W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćłajdaczyna pisze: 02.09.2026, 09:29 Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
SchabZaBrata
No, jak już piszesz o odurzeniu tematem to zręcznie omijasz fakt, że niektórym nie przeszkadza trafić na parę lat do puchy za coś innego.WwaNh pisze: 02.09.2026, 09:55 Większość zdrowo myślących ludzi ma albo rodziny, kredyty i inne zobowiązania i nie chce przez takie k**** trafic na parę lat do puchy albo przepłacić życiem ale wy wiecznie odurzone tematem żyjecie w swoim świecie
Czemu ten wyzej mlody Frajer podpisuje sie pod dobrego chlopaka
-
Maciej Madro
Przecież ten boczek to c*** 150 cm co robi zdjęcia na cmentarzu po śmierci kolegi
-
rozpuszczalnik1906
No dobrze, tylko czemu nikt tej Wisły nie sprawdzi?pepe88 pisze: 02.09.2026, 08:59 Bronicie tą wisłe i tyle.Nie mają składu do bicia na łapy jako ekipa i takie są realia na tą chwilę.Chlopaki z mniejszych ekip lepiej się prezentują.Pisze to normalnie jaki jest obraz tej ekipy aktualnie.Nie chodzi tu o jakieś opalenizny ani mierzenia bica.
To nie można się zaczaić? To już trzeba wszystko oficjalnie, albo w lesie? Nie można trafić chociażby jednego zabłąkanego auta, albo ekipy jadącej na wspieranie np. Ruchu?WwaNh pisze: 02.09.2026, 09:41W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćłajdaczyna pisze: 02.09.2026, 09:29 Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
Kasujący - wiesz że to Babiński?
Dyduch z Azorów jeszcze aktywny kibicowsko bo nic o nim nie słychać?
Warto zaznaczyć, że to przerzut z Wisły.pepe88 pisze: 03.09.2026, 07:54 Dyduch z Azorów jeszcze aktywny kibicowsko bo nic o nim nie słychać?
Trzeba robić groźne fotki na instagrama. Tylko tyle potrafią Ci od bojkotów.rozpuszczalnik1906 pisze: 02.09.2026, 19:01No dobrze, tylko czemu nikt tej Wisły nie sprawdzi?pepe88 pisze: 02.09.2026, 08:59 Bronicie tą wisłe i tyle.Nie mają składu do bicia na łapy jako ekipa i takie są realia na tą chwilę.Chlopaki z mniejszych ekip lepiej się prezentują.Pisze to normalnie jaki jest obraz tej ekipy aktualnie.Nie chodzi tu o jakieś opalenizny ani mierzenia bica.
To nie można się zaczaić? To już trzeba wszystko oficjalnie, albo w lesie? Nie można trafić chociażby jednego zabłąkanego auta, albo ekipy jadącej na wspieranie np. Ruchu?WwaNh pisze: 02.09.2026, 09:41W jaki sposób sprawdzić skoro nie chcą wyjsc składem na honorowych warunkach najlepiej dla nich walić z daleka już z gumowych potem gazem i jeszcze sprzęt wyciągnąćłajdaczyna pisze: 02.09.2026, 09:29 Baaardzo daleko mi do Wisły ale mają rację, że kazda ekipa może ich przecież sprawdzić
-
katanaczio
Witam wszystkich jesteście ciekawi co u mnie niestety dalej nie urosłem jest 151 na liczniku ale za to zrobiłem nowy teledysk śpiewam tam ze wróg ma się bać robimy groźne pozycje i machamy rękami dopuki nie wpadnie młoda ferajna to wtedy uciekamy zachęcam dać like serduszko
dobre rapy robisz, pozdro byku
Przecież to młoda ferajna wisła pouciekała na wszystkie strony.BoczekCAS pisze: 04.09.2026, 12:31 i machamy rękami dopuki nie wpadnie młoda ferajna to wtedy uciekamy zachęcam dać like serduszko
Ok, gwardyjskie towarzystwo weszło w Opolu i teraz w Kielcach, czyli powtórki bojkotu nie ma. Ciekawe właśnie czy zostaną jakoś sprawdzeni na trasie.
-
Bananowiec
Dlaczego przyjacielu namawiasz ludzi do nienawiści i przemocy.
-
factoryproject
Jesteś z KSC to ich sprawdź...proste.. Kto jak nie Ty :)BorekKSC pisze: 05.09.2026, 22:09 Ok, gwardyjskie towarzystwo weszło w Opolu i teraz w Kielcach, czyli powtórki bojkotu nie ma. Ciekawe właśnie czy zostaną jakoś sprawdzeni na trasie.
-
Stachu Wirażka
Dzigi dobrą bekę kręci z tej młodej ferajny. Poszukiwani do głowy a oni uciekają na Słowację gdzie po 2 dniach ich łapią, naprawdę mocne gangusy hehhe.
Już pomijam to, że pod celą będą nimi parkiet zamiatać. Tam maczet i gazu nie będzie pod ręką, więc jak szczury będą przemykać i się wszystkim kłaniać.
Już pomijam to, że pod celą będą nimi parkiet zamiatać. Tam maczet i gazu nie będzie pod ręką, więc jak szczury będą przemykać i się wszystkim kłaniać.
