Kibicowska Warszawa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Wózek

Re: Kibicowska Warszawa

Post autor: Wózek » 08.05.2017, 11:05

Z tego co sié orientuje nie ma w Warszawie zadnej dzielnicy 100 % Polonia. Wieksze skupiska Polonistow zamieszkuja okolice stadionu czyli powiedzmy czesc/fragmnety Muranowa i Starowki. Reszta rozrzucona po Warszawie.

iparts.pl
Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 08.05.2017, 12:46

[link]

jebak_zza_winkla

Post autor: jebak_zza_winkla » 09.05.2017, 21:26

Niestety nie widzę dla Polonii przyszłości. Wszyscy są rozkminieni i nie mają za bardzo pola manewru. Do Legii nawet siew nie umywaja pod względem ilościowym i jakośćowym. Ja tam Polonią nawet nie zaprzątam sobie głowy niech tam sobie żyją wisi mi to

Grizzly

Post autor: Grizzly » 10.05.2017, 12:27

Nie wiem jak było nie chce wnikać i rozpętywać gówno-burzy. Jeżeli wygraliście z Legią, to powinniście iść za ciosem. A coś cicho o waszych walkach, dlatego pytam co z tą ekipą, która rozpierdala Legie, ale nie wychodzi do żadnego przeciwnika do lasu?

mancunia

Post autor: mancunia » 10.05.2017, 13:01

Grizzly pisze:Nie wiem jak było nie chce wnikać i rozpętywać gówno-burzy. Jeżeli wygraliście z Legią, to powinniście iść za ciosem. A coś cicho o waszych walkach, dlatego pytam co z tą ekipą, która rozpierdala Legie, ale nie wychodzi do żadnego przeciwnika do lasu?
Wiem, że starasz się prowokować swoimi wypowiedziami, więc ode mnie naprawdę krótko. Nikt normalny nie napisze, że mamy jakikolwiek start do Legii - bo go nie mamy. Inną sprawą jest to, że wjazd na wigilię razem z Radomiakiem (co jeszcze bardziej świadczy na Waszą niekorzyść) nie przebiegł tak, jak się spodziewaliście. Pewnie miało być łatwo i przyjemnie, a prawdę powiedziawszy skończyło się na obitych furach. 105-lecie też pewnie miało wyglądać inaczej, ale że jedna grupa została wyłapana przez MO, a druga niczego nieświadoma się nacięła, to znów wiele naszego szczęścia. Ostatnią akcję pod Karafką też raczej do udanych zaliczyć nie można, bo raz było tam tyle policji, że robienie czegokolwiek z góry było spisane na niepowodzeniae, a poczęstowanie klienta rozbitą butelką po twarzy, wskazuje, że nawet przy takiej przewadze przedłużacie ręce czym popadnie. Może kiedyś filmik z wigilii ujrzy światło dzienne, ale wtedy byłoby lokowanie produktu pewnej firmy na F....Więc - od możliwości spotkania na ubitej ziemi dzielą nas lata świetlne i niestety przy obecnym terrorze na mieście z Waszej strony to się pewnie szybko nie zmieni, a to, że kiedy próbujecie coś wykroić, jednak znajdują się chętni, żeby się postawić, uważam za ogromny sukces z naszej strony.

jebak_zza_winkla

Post autor: jebak_zza_winkla » 10.05.2017, 13:07

polonia z Legia na rownych liczbach?? I kogo byście wzięli. Może tych nożownikow ze sracovii. O czym tu mowa skoro wielka polonia duma stolicy bała się wybiec na boisko na wspólne harce z 4 ligowym KS Łomianki. Gdzie staliscie jak pizdy za szczelnym kordonem policji i coś tam się napinaliscie zza pleców policji. Jak juz wielokrotnie pisałem wasze wyjazdy zawsze są tak zorganizowane żeby od samego początku do samego końca być pod ścisłą eskorta mundurowych

