I co to zmienia w temacie? Przecież mowa tu o Cracovii która w takim samym zakresie jak Wisła używa sprzętu w Krakowie jak i poza Krakowem. Jednych za maczety chcecie wykluczyć a z drugimi sie przytulacie. Jebane hipokrytki, obrońcy Europy z murzynami w młynie
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 22-24.09.2023
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 22-24.09.2023
-
Powiem więcej , wewnętrzna sprawa to nie tylko krakowskie podwórko . Wewnętrzną sprawą była też korona i arka . Przestało nią być jak zginął ziomek legii , teraz to już dotyczy całej Polski . Tańczycie tak jak legia wam zagra .total1908 pisze: ↑23.09.2023, 12:08Mareczek86 zagalopowałeś się troszeczkę. To z w Wisły sharksi r******** się hurtowo. Krzywymi akcjami na przestrzeni 15/20 lat może pochwalić się każdy. Nie przypominam sobie jednak takich krzywych akcji jak gtsu. Zabicie chłopaka z Zagłębia, Korony czy Arki. Trzy osoby zamordowane z poza Krakowa… nikogo nie obchodzi wasza krakowska wojenka.Mieliście jej nie przenosić poza wasze miasto. Z rąk Cracovii padł kibic Pogoni 30 lat temu. Nie słyszałem więcej o podobnym przypadku z ich strony. Wiec jakie wy k**** macie argumenty?. Będziesz tu pierdolil jeden z drugim o krzywych akcjach . Przypomnę wam tylko waszą wzorową akcje na euro we Francji, gdzie ekipami wpadliście w wyjazdowiczow. Dzisiaj płaczecie ze Zagłębie z BKS chciało wbić ekipą na turniej bo tam była słaba ekipa. Pozostało wam jeździć do Chorzowa, na rts i na wasze śmieszne satelity z wrwe…
-
Mi się śmiać chce na Motorze zaś hasło na Wisłę tak was boli ta Wisła to niech napisze mi teraz kos z ekip która banda nie używa sprzętu może niektóre ekipy nawet nie wiedzą że jest sprzęt używany??
-
1) zginął na terenie na który sam przyjechał, mając swiadomość tego czym ten teren charakteryzujetotal1908 pisze: ↑23.09.2023, 12:08Mareczek86 zagalopowałeś się troszeczkę. To z w Wisły sharksi r******** się hurtowo. Krzywymi akcjami na przestrzeni 15/20 lat może pochwalić się każdy. Nie przypominam sobie jednak takich krzywych akcji jak gtsu. Zabicie chłopaka z Zagłębia, Korony czy Arki. Trzy osoby zamordowane z poza Krakowa… nikogo nie obchodzi wasza krakowska wojenka.Mieliście jej nie przenosić poza wasze miasto. Z rąk Cracovii padł kibic Pogoni 30 lat temu. Nie słyszałem więcej o podobnym przypadku z ich strony. Wiec jakie wy k**** macie argumenty?. Będziesz tu pierdolil jeden z drugim o krzywych akcjach . Przypomnę wam tylko waszą wzorową akcje na euro we Francji, gdzie ekipami wpadliście w wyjazdowiczow. Dzisiaj płaczecie ze Zagłębie z BKS chciało wbić ekipą na turniej bo tam była słaba ekipa. Pozostało wam jeździć do Chorzowa, na rts i na wasze śmieszne satelity z wrwe…
2) zginął od sprzętu który przyjechał z jego ekipą
3) zginął, bo koledzy mu powiedzieli, że to będzie szybka, łatwa akcja z katowaniem małolatów
Przykre, że zginął, tak jak wielu kibiców np. Wisły (nie wszyscy się bawili w h).
Dalej róbcie laskę L, są w końcu waszą stolicą. Róbicie co wam każą.
-
co Ty pierd.olisz?total1908 pisze: ...Zabicie chłopaka z Zagłębia...
Wisła Kraków
-
Mi się zdaje żeby bardziej zagranicznej części przekazać że Wisła nie istnieje a ona dalej dobrze się trzyma i źle se nie radzi
-
-
Oglądając mecz Motor -Wisła można z politowaniem popatrzeć na ten honorowy Motor. Nie wpuścili Wisły a co chwile napinają sie do pustego sektora gosci. Nie ma jak tak nie przyjąć gości a wyzywać ich. Jeszcze ten napis o honorze i jeban.... tekst który Legia kazała. Motor pisze o honorze kiedy maja na rekach krew kibica Stalówki? Motor pisze o honorze kiedy ich bracia z Wrocławia z ta własnie Wisła latali po europie ze sprzętem? Motor pisze o honorze kiedy przyjeżdża ich najwieksza kosa i mogli by powymieniac uprzejmości a tak spiewa do pustego sektora. A największe jaja juz sa ze policja nie miala nic przeciwko gosciom, wojewoda tez nie , nawet właściciel klubu nic a tu kibice wymogli zeby ich nie przyjmować . A tylko dlatego ze......Legia tak kazała. Gdzie zmierza scena kibicowska w Polsce?
