Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Łódzki Klub Sportowy

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 15.05.2017, 13:17

Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING
[link]

iparts.pl
podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 15.05.2017, 13:22

Łódzki Klub Sportowy pisze:Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING
[link]
Robotnicze ma lepsze liczbowo wyjazdy.

Widzew Łódź / 8 wyjazdów / 1216 km / 591 średnia liczba
ŁKS Łódź / 9 wyjazdów / 1269 km / 368 średnia liczba

W wrzuconym rankingu wyjazd Widzewa do Białegostoku w 1600 osób liczony jest jako 0 pkt, ot masz odpowiedź na swoje pytanie.

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 15.05.2017, 13:26

Łódzki Klub Sportowy pisze:Jak to było, że niby Reaktywacja ma lepsze liczbowo wyjazdy?

RANKING
[link]

Dobra już nie przesadzajmy. Widzew ma liczniejsze wyjazdy. Jakiś ranking km/ilość ludzi, dajmy spokój. Poza tym Widzew ma tu 8, a my 9 wyjazdów. Nie róbmy z siebie wyjazdowej potęgi i propagandy.

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 15.05.2017, 14:17

Za wyjazd do Białegostoku byłoby więcej punktów niż za pozostałe :)

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 15.05.2017, 14:30

RANKING
[link]
Do cosinusa głąbie idź po korki bo ci coś z matematyką nie idzie.

Ta twoja matematyka jest jakaś dziwna - 591 jest mniejsze niż 368. Jest Nas o 60% więcej średnio na wyjeździe ale dla głąba Widzew ma gorsze wyjazdy.
:twisted:

Daan

Post autor: Daan » 15.05.2017, 14:45

Na 260 parchów w Lubawie, 120 z Włocławka. Im tez powiedziales ze są pastuchami?

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 15.05.2017, 14:58

Daan pisze:Na 260 parchów w Lubawie, 120 z Włocławka. Im tez powiedziales ze są pastuchami?
Kolego nie wiesz to się nie wypowiadaj! :-)

Włocławek jest częścią Teofilowa więc jak najbardziej są rodowici

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 15.05.2017, 15:02

jak fajnie poczytac wylewające sie kompleksy czerwonych wieśniaków :-D
Ta twoja matematyka jest jakaś dziwna
ważne ze wasza matematyka jest zawsze na szóstke...

100+ 100 + 100 = jakieś 500 osób :D

Daan

Post autor: Daan » 15.05.2017, 15:09

Kompleks?
Nie wiem czy znalazłoby się chociaż jedno pole na którym Widzewiak mógłby mieć kompleks w stosunku do Łksu.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 15.05.2017, 15:25

eheś .

Wczoraj byłem w Poddebicach, korzystając z pogody troche pospacerowałem po mieścinie....
i musze przyznać że aż oko sie cieszy widząc ze wasz tamtejszy FC opanował do perfekcji malowanie naszego herbu do góry nogami.... waszej kapusty nie widziałem nawet jednej :D

jak to sami nazywaliscie do niedawna ??
pomoge wam ... wg was samych hipokrytki - jest to KOMPLEKS NIŻSZOŚCI.
;)

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 15.05.2017, 15:33

Entlicheck pisze:eheś .

Wczoraj byłem w Poddebicach, korzystając z pogody troche pospacerowałem po mieścinie....
i musze przyznać że aż oko sie cieszy widząc ze wasz tamtejszy FC opanował do perfekcji malowanie naszego herbu do góry nogami.... waszej kapusty nie widziałem nawet jednej :D
Może jakbyś choć trochę znał sytuację w mieście to byś zrozumiał. A tak możesz popierdolić tylko na kibice.net. Ale pomogę ci - w Poddębicach jakiś czas temu Widzew wytępił waszych kibiców, którzy teraz są w ukryciu i bunkrze, stąd klimaty anty gdzieniegdzie :).

A o grafy w tym mieście nie musisz się bać - pięknych herbów Widzewa nie brakuje.