LegionKing

Post autor: LegionKing » 10.05.2017, 22:59

mancunia pisze:
Grizzly pisze:Nie wiem jak było nie chce wnikać i rozpętywać gówno-burzy. Jeżeli wygraliście z Legią, to powinniście iść za ciosem. A coś cicho o waszych walkach, dlatego pytam co z tą ekipą, która rozpierdala Legie, ale nie wychodzi do żadnego przeciwnika do lasu?
Wiem, że starasz się prowokować swoimi wypowiedziami, więc ode mnie naprawdę krótko. Nikt normalny nie napisze, że mamy jakikolwiek start do Legii - bo go nie mamy. Inną sprawą jest to, że wjazd na wigilię razem z Radomiakiem (co jeszcze bardziej świadczy na Waszą niekorzyść) nie przebiegł tak, jak się spodziewaliście. Pewnie miało być łatwo i przyjemnie, a prawdę powiedziawszy skończyło się na obitych furach. 105-lecie też pewnie miało wyglądać inaczej, ale że jedna grupa została wyłapana przez MO, a druga niczego nieświadoma się nacięła, to znów wiele naszego szczęścia. Ostatnią akcję pod Karafką też raczej do udanych zaliczyć nie można, bo raz było tam tyle policji, że robienie czegokolwiek z góry było spisane na niepowodzeniae, a poczęstowanie klienta rozbitą butelką po twarzy, wskazuje, że nawet przy takiej przewadze przedłużacie ręce czym popadnie. Może kiedyś filmik z wigilii ujrzy światło dzienne, ale wtedy byłoby lokowanie produktu pewnej firmy na F....Więc - od możliwości spotkania na ubitej ziemi dzielą nas lata świetlne i niestety przy obecnym terrorze na mieście z Waszej strony to się pewnie szybko nie zmieni, a to, że kiedy próbujecie coś wykroić, jednak znajdują się chętni, żeby się postawić, uważam za ogromny sukces z naszej strony.
Jeżeli chodzi o przedłużacze to potraficie do jednego chłopaka podbiec w kilku potraktować go gazem zabrać barwy i uciec, to wy pierwsi użyliście przedłużaczy i jesteście tak traktowani czyli z wzajemnością. Wasze pisanie o aspektach sportowych jest po prostu śmieszne, nawet się do nich oficjalnie nie odnosimy bo nie będziemy tłumaczyć waszych farmazonów jak to nas lejecie ciągle, zróbcie chociaż 1/4 tego co my to wtedy możecie cokolwiek powiedzieć o aspektach sportowych inne ekipy opowiadały nam wielokrotnie jak to się umawiacie na spotkanie a potem cisza. Teraz trafia się jakiś kurwiszon skrzywdzony przez tatusia co o Spartaku pisze w kółko, a wy nawet do Zambrowa byście nie dojechali na to spotkanie. Lepiej się zajmijcie jeżdżeniem na wyjazdy bo sporo zer już zaliczyliście.

zgredzik

Post autor: zgredzik » 14.05.2017, 05:27

Dwa auta typów ubranych na czarno atakuje w piątek na Orlenie (gdzieś od strony Gdańska, nie znam Wawy) jedno auto raczej młodszego składu. Napisze mi ktoś tylko w którą stronę to było, bo czarne stroje zmyliły? Legia> Polonia czy Polonia młodzików wyczaiła? To było koło 20-stej, już po meczu Polonii. Tylko a czy b, więcej mnie nie interefere.

strona-praska

Post autor: strona-praska » 14.05.2017, 08:09

A c*** cię to obchodzi.

rozkminiacz

Post autor: rozkminiacz » 14.05.2017, 09:47

jebak_zza_winkla pisze:Gdzie staliscie jak pizdy za szczelnym kordonem policji i coś tam się napinaliscie zza pleców policji.
To w końcu ten kordon policji był szczelny czy do przebiegnięcia się po nich? Legia zawsze rozpierdala kordony policji, np. na PP z Lechem w Bydgoszczy, no ku*** wdeptaliście ich w ziemię.
j**** rosje i ruskich

mancunia

Post autor: mancunia » 15.05.2017, 13:49

telewizor z toshiby pisze:
mancunia pisze:
DoZo pisze:Z tego co słyszałem, polonia jest ... w USA, Kanadzie, wcześniej także w NRF/RFN itp. Ktoś może potwierdzić?
Potwierdzam. Polonia rzeczywiście zamieszkuje wskazane kraje, zresztą, co może być dla Ciebie szokiem, nie tylko te. Polonia Warszawa - to nie to samo co Polonia, a ta pierwsza obecna jest w Warszawie (skup się uważnie, bo to ważne - Polonia a Polonia Warszawa to coś zupełnie innego, żebyś głupoty na klasówce nie palnął.
Raczej pisał to ironicznie, także nie zesraj się tym wykładem.

