Hahha ekipa jest dalej i ma sie bardzo dobrze :) Pedaly z resovii beda wypominac ze 10 lat temu Stalowka sie wyzywała z Widzewm Ci ktorzy przez ostatnie 3 lata obskoczyli Łks, Ruch,Wisłe a teraz Gornik Giekse Ci ktorzy palili flagi siarki teraz wielcy bracia.jezdza na wyjazdy Stargard 25 osób Wejherowo 9 osób władcy Rzeszowa haha Stal bije was na głowę :)oliwa pisze: ↑31.10.2019, 15:10pisałem o tym to zostałem zbluzgany i zwyzywany, zaraz wymyślą że z dwóch kont piszę :)Krytyk1906 pisze: ↑31.10.2019, 10:46Rozmawiałem kiedyś z chłopakami z Zatorza w Stalowej i każdy stwierdził że ekipa to była ok 10 lat temu. Wiele osób kilka lat temu odbiło od tematu po Akonczeniu zgody z Rakowem i Sovia. Dużo ludzi po 30 tce odbiło 9d tematu bo nie podobały im się ruchy w ekipie, czylu brata nie z Polonia i jakieś podjazdy do Wisły. Kiedyś jebali Widzew w Stalowej a dziś stoją na wprost i sobie śpiewają na 2 trybuny w Boguchwale i jebia razem Resovie z ŁKSem. Kiedyś siedzieli z Sovia na rynku po knajpach i było wiele przyjaxni na Lini Sovia - Stalówka a kilka lat później Ci sami ludzie mieli by ganiac Resovie że Stalą Rz.? Niestety ale ekipa posypała się po układaniu z Polonią, Stalą i Karpatami. Wszyscy zgodnie przyznali że niektóre posunięcia to zwykle kurestwo i płycie na herb ekipy przez bandę... Koniec tematu.
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
-
Jak pisałem parę postów wyżej, że na Podkarpaciu same dałny, to był płacz....
Jedna w miarę normalna ekipa Wisłoka, a i tu by się za uszami znalazło.
Chyba bliskość Ukrainy powoduje u tamtejszych ludzi fałszywość i hipokryzje.
Jedna w miarę normalna ekipa Wisłoka, a i tu by się za uszami znalazło.
Chyba bliskość Ukrainy powoduje u tamtejszych ludzi fałszywość i hipokryzje.
-
Ty ku*** p****** Resovia to rok 1905 a ja mam 1906 a tak dla jasności to wal na PW to chętnie pogadam z Tobą w Stalowej w 4 oczy. Ciekawe czy wtedy na wiesz kogoś pedałem. Lepiej najpierw zastanów się przed p******* iem i zanim kogoś wyzwiesz.Daffy666 pisze: ↑31.10.2019, 17:11Hahha ekipa jest dalej i ma sie bardzo dobrze :) Pedaly z resovii beda wypominac ze 10 lat temu Stalowka sie wyzywała z Widzewm Ci ktorzy przez ostatnie 3 lata obskoczyli Łks, Ruch,Wisłe a teraz Gornik Giekse Ci ktorzy palili flagi siarki teraz wielcy bracia.jezdza na wyjazdy Stargard 25 osób Wejherowo 9 osób władcy Rzeszowa haha Stal bije was na głowę :)oliwa pisze: ↑31.10.2019, 15:10pisałem o tym to zostałem zbluzgany i zwyzywany, zaraz wymyślą że z dwóch kont piszę :)Krytyk1906 pisze: ↑31.10.2019, 10:46Rozmawiałem kiedyś z chłopakami z Zatorza w Stalowej i każdy stwierdził że ekipa to była ok 10 lat temu. Wiele osób kilka lat temu odbiło od tematu po Akonczeniu zgody z Rakowem i Sovia. Dużo ludzi po 30 tce odbiło 9d tematu bo nie podobały im się ruchy w ekipie, czylu brata nie z Polonia i jakieś podjazdy do Wisły. Kiedyś jebali Widzew w Stalowej a dziś stoją na wprost i sobie śpiewają na 2 trybuny w Boguchwale i jebia razem Resovie z ŁKSem. Kiedyś siedzieli z Sovia na rynku po knajpach i było wiele przyjaxni na Lini Sovia - Stalówka a kilka lat później Ci sami ludzie mieli by ganiac Resovie że Stalą Rz.? Niestety ale ekipa posypała się po układaniu z Polonią, Stalą i Karpatami. Wszyscy zgodnie przyznali że niektóre posunięcia to zwykle kurestwo i płycie na herb ekipy przez bandę... Koniec tematu.
-
bija na glowe ale w byciu frajerami z kim sie jeszcze k**** zbratacie ? Teraz Wisle o neutral prosicie ? Jak tam Staszow? Pedaly osrane z polowa Polski macie uklady albo neutrale
-
Ty lepiej pilnuj swojego żydowskiego klubiku bo każdy was naokoło olewa widocznie takie z was są "hulygany"
-
sith sense k**** jebana zamilkles brak argumentow?
