Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

yalla

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: yalla » 02.06.2023, 13:18

Ten Cichociemny nie jest raczej z KSP, bo co chwila wykazuje się przeistoczeniem faktów lub niewiedzą, a będąc z KSP siłą rzeczy wiedziałby że było inaczej itd. On posługuje się typowo wiadomościami z mediów, które interpretuje po swojemu. Albo jest to ktoś pogoniony z Ł3 albo fan innej zwaśnionej z Legii ekipą, a KSP w tym przypadku służy mu do jego internetowej krucjaty przeciwko (L). Swoją droga, naprawdę Legia musiała mu grubo zajść za skórę, skoro od tylu lat walczy z Legionistami w sieci.

JuniorKSP

Post autor: JuniorKSP » 02.06.2023, 19:49

kozdam4s pisze:
02.06.2023, 10:45
JuniorKSP pisze:
02.06.2023, 08:45
kozdam4s pisze:
31.05.2023, 16:52

Jestem w ciężkim szoku jak można takie bzdury pisać, przecież każdy ten przykład który podałeś to jest wasz atak w 20 osób na kilku Legionistów, to żeby nawet byli wytrenowani niczym Bruce Lee to marne mają szanse. Dlaczego nigdy nie wychodzicie na solówki, dlaczego każda sportowa ekipa Legii musi za wami biegać czasem nawet kilka kilometrów by złapać choć jednego. Dawno na wyjeździe nie byłeś lub koledzy nie opowiadają jak po meczu muszą siedzieć w czarnej koszuli do późnych godzin nocnych by spokojnie do domu wrócić?

ilu z tej starej gwardii zostało skoro się mylę i nie odpuścili sobie, ja na zdjęciu z Krakowa widzę tylko "Rybe" a gdzie cała reszta? pewnie gościli te hordy z Cracovii i Sandecji.

mam ksywkami Ci rozpisać na priv'ie kto sobie darował a kto dalej chodzi żebyś zobaczył że znam temat i wiem o was więcej niż Ci się wydaje?
Radzilbym trzymac morde krotko damianku, bo twoje umiejetnosci oratorskie moge byc prztestowane w zyciu realnym. Swoja droga ktos od nas musial ci mocno poskakac po glowie niedorajdo...
Smieszne ze taka p**** jak ty ma tyle do powiedzenia nt. charakternosci sympatykow Dumy Stolicy czy tez jakichkolowiek umiejetnosci sportowych
Do szybkiego zobaczenia
Cholera jasna to sobie przeskrobałem, macie kogo wystawić do 1v1 czy będzie was 10 i potem wrzucicie do sieci jak to uciekałem przez hoolsami Polonii.
takiego c**** i konfidentke jak Damian Kozlowski mozna w 10 napierdalac
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII

N'08

Post autor: N'08 » 02.06.2023, 19:49

kozdam4s pisze:
30.05.2023, 14:44
Ten słynny "naturysta" co tak chętnie niszczył prace Legii a gdy wpadł w zasadzkę to pod pałacem prezydenckim dzwonił na Policję by mu ktoś pomógł bo źli ludzie chcą go pobić, jest teraz trenerem personalnym na siłowni Gravitan w Jankach.

Gekon ksywke posiadał obecnie twierdzi że to pomówienia że nie ma nic wspólnego z Polonią, czyli tak jak każdy z nich.
1. Nikt na policję nie dzwonił, co było już wałkowane x razy.
2. Kolega na literę G. nie był ani pod Pałacem ani też nie był NaTOURystą.
3. Masz jakieś konfidenckie zapędy skoro jedziesz tu pełnymi ksywkami chłopaków od nas...dziwne, że w 2 stronę to Foxx zawsze jakoś to kropkował.

PS. Nie wysilaj się i nie odpisuj.

Kepi

Post autor: Kepi » 02.06.2023, 21:09

Ten kozdam4s śmierdzi psem.

