Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany

Ukochane Miasto

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ukochane Miasto »

Północ86 pisze: 04.08.2026, 20:39
Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 18:58
Północ86 pisze: 04.08.2026, 15:02

Kiedyś śmialiście się podobnie z Piotrkowa, również GKS Bełchatów był przez was wyśmiewany i teraz powiedz co aktualnie znaczycie w tych miastach?
Przeanalizuj z czego ja się śmieję a potem pisz o Piotrkowie i Bełchatowie
Druga sprawa zarówno z Piotrkowa jak i Bełchatowa są nasi aktywni kibice i wykręcają regularne liczby co było widać w Płocku.
I na koniec najważniesze o co mi chodziło...
My nie robimy sobie koszulek typu MŁODY WŁOCŁAWEK :-)

Oni zrobili i wyszedl z tego Muppet Show....
Rozjaśniłem?
A możesz napisać te ich liczby w Płocku? Inne wasze fc piszą swoje liczby więc to chyba nie powinna być tajemnica
Nie liczyłem ludzi w koszulkach danego FC to co nam Ci podawać?
Piszę co widzę na wyjazdach.
Znajdź na forum kogoś z Piotrkowa lub Bełchatowa i spytaj.
Ja nie reprezentuję tych FC i nie jestem osobą upoważnioną do podawania takich danych. A sam wiesz uprawiając rzemiosło kibolskie że pewnych danych wrogom się nie podaje ...
Zgadza się?
iparts.pl
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

ŁKS Street pisze: 03.08.2026, 22:20
Stachu Wirażka pisze: 03.08.2026, 09:53
ŁKS Street pisze: 02.08.2026, 22:16
Granicą na Bałutach jest Zachodnia. Na zachód nasze tereny, na wschód ich.
Mógłbyś to bardziej szczegółowo opisać? W sensie ulicami i osiedlami.
Teofilów, Żubardź i Limanka Nasze tereny. Jagiełka, Stare Bałuty, Stare Miasto, Radogoszcz Wschód ich. Na Żabieńcu i Radogoszczu Zachód osoby stąd i stąd.
Na Radogoszczu nie ma czegoś takiego jak "stąd i stąd ". Na Radogoszczu jest Widzew.
ObiektywnyPan

Post autor: ObiektywnyPan »

ObiektywnyPan pisze: 03.08.2026, 23:24
zero osiem pisze: 03.08.2026, 16:21 no i popatrzcie w tych statystykach na zaludnienie calej dzielnicy widzew...
prawda taka ze pierwszoligowy lks zbiera na mecze z lodzi 7 tys. ludzi, ekstraklasowy widzew 15 tys. ludzi z czego polowa spoza lodzi, a jedno i drugie ma g... nie znaczenie bo najsmutnirjszy fakt jest taki ze z tych swoich niesamowicie kurvva rozleglych terenow, nieprzejetych przez lks czerwonych bastionow i twierdz widzew nie jest w stanie zebrac 100 bandy
Może bardziej obiektywnie by było napisać, pierwszoligowy ŁĶS 6000, Widzew niezależnie od ligi 17 000?
Jeśli prawdą jest to co napisałeś, że Wasze fc to do 20% to ile zostaje tej Łodzi? 4800? Macie jakieś dane z klubu?
Widzew się nie wstydzi i podał dane dotyczące karnetów, gdzie pod 60% to była Łódź, czyli około 10 000.
2 razy więcej, ale jak wiemy frekwencja, fanatyzm się nie liczą, tylko gdziie lepsze interesy i z kim się opłaca stać na bramce.
Ponawiam pytanie, czy ktoś ogarnięty z ŁKSu ma dane dotyczące frekwencji z podziałem na Łódź i resztę?
Pamiètam, że Górnik i Ruch również wrzucali, nawet z podziałem na powiaty,. Po meczu z Widzewem, także dotyczące kibiców gości, więc to chyba nie problem?
Moglibyśmy zweryfikować...
sokół

Post autor: sokół »

Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 22:01
Północ86 pisze: 04.08.2026, 20:39
Ukochane Miasto pisze: 04.08.2026, 18:58

Przeanalizuj z czego ja się śmieję a potem pisz o Piotrkowie i Bełchatowie
Druga sprawa zarówno z Piotrkowa jak i Bełchatowa są nasi aktywni kibice i wykręcają regularne liczby co było widać w Płocku.
I na koniec najważniesze o co mi chodziło...
My nie robimy sobie koszulek typu MŁODY WŁOCŁAWEK :-)

Oni zrobili i wyszedl z tego Muppet Show....
Rozjaśniłem?
A możesz napisać te ich liczby w Płocku? Inne wasze fc piszą swoje liczby więc to chyba nie powinna być tajemnica
Nie liczyłem ludzi w koszulkach danego FC to co nam Ci podawać?
Piszę co widzę na wyjazdach.
Znajdź na forum kogoś z Piotrkowa lub Bełchatowa i spytaj.
Ja nie reprezentuję tych FC i nie jestem osobą upoważnioną do podawania takich danych. A sam wiesz uprawiając rzemiosło kibolskie że pewnych danych wrogom się nie podaje ...
Zgadza się?

