No to w c*** chuligan z ciebie pewnie jeszcze ci się ręce trzęsąBillHodges pisze: ↑06.10.2024, 22:37Z małej litery pisałem tylko o pogoni,polonii i widzewie o reszcie klubów pisze z dużej
Komentarze / FotoVideo / Relacje 04-06.10.2024
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 04-06.10.2024
-
Dawny BBTS to Podbeskidzie. Rekord to klub znany przede wszystkim z futsalu.DennisWise pisze: ↑07.10.2024, 01:15Ten Rekord to dawny BBTS? Radny od prezydenta miasta z PO w ekipie? Chyba słabo lobbuje skoro BKS w V lidze. No chyba że zamiast hajsu na piłkę załatwia hajs na siłkę.
Piłkarskim BKS miasto się w ogóle nie interesuje.
Ogólnie BKS sobie wszedł na wczorajszy mecz. Okazja była bo nikt tego tam nie pilnował ze względu na to, że Rekord po prostu nie posiada zorganizowanej grupy kibiców.
-
[link]
Legia zalicza porażkę z FC Jagi
Legia zalicza porażkę z FC Jagi
-
No jak widzisz jeden typ z PO nie jest w stanie zmienić tego,że Podpiździe jest pupilkiem władz Bielska-Białej od grubych 20 lat( czyli mniej więcej od momentu gdy w Bielsku-Białej rządzą ludzie z Platformy).DennisWise pisze: ↑07.10.2024, 01:15Ten Rekord to dawny BBTS? Radny od prezydenta miasta z PO w ekipie? Chyba słabo lobbuje skoro BKS w V lidze. No chyba że zamiast hajsu na piłkę załatwia hajs na siłkę.
Dziesiątki jak nie setki milionów z miasta poszły na ten sztuczny twór. Na siłę próbowano stworzyć alternatywę dla tego „bandyckiego BKSu" tak by pikole chcieli sobie w spokoju chodzić oglądać piłkę. I póki tam był piknik i nikt z tego dziadostwa nie zaczął bujać w obłokach to mieli względny spokój. Teraz się to skończyło.
Pewnie Ty i Twoja ekipa byście na takie coś nie reagowali. Sami nie wiecie czego chcecie. Najpierw opinie,że BKS upadnie jak nie zacznie coś robić z tym tworem, że wymrą. A jak robią to przypierdalanie się o w sumie c*** wie co.
Może byście chcieli,żeby ten BKS popełnił ten sam błąd co swego czasu ŁKS w Łodzi albo Ruch w Katowicach. W sumie jak jesteś z ekipy wrogiej BKSowi to nawet Ci się nie dziwię,że masz pragnienie by całkiem upadli.
A Ja Ci życzę,żeby Twój klub grał przez całą swoją historię w niskich ligach ze słabymi przeciwnikami a w mieście,żebyście mieli rywala,który byłby promowany na siłę, zaliczyłby kilka sezonów w ekstraklasie, pozostały czas grał na zapleczu tejże ekstraklasy. Ciekaw jestem czy byście jeszcze jako ekipa istnieli. Tutaj kibice niektórych klubów, które cały czas grają w Ekstraklasie nagle muszą grać z 2-3 sezony ligę niżej po czym awansują znowu do ekstraklasy płaczą jak to ciężko mieli a zapominają,że są ekipy,które to naprawdę mają przejebane.
Spokojnego dnia życzę.
-
Przepraszam ale czy ja dobrze zrozumiałem? Banda Legii Warszawa jedzie polować na "jakieś"FC Jagi(bez urazy ale do Białego nie wjechali) i odbija się od grupy zbierającej się na wyjazd wspomaganej przez przypadkowych tubylców???
-
"w chuligance trudne sprawy" hasło nadal aktualne. Upokorzenie Legii totalne
-
To napewno nie farmazon? Bo artykuł z jakieś podlaskiej gazety to mało rzetelne info.