Co by tu Legia nie pisała to Polonia jest i ma się nieźle jak na życie w mieście opanowanym w 90 kilku procentach przez kibiców wroga.Gdyby ze strony Legii nie było krzywych akcji na przestrzeni lat typu łamania,wywózki do lasu,wjazdy na chaty,czekanie pod domami to też Polonia mogłaby coś udowodnić w kwestiach H.Nie mają takiej możliwości poza partyzanckimi akcjami na Legię.Po prostu brak zaufania dla rywali zza miedzy.
Krakowia konfidenci

1910&1920&1968&1906

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 02.06.2023, 22:32

JuniorKSP pisze:
02.06.2023, 19:49
kozdam4s pisze:
JuniorKSP pisze:
02.06.2023, 08:45

Radzilbym trzymac morde krotko damianku, bo twoje umiejetnosci oratorskie moge byc prztestowane w zyciu realnym. Swoja droga ktos od nas musial ci mocno poskakac po glowie niedorajdo...
Smieszne ze taka p**** jak ty ma tyle do powiedzenia nt. charakternosci sympatykow Dumy Stolicy czy tez jakichkolowiek umiejetnosci sportowych
Do szybkiego zobaczenia
Cholera jasna to sobie przeskrobałem, macie kogo wystawić do 1v1 czy będzie was 10 i potem wrzucicie do sieci jak to uciekałem przez hoolsami Polonii.
a to go bijcie nawet i w 100 jak tylu zbierzecie a co mi do niego dziwny typie?
Jedno Miasto Jeden Klub
Czarnym k***** c**** w Dziób

JuniorKSP

Post autor: JuniorKSP » 03.06.2023, 00:50

kozdam4s pisze:
02.06.2023, 22:32
JuniorKSP pisze:
kozdam4s pisze:

Haha ty k**** o****** juz fotki z internetu pokasowalas, taka jestes charakterna. Piszesz cos tu o chlopakach od nas po ksywkach, a kazdy z nich zajebalby cie jednym gilem z nosa... Brak slow na ciebie, zwykla internetowa, 70 kilowa, konfidencka parowo KOZlowski DAMian... no i jeszcze cos tam burkniesz to swiat pozna twarz naszego chojraka z lazienkowskiej

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 03.06.2023, 01:47

JuniorKSP pisze:
03.06.2023, 00:50
kozdam4s pisze:
02.06.2023, 22:32
JuniorKSP pisze:

Haha ty k**** o****** juz fotki z internetu pokasowalas, taka jestes charakterna. Piszesz cos tu o chlopakach od nas po ksywkach, a kazdy z nich zajebalby cie jednym gilem z nosa... Brak slow na ciebie, zwykla internetowa, 70 kilowa, konfidencka parowo KOZlowski DAMian... no i jeszcze cos tam burkniesz to swiat pozna twarz naszego chojraka z lazienkowskiej
Ty jesteś jednak chory na głowę i to dość mocno, jak to już wielu użytkowników zauważyło.
Jedno Miasto Jeden Klub

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 03.06.2023, 08:58

Ja pierdolę ty przygłupie wpisałeś kozdam w google wyskoczył na portalu Linkedin jakiś Damian Kozłowski który nawet nie jest tym Damianem Kozłowskim który biegał u Was w ekipie i jeszcze twierdzisz że ja nim jestem.

teraz już nie jestem absolutnie niczym zdziwiony, jeżeli wy tak rozkminiacie rywali jak to zrobiłeś z moim nickiem to nie dziwne że dostajecie lanie co tylko się ruszycie na dalej niż 100 metrów od swojego stadionu.

ale patrząc na twój nick JuniorKSP w google to masz 12 lat i wrzucasz dobre filmiki na tiktoka.
Jedno Miasto Jeden Klub

