Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
(kochaj mame i Spartak)
Norwegia, SK Brann nowy sektor dla kibiców
-
Kibice Igloopolu "przyłapani" na pomocy w montowaniu metalowych zasłon aby uniemożliwić kibicom Wisłoki oglądanie derbów zza ogrodzenia
[link]
[link]
-
-
-
-
A ja tam uwieżę rze wykonał to jakiś alfanabeta, aczkolwiek wersja z lewactwem też możliwa.
Post oczywiście szydercy, a co do tematu.
Polecam:
[link]
Polecam:
[link]
-
-
factoryproject pisze: ↑25.10.2017, 18:58A ja tam uwieżę rze wykonał to jakiś alfanabeta, aczkolwiek wersja z lewactwem też możliwa.
Polecam:
[link]
Poważnie???
-
-
Panowie,ktoś niedawno gdzieś wrzucał filmik bodajże kibiców Romy parodiujących sharakanów z ich słynnego spaceru z Lazio. podrzuci ktoś?
-
-
Września 100% Lech Poznań!
-
-
-
Z przymrużeniem oka. Lidlowska reklama.
-
Pewnie o hodowcę chodziło, reżyserowi reklamy.
-
każual brytyjski
-
http://skwk.pl/index.php/galeria/7730-w ... cz-ii.html zobaczcie na zdjęcie gościa ktory ma szalik świniopasy a sam ma podgardle jak prosiak haha
-
Siemanko. Wybaczcie OT ale wydaje mnie sie ze tutaj najszybciej uzyskam odpowiedz. Panowie poszukuje filmiku z oprawy. Dwie mini sektorwki ,jedna to bodajze morda lwa z rozdzawiona geba a druga to sterczacy kutas no i latwo sie domyslic jak konczy sie ta inscenizacja... Ktos przypomina sobie jakie ekipy ,gdzie no i dysponuje filmikiem badz linkiem?
Z gory dziekowa. Z kibicowskim pozdro!
Z gory dziekowa. Z kibicowskim pozdro!
Co ma wisieć nie utonie...
-
http://www.youtube.com/watch?v=WRgelOS1BA0
-
-
-
Hehe ,skubany nie miał się już gdzie położyć :) Co to za miasto ?
Fotkę zrobił Tomasz "Gorilla" Drwal
Jadę rano na przejażdżkę rowerem, a było to przed 6. Nagle wyskakując zza zakrętu prawie nadziewam się na takiego śpioszka. Jednak zaniepokoił mnie brak reakcji pana, któremu się przysnęło z nóżkami na drodze. Więc ruszyłem go troszeczkę. W podziękowaniu usłyszałem jakieś tam kuwa, kuwa. Pozbierawszy się poszedł. I tyle. Proszę bardzo!!!!! Mimo wszystko pamiętajcie, że zawsze trzeba reagować, nawet jeśli się okaże, że ktoś sobie tylko przysnął pod ciekawym muralem z nóżkami na drodze. Pierwsza pomoc.♂️ Zdrówka i za bezpieczny weekend :) Taki morał na dziś
Fotkę zrobił Tomasz "Gorilla" Drwal
Jadę rano na przejażdżkę rowerem, a było to przed 6. Nagle wyskakując zza zakrętu prawie nadziewam się na takiego śpioszka. Jednak zaniepokoił mnie brak reakcji pana, któremu się przysnęło z nóżkami na drodze. Więc ruszyłem go troszeczkę. W podziękowaniu usłyszałem jakieś tam kuwa, kuwa. Pozbierawszy się poszedł. I tyle. Proszę bardzo!!!!! Mimo wszystko pamiętajcie, że zawsze trzeba reagować, nawet jeśli się okaże, że ktoś sobie tylko przysnął pod ciekawym muralem z nóżkami na drodze. Pierwsza pomoc.♂️ Zdrówka i za bezpieczny weekend :) Taki morał na dziś
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
-
Rzeczywiście śmieszne. Fajnie, że chłopaczek przed "reakcją" zdążył zrobić fotki i wrzucić na facebook'a odpowiedni wpis. Inaczej nie mógłby zasnąć w nocy.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Fan tureckiego Denizlisporu dostał roczny zakaz wstępu na stadion swojej drużyny, ale poradził sobie z tym, wynajmując... dźwig.