-
Co wy tak z ta Legia? Myślę, że każdy ma swój rozum i wie jak postępować. A co do honoru Motoru ze ich zgoda Śląsk latała ze swoją byłą zgodą ze sprzętem po Europie? No akurat po Europie to większość Polskich ekip która grała w pucharach miała epizod ze sprzętem, bo trudno go nie mieć jadąc na Bałkany itp. Każda ekipa powinna być rozliczana za własne czyny a nie zgód, wiele ekip przymyka oko na wybryki zgody kosztem dobrych relacji między nimi.
-
Nie kumam jak można pisać, że Wisła zabiła chłopaka z Zagłębia, jak wiadomo, że sam się odstrzelił.
Po co tak pierdolić?
Wisła Kraków
-
Każdy widzi, że nie kumasz. Każdy zorientowany w temacie doskonale wie, że to sprawka gospodarzy.
Wiślackie środowisko forsuje farmazon o wypadku, bo to dla nich wygodne. Ale to taka sama bzdura jak to, że Legia dyktuje innym ekipom co mają pisać na transach...
(L)
-
Brawo Motor, wygraliście na trybunach.
-
Motor zawsze to była banda frajera, nie wiem czemu tu kogoś dziwi.
Ja nawet rozumiem część tych ekip co nie chcą przyjechać do Krakowa np. taki Chrobry boi się że na kadrze ich Legia w dupkę zrucha jak te małe dzieci hehe co na Legii brakuje i za Polonijne się biorą
Ja nawet rozumiem część tych ekip co nie chcą przyjechać do Krakowa np. taki Chrobry boi się że na kadrze ich Legia w dupkę zrucha jak te małe dzieci hehe co na Legii brakuje i za Polonijne się biorą
Tak się Legia rozjebała,
że Haniora zawstydzała
że Haniora zawstydzała
-
Od zawsze była mocna kosa, a tutaj bez bluzgów.
Czytałem gdzieś na necie, że ełkaesiscy i chłopcy z Białego razem ćwiczą, stoją razem na kadrze no i ogólnie się ociepliły relscje.
Nikt tu nie pisze ze zgoda, oczywiście ;)
-
Brawo Motor. Bluzgi do pustego sektora gości i napinka do piłkarzy na plus.
Jedni zbierają znaczki, inni chodzą do kina, a ja lubię gdy skacze adrenalina. Wierny Miastu i Klubowi.
-
Motor miał nie bluzgac na Wiśle, bo gtsu nie było na trybunach?
A, zapomniałem... Legia motorowcom kazała bluzgać. A Legii pewnie Tusk/Bruksela/Moskwa/Waszyngton (niepotrzebne skreślić).
A, zapomniałem... Legia motorowcom kazała bluzgać. A Legii pewnie Tusk/Bruksela/Moskwa/Waszyngton (niepotrzebne skreślić).
-
Przecież napisałem brawo Motor i bluzgi na plus. W Lublinie na meczach od lat się nic nie dzieje, więc każdy przejaw agresji na duży plus.
Jedni zbierają znaczki, inni chodzą do kina, a ja lubię gdy skacze adrenalina. Wierny Miastu i Klubowi.
-
Może rutkowski wkroczy do akcji?
-
To forum jest coraz ciekawsze...
Nie chcę wybielać Wisły...
Napisze tak od paru lat o Ś.P. kibicach
Kto zabił Rolika czy Rajmunda, o Faraonie nie wspominam bo stare czasy.
Zarzucacie scenie krakowskiej sprzęt, a wszyscy macie ręce w gównie...
Tak wygląda polska scena kibicowska AD 2023
-
-
Kropiel jakiemu klubowi kibicujesz?
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą"
-
Każdy zorientowany wie,że za Mariego z Arki Mlody siedział chyba 6-7 lat,za Małpę z Korony to samo,za Człowieka z KSC kilka osób ponad 8 lat,za akcję na turnieju nie siedzi nikt,więc co ty p*********,że psy odpuściły niby głowę,przed wyborami,j**** ta wasza Legie,Motor,i resztę nie wpuszczających pajacow,najlepiej wywiesić transparent i zaśpiewać całym stadionem że Wisła to stara ku***,hipokryci,nie jest przypadkiem,że każdy mecz na Reymonta zaczyna się od Legia to stara ku***,już więcej szacunku jest obecnie do Cracovii niż do Was,czemu Bielsko się nie wypowiada??? zorientowani wiedzą
-
ku*** zamiast napierdalać na forum trzeba było jechać do Lublina wyjaśnić pachołki Legii. a zapomniałem zaczynacie KAŻDY MECZ OD LTSK więc 1:0 dla was. (swoją drogą nie wiem czy to bardziej śmieszne, czy żałosne)
natomiast jeśli bardziej od nas szacujecie ekipę która odjebała kilku waszych kolegów to znaczy tylko jedno - JESTEŚCIE BANDĄ k**** BEZ ŻADNEGO HONORU
zważywszy też na to, że na tę ekipę która tak bardzo nie szanujecie, że aż o niej brzydko śpiewacie, zrobiliście w tym wieku ZERO akcji. To wystarczy z wasze podsumowanie.