Dario1916

Post autor: Dario1916 » 03.06.2023, 09:02

Kepi pisze:
02.06.2023, 21:09

Co by tu Legia nie pisała to Polonia jest i ma się nieźle jak na życie w mieście opanowanym w 90 kilku procentach przez kibiców wroga.Gdyby ze strony Legii nie było krzywych akcji na przestrzeni lat typu łamania,wywózki do lasu,wjazdy na chaty,czekanie pod domami to też Polonia mogłaby coś udowodnić w kwestiach H.Nie mają takiej możliwości poza partyzanckimi akcjami na Legię.Po prostu brak zaufania dla rywali zza miedzy.
Co byś tu nie napisał to widać, że nie za dobrze orientujesz się w tematach warszawskich.
(L)

Dario1916

Post autor: Dario1916 » 03.06.2023, 09:15

[/quote]

Charakterny polonista poruszony ujawnieniem ksywek (które nie są dla nas tajemnicą) sztywniutko odpowiada wrzucając imię i nazwisko. Czy to prawdziwe czy nie, w c*** kozacka akcja j***** hipokryto. W latach 90 mieliście lepszą ekipę pomimo biegania w niej Michała z policji.
(L)

WarszawskaPolonia

Post autor: WarszawskaPolonia » 03.06.2023, 09:28

Akurat osoba której imię i nazwisko zostało tu wrzucone po pogonieniu z Polonii ponad 10 lat temu, r******** się również na starucha wiec sympatyczny kolego z targowka nie broń tej pały.

No tak Ciebie na bank szukaliśmy na portalu opisującym karierę zawodowa jak Ty ze swoją aparycja i elokwencja to za kasa w kebsie miałbyś problem dostać robotę :D

Skończcie te rozkminy z tym pajacem bo do niczego to nie prowadzi. Nikt z Polonii się tu nie wypowiada, nikt nie traktuje tego forum normalnie, junior napisał kilka normalnych postów do tego osobnika i tyle wiec te rozkminy z cichociemna dozolem i reszta tej załogi to na bank nie do nas. Koniec tematu i więcej świeżego powietrza na ten weekend życzę
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]

Kepi

Post autor: Kepi » 03.06.2023, 17:10

Dario1916 pisze:
03.06.2023, 09:02
Kepi pisze:
02.06.2023, 21:09

Co byś tu nie napisał to widać, że nie za dobrze orientujesz się w tematach warszawskich.
Aha,czyli nie było tych wszystkich krzywych akcji z waszej strony?Nawet na MN atakowaliście Polonistów więc jak można mieć do was zaufanie.Jaka wtedy była wasza śpiewka?Że to antifa czy co tam wymyśliliście byle wyszło na wasze?
Krakowia konfidenci

1910&1920&1968&1906

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 03.06.2023, 18:20

WarszawskaPolonia pisze:
03.06.2023, 09:28
Akurat osoba której imię i nazwisko zostało tu wrzucone po pogonieniu z Polonii ponad 10 lat temu, r******** się również na starucha wiec sympatyczny kolego z targowka nie broń tej pały.

No tak Ciebie na bank szukaliśmy na portalu opisującym karierę zawodowa jak Ty ze swoją aparycja i elokwencja to za kasa w kebsie miałbyś problem dostać robotę :D

Skończcie te rozkminy z tym pajacem bo do niczego to nie prowadzi. Nikt z Polonii się tu nie wypowiada, nikt nie traktuje tego forum normalnie, junior napisał kilka normalnych postów do tego osobnika i tyle wiec te rozkminy z cichociemna dozolem i reszta tej załogi to na bank nie do nas. Koniec tematu i więcej świeżego powietrza na ten weekend życzę
Wszystko zrozumiałe tylko jakim cudem jakaś niedorajda JuniorKSP wymyślił sobie że mój nick to skrót od imienia i nazwiska jakiegoś typa z Polonii... raz w życiu byłem pod waszym stadionem i to tylko w celach zdobycia szalika przed waszym wyjazdem na Znicz Pruszków ładnych kilka lat temu i to wszystko co mnie z wami "łączy" ale no tak jestem Polonistą z krwi i kości rozkminił mnie jakiś kretyn (kretyn który nie potrafi odpowiedzieć dlaczego na Polonie chodzą nadal takie osoby co już wymieniałem kilka razy z prawdziwych ksywek) mało tego, rozkminił po nicku który jest całkowicie losowy i nic nie oznaczał aż do teraz kiedy dowiedziałem się ze mam nową osobowość.
Jedno Miasto Jeden Klub

