Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
mądrala

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mądrala » 21.09.2016, 10:25

Ten low kick to kolejne wcielenie rebego i bnowaka, ciągle ta sama osoba. Takie typowe zero. Idź ku*** na dwór, głąbie, bo tego tematu nie da się czytać przez takich wykolejeńców jak ty. A jeżeli nie masz wejścia na ośkę to przestań wreszcie spinać p****, albo rób to rzadzie.

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 21.09.2016, 13:27

Low kick na kolano pisze:O ja pierdolę, jacy wy jesteście ostrzy wobec psiarni, macie buntownicze tatuaże i w ogóle...
Tak poważnie niestety Widzew był pod tym względem zawsze najbardziej pizdowatym klubem
i nie przypominam sobie jakiegokolwiek ich gadżetu z elementem "ChWDP" czy "ACAB".
Jeśli ktoś takim dysponuje, bardzo proszę o wklejenie zdjęcia (gotowy jestem wtedy nawet użyć słowa przepraszam).
Tylko uwaga - bazgroła z takim skrótem napisanego kredą na oborze w Byczynie czy Bedoniu sobie darujcie, bo nie o to chodzi.
Oczywiście zamiast tego w odpowiedzi możecie rzucić wasze magiczne, świetnie określające was hasło "pedał" :)
znowu sie ośmieszasz a ta twoja wojenka internetowa ewidentnie ukazuje jakim łbem w rzeczywistości jesteś?Jesteś aktywny kibicowsko?nie rozsmieszaj mnie bo chyba kazdy zamieszkujący nasza okolice wie że ta twoja/wasza aktywnośc polega jedynie na pomazaniu sprayem ściany,ewentualnie obcinanie za firany jak Widzewiacy w biały dzień wasze bochomazy przeprawiają.Ilu was chodzi z Włokienki,Jaracza,Wschodniej chodzi na mecze 5,6?Kiedy którys z was podjął rękawice i przyjął solówke?Może podaj choć pierwszą literke swojej ksywki wtedy zweryfikujemy twoją aktywność w realnym swiecie bo w internecie jesteś niekwestionowanym pogromcą Widzewa.Wiem ze wy jesteście anty policyjni do granic możliwości,gangusy,same gity jak Cracovia w Krakowie.Macie nawet obraną podobną linie obrony dobrowolne poddanie sie karze,przypomnij sobie ilu twoich kolegów z np.Wschodniej zajebało kleksa,nie zdając sobie nawet sprawy że swoimi zeznaniami zaszkodzili innym ludziom.Nie pisz więc o sprawach o których nie masz pojęcia.Miałeś przez ostatni rok kilkanaście razy okazje do jak to napisałeś jebania Widzewa na ulicy(twojej ulicy)ale zajebałeś ty i twoi koledzy kupe,wybierając bezpieczne obserwowanie zza firanek w swojej chacjendzie.
hej pa

serce miasta

Post autor: serce miasta » 21.09.2016, 14:23

Sluchaj nie chce mi sie już tu z toba przekomarzać,oboje wiemy jak jest i kto jakim składem dysponuje na Śródmieściu.Na dzień dzisiejszy nie jesteście chętni do jakiejkolwiek konfrontacji na Śrd.a to wasze chodzenie w barwach którym sie tak podpierasz ogranicza sie do stania pod bramą ew przejścia z Jaracza na Wschodnią.Na teoretycznie waszych ulicach mieszkali lub mieszkają Widzewiacy i oficjalnie wiadomo jakiej drużynie kibicują,odpowiedz mi czy w druga strone jest tak samo?Wyobrażasz sobie żeby ktoś od was ujawnił sie oficjalnie np.na Pomorskiej?Widzew z tego co wiem na ostatni mecz Widzew na Śrd zebrał sie w 4o osób,odpowiedz sobie kiedy wy zebraliście sie w takiej liczbie nawet przy mobilizacjach.Śmiem twierdzić że Widzew ze Śródmieścia jeździ na wyjazdy w większych liczbach niż wy chodzicie na mecze u siebie.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 21.09.2016, 14:39

tak.Pamiętać należy jednak że ta część miasta jest bardzo słabo zaludniona i w porównaniu z Widzewskim terenami mieszka tam o wiele mnie ludzi,tereny w większości przemysłowe,handlowe itp.
LOW KICK NA KOLANO S.jak taki mały ptaszek rodzaj męski?

Red power

Post autor: Red power » 21.09.2016, 15:10

Dobra low kick jest tak jak piszesz i teraz możesz sobie w spokoju już konia zwalić.Starcie na plus dla ciebie i plus 10 punktów w lidze hools haha.

mądrala

Post autor: mądrala » 21.09.2016, 15:20

Rejestracja 30 sierpnia, a najebał 103 posty. E-wojownik Łksu, wielu tu takich.