Kyrie eleison - ja za to pisałem bez ironii geniuszu.

zgredzik

Post autor: zgredzik » 15.05.2017, 20:52

strona-praska pisze:A c*** cię to obchodzi.
Buehehehe, tak myślałem!

.Welnoak.

Post autor: .Welnoak. » 06.06.2017, 09:47

Fajnie ktos poczyscil wszystko na temat damskich torebek i szminki

Łoskot

Post autor: Łoskot » 06.06.2017, 11:08

Od wczoraj to Ty masz największy ból tyłka ze wstydu za swoich mało ucywilizowanych kolegów rodem z wiocha.pl

misiu64

Post autor: misiu64 » 06.06.2017, 13:35

Temu co trzymał złamać ręce,a temu co kopał nogi i będzie git.
W imię zasad skurwysyny.
Piję bo lubię.

AMF

Post autor: AMF » 06.06.2017, 14:57

przypalowiec z forum pisze:Więcej Lech pokroił Legię niż Polonia, to tylko obrazuje aktualne miejsce Polonii w Warszawie. ;-)

kolejny idiota...

pococikapusta

Post autor: pococikapusta » 06.06.2017, 20:11

Dlaczego wydarzenia dotyczące 99% klubów można komentować tygodniami i żaden temat nie jest zamykany, a teraz temat z komentarzami do poprzedniej kolejki został zamknięty po jednym dniu? Beka z "dziwnego" zachowania Legionistów, niewygodny temat i sruuu wszystko do kosza i zamykamy! Na forum Legii też niewygodne posty lecą jeden za drugim.

A za 3 miesiące na Łazienkowskiej zawiśnie transparent w stylu "Precz z cenzurą".

Ciekawe ile czasu ten post wytrzyma :)

kivloff

Post autor: kivloff » 06.06.2017, 20:24

Bo jesteśmy władcami kibicowskiej Polski, nawet admini i moderatorzy to uznają, a pazie piszące te ckliwe, wzruszające posty się nie liczą. Proste.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 06.06.2017, 20:45

Z dobrych informacji, to jeśli za 3 miesiące na Łazienkowskiej zawiśnie transparent "precz z cenzurą" to będziecie mogli napierdolić nowe 11 stron, poinwigilować ludzi na fb i yt, i wasze życia znów znajdą sens. To jest jak gwiazda, trzeba czekać ale warto!

Jaskół

Post autor: Jaskół » 06.06.2017, 21:11

Haha, nie p******, że na jeden temat najebali wczoraj 11 stron?? Grubo, jeśli weźmie się pod uwagę, że rejestracja zamknięta.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

Łoskot

Post autor: Łoskot » 06.06.2017, 22:51

przypalowiec z forum pisze:Więcej Lech pokroił Legię niż Polonia, to tylko obrazuje aktualne miejsce Polonii w Warszawie. ;-)
Dodam tylko, że po Warszawie jeździli niedecyzyjni a tzw zwykłe osoby z osiedli związanych z klubem o którym mowa. Przecież decyzyjni Lecha i Legii nie występują zbrojnie przeciwko sobie, za dużo się poszerzyło kontaktów, żeby na siebie pluć :)
Biorąc pod uwagę zażyłość niektórych z tych relacji, to i tak jeszcze dobrze, że i jedni i drudzy nie ukrócili swoich mniej ważnych kolegów, jakimś paktem o nieagresji, który czołówka ekip ma już od dawna.

