Dzięki !
PozdRRawiam
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Dzięki !
mógł łeb nie wbiegaćSebastian75 pisze: ↑22.12.2022, 08:40Tak dla przypomnienia największe frajerstwo Legii biją swojego bo chciał świętować na murawie jak za dawnych lat .
https://m.youtube.com/watch?v=pNu6KijxDgI
Braci się nie traci, aż sobie dodam ikonkę ;)WFH95 pisze: ↑22.12.2022, 16:28mógł łeb nie wbiegaćSebastian75 pisze: ↑22.12.2022, 08:40Tak dla przypomnienia największe frajerstwo Legii biją swojego bo chciał świętować na murawie jak za dawnych lat .
https://m.youtube.com/watch?v=pNu6KijxDgI
Dobra dobra, ekipa skopała zwykłego chłopaka i rozumiem że to pochwalasz.jestesmywaszastolica pisze: ↑22.12.2022, 16:54tak jest jak ktoś kibicuje tej samej drużynie, to z automatu jest twoim bratem ?
a jeżeli obaj kibicujemy reprezentacji Polski to też jesteśmy 'braćmi" ?
oj nie ma dla ciebie ratunku, aż dodam "ikonkę" :(
Jak on/ona nie wie czy jest nim czy nią. Przecież nawet nie wie jakiemu klubowi kibicuje? Widać mieszka w Warszawie jeździ z Legią na wyjazdy będąc Widzewiakiem. Czy jest przerzutem czy transwestytą to też ciężko ocenić ale ten Putin i c*** na fladze Polski może dać do myślenia że jednak to transwestyta bo kto normalny i w pełni władz umysłowych robi z siebie kobietę?No i ten nick Jessica.Jessica B. pisze: ↑22.12.2022, 21:51Jesteś przeraźliwie głupi.jestesmywaszastolica pisze: ↑22.12.2022, 16:54tak jest jak ktoś kibicuje tej samej drużynie, to z automatu jest twoim bratem ?
a jeżeli obaj kibicujemy reprezentacji Polski to też jesteśmy 'braćmi" ?
Odpowiedź jest banalnie prosta. Jesteś po prostu je ba nym dzbanem (pisałem ci to już przy okazji innego twojego komentarza) nie mającym pojęcia jak było. Oraz jak jest na linii L-ZS.Witalski pisze: ↑16.02.2023, 19:38Jeszcze może napiszę kilka zdan na temat wydarzen na linii Legia-Bielsko.Przecież całe to zamieszanie między nimi zaczęło się w momencie gdy Legioniści uciekli podczas ustawki przed Spartakiem zostawiając na pastwę losu ziomali z BKS i Sosnowca.
Chyba BKS miał prawo być wkurwiony więc konflikt przez lata narastał.Cały czas mnie jednak zastanawia dlaczego Zagłębie nie zareagowało wtedy i teraz.Legia jest nie do ruszenia czy jak?
To może napisz raz na zawsze, konkretnie i bez dwuznaczności - komu kibicujesz? Bo od lat jesteś anonimową pi z dą, która albo wstydzi się swojego klubu albo po prostu jest zes ra na żeby nikt jej nie rozkminiłcichociemny pisze: ↑18.02.2023, 02:56Nie wiem co nowego można napisać w tym temacie. Już setki razy było pisane na forum, że Legia uciekała przed ruskimi jak dzikie zające.traffic2 pisze: ↑17.02.2023, 09:29Odpowiedź jest banalnie prosta. Jesteś po prostu je ba nym dzbanem (pisałem ci to już przy okazji innego twojego komentarza) nie mającym pojęcia jak było. Oraz jak jest na linii L-ZS.Witalski pisze: ↑16.02.2023, 19:38Jeszcze może napiszę kilka zdan na temat wydarzen na linii Legia-Bielsko.Przecież całe to zamieszanie między nimi zaczęło się w momencie gdy Legioniści uciekli podczas ustawki przed Spartakiem zostawiając na pastwę losu ziomali z BKS i Sosnowca.
Chyba BKS miał prawo być wkurwiony więc konflikt przez lata narastał.Cały czas mnie jednak zastanawia dlaczego Zagłębie nie zareagowało wtedy i teraz.Legia jest nie do ruszenia czy jak?