-
Nie , aż tak nisko nie upadłem aby dyskutować z takim błaznem jak ty , szykuj się na Widzew , chociaż tam zróbcie liczbe dobrą i zabierz flagi bo w Wejherowie, Stargardzie , Częstochowie i Krakowie zapomniałeś huliganie ty jeden .
-
wy przez pare lat bez flag jezdziliscie blaznie j***** osrany, dalej sie bedziesz wypieral ze nie jestes z ekipy ? to ze na zywo sie wypieraliscie to standard albo spiewka ze tylko za zuzlem, ale zeby przed klawiatura to juz hit
-
sith sense ponawiam prosbe dawaj na solowke
-
No nie wierzę, nowy dozo tego forum
-
Czy ktoś z Przemyśla mogłby mi opisać obecną sytuację w mieście? Podział dzielnic itd. Może być na priv
-
w co nie wierzysz zesrancu ? nie zmieniaj tematu
-
-
Ty ku*** mongole głupi! nawet nie wiesz jaki to typ i czy ten ktoś jest naprawde z Wisły a siejesz farmazony.A białoruską zbieranine to szukaj troche wyżej -gdzie Białoruś a gdzie Stalowa Wola ty durniu bez szkoły.Tak może i mógłbyś pisać do Lubelaków a jeszcze bardziej do Białegostoku.Anty60wrwe pisze: ↑31.10.2019, 16:48Dajcie spokoj już z tymi festami ze Stalowej, nawet typ z Wisły ich tu wyjaśnił a wy tu dalej przeżywacie ta białoruska zbieraninę
-
Jebane ścierwo zabrzańskie co ty k**** wiesz-to co jakiś kretyn tu zapodał.Spotkałeś kiedyś pod celą kogoś ze Stalówki czy masz info z kibice.net? pało jedna ogarnij czerep.Znalazł sie ku*** sztywniacha z wolności co pewnie na dołku ku*** nocki nie przesiedział a co dopiero pucha...Bez odbioru brudny paznokciu!Anty60wrwe pisze: ↑02.11.2019, 10:59Ale z czym sieje farmazony jak cała Polska wie ze wy czyli wielka Stalowka the fests nie grypsujecie i nie pisz do mnie więcej ukraińsko białoruska k**** ze wsi. Dzieki
-
sith sense kiedy sie przyznasz ze jestes z ekipy stali rz ?
-
Słuchaj pyto bita-to,że ktoś nie chce podać ci ksywy przez łącza to nie znaczy że się ciebie obawia-to po pierwsze,bo c*** wie czy nie jesteś jakimś psem,po drugie gdzie ty widziałeś jakiś tekst o Wiśle???Po trzecie nie strasz bo niektórzy Wiślacy mówia że c*** wie kto to jest i żeby cię zlewać.Po czwarte MISZCZU nie wypowiadaj sie w imieniu całej Wisły bo czas zweryfikuje kim k**** naprawde jesteś.Ciekawe czy wtedy będzie ci do śmiechu.A po czwatrte pastuchów to raczej w górach szukaj.I nie strasz bo sie k**** osrasz.Pisać na pv to każdy debil możę i potrafi ale jak zadzwonią konkretne osoby to dopiero będzie bajka.Poza tym W********** Z TEMATU PODKARPACIA ŚMIECIU!Tytusromekiatomek pisze: ↑02.11.2019, 15:31Kmiocie j***** ze stalowki, nie chce mi się z wami pastuchy ciagle tu dyskutowac wiec nie stękaj juz nic ty k**** o Wiśle. Wisła was pierdoli tak jak cała reszta Polski frajery bez zasad. Koniec kropka i ciągnij się już stad. A jak masz wątpliwości kim jestem i chcesz dyskutowac to dawaj priv tylko mam nadzieje ze masz więcej jaj niż ta druga ku*** mortathor co się pruła a potem ani ksywy ani numeru tylko kupa w majtach. Nie odpisuj
-
Czuwaj to bardzo mocna ekipa z mega wariatami. Mysle ze gdyby awansowali przejeli by cale miasto i wytepili wroga bezpowrotnie.
-
Jestes postronnym obserwatorem czy blizej Ci do ktorejs z ekip? Pytam z ciekawosci mozesz odpisac ma priv jak nie chcesz tu. A do Panów wyżej zastanówcie sie ile macie lat?
-
Tyfusik tęskni za męskimi członkami z celi.
-
Po prostu widac same wpadki Polonii i same sukcesy Czuwaju. O polonii sluch zagina po meczu z Wisloka wiec w zasadzie mozna mowic ze to wlasnie Wisloka zrobila decydujacy cios.
-
Słuch zaginął? W ten weekend byli w 50 na wyjeździe pod Krosnem, wspomagały ich Karpaty.Greenheart pisze: ↑02.11.2019, 22:11Po prostu widac same wpadki Polonii i same sukcesy Czuwaju. O polonii sluch zagina po meczu z Wisloka wiec w zasadzie mozna mowic ze to wlasnie Wisloka zrobila decydujacy cios.
