Jesteś tego pewien?GieKSiarz00 pisze: dzisiaj, 10:09 Ruch miał bojkotować wyjazdy do Zabrza, a PFka obecna z Wisłą, widać ich szacunek do zmarłych braci po szału.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Zgredek1906
Co za farmazon.. nie było ruchu wczoraj z Wisłą !GieKSiarz00 pisze: dzisiaj, 10:09 Ruch miał bojkotować wyjazdy do Zabrza, a PFka obecna z Wisłą, widać ich szacunek do zmarłych braci po szału.
i tu wlasnie zaczyna sie klopot, z żorami jest jak jest jezdzi pare osob ale fc typowo nie aktywne flag zorskiego bastionu nie ma a o gadzetach to mozna zapomniec, z pawlowicami sprawa wyglada jeszcze ciekawiej bo jest naprawde duzo osob aczkolwiek fc pawlowice rowniez nie jest nigdzie bardziej aktywny, flag oraz gadzetow rowniez nie ma. i teraz moze poprawie moje pierwsze pytanie ktore powinno brzmiec, czy jest jakies info o kibicach jastrzebia spoza samego jastrzebia lub wlasnie tych dwoch miast ktore byly poruszane (zory,pawlowice) czy cos po prostu wiadomo. a odpowiadajac na drugi wpis, mlody jestem fakt, ale to ze sie ktos napina do mnie przez kabel od internetu nie robi na mnie za duzego wrazenia i nie uraza mnie cos takiego, a srodkowisko jako tako mi sie podoba i nie mysle nad tym zeby je opuscic, kwestia nastawienia. tak czy inaczej pozdrooberschlesien321 pisze: wczoraj, 12:30mrgks1962 pisze: wczoraj, 00:14malo informacji jakichkolwiek,nikt nic nie wie i nie ma szans na jakies sensowne info, napisales ze 1962 w nicku, kibicuje od stosunkowo niedawna jak tak patrze po ludziach na tym forum co kibicuja z 20 lat, mimo ze siedze w tym troche i juz troche wiem, to ten temat nie jest ani troche poruszany u nas a jak juz to same oczywiste rzeczy, moze dowiem sie czegos nowego od nawet lokalnych rywali kto wie. mimo twojego tonu ja cie dla odmiany pozdrawiam
Ja rozumiem jakbyś pytał o FC innych śląskich klubów, ale jak byłeś chociaż raz na meczu to powinieneś widzieć czy są jakieś fanklubowe koszulki albo flagi.
Ale nie jest to żadna tajemnica że FC mieliście w Żorach i Pawlowicach, z Żor aktualnie jeżdżą jednostki i FC praktycznie nie istnieje. Co do Pawłowic to nie wiem jak tam wygląda sytuacja.
-
Emigrujacy
Hemoroid by Ci peknal jakbyś nazwy klubow z Wielkiej litery pisał?Zgredek1906 pisze: dzisiaj, 10:29Co za farmazon.. nie było ruchu wczoraj z Wisłą !GieKSiarz00 pisze: dzisiaj, 10:09 Ruch miał bojkotować wyjazdy do Zabrza, a PFka obecna z Wisłą, widać ich szacunek do zmarłych braci po szału.
No prawdziwi kibice ROWu odpuścili hit sezonu bo w Zabrzu był lepszy hit sezonu ;) ;) ;)SilesiaStreets pisze: wczoraj, 17:56 Rów na swój hit sezonu garstka osób, gdzie są ci kozacy co startują do dziewczyny z rodzicami? Przez swoje miasto jedyny przemarsz to w asyście policji czyżby obawa przed czymś? Albo kimś?
Byli, mieli młyn (biorąc pod uwagę że była tam też Wisłoka i Banik to nie duży ale był) Nie ma co się czepiać. Jak dla mnie typowy przykład gdzie ktoś pod przykrywką klubu i zabawy "h" zarabia na życie w wiadomy sposób Pytanie co jak tych kilku/kilkunastu biznesmenów przestanie biegać... Patrząc na ilość ludzi na stadionie (bez Zagłębia) trochę ponad tysiak to wygląda to bardzo słabo.koondzio pisze: dzisiaj, 14:31No prawdziwi kibice ROWu odpuścili hit sezonu bo w Zabrzu był lepszy hit sezonu ;) ;) ;)SilesiaStreets pisze: wczoraj, 17:56 Rów na swój hit sezonu garstka osób, gdzie są ci kozacy co startują do dziewczyny z rodzicami? Przez swoje miasto jedyny przemarsz to w asyście policji czyżby obawa przed czymś? Albo kimś?
-
Stachu Wirażka
O czym wy pierdolicie? Przecież w Rybniku nie ma żadnych podziałów, tam kibice ROWu od zawsze kibicowali też Górnikowi. Nie dość, że małe miasto gdzie wszyscy się znają to jeszcze ci ludzie od lat ze sobą jeździli na mecze. Każdy każdego zna z osiedla, pracy, szkoły i teraz mieliby się niby spinać do siebie bo 30 hulsów sobie postanowiło zerwać zgodę istniejącą kilkadziesiąt lat? Neutral będzie nawet za 20 lat.
Wisła od 10 lat nie ma zgody z Lechią&Śląskiem a tam nadal sporo ludzi ma ze sobą kontakty. Sam znam typa fanatyka Wisły(40+), który nadal kibicuje Śląskowi i Lechii i ma wyjebane na Ruch i Widzew. Tak samo Legia Pogoń, całe starsze pokolenie nadal ma kontakty.
Wisła od 10 lat nie ma zgody z Lechią&Śląskiem a tam nadal sporo ludzi ma ze sobą kontakty. Sam znam typa fanatyka Wisły(40+), który nadal kibicuje Śląskowi i Lechii i ma wyjebane na Ruch i Widzew. Tak samo Legia Pogoń, całe starsze pokolenie nadal ma kontakty.
Kto usuwa posty?Stachu Wirażka pisze: 17 min temu O czym wy pierdolicie? Przecież w Rybniku nie ma żadnych podziałów, tam kibice ROWu od zawsze kibicowali też Górnikowi. Nie dość, że małe miasto gdzie wszyscy się znają to jeszcze ci ludzie od lat ze sobą jeździli na mecze. Każdy każdego zna z osiedla, pracy, szkoły i teraz mieliby się niby spinać do siebie bo 30 hulsów sobie postanowiło zerwać zgodę istniejącą kilkadziesiąt lat? Neutral będzie nawet za 20 lat.
Jak to sobie wyobrażasz że grafy Rowu będą obok grafu w Górnika?
Tak w Rybniku ludzie z Górnika to byli często ludzie z rowu i na odwrót. Teraz się to będzie powoli zmieniać. ROW będzie u siebie więc powinni wytępić Gornika jeśli chcą cokolwiek znaczyć i mieć kiboli