Przeszły ci już spazmy, że Legia "napadła znienacka na BKS"? Czy dalej będziesz to przeżywał?
Tym wpisem rozwiałeś wszelkie wątpliwości co to tego, że jesteś kompletnym gamoniem. Bo jeśli byłoby inaczej to nie płodziłbyś takich wpisów na temat ekip z którymi nie masz nic wspólnego. Bo mogłbyś wtedy spytać kogoś bardziej obeznanego w tych tematach że swojej ekipy. Ale taki gamoń jak ty to pewnie nawet obok kogoś z ekipy nawet nigdy nie stał, bo wyglądasz pewnie jak jakaś p**** i by ciebie od razu pogonili :)Witalski pisze: ↑16.02.2023, 19:38Jeszcze może napiszę kilka zdan na temat wydarzen na linii Legia-Bielsko.Przecież całe to zamieszanie między nimi zaczęło się w momencie gdy Legioniści uciekli podczas ustawki przed Spartakiem zostawiając na pastwę losu ziomali z BKS i Sosnowca.
Sorry ale po co to tu wrzuciłeś? To akurat z ruchem kibicowskim ma niewiele wspólnego. Chciałeś podbić ilość wyświetleń? Rozumiem, że w wasza śmieszna banda jest łasa na każdy grosz ale nie myślałem, że upadliście aż tak nisko i zbieracie ją poprzez wyświetlenia na YouTubie :D
Przecież wspomniana przez ciebie piosenka była inspiracją tego czegoś. :)
Odpowiesz na pytanie? Jakiej drużyny kibicem jesteś? Czy tak jak pisałem wyżej - wstydzisz się?
Już od dawna, skoro tam przychodzi 1-2 tyś ludzi na mecz to nie ma sensu otwierać całego stadionumanfredzik pisze: ↑04.03.2023, 17:39Mignął mi teraz mecz Polonia-Śląsk II. Młyn przeniesiony z Kamiennej na główną?
A to trzeba Legię obrażać? Myślałem, że wystarczająca obraz wyraża się w samej nazwie. :)Twins Special pisze: ↑14.03.2023, 18:17cichociemny - ta p**** jest kompletnym nikim. Całą wiedzę czerpie z forum kibice.net. Nie jeździ na mecze, mieszka na Górnym Śląsku. Nie ma hobby, życia, rodziny. Jedyna jego radość obrażenie Legii na tym forum. Zdecydowanie zbyt wiele czasu poświęcacie tej pokrace. To nie jest kibic. Kibic ma charakter, to coś nigdy by nie wyszło z nikim na spotkanie. Ha tfu mu na ry.
przeciętne IQ pisze: ↑15.03.2023, 21:06Temat nie jest o twojej bylej żonie kleksie. Załóż majtki i spierdalaj.
Chłopie, wypucowałeś się na ogólnopolskim forum, że spierdzielałeś i chowałeś się za plecami służby mundurowej w ucieczce przed tą Legią. Co Ty tu jeszcze robisz?N'08 pisze: ↑15.03.2023, 19:31A to trzeba Legię obrażać? Myślałem, że wystarczająca obraz wyraża się w samej nazwie. :)Twins Special pisze: ↑14.03.2023, 18:17cichociemny - ta p**** jest kompletnym nikim. Całą wiedzę czerpie z forum kibice.net. Nie jeździ na mecze, mieszka na Górnym Śląsku. Nie ma hobby, życia, rodziny. Jedyna jego radość obrażenie Legii na tym forum. Zdecydowanie zbyt wiele czasu poświęcacie tej pokrace. To nie jest kibic. Kibic ma charakter, to coś nigdy by nie wyszło z nikim na spotkanie. Ha tfu mu na ry.
yalla pisze: ↑15.03.2023, 21:36Chłopie, wypucowałeś się na ogólnopolskim forum, że spierdzielałeś i chowałeś się za plecami służby mundurowej w ucieczce przed tą Legią. Co Ty tu jeszcze robisz?N'08 pisze: ↑15.03.2023, 19:31A to trzeba Legię obrażać? Myślałem, że wystarczająca obraz wyraża się w samej nazwie. :)Twins Special pisze: ↑14.03.2023, 18:17cichociemny - ta p**** jest kompletnym nikim. Całą wiedzę czerpie z forum kibice.net. Nie jeździ na mecze, mieszka na Górnym Śląsku. Nie ma hobby, życia, rodziny. Jedyna jego radość obrażenie Legii na tym forum. Zdecydowanie zbyt wiele czasu poświęcacie tej pokrace. To nie jest kibic. Kibic ma charakter, to coś nigdy by nie wyszło z nikim na spotkanie. Ha tfu mu na ry.
