyzje że nie wpuszczamy tych morderców,większość była za ,pojawiły się głosy sprzeciwu,nikt nikogo nie uciszał,nie tłamsił ale raz ktoś postanowił wpuścić te szczury i od razu zaczeliśmy od słuchania rachu ciachu (s.p.) Małpa . ......
Powiem tak żadne tłumaczenie nie wyjaśni mi takiego zachowania,biłem się pare ładnych lat,uniknalem raz siekiery albo h** wie co to było w rękach wiślaka,ktoś mi morde obił, ja komuś obiłem ale nigdy nie szedłem w to żeby zabić a potem jeszcze szydzić z tego
Nie lubimy się z wiekszoscia ekip,lecz jakiś szacunek jest obustronny ,nie musze podawać bo kto śledzi scene kibicowska w realu to wie o czym pisze.Nie dla tych zjebanych morderców i tyle,nie zasługują na to żeby oglądać jaki kolwiek stadion a co dopiero na niego wchodzić.Czy ktoś ich wpuszczając robi dobrze czy nie ?nie mi to osądzać,czas pokazuje od śmierci Naszego brata po szalu że nie warto im dawać drugiej ręki bo nie są tego warci
To jest tylko i wyłącznie moje prywatne zdanie.
Aktualnie wiara która rządzi na Koronie jest bardzo harakterna I jak zdecydują w tych sprawach tak będzie ale mam nadzieję że sie nie wyłamią z Naszych decyzji kiedyś podjętych przez zdecydowaną większość
a wy pojebańcy z wiślackiego wypizdowa ogarnijcie ten syf u siebie a dopiero potem płaczcie dalej,zarzucacie wszystkim blokowanie wejścia przez kibiców,to ja wam powiem w małym sekrecie niejeden prezes(z tego co mi wiadomo to czesto całe rady sa za tym samym)ma w d**** to I owo ale jak pomyśli co sie może dziać podczas waszej wizyty na każdym(prawie)stadionie,kary za wszelkiej maści zachowania itp,utrata pozytywnego wizerunku itp,I w koñcu Sama ta krytyka to pierdoli was w łeb I nie chce was ogladać na stadionie i Sam napiedala do odpowiednich służb żeby zabezpieczyć tą impreze w ten a nie inny sposób,i nie żadna Legia ani jej transy do tego sie przyczyniły tylko wasze pojebane czyny(morderstwa) .powtarzam sami zgotowaliście sobie taki Los
I nie płaczcie do nikogo (pzpn,wszelkiej maści media,policja itp )bo robicie to co zarzucacie innym co jest nieprawdą
-
Tak powinno byc ,masz syna i jakis pojeb ci go zajebie bo zamiast jaj ma wydmuszki.Chociaz akurat tej sytuacji nie ogarniam bo atakowanie sprzetowej ekipy bez sprzetu to raz ,a dwa ze Oni i tak ten sprzet musieli wyjac bo gdyby po stronie atakujacych byla Cracovia to by ich r******** w pizdu Chociaz na tej scenie Sami hipokryci ,kto normalny to widzi jak jest.Guttered 1980 pisze: ↑13.11.2024, 00:51Tak Piłka nożna dla KIBICÓW nie mordercówna_chwile pisze: ↑12.11.2024, 21:49To samo uważam. Się znaleźli umoralniacze od siedmiu boleści.S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
Piłka nożna dla kibiców!
U Nas kiedyś po tragicznej śmierci jednego z Naszych kibiców podjelismy decyzje że nie wpuszczamy tych morderców,większość była za ,pojawiły się głosy sprzeciwu,nikt nikogo nie uciszał,nie tłamsił ale raz ktoś postanowił wpuścić te szczury i od razu zaczeliśmy od słuchania rachu ciachu (s.p.) Małpa . ......