Daan

Post autor: Daan » 15.05.2017, 15:35

Taa wielki klub z historią, z legendarnymi piłkarzami, tysiącami kibiców w całej Polsce, z pełnymi trybunami co 2 tygodnia - ma mieć kompleks niższości w stosunku do nic nie znaczącego klubu, który w nikim w Polsce nie wzbudza emocji, który ma garstkę kibiców na jednotrybunowym stadionie:)
W sumie to Wam współczuję. fanatyzmu wam nie brakuje, ale jestescie skazani na wymarcie. nie w tym to w nastepnym pokoleniu.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 15.05.2017, 15:50

podejźrzon pisze:
Entlicheck pisze:eheś .

Może jakbyś choć trochę znał sytuację w mieście to byś zrozumiał. A tak możesz popierdolić tylko na kibice.net. Ale pomogę ci - w Poddębicach jakiś czas temu Widzew wytępił waszych kibiców, którzy teraz są w ukryciu i bunkrze, stąd klimaty anty gdzieniegdzie :).

A o grafy w tym mieście nie musisz się bać - pięknych herbów Widzewa nie brakuje.

ehe chyba zes tam dawno nie był... tyle hektolitrow kompleksow na murach to chyba nawet w Łodzi nigdzie nie ma co tam ;)

a te ''piękne herby Widzewa'' o ktorych mówisz to chyba po piwnicach tam sobie malują... w centrum i po trasie tylko kompleksy względem jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego plus kilka koślawych napisow RTS :)

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 15.05.2017, 16:03

Entlicheck pisze:
ehe chyba zes tam dawno nie był... tyle hektolitrow kompleksow na murach to chyba nawet w Łodzi nigdzie nie ma co tam ;)

a te ''piękne herby Widzewa'' o ktorych mówisz to chyba po piwnicach tam sobie malują... w centrum i po trasie tylko kompleksy względem jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego plus kilka koślawych napisow RTS :)
Skończ pierdolić o jedynym łódzkim klubie sportowym z****** pajacu, ciesz się że w tych Poddębicach na michę nie wyłapałeś.

A grafy są wszędzie, tylko ty jesteś ślepym prykiem.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 15.05.2017, 16:10

Jeszcze kontynuując temat wątpliwej RTSiackiej stylówki, kompleksów, i ogólnego zakłamania czerwonego środowiska .

Obrazek

czy młodzież ze Starego Widzewa to tak naprawde ta słynna, wypominana tutaj przez Widzewiaków - zajszczana patologia z ojsranych bram :D ??
aż cisnie sie na usta żeby wam pocisnąć od kserówek:) ale z takimi bohomazami to faktycznie jest niezła PATOLA :D

co wy macie w tych czerwonych glowach za mix, to nigdy nie zrozumiem....
hueheuehuehe

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 15.05.2017, 16:35

Nieźle Wam ten zarząd na Piłsudskiego odpierdala.
Jak nie zakazuje wejścia ŁKSowi to Was poucza by nie odpalał rac bo zamkną Wam stadion...
To już za Cacka chyba mieliście lepiej, bo Ci to jakąś sraczkę o wszystko mają.
Tylko nie mówcie, że to dla dobra klubu, że Widzew się odradza i w ogóle. Takie bajki to możecie dzieciom w podstawówce na prelekcjach opowiadać.

Miasto nasze

Post autor: Miasto nasze » 15.05.2017, 16:46

łodzianin98 pisze:Nieźle Wam ten zarząd na Piłsudskiego odpierdala.
Jak nie zakazuje wejścia ŁKSowi to Was poucza by nie odpalał rac bo zamkną Wam stadion...
Tylko nie mówcie, że to dla dobra klubu, że Widzew się odradza i w ogóle. Takie bajki to możecie dzieciom w podstawówce na prelekcjach opowiadać.
c*** Ci do tego :)

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 15.05.2017, 16:49

Miasto nasze pisze:
No i taka to dyplomatyczna rozmowa jest z 90% kolegów z al. Piłsudskiego

Miasto nasze

Post autor: Miasto nasze » 15.05.2017, 16:58

łodzianin98 pisze:
Miasto nasze pisze:
Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 15.05.2017, 17:01

Miasto nasze pisze: Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.
No widzisz, jednak tak jak Ciebie interesuje ile osób z ŁKSu na wyjazdy jeździ, kto jeździ, z jakimi flagami, kto ile razy dostał, co by Widzew nie zrobił gdyby tak mnie to interesuje co Wasz zarząd odwala :)