Przecież wcale nie trzeba z tego robic duzej tajemnicy a odpowiedz na jego pytanie nic nie da. Sektor w Płocku jest maly i wiekszosc fc dostala miedzy 5-10 biletow choc zianteresowanie bylo wieksze
ŚŻK!!!

Post autor: ŚŻK!!! »

Ch.. z ich frekwencją, ch.. z ich tysiącem fan clubów i ch.. z ich miliardem sprzedawanych biletów, jak z tego wszystkiego nie potrafią zebrać kilkudziesięciu osób poważnej bandy. I to już od wielu lat. Spontan paru kolesi raz na pół roku to i pod wiejskimi remizami się znajdzie.
ŚŻK!!!

Radigoszcz1910 pisze: 03.08.2026, 16:37 w Lublinie ostatnio w ponad 100🤔i nawet w Łodzi ostatnio ponad 100
Jak to k... płaczliwie i żałośnie brzmi: "A właśnie że nie, właśnie że nieprawda, o przepraszam bardzo, do Lublina zebraliśmy się w stu i nawet w Łodzi zaistnieliśmy w stu" - nie wiadomo, śmiać się czy płakać, jesteście do d... i autentycznie was żal.
Porto.Tekila

Post autor: Porto.Tekila »

Ale to ból musi być, liczby,fc,oprawy itp.A do tego nie móc sobie poradzić z piknikami by przejąć choć jedno osiedle w Łodzi 😂
Porto.Tekila

Aż mi was szkoda( w szczególności klubu), wszystkich swoich fanów bierzecie na litość?
Janusz z prostej

Post autor: Janusz z prostej »

ŁKS Street pisze: 02.08.2026, 22:16
Granicą na Bałutach jest Zachodnia. Na zachód nasze tereny, na wschód ich.
Teofilów, Żubardź i Limanka Nasze tereny. Jagiełka, Stare Bałuty, Stare Miasto, Radogoszcz Wschód ich. Na Żabieńcu i Radogoszczu Zachód osoby stąd i stąd.
O czym ty p*********?? Radogoszcz tylko Widzew.
zero osiem

Post autor: zero osiem »

Janusz z prostej pisze: 05.08.2026, 22:02

ustalcie moze czerwone parowki jedna wspolna wersje:
Porto.Tekila pisze: 04.08.2026, 14:35 Od zgłaszania to jest wasz guru z Radogoszcza.
Daniel2345

Post autor: Daniel2345 »

zero osiem pisze: 05.08.2026, 22:26
Janusz z prostej pisze: 05.08.2026, 22:02
A Julianów Widzew czy ŁKS.
ustalcie moze czerwone parowki jedna wspolna wersje:
Porto.Tekila pisze: 04.08.2026, 14:35 Od zgłaszania to jest wasz guru z Radogoszcza.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

"Tate czy to prawda że kiedyś nasz Łks rządził całą Łodzią?? "
" Tak prawda synku ale straciliśmy pół Łodzi na rzecz tych wstrętnych pikników z Widzewa ....ajajaj ! Tyle szekli ..TYLE szekli nam uciekło! Aj waj "
"Tate ale za to mamy bandę dobrą !"
" wiem Beni wiem , Ruda zdobywa już kolejne miasta ,jest jeszcze nadzieja !"
ŚŻK!!!

Wiadomo, wasze tereny najbezpieczniejsze w skali całej Polski do przechowywania kapusiów.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

ŚŻK!!! pisze: 06.08.2026, 19:06 Wiadomo, wasze tereny najbezpieczniejsze w skali całej Polski do przechowywania kapusiów.
Ostatnio placku z 2 miesiace temu brał udział w zawodach w wyciskaniu obok waszego stadionu to mogłeś podejść i wyjaśnić.
ŚŻK!!!

Do wyjaśnienia tylko jedna prosta rzecz jest i możesz napisać zwyczajnie "tak' albo "nie" - dla ciebie czerwony frędzlu to Masa jest bohaterem, tak?
nie ściemniam

Post autor: nie ściemniam »

serce miasta co tak się sadzisz?Chłopaczyna normalne pytanie zadał.
ŚŻK!!!

Popytałem i nie wiem. Kto? Pełne ksywy czy nazwiska kapusiów też macie w zwyczaju ukrywać?
ŚŻK!!!

johkowalsky pisze: 10.08.2026, 00:43 to jeszcze nie było to tak jednoznacznie osiedle jednej wiary
Sitowie niestety akurat było jednoznacznie czerwone. Nawet za czasów ŁKS na pozostałej części osiedla. Dlatego nie kręć i prosto z z mostu powiedz jak to było fajnie waszym chłopakom ćwiczyć razem z dużym Jarkiem pod ochroną policji. Bo przecież posty wyżej pochwalili się, że wiedzieli. Może rozpiskę mieli tygodniową, kiedy rest days od ćwiczeń, haha.
Jan Barbados

Post autor: Jan Barbados »