Nienawidzę wisły tak bardzo, że aż napisałem w kiblu wisła h** ole
natomiast jeśli bardziej od nas szacujecie ekipę która odjebała kilku waszych kolegów to znaczy tylko jedno - JESTEŚCIE BANDĄ k**** BEZ ŻADNEGO HONORU
zważywszy też na to, że na tę ekipę która tak bardzo nie szanujecie, że aż o niej brzydko śpiewacie, zrobiliście w tym wieku ZERO akcji. To wystarczy z wasze podsumowanie.
Nienawidzę wisły tak bardzo, że aż napisałem w kiblu wisła h** ole
-
Wisła ma jakiś szacunek do Pasów? Hahaha. Nie ma sensu z tobą gadać...wszystkowiedzacy pisze: ↑23.09.2023, 22:39Każdy zorientowany wie,że za Mariego z Arki Mlody siedział chyba 6-7 lat,za Małpę z Korony to samo,za Człowieka z KSC kilka osób ponad 8 lat,za akcję na turnieju nie siedzi nikt,więc co ty p*********,że psy odpuściły niby głowę,przed wyborami,j**** ta wasza Legie,Motor,i resztę nie wpuszczających pajacow,najlepiej wywiesić transparent i zaśpiewać całym stadionem że Wisła to stara ku***,hipokryci,nie jest przypadkiem,że każdy mecz na Reymonta zaczyna się od Legia to stara ku***,już więcej szacunku jest obecnie do Cracovii niż do Was,czemu Bielsko się nie wypowiada??? zorientowani wiedzą
Gościu, tobie nienawiść do LEGII odbiera resztki rozumu. Nie mam zielonego pojęcia co tam psy robią, to wasze zmartwienie.
(L)
-
Tylko te żydy jak się chciały odegrać to robiły swoje na mieście,albo napierdalali na derbach rakietnicami i cała reszta piro,ale normalnie wpuścili na sektor,a wy pajacujecie,reszta Polski podchwyciła,co o nich zbyt dobrze nie świadczy,ale to ich sprawa,w Europie robicie furorę,co sam przyznaje,ale to nie daje wam podstaw do tego co odpierdalacie od 2 miesięcy,knujcie dalej,reszta klubików niech się dalej kompromituje,Wisła ma już ciężko wyjebane,powtarzam to po raz drugi,transparent na czarnej szmacie z przekreślona biala gwiazda kosztuje kilkadziesiąt złotych,polecam masowa produkcje
-
-
blokada wyjazdów szybciej się skończy niż się niektórym wydaje, Korona też blokowała Wiśle wyjazdy i w końcu musiała odpuścić.zrobili tak kilka razy w odstępie paru sezonów, tu to się dzieje co 2tyg.
-
No był...i niech spoczywa w spokoju,tylko raz nikt go nie zabił,a dwa,że nikt z BKSu,ani z ZS tu się nie wypowiada i nie oskarża,że Wisła kogoś zabiła,nagle Legiunia narzuca całej Polsce swoją wersję,broniąc BKS,który zostawiła na swojej ustawce z ruskimi,nie klei Wam się to wszystko,potem wjechali im na turniej,a tajemnica poliszynela jest,że stara ekipa Bielska miała kontakty z Wisła,i Legia napewno o tym wie
-
PL: Garbarnia Kraków - Karpaty Krosno. 2023-09-22
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v4n487LtDBo[/youtube]
PL: Radomiak Radom - Puszcza Niepołomice. 2023-09-23
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DTn-Dxmi_EI[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=v4n487LtDBo[/youtube]
PL: Radomiak Radom - Puszcza Niepołomice. 2023-09-23
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DTn-Dxmi_EI[/youtube]
YOUTUBE: Olo Film
-
Zrobili dupny transparent to muszą się trzymać tej wersji, tak samo jak oskarżali Jagę że ta wystawiła ich ruskim haha
-
c*** już z tymi meczami,znamienne jest,że "ludzie" w warszawskich kryminałach mają odmienne zdanie niż kibice (L),karma wróci szybko
-
Tylko ze jedni ugadali się już co do sprzętu i go nie używają inni uzywaja sprzęt w Polsce i pokazują czarny scenariusz Polskich kibiców.factoryproject pisze: ↑23.09.2023, 21:19To forum jest coraz ciekawsze...