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 15.05.2017, 17:01

A jakiej ty się tu dyplomacji spodziewasz z wami.
Napinasz się swoim pytaniem i oczekujesz normalnej odpowiedzi.
Dziwisz się zarządowi który od psów słyszy ultimatum że jedna raca i wniosek do pojebanego wojewody o zamknięcie całego stadionu. Przecież decyzja wojewody nie będzie inna jak tylko zamknięcie stadionu na min 1 mecz a może i więcej.
Czy będziemy palić świeczki na derbach, nie mam takiej wiedzy. Osobiście jestem za odpuszczeniem w tym meczu piro. Doping 18 tys ludzi wystarczy aby te wasze idole zrobiły kupę w majty na Piłsudskiego 138.

Miasto nasze

Post autor: Miasto nasze » 15.05.2017, 17:07

łodzianin98 pisze:
Miasto nasze pisze: Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.
No widzisz, jednak tak jak Ciebie interesuje ile osób z ŁKSu na wyjazdy jeździ, kto jeździ, z jakimi flagami, kto ile razy dostał, co by Widzew nie zrobił gdyby tak mnie to interesuje co Wasz zarząd odwala :)
To pokaz mi moj jeden post z pytaniem ilu,kto,z jakimi fanami itd

Fulko_de_lorche

Post autor: Fulko_de_lorche » 15.05.2017, 17:07

stachuzrdg pisze:A jakiej ty się tu dyplomacji spodziewasz z wami.
Dziwisz się zarządowi który od psów słyszy ultimatum że jedna raca i wniosek do pojebanego wojewody o zamknięcie całego stadionu. Przecież decyzja wojewody nie będzie inna jak tylko zamknięcie stadionu na min 1 mecz a może i więcej.
Czy będziemy palić świeczki na derbach, nie mam takiej wiedzy. Osobiście jestem za odpuszczeniem w tym meczu piro. Doping 18 tys ludzi wystarczy aby te wasze idole zrobiły kupę w majty na Piłsudskiego 138.
Jeśli mamy do wyboru posłuchać prośby NASZEGO zarządu by nie palić...
... i judzących judków białokońcówkowych "odpalcie, co boicie sie odpalić, bądźcie naszymi parobami i posłuchajcie jak wam nakazujemy" odpalcie...
... to ja osobiście wiem co wybrać, tym bardziej że piro juchowe - śmierdzi i widoczność psuje

Jaskół

Post autor: Jaskół » 15.05.2017, 17:11

Kiedyś pisałem w tym temacie, że na ŁKS-ie panuje od dawna ten sam styl, styl typowo kibolski i widać pomiędzy łódzkimi ekipami różnicę w tej kwestii. Ta różnica jest teraz jeszcze większa dzięki decyzji o nie wpuszczeniu rywala na derby.

Daleko mi do białych, ale podsumowując - na ŁKS klimat kibolski a na Widzewie prawie modern football rodem z bundesligi. Z polskich ekip nie tylko tyczy się to Widzewa, bo na niektórych stadionach też to zmierza w tamtym kierunku, vide sytuacja z meczu Lech-Wisła sprzed kilku lat gdzie ekipa drze ryja po młodych by nie dymili.

Ogólnie to nie wierzę w to, że decyzyjni z Widzewa nie daliby rady wpłynąć na zarząd gdyby zależało im na wpuszczeniu ŁKSu.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 15.05.2017, 17:11

stachuzrdg pisze:A jakiej ty się tu dyplomacji spodziewasz z wami.
Ty wszędzie widzisz napinke.
Po prostu fanatyzm z którego szczerze mówiąc byliście w Polsce w jakiś sposób cenieni zanika z chęci pozyskania sponsorów itd. Tym bardziej że to nie wychodzi od Was inicjatywa tylko od klubu który próbuje Was wedle siebie ustawić.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 15.05.2017, 17:13

Miasto nasze pisze:
łodzianin98 pisze:
Miasto nasze pisze: c*** Ci do tego :)
Ale jaką Ty chcesz rozmowe prowadzic,powiedziales co swoje i tyle.a to jakie mamy uklady z zarządem c*** cie powinno obchodzic.
hahah co za posrańce :D

to już zakrawa powoli na kpine... pewnie spora czesc z was jeszcze tęskni za cackiem...