-
Jeżeli wg. was ganienie się dwóch band z 1, uwaga, JEDNĄ osobą poszkodowaną i wjazdem psów to dla was porażka jakiejkolwiek ze stron to szczerze dzieci gratuluje, a teraz odłóżcie telefony i wracajcie do lekcji, bo przerwa już dawno się skończyła. W końcu czerpanie wiedzy z takich artykułów to najrzetelniejsze źródła wiedzy ;)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Za oprawę na meczu z kotwa bodajżeDżolo Rypandolo pisze: ↑06.10.2024, 20:33Ale za co ten zakaz? Ostatnio przecież normalnie byli w Grodzisku i w Legnicy
-
Śląsk wpuszczający ekipę Cracovii, to dla mnie dno, tylko po to by zagrać Wiśle na nosie. Ludzie zasad....
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
-
Dobre liczby wyjazdowe - Zawiszy Bydgoszcz , Elany Toruń , Górnika Konin , GKS-u Bełchatów.
-
-
A może ktoś wiedział, że ekipa samochodowa legii wybiera się w tamte strony?:)
-
Śląsk jeszcze za czasów TKWM wpuścił opolską Odrę na swoje sektory, mimo sporej obustronnej niechęci. Jak widać chcą i potrafią.PanTuNieStał pisze: ↑07.10.2024, 10:16Śląsk wpuszczający ekipę Cracovii, to dla mnie dno, tylko po to by zagrać Wiśle na nosie. Ludzie zasad....
Pozmieniały się układy, ciśnienie na Cracovię spadło, to się dogadali. Warto rozmawiać! ;)
-
którym kibolem jesteś?
> j**** pismaków, Gówno Prawda (Gazeta Wyborcza), Przegląd Sportowy kłamie etc, j**** TVN i media nadające na kibiców
> nowiny podlaskie to najprawdziwsza prawda
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Taka sama prawda jak tutaj, na tym forum hahahaha kibice.net - Rzetelne źródło prawdy hahaha
-
Ja to wiem
-
Rzetelne najprawdziwsze chulygany od teraz liczą też poszkodowanych? Legia wjeżdża na FC Jagi składem, ale akcja się nie udaje i Jaga sobie radzi. Szło by się więcej po Legii spodziewać, prawda?czehulov pisze: ↑07.10.2024, 09:51Jeżeli wg. was ganienie się dwóch band z 1, uwaga, JEDNĄ osobą poszkodowaną i wjazdem psów to dla was porażka jakiejkolwiek ze stron to szczerze dzieci gratuluje, a teraz odłóżcie telefony i wracajcie do lekcji, bo przerwa już dawno się skończyła. W końcu czerpanie wiedzy z takich artykułów to najrzetelniejsze źródła wiedzy ;)
-
Wystarczy wejść w artykuł, a potem zacząć czytać ze zrozumieniem, że branie informacji z takich stron internetowych jeszcze nikomu nie wyszło na dobre ;)Prawdziwaracja pisze: ↑07.10.2024, 12:12Rzetelne najprawdziwsze chulygany od teraz liczą też poszkodowanych? Legia wjeżdża na FC Jagi składem, ale akcja się nie udaje i Jaga sobie radzi. Szło by się więcej po Legii spodziewać, prawda?czehulov pisze: ↑07.10.2024, 09:51Jeżeli wg. was ganienie się dwóch band z 1, uwaga, JEDNĄ osobą poszkodowaną i wjazdem psów to dla was porażka jakiejkolwiek ze stron to szczerze dzieci gratuluje, a teraz odłóżcie telefony i wracajcie do lekcji, bo przerwa już dawno się skończyła. W końcu czerpanie wiedzy z takich artykułów to najrzetelniejsze źródła wiedzy ;)
-
Stal Stalowa Wola vs Stal Rzeszów UNITED Stal
https://www.youtube.com/watch?v=x-vrN0c5SGg
https://www.youtube.com/watch?v=x-vrN0c5SGg
-