-
[link]
moim zdaniem specyficzna. biorąc pod uwage kto komu wypomina frajerstwo i kurestwo. a kogo tam nie umieszczono.
moim zdaniem specyficzna. biorąc pod uwage kto komu wypomina frajerstwo i kurestwo. a kogo tam nie umieszczono.
-
DoZo nie chodziło mi bynajmniej o Legie. bardziej o to,że jak autor szukał faktycznego frajerstwa i kurestwa to musiałby niestety umieścić herby bliskie swojemu sercu. już nawet nie zapytam jakie frajerstwo i kurestwo można zarzucić Lechii,Śląskowi,ŁKSowi,Zawiszy czy Lechowi. biorąc pod uwage,że zgodowicz autora jest "rozśpiewany" od zarania dziejów to raczej tam bym szukał kolebki wyżej pokazanego hasła. ale jak to mawiają - to już tajemnica poliszynela.
-
A ja myśle Panie Kolego,że to nie chodzi o brak fundamentalnej wiedzy,a bardziej : nasi kamraci się prują hurtowo,my się ostatnio nie popisaliśmy w H,no trudno,ale i tak inni to frajerzy bo ich nie lubimy.
Niektórym nieznajomość słowa frajer czy skurwienie nie przeszkadza w tym żeby nim rzucać na lewo i prawo. przykład - zerknij do działu Łódzkiego. napisałem jak widziałem wyjazd Widzewa do Ostródy to mi dali od c****. i pisali to ludzie którym ziomka zgodowicz zapiął za pubem w Madrycie.
Niektórym nieznajomość słowa frajer czy skurwienie nie przeszkadza w tym żeby nim rzucać na lewo i prawo. przykład - zerknij do działu Łódzkiego. napisałem jak widziałem wyjazd Widzewa do Ostródy to mi dali od c****. i pisali to ludzie którym ziomka zgodowicz zapiął za pubem w Madrycie.
-
Nie nudzi cie jeszcze ta bajka o madrycie?Zawilina pisze: ↑18.06.2018, 17:59A ja myśle Panie Kolego,że to nie chodzi o brak fundamentalnej wiedzy,a bardziej : nasi kamraci się prują hurtowo,my się ostatnio nie popisaliśmy w H,no trudno,ale i tak inni to frajerzy bo ich nie lubimy.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Na tej koszulce powyżej co ma ten imbecyl to co oznacza słowo "kurewstwu" ? to k**** sto ? czy jak ?
Bo jak by chodziło o słowo od k**** to piszemy w naszym języku "kurestwu" ...
Bo jak by chodziło o słowo od k**** to piszemy w naszym języku "kurestwu" ...
Nie lubie czarnych ... tych w koloratkach też...
-
Chciałeś zabłysnąć, ale Ci sie nie udało.
-
[link]
Jest poprawnie.
Jest poprawnie.
-
Dyskutuje dwóch gości z frajerskich ekip, gdzie krzywych akcji w c***, i klepią się po plecach, że ich ekipy nie są frajerskie hahaha No kur.wa cyrk komedia
-
fasci_nation jarasz sie koszulka przeciwko kurestwu i frajerstwu ,a w innym temacie popierasz zglaszanie na milicje wlaman i cieszysz ryja, ze takich lapia.rozdwojenie jazni?czy poprostu jak wiekszosc twoich kolegow z koalicji nie masz pojecia co oznaczaja te slowa?przeciez taka Stal Rz czy inne Karpaty to jak zjezdza ktorys(to w wiekszosci czyli jakies 90%) to od razu na stajnie leci.dlatego Stalowka tak dobrze czuje sie wsrod tych fest chlopakow z Jastrzebia.
-
Czym się "jaram"? Noż kur.wa... Że napisałem o tym, że "kurewstwo" to poprawna forma? Panie, idź pan w c*** z taką "logiką". Wyjebane mam we wszystkie nowe koalicje, rodziny, bratanków, kochanków i innych łachów. Możesz mi napisać, po czym wnosisz, że mam coś wspólnego ze Stalą i ich ziomalami??? Bo chyba nie z moich postów.
-
sluchaj moze i nie slusznie uznalem ze jestes z koalicji,bardziej chodzilo mi o twoje podejscie do meritum.
-
-
specyficzne, że nawet energetyki Piasta schodzą w Mikołowie lepiej od tyskich? ;-)
-
Jak dla mnie , bardziej chodzi o Gornik Z. do kory kolami.
HC!