Jaskól - wiadomo komu jest to na ręke żebysmy nie weszli, przecież na tym że sie dobrze pokażemy na tym meczu czerwoni nie beda mieli korzysci, tym bardziej ze mamy argument bezduskusjny czyli ich szmatki..

Jaskół

Post autor: Jaskół » 15.05.2017, 17:24

Tylko dokąd to wszystko zmierza skoro psy dają zgodę a niektórzy zamiast się cieszyć z tego, że derby będą kibolskie to cieszą się, że nie będzie rywala. Ja wiem, że dużo osób na Widzewie jest za wpuszczeniem, ale ta decyzja godzi niestety w całe środowisko.

Panowie serio niektórzy stąd cieszycie się z tego, że będzie super nawet bez piro, bo będzie pełny stadion i głośny doping? Jak teraz zarząd(złożony z biznesmenów-kibiców) robi co chce to pomyślcie co będzie jak się zmienią władze na mniej przychylne kibolom.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 15.05.2017, 17:25

Jaskół pisze:Kiedyś pisałem w tym temacie, że na ŁKS-ie panuje od dawna ten sam styl, styl typowo kibolski i widać pomiędzy łódzkimi ekipami różnicę w tej kwestii. Ta różnica jest teraz jeszcze większa dzięki decyzji o nie wpuszczeniu rywala na derby.

Daleko mi do białych, ale podsumowując - na ŁKS klimat kibolski a na Widzewie prawie modern football rodem z bundesligi. Z polskich ekip nie tylko tyczy się to Widzewa, bo na niektórych stadionach też to zmierza w tamtym kierunku, vide sytuacja z meczu Lech-Wisła sprzed kilku lat gdzie ekipa drze ryja po młodych by nie dymili.

Ogólnie to nie wierzę w to, że decyzyjni z Widzewa nie daliby rady wpłynąć na zarząd gdyby zależało im na wpuszczeniu ŁKSu.
Podaj definicję stylu kibolskiego. W ogóle co wy ku*** z tymi kibolami. W TVN czy gównie wyborczym robicie ?
Kiedyś był "kibic" który był i szalikowcem, ultrasem i w mordę potrafił dać jak było trzeba i na piłce się znał. A teraz Janusz, fanatyk, ultras, chuligan, kibol.

Poczytał byś sobie pejsiaste forum na fansach jak jebali swoich ultrasów za race na derbach i bluzgi na Widzew po których wojewoda zamknął im stadion na mecz z jakimiś ogórkami. Swoją drogą muszą mieć niezłe plecy u psów i wojewody skoro decyzja o zamknięciu trybuna była tak przeciągana aby tylko nie zamknęli im na mecz z rezerwami c****.
Taka u nich ku*** stylówka kibolska

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 15.05.2017, 17:46

Hahah styl typowo kibolski.ku*** beka z tego jak wam żydy robią wodę z mózgu.

A tą ich 'stylufkę' to oceniają sami Łksiacy,którzy przyznają,że od dłuższego czasu chujem wieje pod wiatą,żulernia i patola.To jest ta mega 'stylufka' czy o c*** chodzi niektórym?
1910