to zamiast "odpisywac plackom" wyślij może papiery do SOP/BOR, powiedz że w sumie już się znacie i dziękujesz im za uratowanie tyłka :D
To jednak polo disco jestes, pozbierales tych kolezkow zlod kraty?cichociemny pisze: ↑26.03.2023, 04:19Takie życie, że więcej charakteru mieli ci, co obserwowali jak Starucha ściągali z gniazda, a obsrali zbroję, żeby zareagować...Twins Special pisze: ↑14.03.2023, 18:17cichociemny - ta p**** jest kompletnym nikim. Całą wiedzę czerpie z forum kibice.net. Nie jeździ na mecze, mieszka na Górnym Śląsku. Nie ma hobby, życia, rodziny. Jedyna jego radość obrażenie Legii na tym forum. Zdecydowanie zbyt wiele czasu poświęcacie tej pokrace. To nie jest kibic. Kibic ma charakter, to coś nigdy by nie wyszło z nikim na spotkanie. Ha tfu mu na ry.
Z czego ściągali? Z gniazda?cichociemny pisze: ↑26.03.2023, 04:19Takie życie, że więcej charakteru mieli ci, co obserwowali jak Starucha ściągali z gniazda, a obsrali zbroję, żeby zareagować...Twins Special pisze: ↑14.03.2023, 18:17cichociemny - ta p**** jest kompletnym nikim. Całą wiedzę czerpie z forum kibice.net. Nie jeździ na mecze, mieszka na Górnym Śląsku. Nie ma hobby, życia, rodziny. Jedyna jego radość obrażenie Legii na tym forum. Zdecydowanie zbyt wiele czasu poświęcacie tej pokrace. To nie jest kibic. Kibic ma charakter, to coś nigdy by nie wyszło z nikim na spotkanie. Ha tfu mu na ry.
Nie chodzilo mi o liczbe . Tylko jakosc. Pzdrplamy opadowe pisze: ↑21.05.2023, 12:23Ok. Znalazłem. Dzięki.
Nie chcę tu umniejszać Hutnikowi, ale w bliskim Płocku 130 osób, w tym Ostrołęka, Puławy to naprawdę nic nadzwyczajnego.
Jeszcze twoje zdanie, że niejedna ekipa z Ekstraklasy miałaby problem żeby w tyle osób pojechać, to nie wiem czy chciałeś żartem zarzucić czy co..
Kolega faktycznie trochę odleciał. To jest Legia z Bielan - owszem mocna jakościowo, ale jednak ta ekipa to LEGIA. A Hutnik to po prostu osiedlowy mały klubik na mecze którego uczęszczają jako pewna odskocznia. Pzdr.Kaleoa.02 pisze: ↑21.05.2023, 12:27Nie chodzilo mi o liczbe . Tylko jakosc. Pzdrplamy opadowe pisze: ↑21.05.2023, 12:23Ok. Znalazłem. Dzięki.
Nie chcę tu umniejszać Hutnikowi, ale w bliskim Płocku 130 osób, w tym Ostrołęka, Puławy to naprawdę nic nadzwyczajnego.
Jeszcze twoje zdanie, że niejedna ekipa z Ekstraklasy miałaby problem żeby w tyle osób pojechać, to nie wiem czy chciałeś żartem zarzucić czy co..
Mógłbyś mi powiedzieć po czym oceniłeś jakość tego Hutnika ? bo raczej o jakości ekip swiadczą walki aktywność , czy jakieś akcje na trasie. Rozumiem ze ty stwierdziles po fotkach czy filmikach ? groźne koszulki łyse głowy i tatuaże na nasterydowanych bicepsach to w dzisiejszych czasach dla wielu swiadczy o jakości heh
Użytkownicy przeglądający to forum: Amigoo, Ardian, babidi1, Historical, jojo86, K.O., NG_M, trąba, Wujek Tomek, Zig-Zig i 196 gości