Powiem tak żadne tłumaczenie nie wyjaśni mi takiego zachowania,biłem się pare ładnych lat,uniknalem raz siekiery albo h** wie co to było w rękach wiślaka,ktoś mi morde obił, ja komuś obiłem ale nigdy nie szedłem w to żeby zabić a potem jeszcze szydzić z tego
Nie lubimy się z wiekszoscia ekip,lecz jakiś szacunek jest obustronny ,nie musze podawać bo kto śledzi scene kibicowska w realu to wie o czym pisze.Nie dla tych zjebanych morderców i tyle,nie zasługują na to żeby oglądać jaki kolwiek stadion a co dopiero na niego wchodzić.Czy ktoś ich wpuszczając robi dobrze czy nie ?nie mi to osądzać,czas pokazuje od śmierci Naszego brata po szalu że nie warto im dawać drugiej ręki bo nie są tego warci
Aktualnie wiara która rządzi na Koronie jest bardzo harakterna I jak zdecydują w tych sprawach tak będzie ale mam nadzieję że sie nie wyłamią z Naszych decyzji kiedyś podjętych przez zdecydowaną większość
a wy pojebańcy z wiślackiego wypizdowa ogarnijcie ten syf u siebie a dopiero potem płaczcie dalej,zarzucacie wszystkim blokowanie wejścia przez kibiców,to ja wam powiem w małym sekrecie niejeden prezes(z tego co mi wiadomo to czesto całe rady sa za tym samym)ma w d**** to I owo ale jak pomyśli co sie może dziać podczas waszej wizyty na każdym(prawie)stadionie,kary za wszelkiej maści zachowania itp,utrata pozytywnego wizerunku itp,I w koñcu Sama ta krytyka to pierdoli was w łeb I nie chce was ogladać na stadionie i Sam napiedala do odpowiednich służb żeby zabezpieczyć tą impreze w ten a nie inny sposób,i nie żadna Legia ani jej transy do tego sie przyczyniły tylko wasze pojebane czyny(morderstwa) .powtarzam sami zgotowaliście sobie taki Los
I nie płaczcie do nikogo (pzpn,wszelkiej maści media,policja itp )bo robicie to co zarzucacie innym co jest nieprawdą
-
Trochę mnie śmieszy takie egzaltowanie, robienie z siebie "moralnego" kibica, bo jakoś przez długie lata Koronie nie przeszkadzała zgoda z mordercami z Cracovii, bo jak spadały głowy Wiślaków to było w porządku, przyjeżdżali na derby, świętą wojnę się polansować, pokrzyczeć o łowcach psów, może pogonić razem z Cracovią po mieście. Dopiero gdy poczuli to na własnej skórze to nagle granica została przekroczona.Guttered 1980 pisze: ↑13.11.2024, 00:51Tak Piłka nożna dla KIBICÓW nie mordercówna_chwile pisze: ↑12.11.2024, 21:49To samo uważam. Się znaleźli umoralniacze od siedmiu boleści.S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
Piłka nożna dla kibiców!
-
Rozumiem to o czym piszecie i jeżeli chcemy się w ten sposób wykluczać, to sprawiedliwie. Jeżeli ban dla Wisły, to wcześniej, nie po akcji w Radłowie, trochę obiektywizmu dla sytuacji.
Jeżeli ban dla Wisły, to także dla innych zabijających ekip (w tym Legii). Mierzmy wszystkich jedną miarą.
Jeżeli ban dla Wisły, to także dla innych zabijających ekip (w tym Legii). Mierzmy wszystkich jedną miarą.
-
Chłopie mieliście w tym czasie zgodę z ludźmi którzy szczycili się zabiciem kibica Pogoni pisząc Cracovia Pogoń 1:0Guttered 1980 pisze: ↑13.11.2024, 00:51Tak Piłka nożna dla KIBICÓW nie mordercówna_chwile pisze: ↑12.11.2024, 21:49To samo uważam. Się znaleźli umoralniacze od siedmiu boleści.S.J. pisze: ↑12.11.2024, 15:523 -6 grudnia PP i 1 liga Polonia Warszawa wpuści kibiców Wisły na te 2 mecze na sektor gości ,w końcu jakaś ekipa przeciwstawiła się temu choremu bojkotowi ;) PS. Nienawidzę szczerze Wisły i ogólnie tego klubu ,ale nie ma u mnie przyzwolenia na jakieś chore bojkoty ,"pisane " przez "decyzyjnych biznesmenów " .!