CzBCz

Post autor: CzBCz » 15.05.2017, 18:08

Jaskół pisze:Panowie serio niektórzy stąd cieszycie się z tego, że będzie super nawet bez piro, bo będzie pełny stadion i głośny doping? Jak teraz zarząd(złożony z biznesmenów-kibiców) robi co chce to pomyślcie co będzie jak się zmienią władze na mniej przychylne kibolom.
Tak, cieszę się, że będzie pełen stadion i głośny doping. A co, mam płakać z tego powodu? Każda ekipa w kraju chciałaby mieć wypełniany stadion po brzegi i głośny doping niezależnie od tego co tam wypisujesz/wypisujecie. Inaczej po co niektóre ekipy robią mobilizacje na poszczególne mecze? Po co nakręcają ludzi na przyjście na obiekt? Pisane było, że młodzież dzisiaj to nie jest co było 15,20 lat temu bo jest pełno innych rozrywek. A jednak zapełniamy stadion i dla mnie jest to powód do radości jak i dla pozostałych widzewiaków. Dla mnie ważniejsze od piro jest gdy komplet publiczności przyjdzie odziany barwach swojego klubu, uniesie szale nad głowami i jak jedna, ogromna rodzina wyśpiewa z całego serca miłość do swojego klubu. I ta miłość do swojego klubu jest najważniejsza, wszystko jest robione dla NIEGO. Może dla jakiegoś Jaskóła to modern football, dla mnie tak było zawsze. Tego co się dzieje teraz w Widzewie nie można zepsuć bo ziarno jest rzucane, na plony przyjdzie czas. Ktoś kto nie orientuje się w sytuacji na Widzewie nie wiem jak może wygadywać swoje dyrdymały. Pewnie chodzi o podpuszczanie, ale uwierzcie - raczej mało osób na to zwraca uwagę.

blah

Post autor: blah » 15.05.2017, 19:24

Jaskół pisze:Kiedyś pisałem w tym temacie, że na ŁKS-ie panuje od dawna ten sam styl, styl typowo kibolski i widać pomiędzy łódzkimi ekipami różnicę w tej kwestii. Ta różnica jest teraz jeszcze większa dzięki decyzji o nie wpuszczeniu rywala na derby.

ten Łks do którego ci 'daleko' zachował sie tak samo w stosunku do Widzewa przy okazji jednych z poprzednich derbów. Wiec podsumowujac w Łodzi mamy dwa kluby modern futbol z bundesligi a ty juz mozesz wypierdalac i opowiadac w co wierzysz a w co nie w jakims luzniejszym temacie

Radicaal

Post autor: Radicaal » 15.05.2017, 19:50

Jaskół pisze:Tylko dokąd to wszystko zmierza skoro psy dają zgodę a niektórzy zamiast się cieszyć z tego, że derby będą kibolskie to cieszą się, że nie będzie rywala. Ja wiem, że dużo osób na Widzewie jest za wpuszczeniem, ale ta decyzja godzi niestety w całe środowisko.

Panowie serio niektórzy stąd cieszycie się z tego, że będzie super nawet bez piro, bo będzie pełny stadion i głośny doping? Jak teraz zarząd(złożony z biznesmenów-kibiców) robi co chce to pomyślcie co będzie jak się zmienią władze na mniej przychylne kibolom.
Dziękuję za te wpisy.W końcu głos rozsądku,od kogoś z poza klimatu łódzkiego.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 15.05.2017, 20:10

o ja p******* niedługo to będziecie siedzieć na pizdach na swoich ponumerowanych miejscach bo zarząd tak chce i nie będzie nawet można papierosa zapalić.

Jak sie was widzewiaki czyta to ręce opadają, tak wiem, niedługo gracie w Lidze Mistrzów i Uefa was obserwuje oraz ma zasponsorować was sam microsoft ale bez przesady

gringocwel

Post autor: gringocwel » 15.05.2017, 20:19

CzBCz pisze:
Jaskół pisze:Panowie serio niektórzy stąd cieszycie się z tego, że będzie super nawet bez piro, bo będzie pełny stadion i głośny doping? Jak teraz zarząd(złożony z biznesmenów-kibiców) robi co chce to pomyślcie co będzie jak się zmienią władze na mniej przychylne kibolom.
Tak, cieszę się, że będzie pełen stadion i głośny doping. A co, mam płakać z tego powodu? Każda ekipa w kraju chciałaby mieć wypełniany stadion po brzegi i głośny doping niezależnie od tego co tam wypisujesz/wypisujecie. Inaczej po co niektóre ekipy robią mobilizacje na poszczególne mecze? Po co nakręcają ludzi na przyjście na obiekt? Pisane było, że młodzież dzisiaj to nie jest co było 15,20 lat temu bo jest pełno innych rozrywek. A jednak zapełniamy stadion i dla mnie jest to powód do radości jak i dla pozostałych widzewiaków. Dla mnie ważniejsze od piro jest gdy komplet publiczności przyjdzie odziany barwach swojego klubu, uniesie szale nad głowami i jak jedna, ogromna rodzina wyśpiewa z całego serca miłość do swojego klubu. I ta miłość do swojego klubu jest najważniejsza, wszystko jest robione dla NIEGO. Może dla jakiegoś Jaskóła to modern football, dla mnie tak było zawsze. Tego co się dzieje teraz w Widzewie nie można zepsuć bo ziarno jest rzucane, na plony przyjdzie czas. Ktoś kto nie orientuje się w sytuacji na Widzewie nie wiem jak może wygadywać swoje dyrdymały. Pewnie chodzi o podpuszczanie, ale uwierzcie - raczej mało osób na to zwraca uwagę.
Podpisuje sie pod tym :)