-
Motor Lublin - WISŁOKA (na zakazie)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
www.facebook.com/wisloka.historia.bez.konca
WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!

WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!
-
Zupełnie Zielony , na wyjazd do Świdnika macie jeszcze zakaz czy już nie ? Pozdro
PDW !!
-
Do Świdnika już bez zakazu.
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
www.facebook.com/wisloka.historia.bez.konca

-
Wisłoka z Motorem neutral?
-
To zależy od synoptyków i ich prognozy. A serio to nie widać jakiegoś ciśnienia na siebie z obu stron(na dzisiaj). Na pewno się nie lubią. Wpuszczenie na sektory rodzinne o niczym nie świadczy.
-
Dojebałeś ziomuś jak poprzedni zzamonitorowi krzykacze o słabej Stalówce (dzięki za uświadomienie pewnie wkrótce działalność będzie w Stalowej Woli zawieszona ze względu na presję ujadających burków i naćpańców którzy "nie chcą wysyłać ludzi na rzeź" a później piszą ze cisza na trasie była ;)) Polonia jeździ i ma sie dobrze, wspiera tez ziomali. Podział w Przemyślu od lat taki sam ( ogólnikowo Czuwaj = zasanie bez Kmiecia, Polonia drugi brzeg ze starym miastem). Pamiętaj że o wielu rzeczach sie nie pisze, ani nawet nie mówi ;-)Greenheart pisze: ↑02.11.2019, 22:11Po prostu widac same wpadki Polonii i same sukcesy Czuwaju. O polonii sluch zagina po meczu z Wisloka wiec w zasadzie mozna mowic ze to wlasnie Wisloka zrobila decydujacy cios.
Prawo jazdy and Polonez
-
Ile wielkiej siarki w Nowym Targu ??
-
Ktoś już pytał, ale ilu CHULIGANÓW MIASTA SZKŁA wybrała się na dość ciekawy wyjazd do Mielca, Ty pewnie daffy wiesz skoro to są Twoi funfle, więc skoro tak ochoczo pytasz innych o liczby to mam nadzieję, że o swoich braciach z Krosna nie zapomniałeś bo byłoby trochę głupio... ;)Podhale Nowy Targ - SIARKA 02.11.19
Nie organizujemy wyjazdu na to spotkanie, mimo tego w klatce zasiada 5 osób które docierają na własną rękę.
Motor Lublin - WISŁOKA 02.11.19
Wspomagamy braci z Dębicy na ich zakazowym wyjeździe w 20 osób, podróżujemy autami jednak cały czas towarzyszy nam ogon.
-
-
Chmaja to Stal i Resovia już myślę że tu jest równoNogaOdStolu pisze: ↑18.10.2019, 21:10Z tymi torami to można powiedzieć że masz racje jeśli patrząc na strefe tylko i wyłącznie Marakanów i Gwardzistów, aczkolwiek jest jeszcze Chmaja o którym nie zapominajmy, a które leży pomiędzy GRW a Marakanami.
-
Przeciez chmaja to doslownie kilka niskich bloków. Moze i jest po rowno. 2 kibicow Resovii i 2 Stali :)Ronaldo123 pisze: ↑16.11.2019, 13:07Chmaja to Stal i Resovia już myślę że tu jest równoNogaOdStolu pisze: ↑18.10.2019, 21:10Z tymi torami to można powiedzieć że masz racje jeśli patrząc na strefe tylko i wyłącznie Marakanów i Gwardzistów, aczkolwiek jest jeszcze Chmaja o którym nie zapominajmy, a które leży pomiędzy GRW a Marakanami.
-
Chmaja może i małe, ale cóż z tego, to nie znaczy że mamy o nim zapominać.Asapddl pisze: ↑16.11.2019, 20:34Przeciez chmaja to doslownie kilka niskich bloków. Moze i jest po rowno. 2 kibicow Resovii i 2 Stali :)Ronaldo123 pisze: ↑16.11.2019, 13:07Chmaja to Stal i Resovia już myślę że tu jest równoNogaOdStolu pisze: ↑18.10.2019, 21:10Z tymi torami to można powiedzieć że masz racje jeśli patrząc na strefe tylko i wyłącznie Marakanów i Gwardzistów, aczkolwiek jest jeszcze Chmaja o którym nie zapominajmy, a które leży pomiędzy GRW a Marakanami.
Można prosic liczby Karpat sprzed tygodnia na rezerwach Stali i Czuwaju z ostatniego wyjazdu? Dziekuje
-
156 osób.StatystykKalkulator pisze: ↑20.11.2019, 16:17Można prosic liczby Karpat sprzed tygodnia na rezerwach Stali i Czuwaju z ostatniego wyjazdu? Dziekuje
-
Ile Siarki w Białej Podlasce?
-
-
Ile Stalówki w Wejherowie?
-
Prawo jazdy and Polonez