Piłka nożna dla kibiców!
Ich też nie wpuszczałeś na stadion Korony ?
Sorry ale to j**** hipokryzja na kilometr…
Nie pochwalam zachowania Wiślaków ani też każdej innej ekipy biorącej sprzęt do ręki… nie moja bajka toteż w pewnym momencie też powiedziałem pass… ale proszę nie obrażajcie mojej inteligencji takimi wpisami…
Mentalność Kalego to jest znak naszego środowiska od zawsze…
Jeździłeś na swoją zgodę po tym jak zabiła Andrzeja Kujawe i w czasie gdy się tym szczyciła ? Przyjmowałeś ich u siebie ? Wpuszczałeś na swój stadion ? Nie stałeś nigdy za flagą Scyzory ? Taki byłeś zawsze antysprzetowy ?
To nad grobem SP Małpy pochyl głowę z pokorą stary a nie uprawiaj tu demagogii…
Każda ekipa ma za uszami prawie i nie bronie swoim wpisem nikogo i nie mam specjalnie zamiaru też nikogo atakować ale śmieszy mnie to że każdy tutaj się teraz wybiela… a większość ekip niestety ma na swoim koncie niejedno kalectwo i niejedną głowę…
Wisła, Cracovia, Motor, Widzew, ŁKS, Legia, Gornik, Ruch, Polonia Bytom, Lech… itd.
Twoja ekipa też święta nie jest i nigdy nie była…
-
Co wy opowiadacie za brednie, zapytajcie osób, które mogą wiedzieć co było podczas ogólnopolskiego spotkania w Łodzi. Spotkanie zostało zorganizowane, by przegadać "nowe rozdanie", a wszystko zostało już ustalone przed spotkaniem. Ban dla Wisły jest nałożony przez "decyzyjnych" z Polski. Ktoś tu pisał w inny temacie, że zostanie zdjęty jak Wisła wyjdzie z Sosnowcem do lasu, Wisła chciała wyjść na swoich warunkach, czemu Sosnowiec o tym nie pisze?
Jagiellonia stwierdziła przy wszystkich, że będzie wpuszczać każdego, bo promuje, nawet na fladze, hasło: "piłka nożna dla kibiców" i po momentalnym nacisku całej Polski z frakcji anty WRWE chłopak z Jagiellonii wrócił po przerwie i stwierdził: "że jednak to jeszcze przegadają w swoim gronie".
Jesteście bandą zakłamanych hipokrytów, wszyscy, którzy bijecie brawo decyzjom "decyzyjnej Polski". Wszystko co zrobi WRWE jest złe, przykład sprzed tygodnia: płacz z Legii o rzucenia racą podczas walki na autostradzie, po chwili Polonia Bytom rzuca w Sosnowiec racami. Kolejny przykład używanie rękawic używane jako sprzęt, ale tylko w WRWE, jak używa tego ŁKS, to jednak nie typy z ekipy.
Sami kręcicie na siebie bat chodząc do prezesów i naciskając na spotkania z psami, jesteście bandą zakłamanych i zaślepionych hipokrytów, którzy c**** wiedzą co się dzieje w świecie kibicowskim, bo czołowe ekipy odchodzą od pisania relacji. Nawet nie wiecie, że WRWE w Kaliszu atakowało waszą topkę z Sosnowca, którzy byli takim składem, że udawali, że szukają monet na podłodze autokaru, analogicznie, gdy Widzew został zaatakowany przez Lechię i Śląsk parę lat do tyłu, to pialiście jak kury z zachwytu, internetowe ludki.
Bez odbioru, bo nie zamierzam z nikim prowadzić tu polemiki.
Jagiellonia stwierdziła przy wszystkich, że będzie wpuszczać każdego, bo promuje, nawet na fladze, hasło: "piłka nożna dla kibiców" i po momentalnym nacisku całej Polski z frakcji anty WRWE chłopak z Jagiellonii wrócił po przerwie i stwierdził: "że jednak to jeszcze przegadają w swoim gronie".
