Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Ciekawy weekend na Lubelszczyźnie pod koniec lipca/początek sierpnia. W piątek 31.07 Motor - Jaga zapewne z udziałem powyższych ekip. Później w sobotę Górnik - Avia i Hetman - Siarka.
-
zabarsking
No elo.
Tym wszystkim farmazonom, którzy kwestionowali to, co pisałem na temat bliskich relacji Lecha i Górnika, polecam, by weszli na FB na oficjalny profil Torcida Górnik i zobaczyli w sekcji komentarzy, co piszą zarówno kibice Lecha, jak i Górnika, pod postem relacjonującym mecz o superpuchar.
Górnik w Poznaniu jest goszczony bardzo kulturalnie i vice versa. No ale najwięcej do powiedzenia mają typy z innych ekip, ewentualnie kumaci, którzy nosa poza sektor gości nie wyściubili. 😀
Tyle ode mnie.
Tym wszystkim farmazonom, którzy kwestionowali to, co pisałem na temat bliskich relacji Lecha i Górnika, polecam, by weszli na FB na oficjalny profil Torcida Górnik i zobaczyli w sekcji komentarzy, co piszą zarówno kibice Lecha, jak i Górnika, pod postem relacjonującym mecz o superpuchar.
Górnik w Poznaniu jest goszczony bardzo kulturalnie i vice versa. No ale najwięcej do powiedzenia mają typy z innych ekip, ewentualnie kumaci, którzy nosa poza sektor gości nie wyściubili. 😀
Tyle ode mnie.
-
Diego Armando
Ty tak przeżywasz te relacje na linii Górnik-Lech, że musisz być tym kibicem z pewnego portalu, który relacjonował wakacyjne spotkanie fanów obu drużyn.zabarsking pisze: 19.07.2026, 22:03 No elo.
Tyle ode mnie.
No neutral jest od bardzo dawna i wszyscy otym wiedza.zabarsking pisze: 19.07.2026, 22:03 No elo.
Tyle ode mnie.
Choc ty niekoniecznie.....
-
zabarsking
Nigdzie nie napisałem o żadnej zgodzie, napisałem dawno temu o ciekawej relacji między obydwoma klubami, która jest pozytywna mimo BRAKU oficjalnej sztamy. Tylko że wy chłopaczki czytać ze zrozumieniem nie potraficie, więc bohatersko obalacie swojego chochoła, przypisując mi słowa, których nie wypowiedziałem.
Byście pojechali do Poznania na neutralne trybuny to byście zobaczyli jak to wygląda między Górnikiem a Lechem. No ale wiem wiem, wy na pewno wiecie lepiej. 😉
Byście pojechali do Poznania na neutralne trybuny to byście zobaczyli jak to wygląda między Górnikiem a Lechem. No ale wiem wiem, wy na pewno wiecie lepiej. 😉
Daj sobie chłopie już spokój, wczoraj się obudziłeś że z rumieńcami na policzkach opisujesz coś co trwa od kilkunastu lat? Szacunek jest, zgody nie ma i nie będzie i tyle w temacie. Kto ma wiedzieć ten wie jak to wygląda na meczach w Zabrzu i Poznaniu, ale po co się nad tym spuszczać w necie.
-
zabarsking
Przecież dokładnie o tym pisałem w 1 zmiance nt. Relacji Lecha z Górnikiem. Nie spuszczam się, stwierdzam tylko fakt, który barany z innych ekip próbują podważać.Xsexx pisze: 20.07.2026, 08:38 Daj sobie chłopie już spokój, wczoraj się obudziłeś że z rumieńcami na policzkach opisujesz coś co trwa od kilkunastu lat? Szacunek jest, zgody nie ma i nie będzie i tyle w temacie. Kto ma wiedzieć ten wie jak to wygląda na meczach w Zabrzu i Poznaniu, ale po co się nad tym spuszczać w necie.
Flota Świnoujście to taka potęga, że Legia ich pozdrawiała czy o co chodzi? Bo, że pozdrawiała Czuwaj to logiczne, bo rodzina Zagłębia.
Serio już nawet do takich rzeczy się musicie przypierdalać?Amok-rts pisze: 25.07.2026, 18:15 Flota Świnoujście to taka potęga, że Legia ich pozdrawiała czy o co chodzi? Bo, że pozdrawiała Czuwaj to logiczne, bo rodzina Zagłębia.
Niech pozdrawiają kogo chcą, niech trzymają z kim chcą.
Jest to na pewno pstryczek w stronę Pogoni, a może Legionistom brakuje towarzyskich wojaży w ten region Polski? A tak swoją drogą Kołobrzescy Legioniści jeszcze istnieją?
Istnieją, na zdjęciach widać szaliki "Kołobrzeg". swoją drogą ktoś wie jaka jest geneza tego FC?
-
Stachu Wirażka
Tym bardziej, że było pełno wpisów kibiców Flamengo zarzucających ekipie Bate Anda, że bratają się z ''naziolami'' z Polski.
-
łajdaczyna
Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.