Wisle można zarzucić jedno że mieli sprzęt w rękach a Zagłębie z BKS go nie mieli dopiero później dla obrony kibic chciał coś zrobić ale wyszła z tego tragedia. Najgorsze jest to że Wisła pisze brednie że Z I B mieli tez sprzęt co jest nie prawda. Wszystkie kluby co nie używają sprzętu zrobili protest i nie ma się co dziwić nie chcą widzieć sprzętu takiego gowna debili może czas skończyć ze sprzętem po co ktos ma tnac Polak Polaka.
-
no tak, akcja Jaga.rar, wyjebanie prawie wszystkich flag to też było tylko na transparentach :)picooligans pisze: ↑23.09.2023, 23:58Zrobili dupny transparent to muszą się trzymać tej wersji, tak samo jak oskarżali Jagę że ta wystawiła ich ruskim haha

-
Im częściej piszecie że Wisła ma wyjebane na ten zakaz, tym bardziej wam wierzę że tak jest. Już w sumie kolejna kolejkę macie wyjebane i kolejny temat r************* i powtarzacie że macie wyjebane.
-
O i jeszcze info z „warszawskich kryminałów” się pojawiło.
Faktycznie ten krakowski mefedron j**** wam w baniach.
Na c*** wy na te wyjazdy chcecie zapierdalac skoro i bez tego macie takie jazdy
Faktycznie ten krakowski mefedron j**** wam w baniach.
Na c*** wy na te wyjazdy chcecie zapierdalac skoro i bez tego macie takie jazdy
-
-
Tutaj coraz gorszy syf ..KOMENTARZE KOLEJKI dalej ciągnięcie temat zjebanej Wisły i innych śmieci
..ku*** czy wogole moderator coś z tym zrobi ? Czy ma wyjebane bo reklamy wazniejsze ...ja j**** coraz bardziej ciągnie się syf tutaj nic nie ma wspólnego z tematem ....zajmie się ktoś konkretny z tym ????????? Admin ty chyba już wogole masz wyjebane co tutaj się wyrabia najlepiej zajeb bana ....hehehe ku*** tego się nie ogarnia najpierw jakiejs wywody ukraińskie teraz syf co chwilę jebanie wisly-uni ku*** człowieku zrób porządek ...jak nie to oddaj temat innym ...
..ku*** czy wogole moderator coś z tym zrobi ? Czy ma wyjebane bo reklamy wazniejsze ...ja j**** coraz bardziej ciągnie się syf tutaj nic nie ma wspólnego z tematem ....zajmie się ktoś konkretny z tym ????????? Admin ty chyba już wogole masz wyjebane co tutaj się wyrabia najlepiej zajeb bana ....hehehe ku*** tego się nie ogarnia najpierw jakiejs wywody ukraińskie teraz syf co chwilę jebanie wisly-uni ku*** człowieku zrób porządek ...jak nie to oddaj temat innym ...
-
Oczywiście chodziło mi o kibica BKS-u. Jak widać kibice z gorszej strony błoń biorą informacje z wprost z komendy… Dopóki pajace nie zrozumiecie, ze wasi „hools?” odjebali krzywiznę, doputy nie powinniście być szanowani. Apropo kolejki. Zajebiscie pokazała się wisla w Lublinie
. Na pohybel milicyjnej ku..ie
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Stal Mielec w Poznaniu - 23 osoby.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
Czy ty jestes normalny ? Nikt o zdrowych zmysłach nie wypowie się o bójce gdzie padła głowa, przecież to logiczne. Po drugie nie wiem jak można uwierzyć w cokolwiek co napisze policja wiedząc co napisali o śmierci np Przemka Czai czy Dawida Dziedzica - to pokazuje tylko kim jestescie jak łykacie wszystko co napisze policja…..wszystkowiedzacy pisze: ↑23.09.2023, 22:39Każdy zorientowany wie,że za Mariego z Arki Mlody siedział chyba 6-7 lat,za Małpę z Korony to samo,za Człowieka z KSC kilka osób ponad 8 lat,za akcję na turnieju nie siedzi nikt,więc co ty p*********,że psy odpuściły niby głowę,przed wyborami,j**** ta wasza Legie,Motor,i resztę nie wpuszczających pajacow,najlepiej wywiesić transparent i zaśpiewać całym stadionem że Wisła to stara ku***,hipokryci,nie jest przypadkiem,że każdy mecz na Reymonta zaczyna się od Legia to stara ku***,już więcej szacunku jest obecnie do Cracovii niż do Was,czemu Bielsko się nie wypowiada??? zorientowani wiedzą
ŁKS Łódź Polska !