Jesteście bandą zakłamanych hipokrytów, wszyscy, którzy bijecie brawo decyzjom "decyzyjnej Polski". Wszystko co zrobi WRWE jest złe, przykład sprzed tygodnia: płacz z Legii o rzucenia racą podczas walki na autostradzie, po chwili Polonia Bytom rzuca w Sosnowiec racami. Kolejny przykład używanie rękawic używane jako sprzęt, ale tylko w WRWE, jak używa tego ŁKS, to jednak nie typy z ekipy.
Sami kręcicie na siebie bat chodząc do prezesów i naciskając na spotkania z psami, jesteście bandą zakłamanych i zaślepionych hipokrytów, którzy c**** wiedzą co się dzieje w świecie kibicowskim, bo czołowe ekipy odchodzą od pisania relacji. Nawet nie wiecie, że WRWE w Kaliszu atakowało waszą topkę z Sosnowca, którzy byli takim składem, że udawali, że szukają monet na podłodze autokaru, analogicznie, gdy Widzew został zaatakowany przez Lechię i Śląsk parę lat do tyłu, to pialiście jak kury z zachwytu, internetowe ludki.
-
Możesz pizdonpowiedsoex kiedy ŁKS używać tych rękawic.? Czy wyczytałeś ten farmazony relacji że bylos ŁKS DWA razy więcej z rekwicami... weź kurwanochlon jak kolejny powoelacznfaraz9nowntajmnicza pizza jakas po meczu. Z Ruchem już puszcza jakieś swoje ku*** mokre sny
-
OK. Masz swoje zdanie.kmwtw1312 pisze: ↑13.11.2024, 10:03Co wy opowiadacie za brednie, zapytajcie osób, które mogą wiedzieć co było podczas ogólnopolskiego spotkania w Łodzi. Spotkanie zostało zorganizowane, by przegadać "nowe rozdanie", a wszystko zostało już ustalone przed spotkaniem. Ban dla Wisły jest nałożony przez "decyzyjnych" z Polski. Ktoś tu pisał w inny temacie, że zostanie zdjęty jak Wisła wyjdzie z Sosnowcem do lasu, Wisła chciała wyjść na swoich warunkach, czemu Sosnowiec o tym nie pisze?
Ja tylko się odniosę do dwóch kwestii. Jakie to Twoim zdaniem Wisła małą warunki? Sprzęt hahaha.
Druga sprawa kto atakował ZS w Kaliszu? Chyba masz jakieś złe informacje. No ale cóż każdy może coś napisać i myśleć,że nie zostanie zweryfikowany.
-
Jednak złamię swoje słowo, że bez odbioru.pee pisze: ↑13.11.2024, 11:31OK. Masz swoje zdanie.kmwtw1312 pisze: ↑13.11.2024, 10:03Co wy opowiadacie za brednie, zapytajcie osób, które mogą wiedzieć co było podczas ogólnopolskiego spotkania w Łodzi. Spotkanie zostało zorganizowane, by przegadać "nowe rozdanie", a wszystko zostało już ustalone przed spotkaniem. Ban dla Wisły jest nałożony przez "decyzyjnych" z Polski. Ktoś tu pisał w inny temacie, że zostanie zdjęty jak Wisła wyjdzie z Sosnowcem do lasu, Wisła chciała wyjść na swoich warunkach, czemu Sosnowiec o tym nie pisze?
Ja tylko się odniosę do dwóch kwestii. Jakie to Twoim zdaniem Wisła małą warunki? Sprzęt hahaha.
Druga sprawa kto atakował ZS w Kaliszu? Chyba masz jakieś złe informacje. No ale cóż każdy może coś napisać i myśleć,że nie zostanie zweryfikowany.
To Twoi koledzy pytali na forum całej Polski jak się mają odkuć Wiśle - normalnie, wziąć i atakować.
Czyli twierdzisz, że w Kaliszu nikt was nie atakował, tak? :)
-
j***** debilu, wejdz sobie na profil Władców Górnej i zobacz w jakich rekawicach pozuje jeden z was do wykorojonych szalików Widzewa.