Red power

Post autor: Red power » 21.09.2016, 15:36

Low kick na kolano pisze:
Red power pisze:w spokoju już konia zwalić
Haha, kibic Widzewa i wszystko jasne. 99 % wpisow przynajmniej jednym slowem nawiazuje do waszych rozpaczliwych zachowan seksualnych. Nie pomylilo ci sie ze swoim nickiem - nie jestes raczej Ped rower?
Życie jest jak szachy,albo posuwasz damy albo bijesz konia.Ty wiadomo nie posuwasz to bijesz niemca po kasku.
Sądząc jednak po twoich pedalskich wpisach,chyba nie jesteś do końca normalny i zdrowy.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 21.09.2016, 19:17

Low kick na kolano pisze:
serce miasta pisze:Śmiem twierdzić że Widzew ze Śródmieścia jeździ na wyjazdy w większych liczbach niż wy chodzicie na mecze u siebie.
Jakoś nikogo to nie dziwi, bo juz wszystkich w Polsce przyzwyczailiscie ze WY mozecie "śmieć twierdzić wszystko". Walcz dalej o Jaracza i Wschodnia a my sie postaramy, zebys przez kolejne 15 lat mogl tutaj bialo-czerwono-biale "barwy" ganiac po ulicach i zebys stale mial nasze grafy do "zamalowywania" :)[/quote
starajcie sie starajcie bo jak Włókienke wyburzą do końca zostanie was z okolicy garstka.

patojudek

Post autor: patojudek » 21.09.2016, 20:13

Tak poważnie niestety Widzew był pod tym względem zawsze najbardziej pizdowatym klubem
i nie przypominam sobie jakiegokolwiek ich gadżetu z elementem "ChWDP" czy "ACAB".
Jeśli ktoś takim dysponuje, bardzo proszę o wklejenie zdjęcia (gotowy jestem wtedy nawet użyć słowa przepraszam).
Tylko uwaga - bazgroła z takim skrótem napisanego kredą na oborze w Byczynie czy Bedoniu sobie darujcie, bo nie o to chodzi.
Oczywiście zamiast tego w odpowiedzi możecie rzucić wasze magiczne, świetnie określające was hasło "pedał" :)
No jakość ekipy należy oceniać po dziarach na łapach oraz po groźnym nazewnictwie grupy, lamus jesteś nic więcej, ale to prawda w tej dziedzinie jesteście nie do przebicia brzmicie groźnie i stanowczo: Crazy Cannibals,Hells Boys,Retkinia Brigaden Banditen,Ciemna (ociemniała) strona miasta, Terror gang i jeszcze parę innych o których nie pamiętam.

mądrala

Post autor: mądrala » 21.09.2016, 21:23

Znowu nowe konto? OMG, idź na dwór.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 21.09.2016, 21:33

typ jest psychiczny, ma fobie na punkcie Widzewa :)musiał dostać niezły w******* i to pewnie nie raz... inaczej tego nie da się chyba wytłumaczyć.

Thrudgelmir

Post autor: Thrudgelmir » 21.09.2016, 22:41

PRZYNAJMNIEJ NIKT GO NIE ZGWAŁCIŁ JAK WASZEGO W MADRYCIE

Daan

Post autor: Daan » 21.09.2016, 22:55

Thrudgelmir pisze:PRZYNAJMNIEJ NIKT GO NIE ZGWAŁCIŁ JAK WASZEGO W MADRYCIE
a Twoja mama juz wrocila? znow nie bedzie mogla przez tydzien chodzic po wizycie ukladowiczow z Poznania;)

Red power

Post autor: Red power » 21.09.2016, 23:21

patojudek pisze:
No jakość ekipy należy oceniać po dziarach na łapach oraz po groźnym nazewnictwie grupy, lamus jesteś nic więcej, ale to prawda w tej dziedzinie jesteście nie do przebicia brzmicie groźnie i stanowczo: Crazy Cannibals,Hells Boys,Retkinia Brigaden Banditen,Ciemna (ociemniała) strona miasta, Terror gang i jeszcze parę innych o których nie pamiętam.
football bandits,bandycka limanka.Co tam jeszcze było panowie??

Red power

Post autor: Red power » 21.09.2016, 23:32

Thrudgelmir pisze:PRZYNAJMNIEJ NIKT GO NIE ZGWAŁCIŁ W MADRYCIE
Byliście cały czas razem?Chodziliście za rączkę wszędzie,że masz taką pewność?