-
89piotrekski
Proponuję zmienić nazwę ze zgody /układy na interesy ,naprawdę jest w Polsce tyle legalnej pracy po co handel używkami ,wpływy z gadżetów z herbem czy nazwą klubu jeszcze mało?
-
łajdaczyna
Jeśli ktoś nie ma konkretnego fachu to słabo zarobi, poza tym jakby to wyglądało, że ja gangster wielki i normalny kołchoz, a koledzy fury, dziewczyny i spora kasa. Są możliwości to kusi i korzystają.
-
Dżolo Rypandolo
No no a nagle jak grozi kilka latek za kratami to się prześcigają w zeznaniach :)
-
łajdaczyna
Dokładnie ale to już temat na książkę.Dżolo Rypandolo pisze: 28.07.2026, 19:17 No no a nagle jak grozi kilka latek za kratami to się prześcigają w zeznaniach :)
-
zero osiem
ale ty czego oczekujesz od czerwonoarmisty, jak jedyne co byl w stanie wykrztusic na fakt ze znowu parowki liza odbyty lewakom jest taka ze kilku chlopakow z jednej ekipy potrenowalo brasilian ju jitsu z paroma brazylijczykami i to niby jest porowywalne, po czym pojdzie oklaskiwac murzyna w swojej druzynie
-
Sloniumiejski
Siema
Mógłby ktoś opisać jak się obecnie mają relacje Korony z Górnikiem i GKS Katowice? Coś bliżej zgody czy neutral? Dzięki
Mógłby ktoś opisać jak się obecnie mają relacje Korony z Górnikiem i GKS Katowice? Coś bliżej zgody czy neutral? Dzięki
Lewicowe jest popieranie grabienia pieniędzy obywateli i rozbudowa publicznego budżetu. Jak już środki są zabrane to wpływanie na ich wydawanie jest zwyczajną koniecznością - bo obywatele - czy kibice, czy przedsiębiorcy, potencjalni inwestorzy w stadion, już ich nie mają w kieszeni - a nie jest deklaracją poglądów. Piszesz te bzdurę któryś raz, nikt specjalnie tego trollingu nie podejmuje (no widać że inne squatterskie konto), tak że możesz już skończyć kapitanie squatters, nie pykło i możesz próbować wyrzeźbić nową podpuchę, na którą może się jednak ktoś złapie.suomi pisze: 29.07.2026, 09:26 Gdyby jeszcze polscy kibice byli prawicowi to można by się oburzać.... ale poza oprawami i okrzykami wiele postulatów jak chociażby wyciąganie łap po publiczne pieniądze jest typowo lewicowa
-
zero osiem
Qual o problema de alguém ir a uma partida estando no exterior?
-
Piatek Trzynastego
Hahahaha, chyba cię posrało od tego panicznego strachu przed ŁKS-em!Thor1910 pisze: 29.07.2026, 17:41 ciemnoskórych macie na trybunach a syn jednego z nich walczył ostatnio na gali w Gliwicach
Motor - Widzew. Fajna awanturka była wtedy :)
-
zero osiem
zgoda tylko to znaczy ze jak mialem 2 lata to ten as z waszej bojowki zdazyl juz splodzic nastepcow widzewskich czarno-czerwono-zoltych, czyli to kolorystycznie wyjasnia sprawe fc deutschland
A mimo wszystko chyba relacje bez zmian skoro Motor z Jaga wymieszani?HMS505 pisze: 11.07.2026, 20:24 Ciekawy weekend na Lubelszczyźnie pod koniec lipca/początek sierpnia. W piątek 31.07 Motor - Jaga zapewne z udziałem powyższych ekip. Później w sobotę Górnik - Avia i Hetman - Siarka.
jakie są obecnie dobre relacje Korony Kielce?
-
Danczes949
Dobre relacje Korona ma z Gieksą i z Górnikiem
-
sektor_rodzinny
Co sie stalo z Unia/Glinik/Karpaty?
-
Danczes949
Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
skąd info
-
Emigrujacy
Ja..po stronie Legi aleDanczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
-
Pimpuś_Sadełko
Po transferze Hellebranda poszło w ostrą kosę... Internety zdecydowałyDanczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
Ale to jest piwo.Emigrujacy pisze: 09.08.2026, 13:16Ja..po stronie Legi aleDanczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
-
MałoMiasteczkowy
GKS Szombierki Bytom mają z kimś obecnie zgodę/układ?
-
łajdaczyna
Z AC Milan
-
Krojcok1920
Ale macie sny niezłe 😂Danczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
Dobrze że jest to forum, każdy może po śnić.Krojcok1920 pisze: 09.08.2026, 17:38Ale macie sny niezłe 😂Danczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
-
NaprzodRydultowy
😉😉AMF1948 pisze: 09.08.2026, 19:02Dobrze że jest to forum, każdy może po śnić.Krojcok1920 pisze: 09.08.2026, 17:38Ale macie sny niezłe 😂Danczes949 pisze: 09.08.2026, 10:57 Delegacja Górnika była obecna na wczorajszym meczu Korony z Legią.
To był ten Górnik w Kielcach, czy nie? Bo się już idzie pogubić...
-
NaprzodRydultowy
Spytaj w Kielcach :P