Proof

Post autor: Proof » 06.06.2017, 23:05

Łoskot pisze:
Dodam tylko, że po Warszawie jeździli niedecyzyjni a tzw zwykłe osoby z osiedli związanych z klubem o którym mowa. Przecież decyzyjni Lecha i Legii nie występują zbrojnie przeciwko sobie, za dużo się poszerzyło kontaktów, żeby na siebie pluć :)
Biorąc pod uwagę zażyłość niektórych z tych relacji, to i tak jeszcze dobrze, że i jedni i drudzy nie ukrócili swoich mniej ważnych kolegów, jakimś paktem o nieagresji, który czołówka ekip ma już od dawna.
Rozumiem że jesteś Bardzo blisko jednej z tych ekip ze masz takie informacje? czy po prostu piszesz tak zeby pisać ?

Łoskot

Post autor: Łoskot » 06.06.2017, 23:37

Nie szukam taniej sensacji i pisania tak, żeby tylko pisać. Trochę czasu już minęło od tego, jak przytoczone przeze mnie ustalenia mają przełożenie na realia.
Popatrz sobie także, jak od paru lat wyglądają mecze obydwu drużyn, jak duże są strefy buforowe, jaka piękna solidarność w przyśpiewkach zakulisowych typu anty hanior i parę innych kwestii, które - jak jesteś rozumny, to wychwycisz, albo dopytasz o nie u siebie.
Kto i po co na takim Lechu by się angażował w problemy wewnętrzne tedków, nakręcał im prawie jak swoje akcje z Maćkiem, jeśli byłoby to robione tylko chłodno na odległość? :)

O sympatycznych balach wyżej wymienionych, obściskiwaniu się ze Staruchem jak z bratem też nigdy nic nie słyszałeś?
Jednych i drugich dzieli ze 300 kmów i to wszystko ma być przypadkowe? Pomyśl.
Dla mnie koniec tematu, chcesz to dociekaj poza internetami.

Co do sytuacji z niedzieli - szczerze jest mi wstyd za dotąd uważaną za patriotyczną i honorową grupę OFMC. Kryją we wszystkim kolegów z szerszymi plecami i większymi muskułami jak tylko się da.
Nic, tylko pozazdrościć priorytetów, moralnego kręgosłupa i stania tam, gdzie stało zomo. Wszyscy jak jeden mąż stanęli po stronie samozwańczych służb porządkowych, traktujących kolegów po szalu gorzej niż prewencja. Smutne czasy.

Łoskot

Post autor: Łoskot » 06.06.2017, 23:53

:) Kroił flagi pod trybuną VIP w czasie jak Czerwus posuwał balona.
Najpierw zobacz czy i gdzie w ogóle jakieś flagi wisiały...

mądrala

Post autor: mądrala » 07.06.2017, 00:05

Moderator z Legii wyjebał 11 stron postów nabitych w 1 dzień. WOW! Jesteście nieźli.

To, co odjebało tych dwóch typów z h (L), zasługuje na powszechnie potępienie. Nie zasługują na miano "kibiców".

TYLKO SZMATA BIJE BRATA.

Mam świadomość, modzie, że boisz się czy też czujesz respekt (jakkolwiek to nazwać) przed kolegami z większymi muskułami, którzy tytułują się oficjalną chuliganką (L), ale prawda jest taka, że sytuacja tak w c*** KRZYWA, że takiej nie pamiętam, a jeżdżę na wyjazdy i orientuję się w polskiej scenie kibicowskiej od 20+ lat.

Mam głęboko w d**** Wasze tłumaczenia. Zapewne i tak posta wyjebiesz. Mam to w chuju. Akcja była krzywa w c***.
TYLKO SZMATA BIJE BRATA. Nie ma nawet pół, ku***, słowa wytłumaczenia do zachowania wielkiego pana chuligana.

Zresztą oba wielkie chuligany są już mocno sławne w Polsce, takie czasy, internety nie śpią ;-) Ja wiem, że CHWDP, ale coś mi czuta podpowiada, że będzie grubo i nie skończy się na kasowaniu postów ;-)

Siema ;-)

mądrala

Post autor: mądrala » 07.06.2017, 00:18

Ogólnie to jebał pies te dwie szmaty z niby wielkich h (L) :-)
Mam głęboko w chuju Wasze "prawilniackie" zachowania.

Oooo tak, ja wiem, wielkiej Legii Huligany to są ziomki prawilne i w ogólne... i w szczególe. No, nic dodać, nic ująć. 100% szacunku za zajebanie ziomka po szalu po łbie na grubo.