Sprawdziłem w sieci i ten gość z ekipy BKS jest nawet przewodniczącym klubu radnych prezydenta miasta z ramienia PO. Skoro kibole BKS pozwalają mu stać z nimi na sektorze a on wspiera władze które jak piszesz od 20 lat dają miliony na klub przeciwników to chyba sami są sobie winni tego że jest taka sytuacja. Jak rozumiem jest tolerowany nie za swoje osiągnięcia polityczne dla swojego klubu tylko z jakiegoś innego powodu. Poza tym Ruch w Katowicach jaki to błąd popełnił? Że ludzie zaczęli kibicować klubowi ze swojego własnego miasta? Bo nie bardzo rozumiem w Katowicach nie ma i nie było dwóch klubów GKS Katowice i Ruch Katowice. O ile mnie pamięć nie myli to Ruch zawsze miał siedzibę w Chorzowie. W Łodzi oba kluby miały siedzibę w mieście Łodzi więc logiczne że oba miały bądź mogły zdobyć lokalnych kibiców. Poza tym o ile mnie pamięć nie myli to BKS zawsze grał w III lidze śląskiej i nie wyszedł wyżej od derbów z Góralem. A ten drugi klub to nawet nie był w BB bo był w jakieś wiosce pod Bielskiem (Komorowice?) bo byłem tam chyba kiedyś na jakimś meczu.pee pisze: ↑07.10.2024, 07:55No jak widzisz jeden typ z PO nie jest w stanie zmienić tego,że Podpiździe jest pupilkiem władz Bielska-Białej od grubych 20 lat( czyli mniej więcej od momentu gdy w Bielsku-Białej rządzą ludzie z Platformy).DennisWise pisze: ↑07.10.2024, 01:15Ten Rekord to dawny BBTS? Radny od prezydenta miasta z PO w ekipie? Chyba słabo lobbuje skoro BKS w V lidze. No chyba że zamiast hajsu na piłkę załatwia hajs na siłkę.
Dziesiątki jak nie setki milionów z miasta poszły na ten sztuczny twór. Na siłę próbowano stworzyć alternatywę dla tego „bandyckiego BKSu" tak by pikole chcieli sobie w spokoju chodzić oglądać piłkę. I póki tam był piknik i nikt z tego dziadostwa nie zaczął bujać w obłokach to mieli względny spokój. Teraz się to skończyło.
Pewnie Ty i Twoja ekipa byście na takie coś nie reagowali. Sami nie wiecie czego chcecie. Najpierw opinie,że BKS upadnie jak nie zacznie coś robić z tym tworem, że wymrą. A jak robią to przypierdalanie się o w sumie c*** wie co.
Może byście chcieli,żeby ten BKS popełnił ten sam błąd co swego czasu ŁKS w Łodzi albo Ruch w Katowicach.
-
Jaka liczba Piasta w Szczecinie?
-
A czym się różni całokształt zachowania kibiców pasów, od zachowania kibiców Wisły, że z nimi warto rozmawiać , a z Wisłą nie. Ja Cracovię znam trochę dłużej niż 30 lat , zawsze krzywa ekipa. No ale teraz mamy ludzi zasad ,z podwójną moralnością .Warto rozmawiać! ;)
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
-
W punkt. Jako stary zgred z Łodzi mogę jedynie potwierdzić słowa kolegi po szału. Robienie na siłę równych i równiejszych.PanTuNieStał pisze: ↑07.10.2024, 14:29A czym się różni całokształt zachowania kibiców pasów, od zachowania kibiców Wisły, że z nimi warto rozmawiać , a z Wisłą nie. Ja Cracovię znam trochę dłużej niż 30 lat , zawsze krzywa ekipa. No ale teraz mamy ludzi zasad ,z podwójną moralnością .Warto rozmawiać! ;)
-
Ale tu nie chodzi o sympatie, bo nikt że Śląska czy Jagiellonii nie lubi Cracovii. Wisła mogła jeździć na wyjazdy tak samo jak Cracovia, kogo to wina że są obsrani? Sam jako kibic Cracovii, przed spotkaniem pisałem że jeśli jg jednak się nie dostosuje, to nas nie powinni wpuszczać. Nie ma równych i równiejszych, jest o****** wisła i tyle, zawsze mogą to zmienić.