Dobrego masz idola takiego na twoim poziomie oglądasz tez pewnie haniora i innych konfidentow albo szalonego reportera
-
Blablabla11
ty a Libi to w kryminale grypsował ?
Wyjaśniając tą niezrozumiałą, pełną urojeń brednie - chłopaki z MF za głowę wjechali jak służba gotowa latać na szmacie pod celą przygotowani wypełniać każdą zachciankę starych WSH:)
-
obserwatorr88
Dziwna reakcja na sektorze gosci w Kielcach. Podchodzi 4 ochroniarzy i zawijaja kolesia i zero reakcji i próby odbicia przez Wisłe.
Oglądając jego teledyski można to łatwo wywnioskować. Choćby dziary na klacie - przekreślone 60 i "GIT".
-
maszerujlubgin
ładnie się przedstawiłeśStachu Wirażka pisze: 06.09.2026, 15:38 Dzigi dobrą bekę kręci z tej młodej ferajny. Poszukiwani do głowy a oni uciekają na Słowację gdzie po 2 dniach ich łapią, naprawdę mocne gangusy hehhe.
Czemu kasowane są posty z faktami i informacjami że MF się nie rozjebała, a farmazonskie posty bazujące na pogonionym dzigim są zostawiane. Komuś tu na rękę żeby manipulować faktami.
Słuchaj dalej tego farmozna co nikt o nim nie słyszał ale czego oczekiwać od 13 latka.Stachu Wirażka pisze: 06.09.2026, 15:38 Dzigi dobrą bekę kręci z tej młodej ferajny. Poszukiwani do głowy a oni uciekają na Słowację gdzie po 2 dniach ich łapią, naprawdę mocne gangusy hehhe.
Po drugie za kratami nie ma podziału na kluby, także skończ powtarzać farmazony tylko lepiej skup się na lekcjach w szkole.
Ps.
Dziwię się, że tego farmozna jeszcze nikt nie skończył
Dyduch znalazł kiedyś laskę w podkrakowskiej wsi i chyba usiadł sobie na d**** od tego czasupepe88 pisze: 03.09.2026, 07:54 Dyduch z Azorów jeszcze aktywny kibicowsko bo nic o nim nie słychać?
-
Porto.Tekila
Ale żeś Amerykę odkrył😳 Manipulacja w tę stronę trwa tu mniej więcej od czasu gdy policją za poprzednich żądów Twuska zamknęła to forum na kilka dni, po czym forum wróciło z adminami nie przypominającymi już siebie.Marts pisze: 08.09.2026, 15:15 Czemu kasowane są posty z faktami i informacjami że MF się nie rozjebała, a farmazonskie posty bazujące na pogonionym dzigim są zostawiane. Komuś tu na rękę żeby manipulować faktami.
borekKSC i globiAZR to farmazony. Nikt z Cracovii tu nie pisze a jak chcecie się przekonać co u Konrada to zostawcie ksywy. Bez odbioru
Analfabetyzm już tak opisuje osobnika że nic więcej nie potrzeba. Umiejący pisać wszyscy przeciwko.
-
łajdaczyna
Ale ty ostry jesteś, ja nie mogę 😅 jeszcze to Bez odbioru pokazujące kto tutaj jest kumaty na policyjnym forum 😅😅xxxlecia pisze: 09.09.2026, 14:58 borekKSC i globiAZR to farmazony. Nikt z Cracovii tu nie pisze a jak chcecie się przekonać co u Konrada to zostawcie ksywy. Bez odbioru
Czesc to znowu ja krasnal dalej 151 i 37 kilo ale dalej nagrywam filmiki cale zycie mialem kompleksy ze tak wyglądam w szkole mnie ponizali to na teledyskach kamera jest od dolu taki patent bo oprocz ze jestem gladiatorem wojownikiem jestem rezyserem maczety katany noze gaz rozpylany tak się tu zyje
zostawcie laika a za zasiegi sprzedam kolegow tak jak jankesa
zostawcie laika a za zasiegi sprzedam kolegow tak jak jankesa
Gdyby moji koledzy nie uciekali przed 15sto latkami to dzis jankes mialby urodziny z tej okazji wrzuciłem dużo zdjęć na swojego Facebooka instagrama tiktoka i inne moje sociale zachęcam wejść likowac a jako byly alkoholik narkoman po odwykach dzis nauczam daje lekcje jak zyc jestem gladiatorem wojownikiem ulicy chyba ze ferajna się pojawi to wtedy kazdy ucieka w inna strone
kazdego dnia dziekuje bogu za sprzet w krakowie dzieki temu nagralem o tym 10 piosenek jak to brutalnie u nas i glowy spadają
kazdego dnia dziekuje bogu za sprzet w krakowie dzieki temu nagralem o tym 10 piosenek jak to brutalnie u nas i glowy spadają
No udowadniasz tymi postami że w tej ferajnie to jednak sami kretyni.BoczekCAS pisze: wczoraj, 16:18 Gdyby moji koledzy nie uciekali przed 15sto latkami to dzis jankes mialby urodziny z tej okazji wrzuciłem dużo zdjęć na swojego Facebooka instagrama tiktoka i inne moje sociale zachęcam wejść likowac a jako byly alkoholik narkoman po odwykach dzis nauczam daje lekcje jak zyc jestem gladiatorem wojownikiem ulicy chyba ze ferajna się pojawi to wtedy kazdy ucieka w inna strone