Łoskot

Post autor: Łoskot » 07.06.2017, 00:24

Z tego co mówi reszta adminów to temat wyjebal w kosmos El mumino, więc niebardzo sama Legia, otrzymalem też wyjaśnienia, że OFMC realizuje jedynie przykazy w legijnych internetach.

Hiacynt

Post autor: Hiacynt » 07.06.2017, 09:17

mądrala pisze:Ogólnie to jebał pies te dwie szmaty z niby wielkich h (L) :-)
Mam głęboko w chuju Wasze "prawilniackie" zachowania.

Oooo tak, ja wiem, wielkiej Legii Huligany to są ziomki prawilne i w ogólne... i w szczególe. No, nic dodać, nic ująć. 100% szacunku za zajebanie ziomka po szalu po łbie na grubo.
Typ z Łodzi, który przewagę Widzewa udokumentował ( albo miał) badaniami publicznymi :) wypowiada się na temat "prawilności". Świat się kończy.

Zapewne nikt takiego zachowania nie pochwala, wszak gdyby nie zdażyło się publicznie żaden z wazonów na tym forum by o tym nie wiedział. Zresztą gdyby, któryś z was kiedykolwiek ruszył gdzieś na wyjazd wiedziałby doskonale , że takie rzeczy/sytaucje są na porządku dziennym chyba, że liść na otrzeźwienie trzeba interpretować " To nie szmata , bo z liścia można bić brata" .

Używanie przez was ksywek, które śmigają publicznie po necie nie zrobi z was chuliganów.
Nazywanie jednego czy drugiego frajerem.
Zreszta już widzę te tłumy wyzywające 120 kg chłopa publicznie od c**** :).
Z internetowym pozdrowieniem chuligani:)

W.F.H.

Post autor: W.F.H. » 07.06.2017, 09:21

misiu64 pisze:Temu co trzymał złamać ręce,a temu co kopał nogi i będzie git.
W imię zasad skurwysyny.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś to zrobił.
To co się wydarzyło raczej nie jest "do obronienia", ale był to tylko jeden incydent, gdzie kogoś trochę poniosła fantazja. Niektórzy tutaj rozpisują się jakby doszło do jakiś wielkich starć i linczowania ludzi na murawie.
Wiadomo, że dla niektórych im gorzej w Legii tym lepiej, ale spokojnie - nic złego się nie dzieje.

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 07.06.2017, 11:25

Łoskot pisze:
Tak i po meczu był komunikat że Ci którzy mają coś do powiedzenia jadą do Poznania, a reszta "przypadkowe osoby" na polowanie :) Ty oczywiście nie jesteś internetowym szczurem i wiesz to z pierwszej ręki :)

Foxx

Post autor: Foxx » 07.06.2017, 12:13

Łoskot pisze:(...) otrzymalem też wyjaśnienia, że OFMC realizuje jedynie przykazy w legijnych internetach.
BTW Nie wiem, kto jest autorem takich "wyjaśnień". Prawda jest taka, że nikt nie potrzebuje żadnych "przykazów" by trzymać ustalony w ekipie standard - również "w legijnych internetach". Uprasza się więc o niemieszanie systemów walutowych zupełnie niezwiązanych z użytkownikami sieci spoza Legii.
A co tam w komentarzach na Onecie?

LegionKing

Post autor: LegionKing » 07.06.2017, 12:32

Stadionowy pisze:
Łoskot pisze:
Tak i po meczu był komunikat że Ci którzy mają coś do powiedzenia jadą do Poznania, a reszta "przypadkowe osoby" na polowanie :) Ty oczywiście nie jesteś internetowym szczurem i wiesz to z pierwszej ręki :)
Tym bardziej, że sporo barw Lecha zostało w tym roku po finale PP jak i w zeszłym gdzie marzyciele paradowali sobie po Warszawie i parkowali gdzie chcieli.

