Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ImperatorMistrz

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ImperatorMistrz » wczoraj, 20:24

Dla rozluźnienia tutaj troche fantastyki z przeszlosci gdzie zrobili z Radogoszcza Compton :)

[link]

W latach 90 bywało niebezpiecznie, fakt, ale tutaj komuś puściły wrotki.

iparts.pl
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » wczoraj, 20:30

Ja tam nie wiem czy was było te 40 osób z RDG czy nie ale jedno jest pewne liczby które podały wasze FC i ośki na słynnym fb są mocno zawyżone. Was było niby 750 a u nas się ktoś doliczył ok 800 przy braku danych z kilku znaczących osiedli. Jakoś tak trochę nie halo to wygląda.

ŁKS Street

Post autor: ŁKS Street » wczoraj, 21:13

serce miasta pisze:
wczoraj, 17:36
no i co?cisza...jak zwykle kiedy pojawiaja sie konkretne kontrargumenty dla bajek rycerzy wiosny.ps.oprawa z Wiedzminem kupa straszna,haslo z transparentu tez smieszne o dopingu nie wspomne,to tak w kwesti ULTRAS ktorych tez tu byla walkowany.Trzeba miec wyjatkowy tupet zeby stawiac sie na rowni z naszymi ultrasami i pierdolic takie kocopoly.c*** nocuje na tym Karolewie...
Jak Wiedźmin dla ciebie był straszną kupą to nie wiem co powiedzieć o waszej ostatniej oprawie.

Zgierz

Post autor: Zgierz » wczoraj, 22:14

Ciekawe tematy poruszacie.
Po każdym meczu białych końcówek, na stacji Radogoszcz - Zachód stoi banda RTSu, która czeka na zagubione owieczki.
Od jakiegoś czasu jest spokój, bo kibice spod znaku przeplatanki zaczęli wracać do domów uberem albo chowają barwy w gacie.
Dodatkowo, dziwnym trafem zaczęła pojawiać się tam psiarnia - czyżby charakterni kibice spod znaku przeplatanki, zgłaszali swoje skargi na utracone barwy? ;)

Co do innych news'ów nie ma co się odnosić.... Radogoszcz jest za Widzewem tylko dzięki FC Zgierz 😂
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

ODPOWIEDZ