https://www.youtube.com/watch?v=zRmP0gZAEpo

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
A możesz normalnie zdjęcie wkleić, a nie nieotwierający się link ?
nikodem pisze: ↑23.05.2022, 21:55Mnie to rozwalają te fotki z autokarów i pociągów 4 osobowych grupek co wysla taka fote i miec podniete bo ,Polskie ekipy"to wrzucą,prym w tym wiodą fani GKS Katowice z ich kazdego wyjazdu śmigaja takie zdjęcia,jeszcze rozumiem gdy banda zrobi takie cos by popręzyc muskuły ale sterta takich zdjec zwykłych wyjazdowiczów to wygląda troche średnio i nie wiem czy tylko mi ale nie podoba mi sie ta moda na flagi pdw i zmarłych kibiców nie ogarniam tego w czym taka flaga ma pomóz chlopakowi co grzeje puche,chyba lepiej zrobic na niego jakąs zrzute zamiast ubarwniac jego ksywom oflagowanie.
[link]plamy opadowe pisze: ↑24.05.2022, 09:46A możesz normalnie zdjęcie wkleić, a nie nieotwierający się link ?
Dokładnie ,ja choć nie jestem kibicem Legii ,to miałem prenumeratę tygodnika "Nasza Legia" bo tam zawsze były relacje kibicowskie i fotki z całej Polski ,neta jeszcze wtedy nie miałem ,to poza TMK i "Nasza Legia" było moje jedyne źródło informacji co się dzieje w kibicowskiej Polsce .Nigdy nie zapomnę jak się czekało na dostawę TMK , z dnia na dzień ,kurła kiedy w końcu przyślą ,a jak przysłali to byłeś najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :).ZIWPJB. pisze: ↑23.05.2022, 21:23Media społecznościowe i telefony na dotyk rozpierdoliły cały klimat infa w necie. Jak nie było tych debilskich telefoników to każdy musiał na kompie neta przeglądać, nie było jak teraz wygodnie że w autobusie czy w aucie w 5 minut masz całe info. Wracało się ze szkoły i przeglądało tematy kibicowskie. Nie tylko fora padły ale i strona. Kto pamięta czasy jak info w sprawie wyjazdu itp brało się ze strony? I na stronie była opcja forum i tam chociaż była dyskusja na poziomie. Jak ktoś wyżej napisał robiło się tak że się latało po forach całej kibolskiej Polski, nawet wrógów. Pamiętam jak kiedyś na forum mojej ''kosy'' musiałem kłamać w nicku że jestem im kibicem bo inaczej admin nie klepał rejestracji hehe, to były czasy. A teraz pejsbuk to włazisz gdzie chcesz i kiedy chcesz. Beka bo starzy wspominają stare czasy lata 90, dla mnie moje ''stare'' czasy to lata 2007-2013 może 2013jeszcze w miare normalnie. TMK tez sprzedaż musiała ostro spaść, bo na co kupić gazetę by oglądać to samo co na pejsbuku.
Dzięki Krawczyk.Kkrawczyk pisze: ↑24.05.2022, 12:28[link]plamy opadowe pisze: ↑24.05.2022, 09:46A możesz normalnie zdjęcie wkleić, a nie nieotwierający się link ?
Eh widzę ,że ty głąbie jesteś nie reformowalny :) Nawet ten nikodem jest chyba mądrzejszy od ciebie .Wyjaśniłem cie oszołomie w temacie PM ,a ty udajesz jak ktoś na ciebie napluje ,że deszcz pada .Nie kompromituj się już więcej idź se zwal te 23 cm ,i najlepiej by ci zrobiła rozłąka z internetem na jakiś czas ;)23 cm w zwisie pisze: ↑24.05.2022, 17:25A ty jesteś zarejestrowany w 2007 roku, a piszesz takie rzeczy we wszystkich tematach jakbyś cofał się w rozwoju.
Gdzie na fladze ZS byl chocby jeden motyw komuny lub Stalina.plamy opadowe pisze: ↑24.05.2022, 16:55Dzięki Krawczyk.Kkrawczyk pisze: ↑24.05.2022, 12:28[link]plamy opadowe pisze: ↑24.05.2022, 09:46
A możesz normalnie zdjęcie wkleić, a nie nieotwierający się link ?
Już nie chcę tu wzniecać jakiejś gównoburzy, ale po stokroć wolałbym na swoim stadionie wiszącą flagę "Gott mit uns" niż flagę na cześć Józefa Stalina "Czerwone Zagłębie" albo inne socjalistyczne sektorówki.
AbdiZS pisze: ↑24.05.2022, 21:18Gdzie na fladze ZS byl chocby jeden motyw komuny lub Stalina.plamy opadowe pisze: ↑24.05.2022, 16:55Dzięki Krawczyk.
Już nie chcę tu wzniecać jakiejś gównoburzy, ale po stokroć wolałbym na swoim stadionie wiszącą flagę "Gott mit uns" niż flagę na cześć Józefa Stalina "Czerwone Zagłębie" albo inne socjalistyczne sektorówki.
Jak nie znajdziesz zadnego to odszczekaj to co napisales.
Ty to jednak jesteś wzorcowa pokraka intelektualna :) Nie ma posta, żebyś nie nawalił błędów ortograficznych, gramatycznych, stylistycznych. Jesteś takim modelowym przykładem imbecyla forumowego :)S.J. pisze: ↑24.05.2022, 17:37Eh widzę ,że ty głąbie jesteś nie reformowalny :) Nawet ten nikodem jest chyba mądrzejszy od ciebie .Wyjaśniłem cie oszołomie w temacie PM ,a ty udajesz jak ktoś na ciebie napluje ,że deszcz pada .Nie kompromituj się już więcej idź se zwal te 23 cm ,i najlepiej by ci zrobiła rozłąka z internetem na jakiś czas ;)
Nie no nie będzie Motoru, mecz o pietruszkę! Prawdopodobnie przestraszyli się Twoich wpisów na forum kiedy przeczytali to co piszesz. Jest duza szansa, ze napiszą Ci jakieś oświadczenie w tej sprawie. Przeszukuj internety nie 22 godziny na dobę, tylko teraz 24.
Lepiej się pomylić w jakimś zdaniu ,niż być hipokrytą co zostało ci udowodnione :)23 cm w zwisie pisze: ↑24.05.2022, 22:38Ty to jednak jesteś wzorcowa pokraka intelektualna :) Nie ma posta, żebyś nie nawalił błędów ortograficznych, gramatycznych, stylistycznych. Jesteś takim modelowym przykładem imbecyla forumowego :)S.J. pisze: ↑24.05.2022, 17:37Eh widzę ,że ty głąbie jesteś nie reformowalny :) Nawet ten nikodem jest chyba mądrzejszy od ciebie .Wyjaśniłem cie oszołomie w temacie PM ,a ty udajesz jak ktoś na ciebie napluje ,że deszcz pada .Nie kompromituj się już więcej idź se zwal te 23 cm ,i najlepiej by ci zrobiła rozłąka z internetem na jakiś czas ;)
A teraz idź sobie dalej wyjaśniać aktorów w PM. Bo tylko na tyle cię stać :)