Łoskot

Post autor: Łoskot » 07.06.2017, 13:43

Foxx pisze:
Łoskot pisze:(...) otrzymalem też wyjaśnienia, że OFMC realizuje jedynie przykazy w legijnych internetach.
BTW Nie wiem, kto jest autorem takich "wyjaśnień". Prawda jest taka, że nikt nie potrzebuje żadnych "przykazów" by trzymać ustalony w ekipie standard - również "w legijnych internetach". Uprasza się więc o niemieszanie systemów walutowych zupełnie niezwiązanych z użytkownikami sieci spoza Legii.
W takim razie ostatnia wątpliwość z mojej strony.
Jak to jest być przedstawicielem szanowanej grupy, niby dobrych ludzi, głoszących prawicowe ideały, przeciwko komunie, totalitaryzmowi, lewackiej zarazie, a jednocześnie cenzurujecie u siebie wszystko, co jest pisane o kolegach, którzy w swoich zapędach w dzień zdobycia tytułu, sami stali się ZOMOwcami? Gdyby ten człowiek świętujący na murawie, przez "swoich" skończył np. jak śp. Przemek Czaja? Pęknięta czaszka, wylew...
Spłycasz sprawę do tego, że co w ekipie, to w ekipie, tak? Kim więc są dla Ciebie służbiści w drogich, modnych koszulkach, wylatujący z Waszej trybuny, jak psiarskie tajniaki?
A, że zabiło to całkowicie atmosferę na stadionie i zamiast szczerej radości do końca był już tylko pomruk, to nie mój problem. Akurat nad zabijaniem atmosfery u kogoś innego, nie będę płakał.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 07.06.2017, 13:49

A kim ty jesteś, żeby ci się ktoś miał z czegokolwiek spowiadać? Stado internetowych anonimów, dla których napisanie komu kibicują jest zbyt dużym wymaganiem, bawi się w sędziów oczekując oświadczeń na stadionowych oprawcach.

Foxx

Post autor: Foxx » 07.06.2017, 14:02

A tam, mogę odpisać.

Sprawa jest banalnie prosta. Opisujesz sytuację i dorzucasz jej własną recenzję zakładając, że to składowe rzeczywistości, do których oczekujesz odniesienia się jako do jedynych prawdziwych. No więc w pewnej części nie zgadzam się z tą wizją i nie zamierzam się do niej odnosić, a... co w ekipie to w ekipie. Cała kwestia netowego porządku u nas w marginalnym stopniu dotyczy akurat ostatniego meczu, bo też "kontrowersje" - również "w legijnych internetach" - próbują kręcić w tej sprawie w zdecydowanej większości ludzie... spoza Legii.

Z mojej strony to i tak trochę dużo w wymianie zdań z osobą, która na takim forum jak to anonimowo rzuca ksywkami. To też kwestia pewnych, niezależnych już od klubów, standardów. Fakt, że w dobie dzisiejszych "internetów" i ogólnie multimediów ma to o wiele mniejsze znaczenie, niż jeszcze kilka lat temu niewiele tu zmienia.

PS A klimat po mistrzostwie zajebisty :)
A co tam w komentarzach na Onecie?

fog

Post autor: fog » 07.06.2017, 16:00

To po ch.uj się tu wpisujesz i cokolwiek prostujesz tym anonimom? Po chu.j tu jesteś moderatorem? Przecież internet i tak wszystko przyjmie bez względu na to co się stanie, stało, jak było, jak jest, więc jaki sens jest się produkować, tłumaczyć, kasować?

dirtysouth

Post autor: dirtysouth » 07.06.2017, 16:39

http://legionisci.com/news/71145_Podzie ... awcow.html
Mamy nadzieję, że za rok będziemy cieszyć się z kolejnego mistrzostwa a k... z konwiktorskiej zaliczy kolejny spadek i wkrótce wyginie.
Trzeba być chyba pierdolniętym żeby derbowemu rywalowi życzyć wyginięcia. Tym bardziej dziwi fakt, że jest to pismo od nieznanych sprawców, "czołówki sceny ultras" a nie głos jakiegoś tam niedzielnego kibica, który podniecony kolejnym MP i upojony % źle życzy klubowi zza miedzy. A co z derbami i derbowym klimatem w mieście, co rywalizacją na dzielnicach, co z wszystkimi akcjami i wzajemnymi psikusami na każdym kroku, 365 dni w roku? Chyba o to w tym wszystkim chodzi co nie? Życzenie upadku jedynemu potencjalnemu rywalowi derbowemu i to w dodatku klubowi z taką historią świadczy o kimś kto tak pisze, że ma nie po kolei w dyni. Co by było jakby -teoretycznie- przez problemy finansowe upadły np. Wisła/Cracovia, Lechia/Arka, Ruch/Górnik? Wystarczy zobaczyć co się dzieje w Łodzi (niby obie ekipy działają ale tułając się po 3/4 lidze...). Wiadomo że Polonia to trochę inna półka ALE w dalszym ciągu to jeszcze niedawny derbowy rywal Legii. Na taki mecz i wszystko wokół niego czeka się cały sezon. Panowie nieznani sprawcy tym wpisem się tylko ośmieszyli.