-
BKS przejmuje młyn Podbeskidzia - organizacyjny skandal - RAPORT ZE STADIONÓW (06.10.2024)
[link]
[link]
WSZYSTKIE MATERIAŁY UDOSTĘPNIANE NA KANALE POLISHFANS TV SĄ NASZEGO AUTORSTWA, LUB MAMY ZGODĘ NA ICH WYKORZYSTANIE
www.PolishFans.tv
Zachęcamy również do subskrybowania, polubienia, oraz obserwowania PolishFans TV - największej telewizji kibicowskiej w Polsce:
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
www.PolishFans.tv
Zachęcamy również do subskrybowania, polubienia, oraz obserwowania PolishFans TV - największej telewizji kibicowskiej w Polsce:
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
Dno powiadasz? To czym było zachowanie Wisły w Marsylii jak tak znikąd pojawili się ze swoimi nowymi zgodami? W tym jedną z którą parę miesięcy wcześniej wiadomo jak się "pozdrawiali"PanTuNieStał pisze: ↑07.10.2024, 10:16Śląsk wpuszczający ekipę Cracovii, to dla mnie dno, tylko po to by zagrać Wiśle na nosie. Ludzie zasad....
-
Może sami sobie są winni a może nie. Co może jeden typ jak reszta jego "funfli" z partii, rady miasta czy cholera wie skąd woli to całe Podbeskidzie. Chyba nie zaprzeczysz, że w ostatnich 20 latach to nie w BKS a w tych drugich miasto ładowało pieniądze. Jak widać przeceniach jednego typa. Gdyby On był prezydentem tego miasta i się jawnie deklarował jako kibic BKS to może by się coś ugrało.DennisWise pisze: ↑07.10.2024, 14:05Sprawdziłem w sieci i ten gość z ekipy BKS jest nawet przewodniczącym klubu radnych prezydenta miasta z ramienia PO. Skoro kibole BKS pozwalają mu stać z nimi na sektorze a on wspiera władze które jak piszesz od 20 lat dają miliony na klub przeciwników to chyba sami są sobie winni tego że jest taka sytuacja. Jak rozumiem jest tolerowany nie za swoje osiągnięcia polityczne dla swojego klubu tylko z jakiegoś innego powodu. Poza tym Ruch w Katowicach jaki to błąd popełnił? Że ludzie zaczęli kibicować klubowi ze swojego własnego miasta? Bo nie bardzo rozumiem w Katowicach nie ma i nie było dwóch klubów GKS Katowice i Ruch Katowice. O ile mnie pamięć nie myli to Ruch zawsze miał siedzibę w Chorzowie. W Łodzi oba kluby miały siedzibę w mieście Łodzi więc logiczne że oba miały bądź mogły zdobyć lokalnych kibiców. Poza tym o ile mnie pamięć nie myli to BKS zawsze grał w III lidze śląskiej i nie wyszedł wyżej od derbów z Góralem. A ten drugi klub to nawet nie był w BB bo był w jakieś wiosce pod Bielskiem (Komorowice?) bo byłem tam chyba kiedyś na jakimś meczu.pee pisze: ↑07.10.2024, 07:55No jak widzisz jeden typ z PO nie jest w stanie zmienić tego,że Podpiździe jest pupilkiem władz Bielska-Białej od grubych 20 lat( czyli mniej więcej od momentu gdy w Bielsku-Białej rządzą ludzie z Platformy).DennisWise pisze: ↑07.10.2024, 01:15
Ten Rekord to dawny BBTS? Radny od prezydenta miasta z PO w ekipie? Chyba słabo lobbuje skoro BKS w V lidze. No chyba że zamiast hajsu na piłkę załatwia hajs na siłkę.
Może byście chcieli,żeby ten BKS popełnił ten sam błąd co swego czasu ŁKS w Łodzi albo Ruch w Katowicach.