Prawilnyy

Post autor: Prawilnyy » 04.06.2023, 21:09

kozdam4s komu kibicujesz?
Cyganka karty zna a w kartach droga zła
W tych kartach droga zła,więzienny gmach...
Kochana moja wiem,już nie spotkamy się
Rozstajne drogi nam sądzone dwie
Widzenia w piątki są więc do widzenia
Padają gorzkie łzy rodziny Twej...

niezmanipulowany

Post autor: niezmanipulowany » 04.06.2023, 21:09

Ładnie Polonia bawi się na Starówce. Mnóstwo knajp zajętych.
1921 !

Saverok

Post autor: Saverok » 05.06.2023, 00:12

Prawilnyy,
Prawilnyy pisze:
04.06.2023, 21:09
komu kibicujesz?
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 05.06.2023, 00:39

Prawilnyy pisze:
Można po podpisie wywnioskować, ewentualnie wyczaruj z nicku jak JuniorKSP.
Jedno Miasto Jeden Klub

Kepi

Post autor: Kepi » 05.06.2023, 12:56

Polonia wczoraj świętuje na Starym Mieście a dzbanek kozdam pisze że jedynie gdzie mogli świętować to ich kawiarenka.Debil.
Krakowia konfidenci

1910&1920&1968&1906

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 05.06.2023, 13:15

Kepi pisze:
05.06.2023, 12:56
Polonia wczoraj świętuje na Starym Mieście a dzbanek kozdam pisze że jedynie gdzie mogli świętować to ich kawiarenka.Debil.
Tak samo świętowali jak byli w 300 w Krakowie?
Jedno Miasto Jeden Klub

WarszawskaPolonia

Post autor: WarszawskaPolonia » 05.06.2023, 15:08

kozdam4s pisze:
05.06.2023, 00:39
Prawilnyy pisze:
Można po podpisie wywnioskować, ewentualnie wyczaruj z nicku jak JuniorKSP.
Chłopie ty się co raz bardziej pogrążysz, kto normalny chodzi na szaliki w tych czasach, Ty masz do powiedzenia o Polonii najwiecej a byłeś raz na szalikach pod naszym stadionem? :D Kocur z Ciebie straszny szkoda, ze na Legii nikt Cię nie zna.
Masz ciężki ból d*** w jednym temacie.

Rozjebales się na Polonii, pozniej rozjebales się na chłopa z Legii, brałes udział w jakiś wywiadach jako były chuligan współpracujący z policja (nigdy nie byłeś żadnym chuliganem, tylko menelem z Muranowa, który kilka razy się gdzieś zaplątał) a teraz przyszedłeś jeszcze anonimowo na to forum i się napinasz? Damian idź Ty spójrz w lustro…

Sarmacie Warszawa kibicuje ten gość.
Jest nas niewielu ale w konkretnym celu.
Projekty: [link]
Gadżety i flagi: [link]

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 05.06.2023, 15:21

[/quote]

Chłopie ty się co raz bardziej pogrążysz, kto normalny chodzi na szaliki w tych czasach, Ty masz do powiedzenia o Polonii najwiecej a byłeś raz na szalikach pod naszym stadionem? :D Kocur z Ciebie straszny szkoda, ze na Legii nikt Cię nie zna.
Masz ciężki ból d*** w jednym temacie.