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 21.09.2016, 23:40

bzdurnie zarzucacie brak flag to do Zgierza na III rundę Pucharu Polski wybraliśmy się z takimi

Obrazek

0:1. gramy dalej

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 22.09.2016, 01:26

na pewno było nas wiecej niż na waszych ostatnich wyjazdach :)

Lechia Gdynia

Post autor: Lechia Gdynia » 22.09.2016, 06:55

Fanatycy Widzewa pisze:bzdurnie zarzucacie brak flag to do Zgierza na III rundę Pucharu Polski wybraliśmy się z takimi
Ty tak na serio? Powiesiliście flagi, tylko po to, żeby ten okropny ŁKS na kibicenet się nie czepiał?

mms

Post autor: mms » 22.09.2016, 07:03

Nie traktujcie tego pajaca low kick na kolano poważnie. On tylko prowokuje i się spina, do tego dorobione historie i koloryzowanie. Nawet nie wie co się dzieje u niego na dzielnicy. Zaraz mi pewnie odpisze i powyzywa, powtórzy znów jakiś farmazon o sytuacji na śródmieściu i dorzuci jeszcze swoje pedalskie fantazje erotyczne :)

grubyw

Post autor: grubyw » 22.09.2016, 07:24

Jaracza cała należy do Łks czy jest podzielona to samo się tyczy rewolucji

ts1998

Post autor: ts1998 » 22.09.2016, 07:28

Pytanie nr 1. Czy ten caly low kick to wogole jest z ŁKSu ? Gowno wie, zaspokaja swoje analne fantazje i noooon stop siedzi na forum - to jego zycie ...... dla mnie to marny lewacki prowokator, nie zdziwilbym sie gdyby logowal sie na dwoch kontach ... jedno Rodowite, drugie Widzewskie ......

Red power

Post autor: Red power » 22.09.2016, 09:33

mms pisze:Nie traktujcie tego pajaca low kick na kolano poważnie. On tylko prowokuje i się spina, do tego dorobione historie i koloryzowanie. Nawet nie wie co się dzieje u niego na dzielnicy. Zaraz mi pewnie odpisze i powyzywa, powtórzy znów jakiś farmazon o sytuacji na śródmieściu i dorzuci jeszcze swoje pedalskie fantazje erotyczne :)
Kiedyś pisał,że mieszka na Pietrynie i siedzi tam non stop w barwach,teraz,że na Jaracza.Nieźle musiał mu ktoś z Widzewa poskakać po łbie,że już nie ogarnia kim jest i skąd.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 22.09.2016, 10:42

Lechia Gdynia pisze: Ty tak na serio? Powiesiliście flagi, tylko po to, żeby ten okropny ŁKS na kibicenet się nie czepiał?
A Ty na serio zadałeś to pytanie?

rikefake

Post autor: rikefake » 22.09.2016, 11:28

o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 22.09.2016, 11:29

Jaracza od Piotrkowskiej do max.POW LKS od POW do Kopcinskiego Widzew,Rewolucji od Piotrk. do Kilina LKS od Kilina do Uniwersyteckiej Widzew.

Daan

Post autor: Daan » 22.09.2016, 11:35

rikefake pisze:o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?
Ile jeszcze kont założysz debilu?
Zaraz się wylogujesz i juź jako low kick na kolano sam sobie odpowiesz. Jestes nudny i przewidywalny. Do tego najprawdopodobniej jestes pedziem bo caly czas piszesz o ruchaniu facetow.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.09.2016, 11:41

rikefake pisze:o co chodzi z tym gwałtem na kibicu Widzefa? Może ktoś przybliżyć? I czy stosunki na linii Widzef-Cska ucierpiały po tym wydarzeniu?
Tego feralnego dnia w Madrycie doszło do gwałtu na kibicu z Łodzi jednakże nie był to kibic Widzewa tylko Łódzkiego Klubu Sportowego. Czynu dopuścili się Ultrasi Realu. ŁKS chciał zamieść sprawę pod dywan ale wszystko wyszło na jaw na pewnym kumatym forum. Jako ciekawostkę można napisać iż ejakulat z pleców Łodzianina został zlizany przez kochającego inaczej członka US. Pozdro.

wid08

Post autor: wid08 » 22.09.2016, 12:04

A to taka wersja poszła do Chorzowa ? :)
Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Wasteland