A druga część mojej wypowiedzi dotyczyła już spraw stricte kibolskich i jak nie wiesz jaki błąd popełnił Ruch w Katowicach lub ŁKS w Łodzi to co Ja Ci będę teraz tłumaczył. Może kiedyś Cię olśni. Powiem tak tutaj nie chodzi o tysiące piknikow, którzy mogliby sobie chodzić na GKS czy Widzew tylko o dopuszczenie do powstania bandy chodź mogli to w odpowiednim czasie zdusić w zarodku.
-
A Polonia mogła kiedyś zdusic Legie w Warszawie.
To chyba jednak nie takie proste.
To chyba jednak nie takie proste.
-
A kiedy Polonia miała w Warszawie przewagę nad Legią? Oczywiście mówię o okresie odkąd powstał w Polsce zorganizowany ruch kibicowski czyli od lat 70-tych XX wieku.
A zarówno Ruch czy ŁKS takową mieli.
Właśnie skoro to nie do końca takie proste, żeby zdusić przeciwnika z tego samego miasta /regionu zwłaszcza w momencie gdy rywale, ich klub są na fali wznoszącej a Twój klub dołuje to tym bardziej należą się słowa uznania dla takiego BKSu, że są, że trwają i trzymają rękę na pulsie. Przecież na Podbeskidzie potrafiło przyjść po kilka tysięcy widzów, nawet ponad 10 tysięcy swego czasu a BKS im nie pozwolił stworzyć jakiegokolwiek bandy.
-
Jakie zachowanie?sandro88 pisze: ↑07.10.2024, 16:29Dno powiadasz? To czym było zachowanie Wisły w Marsylii jak tak znikąd pojawili się ze swoimi nowymi zgodami? W tym jedną z którą parę miesięcy wcześniej wiadomo jak się "pozdrawiali"PanTuNieStał pisze: ↑07.10.2024, 10:16Śląsk wpuszczający ekipę Cracovii, to dla mnie dno, tylko po to by zagrać Wiśle na nosie. Ludzie zasad....
-
Ja mówię o czasach sanacyjnych, to byl sarkazm.pee pisze: ↑07.10.2024, 17:16A kiedy Polonia miała w Warszawie przewagę nad Legią? Oczywiście mówię o okresie odkąd powstał w Polsce zorganizowany ruch kibicowski czyli od lat 70-tych XX wieku.
Właśnie skoro to nie do końca takie proste, żeby zdusić przeciwnika z tego samego miasta /regionu zwłaszcza w momencie gdy rywale, ich klub są na fali wznoszącej a Twój klub dołuje to tym bardziej należą się słowa uznania dla takiego BKSu, że są, że trwają i trzymają rękę na pulsie. Przecież na Podbeskidzie potrafiło przyjść po kilka tysięcy widzów, nawet ponad 10 tysięcy swego czasu a BKS im nie pozwolił stworzyć jakiegokolwiek bandy.
Podbeskidzie poza awansem do ekstraklasy nie miało sukcesów, za krótko to trwało aby mogło się tam wytworzyć coś na poziomie GKSu Katowice czy Widzewa.
-
Legia wjechała do fc Jagi, myśląc że im się uda coś zdziałać. Legia nie daje rady FC gania Legie(przy tym tracąc barwy) I tyle.
Ale co po nie którzy legioniści na forum, nie umieją się przyznać do porażki, to już nie nasza wina.
Brawo Legii za akcję i tyle. Przegrana to przegrana.
Ale co po nie którzy legioniści na forum, nie umieją się przyznać do porażki, to już nie nasza wina.
-
Odkąd powstało władze miasta pchały je w stronę rozgrywek centralnych. Awanse praktycznie blyskawiczne. Od przeszło 20 lat grają na szczeblu centralnym. To dużo czasu, zwłaszcza gdy weźmiesz pod uwagę że BKS cały czas gra na poziomie okręgówki czy max ligii wojewódzkiej. Jak do tej pory młodzież nie przyszla, to już nie.przyjdzie.