hWŁ

Post autor: hWŁ » 15.05.2017, 22:59

Jaskół pisze:Ogólnie to nie wierzę w to, że decyzyjni z Widzewa nie daliby rady wpłynąć na zarząd gdyby zależało im na wpuszczeniu ŁKSu.
A dlaczego mamy wpływać na zarząd i pomagać żydom wejść na derby? Jakoś nie widziałem tego wpływania na zarząd z ich strony gdy ich działacze nas nie wpuścili na derby. Za to widziałem jak razem z psami blokowali trasę naszego przemarszu byśmy tylko nie weszli na derby. Więc nie oczekujcie od nas żadnej solidarności, tak jak i wy jej nie pokazaliście. Płaczcie sobie dalej w necie, poróbcie grafiki czy transy, nas to nie rusza :)

Stary Wyjazdowicz

Post autor: Stary Wyjazdowicz » 15.05.2017, 23:17

Daan pisze:Na 260 parchów w Lubawie, 120 z Włocławka. Im tez powiedziales ze są pastuchami?
Ciekawe ..jak Wy się czujecie wśród Chorzowskich gdy ci śpiewają na mecz j**** goroli lub gorole won gorole won gorole wypierdalac stąd. ..vhyba Ci nie w smak co czerwony ???

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 16.05.2017, 00:12

Stary Wyjazdowicz pisze:
Ciekawe ..jak Wy się czujecie wśród Chorzowskich gdy ci śpiewają na mecz j**** goroli lub gorole won gorole won gorole wypierdalac stąd. ..vhyba Ci nie w smak co czerwony ???
Myślę że to ten sam poziom - co rozmowa Hansa z Chorzowa plujacego jadem na Żydów, z Mirkiem z Tuszyna - glosujacym na budowę pomnika dla Legendy Widzewa prezesa Rozenbauma (Sobolewskiego) ...

Albo rozmowa (przy Harnasiach) Wieśka z Rawy Mazowieckiej - nasmiewajacego się z rozwalonych kamienic na Limance i Polesiu , i z chłopaków wystających w bramach.... ze Steffenem z Chorzowa - mieszkającym w typowo slaskiej , brudnej kamienicy pozszywanej dodatkowo na wielkie zszywki (żeby się nie rozpadła) , gdzie lokalna społeczność akurat załatwia potrzeby wprost z balkonu na podwórko ;)

Daan

Post autor: Daan » 16.05.2017, 00:29

Poniedziałek. Grubo po północy. A kompleksiarze z Łks siedzą na kibice.net i wypisują dziecinne bzdury, które w ich mniemaniu maja uderzyć czy ośmieszyć Widzew lub jego kibiców. To świadczy o zaawansowanej chorobie psychicznej. Ja bym ta całą patologię z ŁKS na jakąś zbiorową terapię leczenia kompleksów wysłał. :)

Fulko_de_lorche

Post autor: Fulko_de_lorche » 16.05.2017, 02:13

CzBCz pisze:
Piękny wpis - także się podpisuję, bo lepiej bym nie ujął!

Janiol

Post autor: Janiol » 16.05.2017, 08:16

ŁKS zamiast tu naśmiewać się z Widzewa powinien podziękować milicji, że zapobiegli zasadzce, bo by dostali mega w******* na powrocie. No i podziękować zarządowi Widzewa, bo by się mega ośmieszyli gdyby okazało się, że flag nie ma jak wnieść i jedyne czym by się pokazali to pajacowaniem zza płotu i dopingiem anty przez bite 90 minut.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

ODPOWIEDZ