Rozjebales się na Polonii, pozniej rozjebales się na chłopa z Legii, brałes udział w jakiś wywiadach jako były chuligan współpracujący z policja (nigdy nie byłeś żadnym chuliganem, tylko menelem z Muranowa, który kilka razy się gdzieś zaplątał) a teraz przyszedłeś jeszcze anonimowo na to forum i się napinasz? Damian idź Ty spójrz w lustro…

Sarmacie Warszawa kibicuje ten gość.
[/quote]

Ile razy trzeba być pod tym kurnikiem by móc się wypowiadać na wasz temat? żeście się przyjebali tego Damiana, mam na imię Łukasz ale co to zmienia macie swój świat.
Jedno Miasto Jeden Klub

kozdam4s

Post autor: kozdam4s » 05.06.2023, 16:19

JuniorKSP i inne hoolsy z Konwiktorskiej

Pytanie zadałem kilka lat temu ale nie mieliście czasu na weryfikację i odpowiedź.

dlaczego lub jakim magicznym cudem Jacuś G. został pogoniony z Polonii za sprzedanie adresów chłopaków a po 5 czy iluś tam latach wrócił, zapłacił kare i od nowa był w ekipie?

na razie tylko to jedno pytanie jak w końcu uda wam się sprawdzić to będzie kolejne.
Jedno Miasto Jeden Klub

JuniorKSP

Post autor: JuniorKSP » 05.06.2023, 19:23

kozdam4s pisze:
05.06.2023, 16:19
JuniorKSP i inne hoolsy z Konwiktorskiej

Pytanie zadałem kilka lat temu ale nie mieliście czasu na weryfikację i odpowiedź.

dlaczego lub jakim magicznym cudem Jacuś G. został pogoniony z Polonii za sprzedanie adresów chłopaków a po 5 czy iluś tam latach wrócił, zapłacił kare i od nowa był w ekipie?

na razie tylko to jedno pytanie jak w końcu uda wam się sprawdzić to będzie kolejne.
tobie k**** mozna jedynie naszczac na jape, do tego sie tylko nadajesz jawna cwe.lozo

kibiccc1

Post autor: kibiccc1 » 06.06.2023, 00:26

Będąc w delegacji w Warszawie miałem kilka dni na zwiedzanie stolicy i pospacerowałem sobie trochę po mieście. Zwiedziłem też osiedla należące do Polonii tj. Nowe miasto, Muranów, Nowolipki. Chciałem totalnie bez spiny zapytać jak wygląda sytuacja rzeczywiście na tych Polonijnych osiedlach? Szczerze mówiąc z mojej perspektywy bardzo spokojnie, stare bloki, dużo emerytów. Trochę bazgrołów na ścianach, ale totalnie żadnych konkretnych wrzutów KSP. Również zero młodzieży i osób z emblematami Polonii. Czy te osiedla rzeczywiście należą do Polonistów? Nie chce kwestionować dominacji Legii w mieście, ale wczorajsze spotkanie z Motorem pokazało, że Polonia ma jednak sporą rzeszę fanów.

yalla

Post autor: yalla » 06.06.2023, 12:18

kibiccc1 pisze:
06.06.2023, 00:26
Będąc w delegacji w Warszawie miałem kilka dni na zwiedzanie stolicy i pospacerowałem sobie trochę po mieście. Zwiedziłem też osiedla należące do Polonii tj. Nowe miasto, Muranów, Nowolipki. Chciałem totalnie bez spiny zapytać jak wygląda sytuacja rzeczywiście na tych Polonijnych osiedlach? Szczerze mówiąc z mojej perspektywy bardzo spokojnie, stare bloki, dużo emerytów. Trochę bazgrołów na ścianach, ale totalnie żadnych konkretnych wrzutów KSP. Również zero młodzieży i osób z emblematami Polonii. Czy te osiedla rzeczywiście należą do Polonistów? Nie chce kwestionować dominacji Legii w mieście, ale wczorajsze spotkanie z Motorem pokazało, że Polonia ma jednak sporą rzeszę fanów.
Nikt nie używa nazwy "Nowolipki", to jest po prostu Muranów. Już nie wdając się w dyskuje Legia vs Polonia, to w Warszawie (jak i pewnie w innych miastach też) jest obecnie spora migracja ludzi pomiędzy osiedlami i dzielnicami. Trzeba też dodać, że warszawskie osiedla zmieniają dynamicznie swój wygląd, poprzez masowe stawianie nowych osiedli/apartamentowców/hoteli/biurowców. Także to z czego kojarzyliśmy daną dzielnicę Warszawy jeszcze 10 lat temu, dziś może być nieakutalne.