Wyłazi brak zasad kibicowskich u czerwonych parówek,
o którym wielokrotnie wspominałem.
Dwa pokolenia to jednak nie pięć.
Kto miał ich uczyć reguł pod Zegarem?
Bolo czy tamta babka rządząca młynem? Może później Jędras? :)
Gdyby pana Sokołowskiego vel "Masę" schowali w którymś z takich bastionów jak Koluszki czy Kutno,
to jeszcze by pierdzewiaki brały od niego autografy.
dd2

Post autor: dd2 »

Jaka liczba RTSu wczoraj? Bo wyglądało to na najsłabszy wyjazd Widzewa od lat (mając pulę 1000 biletów)
TajemniczyFanatyk

Post autor: TajemniczyFanatyk »

Około 700
zero osiem

z lodzi maks 250 a na sektorze znowu przepychanki miedzy kutnem a zgierzem o 'pszywuctwo'? xD
Jarcar

Post autor: Jarcar »

Napis na Starym Mieście ,,j**** upa i bandere'' zamazany przez ukrów? To już chyba druga wersja była, nie?
Wan1910

Post autor: Wan1910 »

Raz przez ukrow , raz nie
Jan Barbados

Zieeeew, czyli sto pięćdziesiąty raz to samo, że taki mocny jest ŁKS, a dziwnym trafem nie leżą setkami trupy widzewiaków na ulicach, nie zatknęliśmy jeszcze biało-czerwono-białej flagi na tym choojowym obiekcie przy Pilsudskiego i nie spacerujeny sobie w barwach po Widzewie Wschodzie. Nasza porażka.
Porto.Tekila

Jan Barbados pisze: wczoraj, 16:27 Zieeeew,
Chyba właśnie udowodniłaś ile masz lat. Za chwilę koniec wakacji, mama wyłączy internet i marsz do piątej klasy,może uda się w końcu promocją.Ślad po małym potomku Jarka Papisa zaginie.
exe

Post autor: exe »

No tak.moc.argumentow
zero osiem

exe pisze: wczoraj, 17:27 No tak.moc.argumentow
i to od goscia ktory stal na sektorze pod oprawa w ksztalcie gigantycznego penisa nad jego glowa
Bubu88

Post autor: Bubu88 »

Ciekawe czy wielki chuligan ełkaesu Jaśko "zazwyczaj nie odmawiam ale muszę odmówić " się pochwalił ekipie na obozie ostatnią przygodą w jednym z miasteczek jak zaliczył zonka.
zero osiem

ta w jednym z miasteczek w nieokreslonym blizej czasie pewna osoba od was zniosla jajko i ty sie z niego wyklules, lece z tym na forum
Jan Barbados

Ja też nie rozumiem tych dwóch wpisów powyżej. Jakaś czerwona końcówka się ośmieszyła napominając o literówkę w trzech słowach, przy czym sama tych trzech słowach napominania zrobiłą byka.
A wy od razu o nacjonalizmie, lewactwie, wąchaniach - tak się zaczynają napinki :)
pepe88

Post autor: pepe88 »

Co się stało z flagą Rodowici Łodzianie zawiniętej w Opolu przez wąsy kilka lat temu?Szkoda jej bo mega fana to była.
johkowalsky

Post autor: johkowalsky »

Stachu Wirażka pisze: 07.08.2026, 23:11 Dozo hankę mieliście jak na tacy jak w Częstochowie mieszkała, ale jak to u wszystkich ekip jedynie groźne hasła na transparentach i okrzyki, bo przecież namierzyć go i rozpierdolić to przypał. Takie z was wszystkich gangusy :D
Stachu a Wy bo jak mniemam jesteś z Czerwonej strony jedrasa w Warszawie… Ruch po swoich gamoni nie musiał specjalnie ze swoich terenów wyjeżdżać a Górnik to nawet przez długi czas wciąż miał ich w ekipie…

Już widzę jak na przypale ludzie polują na konfidentów w czasach gdy każdy ma komórkę przy d**** z przechodniów a na każdym rogu jest 5 kamer… może w latach 90-początku 2000 jeszcze się to zdarzało… teraz poza transparentem czy okrzykami na mieście… raczej nikt nie podejmuje działań bezpośrednich… chociaż pamiętam że akurat Ruch i Gieksa w stosunku do swoich coś tam próbowali

kolego Szk, nie jestem z Widzewa to raz, dwa więcej kolegów miałem zawsze po Waszej stronie, ale znam ludków ze starej gwardii z obu ekip, trzy nie chodzi o jarka s. Tylko o fakt, że te gowno robicie ze swoimi konfidentami a to Wy w Łodzi także przez fakt, że zawsze byliście bardziej gangsterską/ miastową ekipą rozpoczęliście ten trend - malowany chociażby chociaż nie on jedyny ale to była czołówka Waszej ekipy, z rudzikiem i innymi też jechaliście po cichu, żeby nie dali szerzej więc nie wylatuj tu z hipokryzją bo jesteście nie tacy sztywni i nie tacy święci…

Co nie zmienia faktu, że większość ekip niestety tak wygląda w Polsce w których gangsterka przejęła władzę i pieniądz jest ponad zasadami…
ODPOWIEDZ