Post autor: Wasteland » 22.09.2016, 12:29

wid08 mało wiesz.Koleś fotograf i wrw ,który miał robić fotki facjat napatoczył się na jakiś zwyrodnialców.Wiedząc że sprawa ujrzy światło dzienne szybko wymyślono historyjkę by Low kick,Bnowak czy tam rikefake,rabin nie czuł się pokrzywdzony.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.09.2016, 12:32

wid08 pisze:A to taka wersja poszła do Chorzowa ? :)
Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Jak zwykle gdy wychodzą na jaw fakty kibice ŁKSu obracają kota ogonem. Gdzie się podział wykorzystany chłopak? Czemu słuch o nim w Łodzi zaginął? Dlaczego Hiszpanie którzy dopuścili się tego lubieżnego czynu nigdy nie zostali ukarani mimo iż policja po zgłoszeniu przez eŁKSiaków zjawiła się po kilku minutach? Ile to było? 2000 jurków za wycofanie zeznań przez ujebanego od pasa w dół z gówna biednego chłopaka? Nie jest faktem iż nie chciał przyjąć tej kasy i zmusiła go do tego ekipa? a grożenie jego matce i babci z Włocławka? Takie rzeczy tylko na Galerze i nie wmawiajcie nam tu białe końcówy że było inaczej! Najlepsze że nie był to odosobniony przypadek ale o tym może kiedy indziej. Pozdro.

rikefake

Post autor: rikefake » 22.09.2016, 12:38

Daan pisze:
Ile jeszcze kont założysz debilu?
Zaraz się wylogujesz i juź jako low kick na kolano sam sobie odpowiesz. Jestes nudny i przewidywalny. Do tego najprawdopodobniej jestes pedziem bo caly czas piszesz o ruchaniu facetow.
Zadałem normalne pytanie, więc nie wiem dlaczego się mnie czepiasz. Nie potrafisz normalnie odpowiedzieć? A jeśli nie wiesz nic na ten temat to niewypowiadaj się. Oki?

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.09.2016, 12:50

Wyprawiało to się w Madrycie ;) żeby dupsko pękło za głupie "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" :))

rikefake

Post autor: rikefake » 22.09.2016, 12:59

za Ruchem ! pisze:Wyprawiało to się w Madrycie ;) żeby dupsko pękło za głupie "W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie" :))
Ty byłeś sprawcą tego haniebnego czynu? Słyszałem tylko o kibicach CSKA.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 22.09.2016, 13:07

Wiesz że gdzieś dzwoni tylko nie wiesz w którym kościele. Wracając do Twojego pierwszego posta stosunek na linii Real - ŁKS był tylko jeden tak jak ucierpiała tylko jedna d*** - d*** kibica ŁKSu!

rikefake

Post autor: rikefake » 22.09.2016, 13:11

Dobra, nie tłumacz się już. Zdemaskowany jeden ze sprawców!

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 22.09.2016, 13:15

Unikam tych przepychanek bo historia jest smutna i dotyczy Ełkaesiaka - K... z Aleksandrowa. Dla mnie takie tematy powinny być wyciszane bo ludzka tragedia, ale skoro już temat jest znowu powielany to ekipie ŁKS należy się po tej akcji szacunek z dwóch powodów- praktycznie zniknęli z trybun Realu Madryt po tym wydarzeniu- wiadomo, że to były ich pierwsze kontakty, imprezy i nie mogli się spodziewać, że południowy temperament i swoboda obyczajowa przeleje się na chłopaka, który tyle zrobił dla WRW. Druga sprawa to to, że nie zostawili kolegi w bólu i po raz kolejny przy okazji meczu z Sokołem Aleksandrów organizują zbiórkę pieniędzy dla chłopaka i jego rodziny. Wiadomo, że oficjalnie cel zbiórki jest inny.
[link]

patojudek

Post autor: patojudek » 22.09.2016, 13:27

Czy wy się opamiętacie w końcu z tymi durnotami,czy nie rozumiecie że przynosicie wstyd naszemu miastu,naszym klubom.

Konrado Moreno

Post autor: Konrado Moreno » 22.09.2016, 13:52

Cześć. Ja jestem Konrado synem Bernardo Moreno i Grazyna z dom Fiszel. Ja mieszkam w Madrid od urodzenia jestem judem ojciec poznal matka robil interesy w Łódź. Jestem kibic ultras Real. Kontakty z ŁKS zaczeli sie od mnie. Chcemy przeprosić was polakow za to sie stalo ale euro juz nie wysylam do Lódź. Ultra Sur.

mms

Post autor: mms » 22.09.2016, 15:04

wid08 pisze:Ciekawe kto podczas euro 2012 na radogoszczu spuscil w******* ruskim i widzewiakom:) moze prosić o odp zgodę z Chorzowa ? :)
Nikomu z Widzewa nie wpierdoliliście, przekopaliście raptem chyba 2 osoby z CSKA. jesteś kolejnym forumowym pajacem, który zabiera głos na tematy o których nie ma pojęcia.

mms

Post autor: mms » 22.09.2016, 15:47

Zamkniecie się w środku nie oznacza wpierdolu, bo zaraz się dowiemy że nas tam zmasakrowaliście :)

ODPOWIEDZ