Matteunhos

Post autor: Matteunhos » 06.06.2023, 13:53

kibiccc1 pisze:
Poniekąd sam sobie odpowiedziałeś. Fanów, sympatyków, którzy w dużej mierze preferują inny model kibicowania niż jest np. na Legii i to ich przyciąga na trybuny K6 , a tacy się zawsze znajdą. Nie szukają zadym, awantur, a nawet jak napisałeś nie ma typowych "wandali" sławiących klub na murach. "Czarni kulturalni" jak potrafią siebie przedstawiać. Taki rodzaj atmosfery na trybunach - powiedziałbym w obecnym stylu angielskim też ma swoich zwolenników. I to jest też charakterystyczne i wymowne, że wokół stadionu nie ma żadnego porządnego grafu (swoją drogą taki graf zostałby zapewne szybko przestrzelony). Nie twiedzę oczywiście, że tam chodzą sami pikole , bo czasem zrobią jakąś oprawę czy postawią się na jakimś wyjeździe, ale w skali proporcjonalnej to przy Legii jest dalej niebo, a ziemia. Czy to dobrze czy źle? Dla Legii na pewno dobrze, dla rywalizacji w Warszawie źle, bo wygląda na to ,że Polonia nie ma żadnej siły przebicia w Warszawie, chyba , że sprawy w swoje ręce weźmie jakaś odmienna , charakterystyczna grupa typu Antifa , czy po prostu z jakąś inną tożsamością, która być może z czasem znajdzie swoich zwolenników i pociągnie ich za sobą w takim różnorodnym mieście jak Warszawa. Oczywiście i tak musiałaby działać metodami partyzanckimi, a być może i brutalnymi by móc bardziej zaistnieć (przykład Cracovii).
Dodajmy też , że od lat Polonia tuła się po niższych ligach, a Legia w ostatniej dekadzie zdobyła wiele trofeów na krajowym podwórku co ma również wpływ na pozyskanie młodzieży czy po prostu ludzi. Stadion to kolejna kwestia , która ma wpływ na wybór dla takiego początkującego fana. Z pewnością nowy stadion dla Polonii przyciągnąłby trochę widzów, ale właśnie bardziej sympatyków, fanów, a czy to o to chodzi? .. Jakby nie patrzeć to Legia jest bardzo dobrze zorganizowana i to ,że 'zajmują' się Polonią, która rzekomo nie istnieje sprawia, że jednak ta nie może i nie ma szans w żaden sposób wybić i zaistnieć i ta strategia na razie zdaje się sprawdzać w 100%. Dlatego nie wierzę, że Legia popełniłaby błąd ŁKS-u, który pozwolił narodzić i rozrosnąć się rywalowi zza miedzy.

Bugi2017

Post autor: Bugi2017 » 06.06.2023, 15:34

kibiccc1 pisze:
Wymienione osiedla + Starówka to są bardzo atrakcyjne lokalizacje a przez to ceny za m2 bardzo wysokie.
Przez to coraz tam mniej osób z klasy średniej, tacy nawet jak tam mieszkali/dorastali idą na swoje, ale już z dala od Śródmieścia.