BekazWas

Post autor: BekazWas » 07.06.2017, 16:45

W.F.H. pisze:
misiu64 pisze:Temu co trzymał złamać ręce,a temu co kopał nogi i będzie git.
W imię zasad skurwysyny.
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś to zrobił.
To co się wydarzyło raczej nie jest "do obronienia", ale był to tylko jeden incydent, gdzie kogoś trochę poniosła fantazja. Niektórzy tutaj rozpisują się jakby doszło do jakiś wielkich starć i linczowania ludzi na murawie.
Wiadomo, że dla niektórych im gorzej w Legii tym lepiej, ale spokojnie - nic złego się nie dzieje.
heh z tego co mówią kibice Legii którzy byli na meczu i z tego co widać na filmach to oprócz kopania po głowach było jeszcze glebowanie wielu osób i jakieś szarpaniny. Może i u was "nic złego" ale nie jest dobrze mieć przeciw sobie reszte stadiony nawet pomimo ogólnego "a j**** tych januszy". Chyba w żadnym innym klubie nie ma tylu głosów wśród "Januszy" że tylko czekają by klub i psiarnia zrobili z wami porządek, a jak jest przyklask większości to w końcu was dojebią i wtedy nie będzie w całej polsce "iti speirdalaj" i dobrze bo was trzeba rozpierdalać nawet najgorszymi metodami a nie się bawić w jakieś solidarności wśród kibiców. Zdychajcie prędko. Buziaki torebkowcy.

JuniorKSP

Post autor: JuniorKSP » 07.06.2017, 17:19

Foxx pisze:
Z mojej strony to i tak trochę dużo w wymianie zdań z osobą, która na takim forum jak to anonimowo rzuca ksywkami. To też kwestia pewnych, niezależnych już od klubów, standardów. Fakt, że w dobie dzisiejszych "internetów" i ogólnie multimediów ma to o wiele mniejsze znaczenie, niż jeszcze kilka lat temu niewiele tu zmienia.
Ja myślę, że kolega dostosował się po prostu do standardów z łazienkowskiej. Przecież nie od dziś wyzywacie nas na meczach po ksywkach. Co ciekawe bardzo często nie omieszkacie nawet pozdrowić z imienia przedstawicielek płci pięknej kibicujacej warszawskiej Polonii. Także umoralnianie zostaw komuś innemu.
KU CHWALE WIELKIEJ POLONII

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 07.06.2017, 17:38

BekazWas pisze:Chyba w żadnym innym klubie nie ma tylu głosów wśród "Januszy" że tylko czekają by klub i psiarnia zrobili z wami porządek, a jak jest przyklask większości to w końcu was dojebią i wtedy nie będzie w całej polsce "iti speirdalaj" i dobrze bo was trzeba rozpierdalać nawet najgorszymi metodami a nie się bawić w jakieś solidarności wśród kibiców. Zdychajcie prędko. Buziaki torebkowcy.
Jako, że tak lubicie spędzać całe dnie na rozkminianiu internetów, a nastał sezon ogórkowy, to sobie rozkmiń jakie były głosy wśród internetowych "Januszy" podczas konfliktu na Legii. Wasz problem, drodzy władcy megabajtów, polega na tym, że nie dostrzegacie różnicy między rzeczywistością a internetem. Niedzielna zbiórka na oprawy na Legii 65 klocków. Buziaki internetowcu.

ODPOWIEDZ