-
Wymiana jednego pokolenia i będzie w BB conajmniej 50/50.tetteh pisze: ↑07.10.2024, 18:53Ja mówię o czasach sanacyjnych, to byl sarkazm.pee pisze: ↑07.10.2024, 17:16A kiedy Polonia miała w Warszawie przewagę nad Legią? Oczywiście mówię o okresie odkąd powstał w Polsce zorganizowany ruch kibicowski czyli od lat 70-tych XX wieku.
Podbeskidzie poza awansem do ekstraklasy nie miało sukcesów, za krótko to trwało aby mogło się tam wytworzyć coś na poziomie GKSu Katowice czy Widzewa.
-
Kiedyś Cię tu chyba wyjaśnił jakiś chłopak z Jagi, z którą podobno nic Cię nie łączy, a zabierasz często głos w ich imieniu. Przestań siać ferment na temat jednych i drugich.blekitna ostryga pisze: ↑07.10.2024, 19:15Legia wjechała do fc Jagi, myśląc że im się uda coś zdziałać. Legia nie daje rady FC gania Legie(przy tym tracąc barwy) I tyle.
-
Znalazłem takie coś
Fc Bielsk Podlaski
JAGIELLONIA - legia
Przed wczorajszym meczem przy ratuszu zatrzymuje się kilka aut kibiców 7egi. Wyskakują na kilka osób od nas. Po chwili widzą, że jest nas więcej niż 4 osoby i walą wroty. Kto nie zdążył zaliczył KO. Cały czas podjeżdżały kolejne auta i tak samo jak poprzednie uciekały. legia nadal krążyła po mieście i ganianka trwała około godziny, ale nikt z nich nie odważył się wyjść z aut.
Nasza liczba to 40 osób, legi zdecydowanie więcej. W tej akcji legia przy tym traci kilka fantów, my nic.
Akcja zdecydowanie na naszą korzyść.
Po wszystkim wsiadamy w autokar i jedziemy na mecz. Powrót spokojny i już bez atrakcji.
Fc Bielsk Podlaski
JAGIELLONIA - legia
Przed wczorajszym meczem przy ratuszu zatrzymuje się kilka aut kibiców 7egi. Wyskakują na kilka osób od nas. Po chwili widzą, że jest nas więcej niż 4 osoby i walą wroty. Kto nie zdążył zaliczył KO. Cały czas podjeżdżały kolejne auta i tak samo jak poprzednie uciekały. legia nadal krążyła po mieście i ganianka trwała około godziny, ale nikt z nich nie odważył się wyjść z aut.
Nasza liczba to 40 osób, legi zdecydowanie więcej. W tej akcji legia przy tym traci kilka fantów, my nic.
Akcja zdecydowanie na naszą korzyść.
Po wszystkim wsiadamy w autokar i jedziemy na mecz. Powrót spokojny i już bez atrakcji.
Śmiałek PM
-
Zaraz się tu zlecą farmazony z legii by przedstawić własną wersję wydarzeń,oczywiście zgoła odmienną od tej co podała Jaga.
3,2,1...start!
3,2,1...start!
-
Ale zauważyłeś farmazonie, że po czasie jaki mija nie ma tu komentarza Jagi? :) Czuwaj więc na k.net i odpal odliczanie ponownie, gdy się wpiszą. Możesz dorzucić wykrzyknik - będzie dramatyczniej :)
-
No jeśli nie wiesz albo może nie pamiętasz( ze względu na wiek)to Ci nie będe tłumaczył żeby nie rozpierdalać tematuPitfas pisze: ↑07.10.2024, 17:41Jakie zachowanie?sandro88 pisze: ↑07.10.2024, 16:29Dno powiadasz? To czym było zachowanie Wisły w Marsylii jak tak znikąd pojawili się ze swoimi nowymi zgodami? W tym jedną z którą parę miesięcy wcześniej wiadomo jak się "pozdrawiali"PanTuNieStał pisze: ↑07.10.2024, 10:16Śląsk wpuszczający ekipę Cracovii, to dla mnie dno, tylko po to by zagrać Wiśle na nosie. Ludzie zasad....