Dario1916

Post autor: Dario1916 » 06.06.2023, 16:11

W latach 90-tych gdy mieszkania były tańsze prym w ekipie KSP wiodły persony z Piaseczna i Wołomina :)
(L)

Obserwator1946

Post autor: Obserwator1946 » 06.06.2023, 16:16

Dario1916 pisze:
06.06.2023, 16:11
W latach 90-tych gdy mieszkania były tańsze prym w ekipie KSP wiodły persony z Piaseczna i Wołomina :)
A teraz napisz po Polsku co chciałeś przekazać? Ale spokojnie złóż zdanie.

TORCIDA_GÔRNIK

Post autor: TORCIDA_GÔRNIK » 06.06.2023, 16:23

warszawka niby taka kumata a kolejny miesiąc nie ma komu zajebac kilkumetrowych banderowskich haseł to niech legioniści biegają za polonia to akurat ich poziom

Matteunhos

Post autor: Matteunhos » 06.06.2023, 16:32

TORCIDA_GÔRNIK pisze:
06.06.2023, 16:23
warszawka niby taka kumata a kolejny miesiąc nie ma komu zajebac kilkumetrowych banderowskich haseł to niech legioniści biegają za polonia to akurat ich poziom
WON do swojej nory opierdalać cygańskie pęta swoim kumplom.

TORCIDA_GÔRNIK

Post autor: TORCIDA_GÔRNIK » 06.06.2023, 16:34

zapytaj frajer kolegów czemu w Kijowie mogłeś j**** upa i banderę a teraz masz zakaz odzywania sie bo pewnie nie powiedzieli jak są dogadani a ktoś tu dawał link do ukraińskiej strony Foxa dajcie jeszcze raz bo ludzie po prostu nie wierza ze to prawda

czehulov

Post autor: czehulov » 06.06.2023, 16:49

Jedni prowadzą bloga, interesują się historią lub jakimkolwiek tematem, a drudzy, tak jak ty, co najwyżej lubią jak mu śmierdzą skarpetki. Idź może pomóż koledze z taboru dojść do siebie, bo chyba nie najlepiej u niego z psychiką, zamiast szukać afery gdzie jej nie ma :)
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!

Foxx

Post autor: Foxx » 06.06.2023, 17:10

:))) Nie ma "ukraińskiej strony Foxxa". Jest mój polityczny blog czystą polszczyzną od 2006. Po 2014 pisałem m.in. o "Azowie", ale też np. o spadkobiercach Szuchewycza z Siczy Karpackiej. Rusz gdzieś tę UPA poza kibiconetownią, uczcij Polaków pomordowanych na Wołyniu, pomóż żyjącym ze Lwowa czy Żytomierza, a później kogoś wirtualnie rozliczaj. Bo tak się dziwnie składa, że my to robimy od lat i nic się w tych sprawach nie zmienia - a mamy gdzieś rozliczanie. Kto chce, łatwo wszystko znajdzie.

No, ale tak się kończy "kumateria" oparta na forumce. Zajmij się raczej czymś, o czym masz blade pojęcie. Albo przypomnij, kiedy na trybunach przy Roosvelta uczczono ofiary ukraińskiego ludobójstwa. Jakoś trudno sobie przypomnieć.
A co tam w komentarzach na Onecie?

TORCIDA_GÔRNIK

Post autor: TORCIDA_GÔRNIK » 06.06.2023, 17:38

kibice Gornika tak jak reszta kraju traktują banderowców tak jak te k**** zasługują ale nie znajdziesz tego na swoim blogu ani tutaj. to u was to to jest jakas tajemnica ze ty osobiście i twoi koledzy macie bardzo dobre kontakty z pisem od wyborów prezydenckich dudy??? jak ty byłeś zaangażowany w jego kampanie tak jak kolega B…k z Lechii ich oficjalny działacz partyjny który jest również twoim kolega. w jednym masz racje kiedyś pamiętaliście o polakach i zbrodniach wołyńskich….aż do poprzedniego roku kiedy wam zabronili. wiesz ze wiele osób się zna jest wielu normalnych chłopakow nacjonalistów w Warszawie co mówią wprost ze nie mogą działać antyukrainsko bo im góra zakazała he he he