-
To jest akurat fakt. Ale nie rozwijajmy tego tematu tutaj skoro nic w necie o tym nie napisanopee pisze: ↑13.11.2024, 11:31OK. Masz swoje zdanie.kmwtw1312 pisze: ↑13.11.2024, 10:03Co wy opowiadacie za brednie, zapytajcie osób, które mogą wiedzieć co było podczas ogólnopolskiego spotkania w Łodzi. Spotkanie zostało zorganizowane, by przegadać "nowe rozdanie", a wszystko zostało już ustalone przed spotkaniem. Ban dla Wisły jest nałożony przez "decyzyjnych" z Polski. Ktoś tu pisał w inny temacie, że zostanie zdjęty jak Wisła wyjdzie z Sosnowcem do lasu, Wisła chciała wyjść na swoich warunkach, czemu Sosnowiec o tym nie pisze?
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Bardzo mądry głos , szkoda że pozostanie nie zauważony, przez większość tutejszej inteligencji.johkowalsky pisze: ↑13.11.2024, 09:31Chłopie mieliście w tym czasie zgodę z ludźmi którzy szczycili się zabiciem kibica Pogoni pisząc Cracovia Pogoń 1:0
Ich też nie wpuszczałeś na stadion Korony ?
Sorry ale to j**** hipokryzja na kilometr…
Nie pochwalam zachowania Wiślaków ani też każdej innej ekipy biorącej sprzęt do ręki… nie moja bajka toteż w pewnym momencie też powiedziałem pass… ale proszę nie obrażajcie mojej inteligencji takimi wpisami…
Mentalność Kalego to jest znak naszego środowiska od zawsze…
Jeździłeś na swoją zgodę po tym jak zabiła Andrzeja Kujawe i w czasie gdy się tym szczyciła ? Przyjmowałeś ich u siebie ? Wpuszczałeś na swój stadion ? Nie stałeś nigdy za flagą Scyzory ? Taki byłeś zawsze antysprzetowy ?
To nad grobem SP Małpy pochyl głowę z pokorą stary a nie uprawiaj tu demagogii…
Każda ekipa ma za uszami prawie i nie bronie swoim wpisem nikogo i nie mam specjalnie zamiaru też nikogo atakować ale śmieszy mnie to że każdy tutaj się teraz wybiela… a większość ekip niestety ma na swoim koncie niejedno kalectwo i niejedną głowę…
Wisła, Cracovia, Motor, Widzew, ŁKS, Legia, Gornik, Ruch, Polonia Bytom, Lech… itd.
Twoja ekipa też święta nie jest i nigdy nie była…
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
-
Jak na razie to c**** w gębie miał jeden przedstawiciel młodej ferajny. I dalej z wami lata, beka.bnzz pisze: ↑13.11.2024, 15:43Hahaha. Nie dość, że Wisła nietykalna jeździ na zakazie po Polsce i Europie, jedyne co blokuje jej wejście na sektor gości to policja i ochrona to jeszcze w koalicji zasadzają się na ZS, które nie podejmuje walki.
Ja p*******, każdy legionista na wejściu do kryminału powinien dostawać z automatu c**** do gęby :D
-
Niesamowite jest to ze widzew cos pisze o rekawicach na zdjeciu na profilu dzielnica gorna jak doslownie w tym samym okresie sami ich uzyli, na szczescie u nas sprawa zostalo postawiona jasno i juz ich nie ma i nie bedzie a u was jeszcze nie tak dawno na profilu jednego osiedla z bałut było wrzucone zdjecie na ktorym ktos miał owe rekawice potem zostalo szybko usuniete.
WŁADCY CENTRALNEJ POLSKI
-
Niesamowite to jest to, że ktoś kto rzuca ksywami w necie, jak gdyby nic, dalej się tu udziela. Taki internetowy poldi z ciebie buhu997 - konfident i frajer.buhu321 pisze: ↑13.11.2024, 16:14Niesamowite jest to ze widzew cos pisze o rekawicach na zdjeciu na profilu dzielnica gorna jak doslownie w tym samym okresie sami ich uzyli, na szczescie u nas sprawa zostalo postawiona jasno i juz ich nie ma i nie bedzie a u was jeszcze nie tak dawno na profilu jednego osiedla z bałut było wrzucone zdjecie na ktorym ktos miał owe rekawice potem zostalo szybko usuniete.