Dario1916

Post autor: Dario1916 » 06.06.2023, 17:59

Obserwator1946 pisze:
06.06.2023, 16:16
Dario1916 pisze:
06.06.2023, 16:11
A teraz napisz po Polsku co chciałeś przekazać? Ale spokojnie złóż zdanie.
Pisze się "po polsku" a nie "po Polsku". To raz.
Dwa - skąd jesteś placku, skoro nie wiesz co napisałem i tak się kompromitujesz?
(L)

Karmaaa

Post autor: Karmaaa » 06.06.2023, 18:00

kibiccc1 pisze:
Ze 2/3 razy w roku rodzinnie jestem na Woli, bezspośrednio przy tych 'Nowolipkach'. Jeśli chce sie gdzieś wybrać, albo pospacerować to właśnie tam, bo w drugą stronę są tylko cmentarze i nie ma tam nawet gdzie się przejść.
Przez jakieś 15-20 lat odkąd zwracam uwagę na takie kwestie nigdy nie widziałem tam żadnych barw KSP w przeciwienstwie do barw Legijnych. Czasem mignie jakiś napis KSP, ale to typowe gryzmoły samochodową puszką zrobione gdzieś z przyczajki. Gdyby nie to co napisałeś, nigdy bym nie wpadł na to że te 'Nowolipki' to osiedle należące do Polonii. Widać że nie jest to osiedle tak kibicujące Legii jak np Wola, i już przejście samej ul Okopowej robi róznice, ale Polonii tak na co dzień to raczej tam nie uświadczysz. Może inaczej jest w dniu meczowym.

Foxx

Post autor: Foxx » 06.06.2023, 18:06

TG - A radzilem uprzejmie, żebyś się nie udzielał w tematach, o których nie masz pojęcia :) Każdy kto mnie zna wie, że politycznie w realu byłem zaangażowany raz. Przed wyborami parlamentarnymi. W 1993 - pomagając przy konwencji UPR na Uniwerku. I tu cała piękna bajeczka się kończy. Mam trochę kolegów z Lechii (pozdrówki), ale nie są to działacze, zwłaszcza od wyborów Dudy :) (i to jeszcze akurat jego :)))

Motyw z "nacjonalistami z Warszawy" tyle wart, co teksty na nasz temat. Nie pytam jaka to niby "góra" miała im czegoś zakazać, bo zaraz się okaże, że czołowi nacjonaliści w naszym mieście to Kaczor z Dudą. Widzisz, ludzie w Polsce naprawdę znają się w realu i takie anonimowe wirtualne łowy banderowców dość średnio się sprawdzają, ale co kto lubi :) I tyle było do pogadania.

TORCIDA_GÔRNIK

Post autor: TORCIDA_GÔRNIK » 06.06.2023, 18:33

jesteś inteligentny chłop to wiesz jak napisać dużo żeby niczego konkretnego nie napisać i pominąć niewygodne tematy ale ok ja nie jestem taki internetowy jak ty. nie będę rozwijał ale ty dobrze wiesz o czym mówię a szkoda tylko Polski i tych co się nabierali na te wasze patriotyczne hasla. w tym roku wam może chociaż pozwolą zrobić transparent na 80 rocznice bo rok temu nie chcieliście urazić swoich braci. pzdr

Foxx

Post autor: Foxx » 06.06.2023, 18:47

Przeciwnie. Ja w odpowiedzi na ogólniki daję konkretne fakty i daty. Tu np. Korona - Legia 19.07.2022.

https://legionisci.com/zdjecia2/2022/1658055910.jpg

A tu nie transparent, tylko flaga wisząca u nas na meczach u siebie w okolicach rocznicy od lat.

[link]

I taki bonus:

http://zyleta.info/?p=3442

Prosiłbym więc jednak o lekkie przyhamowanie. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